Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP] Nieznajomy 398156

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Krissek — 172 01/02/2014 - 15:17

Krissek
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nie znam, maska.
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Nieznajomy_398156

Opis sytuacji: Dostaliśmy wjazd na ośke, trzech z nich dostało BW reszta uciekła. Tamci dwoje po BW normalnie odgrywali a ten, gdy tylko mu one zeszło od razu dał /q. Pisaliśmy do jego kolegów czy wraca ale nie bardzo chcieli współpracować. Jestem w stanie odegrać akcje, jeżeli tylko nic nie odłożył. (Dodam, że jest on z kochanego gangu Bloods)

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 Dawid Piaszczyński — 1449 02/02/2014 - 16:37

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

http://net4game.com/...102787-rapster/

Poinformuj oskarżonego, niech się wypowie.

• Do góry
    • 0

#3 Krissek — 172 02/02/2014 - 16:57

Krissek
  • Gracz

Poinformowany.

Spoiler

• Do góry
    • 1

#4 Rapster — 24 02/02/2014 - 17:57

Rapster
  • Gracz

No tak poczekałem aż mi zejdzie BW bo musiałem szybko wyjść, poza tym ja byłem sporo dalej od reszty i podczas dawania /q nie było nikogo przy mnie i nikt nie odegrał przy mnie że coś mi zabiera czy coś. Od tego jest komenda /zabierz że jak gracz ma BW to można podejść i zabrać a przy mnie nikogo nie było to wyszedłem. SS nie pokazuje tego że stałeś przy mnie a ja dałem /q

• Do góry
    • 0

#5 Thief Stiffler — 1586 02/02/2014 - 18:20

Thief Stiffler
  • Gracz

Przepraszam za Off Topic, lecz byłem przy tej akcji, jestem jednym z członków. Wpadli nam na Gang Banga, zostali rozstrzeleni dwa metry od naszej strefy, zostało odegrane na każdym zabranie broni, następnie schowanie ich do toreb. Gracz ewidentnie nie chciał stracić broni tak jak jego znajomi więc stwierdził że poczeka na koniec BW i da sobie /q... A kiedy mówiliśmy jego znajomym by napisali do niego by wracał, to owy gracz ich ignorował. Proszę o możliwość ponownego odegrania sytuacji, z tym samym co oskarżony miał przy sobie.

• Do góry
    • 0

#6 Krissek — 172 02/02/2014 - 18:23

Krissek
  • Gracz

Cały czas byliśmy pod ostrzałem, to ciężko jest odgrywać i strzelać. Poza tym nie byłeś na naszej strefie by zrobić krótkie /me i /zabierz.

To, że akurat nic z tobą nie graliśmy to nie znaczy, że możesz dawać /q. Akcja trwała dalej i specjalnie czekaliśmy aż minie Ci BW aby potem odegrać, że Cię targamy po ziemi, bo jak wiadomo na BW nie można przenosić. Chciałeś się wycwanić by nie stracić broni, myślałeś, że nie zauważymy, że tak nagle sobie zniknąłeś, o!

• Do góry
    • 1

#7 Dawid Piaszczyński — 1449 02/02/2014 - 20:00

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

To może ponownie to odegracie? :)

• Do góry
    • 0

#8 Krissek — 172 02/02/2014 - 20:31

Krissek
  • Gracz

Jeżeli odezwie się dobrowolnie do mnie i przyjdzie na akcje z tym samym ekwipunkiem co miał to tak jak wspomniałem jestem w stanie to odegrać. Jeżeli będzie się dalej wykłócać o to, że mógł dać /q to nie mam zamiaru się prosić o odegranie. :)

• Do góry
    • 1

#9 Rapster — 24 03/02/2014 - 16:13

Rapster
  • Gracz

Ale ja się nie kłóce, przy sobie miałem mp5 i telefon jeśli Cie to dalej interesuje to mogę odegrać, napisz na PW co i jak i to załatwimy.

• Do góry
    • 0

#10 Krissek — 172 03/02/2014 - 21:19

Krissek
  • Gracz

Dobra, załatwiłem to z oskarżonym. Bez problemu przyszedł na akcje i ją dokończyliśmy. Mimo tego zwracam się do niego, by następnym razem pomyślał co robi. To tyle, dzięki - skargę można odrzucić.

• Do góry
    • 1

#11 Dawid Piaszczyński — 1449 03/02/2014 - 21:26

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Okej, w takim razie odrzucam. ;)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych