http://www.youtube.com/watch?v=Y5V6eTcDjfg
Co myślicie o tym?Dla mnie szkoda,że to już Ich koniec...
http://www.youtube.com/watch?v=Y5V6eTcDjfg
Co myślicie o tym?Dla mnie szkoda,że to już Ich koniec...

klasyk
Szkoda tylko,że to Ich ostatni rok,nie będzie wiele okazji do posłuchania ich na żywo,ja będę miec taką pod koniec listopada jak wpadną do Krakowa
Muzyka tego typu zostaje zawsze gdzieś na scenie bo jest ponad wiekowa, niestety koncertów nie będzie, ale cóż - zrobili swoje więc mają prawo do odpoczynku.
Łezka w oku.
Koniec przygody z Budką Suflera nie oznacza końca przygody z ich muzyką, która przetrwała i przetrwa wiele. Wśród plastikowego szajsu, muzyka takich zespołów jak Budka, Lady Pank czy Dżem albo TSA optrafi utrzymać się przez lata- to się nazywa moc!
Jakaś moda na klasyki się robi tu, na forum? ;>
Jolka, Jolka pamiętasz, lato ze snu... Klasyk, chyba każdy to zna.
No tak bym nie powiedział,teraz niesteety numer jeden to jakiś Bibmer,Lady Zgaga itp. Nie ma już wielu fanów prawdziwej muzyki, zwłaszcza jeśli ktoś nazywa się fenam jakiegoś zespołu znając ich trzy największe hity
No tak bym nie powiedział,teraz niesteety numer jeden to jakiś Bibmer,Lady Zgaga itp. Nie ma już wielu fanów prawdziwej muzyki, zwłaszcza jeśli ktoś nazywa się fenam jakiegoś zespołu znając ich trzy największe hity
Ja nie słucham takiej muzyki, ale i tak znam tą piosenkę - i ją lubię. .
Koniec przygody z Budką Suflera nie oznacza końca przygody z ich muzyką, która przetrwała i przetrwa wiele. Wśród plastikowego szajsu, muzyka takich zespołów jak Budka, Lady Pank czy Dżem albo TSA optrafi utrzymać się przez lata- to się nazywa moc!
si, masz racje
Co do piosenki - jeden z klasykow polskiego rocka, nie trzeba nic wiecej dodawac.
Pamiętam tą piosenkę jak byłem mały to zawsze leciało w radjiu najczęściej..fajna jest.
Pamiętam tą piosenkę jak byłem mały to zawsze leciało w radjiu najczęściej..fajna jest.
Dokładnie, jeszcze Ich Troje, Dżem.. <3 97' pozdrawia
O Boże, o Boże! Znam tą piosenkę na wylot, tata słuchał jej na głośnikach na cały dom, zawsze... I to po parę godzin dziennie.
si, masz racje
Co do piosenki - jeden z klasykow polskiego rocka, nie trzeba nic wiecej dodawac.
Po Twoim obrazku,już można się zorientowac,że słychasz klasycznego rocka
A no, stare przeboje, mi sie podoba.
Hyde Park →
Muzyka →
Tworzysz muzę? Potrzebujesz Okładki?Napisany przez Ndesigner, 25/10/2020 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Leh - 26Napisany przez STANDARD KACZOR, 20/06/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Gucci Mane - BiPolar feat. Quavo [Official Audio]Napisany przez Adrianeekk , 02/04/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Meek Mill - Going Bad feat. Drake (Official Video)Napisany przez Adrianeekk , 02/04/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
MAJOR SPZ - "Odkurzacz 2" [LUSTRO]Napisany przez Pro Laps, 21/03/2019 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych