Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Lance Piotrovskii

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 MisiakSisiak — 360 30/01/2014 - 21:29

MisiakSisiak
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...-wyskoczdotego/

Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:  Lance Piotrovskii

Opis sytuacji:

Więc tak, jakiś czas temu porwaliśmy niejakiego Lance P.(iotrovskii) na terenie South Central, mianowicie na El Coronie(Planowanie zgodnie z regulaminem jest.). No dobra, wszystko odegraliśmy, wsadziliśmy go do meliny, daliśmy przetrzymanie i zaczęliśmy odgrywać, niestety, nic z tego nie wyszło, bo zaczął zgrywać "terminatora". Po naszej rozmowie przez następne dni aż do dnia wczorajszego, owy Lance P. kompletnie nie wbijał do gry. Są tylko jedne godziny na których wbijał. Są to godziny między 1:00 a 8:00. Tym sposobem, Lance, zbijał przetrzymanie, omijając jakiejkolwiek gry IC. W końcu, wczoraj udało mi się go złapać około godziny 2:00. Więc natychmiast pojechałem do meliny żeby z nim coś odegrać, zaś Lance P. napisał na /w że musi spadać i nie ma czasu na grę. A jednak został, powiedziałem mu że przedłużę mu przetrzymanie, za brak chęci odgrywania i wbijania do gry. Zdjąłem mu przetrzymanie, aby ponownie je nadać, a owy osobnik zaczął "płakać" na /w, że nie możemy tak robić. Więc poszedł sprawdzić regulamin i zaczął afczyć. Czekałem około 20 minut, niestety Lance P. nie raczył odafczyć, więc zawołałem GM'a Alask'a, który powiedział mu jasno i wyraźnie, że ma akceptować przetrzymanie. Za kolejne 5 minut Lance P. w niewiadomy sposób wyszedł z gry. Niestety, z powodów że byliśmy w interiorze, nie zdążyłem zrobić SS'a, lecz wszystko jest w Logach. No dobra, na następny dzień, pisałem z Lance P. na pw forumowym, żeby wbił do gry. Ten twierdzi że "zbugowało mu się GTA" i nie będzie go przez jakiś czas bo musi zrobić formata. Hmm... na drugi dzień Lance P. był w grze o godzinie około 2:00. ( jak jest na ss'ach).

Myślę, że Lance P. mógł przelać gotówkę na inną postać lub jakiś pojazd, więc bardzo prosiłbym o dokładne sprawdzenie logów tego osobnika.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

SS'y z gry.

Spoiler

SS'y z forum.

Spoiler

• Do góry
    • 2

#2 Dawid Piaszczyński — 1449 01/02/2014 - 10:01

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Poinformuj oskarżonego, niech się wypowie.

• Do góry
    • 0

#3 MisiakSisiak — 360 01/02/2014 - 14:04

MisiakSisiak
  • Gracz
Poinformowany.
Spoiler

• Do góry
    • 0

#4 WyskoczDoTego — 4 02/02/2014 - 14:38

WyskoczDoTego
  • Gracz

Nie płakał, tylko nie każdy ma czas na grę. Mam szkołe i nie działa mi samp - Podesłałem ci ss'a błędu a to co byłem po kilku dniach o 2 w nocy to u kolegi wbiłem, mogłeś pisać byśmy to dokończyli.

• Do góry
    • 0

#5 TeyyWłamanie — 379 02/02/2014 - 14:44

TeyyWłamanie
  • Gracz

Za http://net4game.com/.../65535-dzikson/ - nie może wejść na forum.

To dlaczego nie akceptujesz zaproszenia, a jak GM Ci kazał akceptować to wyszedłeś.

Proszę sprawdzić jeszcze logi, czy nic nie przelał.

Użytkownik TeyyWłamanie edytował ten post 02/02/2014 - 14:45

• Do góry
    • 0

#6 WyskoczDoTego — 4 03/02/2014 - 00:05

WyskoczDoTego
  • Gracz

Ponieważ chciałem się upewnić, dałem ESC i czytałem regulamin - gdy wszedłem do gry to nie było mnie w grze, wyłączyłem i włączyłem na nowo to wyskoczyło mi :

https://imageshack.com/i/n77k2pp

• Do góry
    • 0

#7 Dawid Piaszczyński — 1449 03/02/2014 - 15:46

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Powrócicie do meliny i odegracie od nowa wszystko, hmm? :)

• Do góry
    • 0

#8 MisiakSisiak — 360 03/02/2014 - 16:02

MisiakSisiak
  • Gracz

ok, tylko warunek, muszę mieć pewność, że Lance P. Nic a nic nie przelał :)

• Do góry
    • 0

#9 MisiakSisiak — 360 04/02/2014 - 21:45

MisiakSisiak
  • Gracz

No dobra, niestety, owner musiał zamknąć org, więc teraz decyzja należy do Ciebie Wodo. :/

• Do góry
    • 0

#10 Dawid Piaszczyński — 1449 04/02/2014 - 22:16

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Skoro oskarżony ma już klątwę to:

Lance Piotrovskii - blokada postaci - Niechec do gry podczas przetrzymania.

• Do góry
    • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych