http://www.youtube.com/watch?v=OyAx8nrg0mU&feature=youtu.be
Polecam, dobry pościg.

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=OyAx8nrg0mU&feature=youtu.be
Polecam, dobry pościg.
Obraz panoramiczny sobie włącz, wszystko tam u Ciebie zmiażdżone jest.
Filmik oglądam : )
Obraz panoramiczny sobie włącz, wszystko tam u Ciebie zmiażdżone jest.
Filmik oglądam : )
A tak dla kogoś, kto nie wie co to znaczy? XD
w ustawieniach gta - grafika - zaawansowane - obraz panoramiczny włącz (3 opcja od góry)
w ustawieniach gta - grafika - zaawansowane - obraz panoramiczny włącz (3 opcja od góry)
dziwne to takie wtedy ; <
dziwne to takie wtedy ; <
na początku tak, ale postacie nie są małymi grubaskami : D
Kubuś, weź ucisz lekko GTA bo go nie słychać troszeczke.
Lol co w ogóle fajny filmik, co efekty, i te dźwięki ahhh i ta prędkość łooo co za kierowca nie no... Dobre nie powiem.
To znaczy może być.
Użytkownik Fari edytował ten post 28/01/2014 - 23:17
Dachowanko
Użytkownik VolT19 edytował ten post 28/01/2014 - 23:22
Dobry kierowca, tylko nieszczęśliwy wypadek.
Użytkownik MORISS edytował ten post 28/01/2014 - 23:25
wszystko ok, musisz mi udzielic poradnika co do vegasa troszku
Jeden z najlepszych pościgów, to propsuje, ale klusek, jak masz zamiar prowokować PD tą twoją żałosną podmianką to lepiej się nie ośmieszaj. Normalna blista tak szybko nie śmiga a widzisz, chleb złapał nawet tą podmianę czy co tam jeszcze masz wyłapał, pis joł.
Wstyd to przypieprzyć Czitachem w Hermesa na 100+KMP/H i nic nie odegrać.
Wstyd, grając na serwerze, nie znać regulaminu - podczas pościgów, nie odgrywamy wypadków.
Wstyd, grając na serwerze, nie znać regulaminu - podczas pościgów, nie odgrywamy wypadków.
Użytkownik Kapitan Pałkarz edytował ten post 28/01/2014 - 23:30
Bo stary krew mnie zalewa jak ustawia sobie podmiankę typ 180km/h i myśli, że umie jeździć. Taka jest słodka prawda.Wiedzialem! Więc jednak nie tylko ja myślałem, ze ra Blista jest jakoś dziwnie szybka.
coś słabo Cię słychać.
coś słabo Cię słychać.
Wiem, ale nie potrafię nic na to zaradzić. Mam ustawione ściszanie o 80% w przypadku pojawienia się innego dźwięku, ale na mikro to nie działa. A tak btw, wiele się dzisiaj działo - kolejny filmik za blistą gotowy, wrzucę za parę dni, czy cuś.

Popularny
Bo stary krew mnie zalewa jak ustawia sobie podmiankę typ 180km/h i myśli, że umie jeździć. Taka jest słodka prawda.
Głupoty gadasz, ta podmianka nie zmienia handlingu. Mam tą samą i jest tak samo szybka jak oryginał. Po prostu kierowca ogarnia..
Uwaga! Murzyn po prawo - Filmik Boski
Czy mi się wydaje, czy od 3:20 do 3:35 jest znaczna poprawa obrazu? - Tak jakby z 480p skoczyło na 720p.
Ale mnie nie obchodzi czy handling czy nie, nie ma takiej możliwości, że ta blista tak szybko zamiata. Z resztą po kartotece gracza dokładnie widać, że miał do czynienia ze Speedhackami, dziękuje.Głupoty gadasz, ta podmianka nie zmienia handlingu. Mam tą samą i jest tak samo szybka jak oryginał. Po prostu kierowca ogarnia..
Użytkownik MORISS edytował ten post 29/01/2014 - 14:29
dobry pościg.

Popularny
Ale mnie nie obchodzi czy handling czy nie, nie ma takiej możliwości, że ta blista tak szybko zamiata. Z resztą po kartotece gracza dokładnie widać, że miał do czynienia ze Speedhackami, dziękuje.
Jakoś przez pół godziny meldowania nie zauważyłem nic podejrzanego, Chleb raczej też nie. A Ty po kilku minutach stwierdzasz. że ma speedhacka, bo ma brudne logi. Wcale nie jest łatwo złapać blistę radiowozem, który jest mniej skrętny.
Ludzie, uspokójcie się Kompletnie nie rozumiem skąd te Wasze złości. Z tematu Chlebka zrobił się temat do hejtu.
Zigimaka to jezdzic nie umie.XD A wy to props.
Wstyd to przypieprzyć Czitachem w Hermesa na 100+KMP/H i nic nie odegrać.
Kiedyś pewien admin, albo tam gm napisał:
Póki kierowca nie dostał BW, to pościg wciąż trwa.
Więc do czego ty się przypieprzasz? ;p
Sory ziomeczki, ale ten temat to nie od kłótni - macie od tego PW. Każdy inaczej ogarnia dane auto - jutro albo pojutrze wstawię pościg, również za blistą, to zobaczycie, że to kierowca się liczy a nie auto ;p
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych