Da się, sam mam telefon z Symbianem i wszystko śmiga, choć było trochę roboty.
Jakiej aplikacji użyłeś? Dopiszemy do testowanych.
Da się, sam mam telefon z Symbianem i wszystko śmiga, choć było trochę roboty.
http://code.google.c...lwuitgauthj2me/
Napisałem swój dość długi poradnik, jest z tym troszeczkę więcej zabawy niż z aplikacją na Androida, czy iOS, gdyż trzeba pozmieniać kilka funkcji na koncie google.
Taki komunikat:
Podany kod był niepoprawny. Spróbuj odświeżyć stronę i zeskanować kod od nowa. Upewnij się, że czas na Twoim telefonie jest poprawny (obecnie jest 09:02:28).
Z tego wychodzi , że muszę przestawić godzinę o 1h i 30min wstecz ?
Użytkownik MarcinPL edytował ten post 06/02/2014 - 10:30
Taki komunikat:
Podany kod był niepoprawny. Spróbuj odświeżyć stronę i zeskanować kod od nowa. Upewnij się, że czas na Twoim telefonie jest poprawny (obecnie jest 09:02:28).
Hej, próbowałeś użyć korekty czasu w kodach?
Hej, próbowałeś użyć korekty czasu w kodach?
To znaczy ? Wiem co to znaczy korekta hehe, ale jak to się ma do kodów ?
To znaczy ? Wiem co to znaczy korekta hehe, ale jak to się ma do kodów ?
W ustawieniach aplikacji to znajdziesz.
Taki komunikat:
Też miałem taki błąd. Wystarczy w aplikacji na smartfonie usunąć swoje konto i zeskanować jeszcze raz kod QR. Powinno działać.
W ustawieniach aplikacji to znajdziesz.
Pomogło, wielkie dzięki )
Pomogło, wielkie dzięki
)
Nie ma sprawy, miłego dnia.
Gdzie to można zrobić aby zabezpieczyć swoje konto na Facebooku?
Użytkownik xenox edytował ten post 06/02/2014 - 15:55
https://www.facebook...gs?tab=security
Należy włączyć funkcję generatora kodów i zatwierdzenie logowania, aby wyświetliła Ci się taka wiadomość: Używaj swojego telefonu jako dodatkowej warstwy ochrony, aby powstrzymać inne osoby przed logowaniem się na Twoje konto.
Możesz mi pomóc? Wpisałem kod z aplikacji w zarządzaniu usługami i nic się nie dzieje. Byłbym wdzięczny za Twoją pomoc.
https://www.facebook...gs?tab=security
Należy włączyć funkcję generatora kodów i zatwierdzenie logowania, aby wyświetliła Ci się taka wiadomość: Używaj swojego telefonu jako dodatkowej warstwy ochrony, aby powstrzymać inne osoby przed logowaniem się na Twoje konto.
Są dwa sposoby - albo tą appką, albo tą oficjalną, od Facebooka. W ustawieniach swojego konta na fejsie znajdziesz opcję włączenia tej funkcji. Nie musisz mieć nawet telefonu ze ściągnięta aplikacją mobilną, ponieważ kody mogą być przysyłane bezpłatnie w formi SMS. Od siebie polecam właśnie oficjalne narzędzie, bo nawet nie potrzebujesz połączenia z internetem na swoim urządzeniu mobilnym.
Dziękować.

Popularny
Możesz mi pomóc? Wpisałem kod z aplikacji w zarządzaniu usługami i nic się nie dzieje. Byłbym wdzięczny za Twoją pomoc.
Odśwież przeglądarkę, usuń konto z aplikacji i zrób od nowa cały proces. Jeżeli to nie pomoże, to zgłoś się skype (prostyq1995) - ewentualnie znajdziesz mnie na mumble.
Problem rozwiązany na skype, kolega nie wcisnął enter.
nie wiem dlaczego ale na Xperia x8 nie znajduje mi w markecie tej aplikacji ''google authenticator'' da się to jakąś inną zastąpić?
nie wiem dlaczego ale na Xperia x8 nie znajduje mi w markecie tej aplikacji ''google authenticator'' da się to jakąś inną zastąpić?
Szkoda, że do X8 nie wydali aktualizacji androida, bo 2.1 to staroć. Polecam użycie implementacji.
Dobra, zaraz to zrobię ale powiedz mi co jak zgubie telefon? ;/
Edit: jednak nie, Bartek lepiej to wyjaśnił na drugiej stronie.Dobra, zaraz to zrobię ale powiedz mi co jak zgubie telefon? ;/
Użytkownik xenox edytował ten post 07/02/2014 - 07:47
Wykonałem wszystko poprawnie, aczkolwiek nie mam opcji od 2FA, w /stats w grze.
Spokojnie, opcja będzie widoczna - tak jak wspomniał Bartek.
Jest to opisane na stronie z 2FA. Wystarczy wejść do gry z rozpoznanego komputera (takiego, na którym nie prosi o kod), /stats > podwójne uwierzytelnianie.Dobra, zaraz to zrobię ale powiedz mi co jak zgubie telefon? ;/
dzięki !
Siemasz, da rade to odpalić na telefonie obsługującym "Jave" ?
Siemasz, da rade to odpalić na telefonie obsługującym "Jave" ?
Jasne.
http://net4game.com/...-np-symbian-os/
W dniu dzisiejszym pobrałem aplikację i zesparowałem urzędzenie z kontem na net4game oraz facebook.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
W dniu dzisiejszym pobrałem aplikację i zesparowałem urzędzenie z kontem na net4game oraz facebook.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Twoje postacie są bezpieczne.
Windows Phone - wpisuje kod i nie może mi styknąć, pokazuje czas kilka godzin do tyłu, w ustawieniach mam ustawione na synchronizacje. Jakaś pomoc?
Windows Phone - wpisuje kod i nie może mi styknąć, pokazuje czas kilka godzin do tyłu, w ustawieniach mam ustawione na synchronizacje. Jakaś pomoc?
Ustaw ręcznie czas na telefonie i na komputerze.
Ustaw ręcznie czas na telefonie i na komputerze.
nie pomogło.
Podany kod był niepoprawny. Spróbuj odświeżyć stronę i zeskanować kod od nowa. Upewnij się, że czas na Twoim telefonie jest poprawny (obecnie jest 14:09:10).
Użytkownik SZ4DOS edytował ten post 23/09/2014 - 15:11
nie pomogło.
Podany kod był niepoprawny. Spróbuj odświeżyć stronę i zeskanować kod od nowa. Upewnij się, że czas na Twoim telefonie jest poprawny (obecnie jest 14:09:10).
Dokładnie, tylko gdy usuniesz konta w aplikacji na telefonie ponownie zeskanuj kod ten, zrób na nowo w telefonie konto w tej aplikacji, ustaw godzinę co do minuty (oczywiście na komputerze) jaka jest tam w błędzie wyświetlona i na forum wpisz 6-cyforowy kod, który generuje Ci się na telefonie.
Jeżeli był to informacja zwrotna od net4game.com, a wcześniej Google przyjęło Ci kod, przeczytaj dwa posty wyżej.
Proszę nie duplikuj treści i zapoznaj się z wiedzą zawartą w Internecie, a nawet na net4game.
Proszę nie duplikuj treści i zapoznaj się z wiedzą zawartą w Internecie, a nawet na net4game.
To przeczytaj majster co zrobiłem wyżej, więc Ty zapoznaj się z postami
Wielkie dzieki, przydatne i pomocne. Teraz bede wiedzial jak sie zabezpieczyc, bo wczesniej jakos nie chcialo mi sie w to bawic
fajny poradnik
nie pomogło.
refresh.
refresh.
Pomocy! Tak samo mam.
#edit
Nie do tego działu to wpisałem xd
#topic
Nadal problem występuje u mnie.
Użytkownik SZ4DOS edytował ten post 17/12/2014 - 19:02
#edit
Nie do tego działu to wpisałem xd
#topic
Nadal problem występuje u mnie.
Mi pomogło włączenie w opcjach Authenticatora automatycznego synchronizowania czasu. Spróbuj. Innym zaś podobno pomagało zmiana czasu na telefonie i kompie, aczkolwiek mi wystarczyło to.
![]() |
2FA - Ktoś logował się na twoje kontoNapisany przez Kasic, 16/05/2019 |
|
|
|
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
KomienkNapisany przez Kubsik, 27/03/2019 |
|
|
||
![]() |
Problem z 2faNapisany przez Marcyk Nadal GRA, 18/01/2019 |
|
|
|
![]() |
Problem z 2FA - Do zarząduNapisany przez WeatheredComb21, 18/11/2018 |
|
|
|
Hyde Park →
Muzyka →
B.R.O ft. Merghani - Zimna Jak Lód [Official Video]Napisany przez Blacki , 17/11/2018 |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych