Witam, potrzebuję pomocy, kogoś kto mi dokładnie wytłumaczy, jak mogę ukraść samochód , okraść kogoś lub porwać, Z góry dzieki za odpowiedz
Potrzebuje pomocy, Gangsterka
— 10
27/01/2014 - 08:45
— 4078
27/01/2014 - 09:05

Popularny
Witam, potrzebuję pomocy, kogoś kto mi dokładnie wytłumaczy, jak mogę ukraść samochód , okraść kogoś lub porwać, Z góry dzieki za odpowiedz
Grając cywila, zwykłego zjadacza chleba nie masz prawa okradać, porywać czy też kraść pojazdów. Takie przywileje, posiadają tylko organizacje przestępcze i ich członkowie, a zasady na jakich to robią określa regulamin organizacji przestępczych.
Jeśli chcesz wykonywać te czynności, to tak jak Ci napisano wcześniej. Tutaj masz tematy: KLIK, w których możesz wyrazić chęć gry przy boku danej organizacji (gangu, organizacji zmotoryzowanej czy też mafii). Nie powiedziane, że od razu będziesz ich członkiem, najpierw będziesz musiał się wykazać, pokazać swoją grę i umiejętności, brak odwalania też działa pozytywnie.
Dodatkowo jeśli nie jesteś doświadczony graczem, zawsze możesz zwrócić się o pomoc do innych graczy, z pewnością znajdzie się ktoś, kto wyjaśni Ci wszystko i weźmie Cię pod swoje skrzydła. Na przykład tutaj, możesz napisać temat w celu znalezienia osoby do pomocy, która nauczy Cię gry.
— 9
26/02/2014 - 20:25
Sory bardzo ale jak ty kitrasz się caly czas w centrum to nie masz szans żeby wogóle cos takiego zrobić pozatym trzeba byc w org.
— 1180
27/02/2014 - 13:14
Zły dział, przenoszę.
— 851
05/03/2014 - 06:09
Co trzeba zrobić? Na pewno nie kryć się w Centrum.
Z góry mówię ,że nie jest to opłacalne. (Nie jest opłacalne robienie tego wytrychem)
Jeśli masz organizacje to możesz wbić członkowi bądź mieszkańcowi/wanna-be FCK/FCJ.
A jeśli należysz do organizacji typu "Ściganci" możesz zamówić wytrych, ta.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych