Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Odrzucono][SAMP]Erick D

• Zamknięty Temat jest zamknięty
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 zielony28 26/01/2014 - 16:02

zielony
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych:Nie mogłem znaleźć.
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych:Erick D

Opis sytuacji:Zatrzymaliśmy pewną panią (Angela S), normalne, wystawiłem mandat, podbiega Erick D, zamieniają się kierowcą, zaczyna uciekać, dogoniłem, zdachował, no i dał /q. Zatrzymaliśmy Angele S, po czym ona nie chciała nam podać gdzie stoi auto, już to odpuściliśmy, a potem co? Widocznie na drugim SS'ie, podczas przesłuchania zaczął mnie wyzywać i wrócił do gry. To tyle.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe)

• Do góry
    • 5

#2 Summeruś969 26/01/2014 - 16:36

Summeruś
  • Gracz

Global: http://net4game.com/...94061-strzegoś/
Poinformuj oskarżonego o skardze - niech się wypowie. ;) Standardowo ma na to około 24h.

• Do góry
    • 1

#3 zielony28 26/01/2014 - 17:10

zielony
  • Gracz
Zrobione, czekamy.
  • Do góry
    • 2

#4 Strzegoś6 26/01/2014 - 18:32

Strzegoś
  • Gracz

Zgadza sie było tak iz uciekłem autem a moja kolezanka zostala przy radiowozie. Nie dalem /q. Wyrzucilo mnie z serwera. Wracam, po czym dostaje wiadomosc ze kolezanke zgarneli i kaza jej respic auto gdy ja je juz zdazyłem ukryć. Nawet  gdyby mnie złapali a mnie wtedy by wyrzuciło nałozyli by panowie blokade. Bo przeciez nie byłem w stanie odrespic auta gdy mnie nie było na serwerze. Wiec nie musicie bić w celi kobiety a gdy ona sie stara bronić strzelać do niej. Czy to jest prawidłowe zachowanie rp policjantów, a moze brutalna próba wymuszenia zrespienia auta.

• Do góry
    • 1

#5 Summeruś969 26/01/2014 - 18:37

Summeruś
  • Gracz

Pojazd 'wybuchł' w skutek czego u osoby która napisała skargę został odspawnowany. Powinieneś napisać do LSPD i dokończyć pościg - szczególnie że podczas gdy wyrzuca z serwera nie pisze /q tylko timeout. Dogadacie się co do dokończenia tej akcji? Niech raportowany spróbuje to zrobić poprzez PW, a następnie napisze co z tego wyszło w tym temacie.

• Do góry
    • 0

#6 zielony28 26/01/2014 - 18:50

zielony
  • Gracz

Znaczy tak, Summer, on dał /q, potem mnie zwyzywał, a teraz udaje niewiniątko, bo jest skarga, i mogą być konsekwencje. Dałeś /q, bo by auto wybuchło, zresztą, zastanów się, jest kontrola, podbiegasz, nagle wsiadasz, to normalne? W ostateczności mogę to odegrać jeszcze raz, ale bez pościgu, chyba, że to będę musiał, lecz naprawdę, nie chciałbym tego odgrywać. Czekam na jego zaangażowanie.

• Do góry
    • 0

#7 Strzegoś6 26/01/2014 - 19:30

Strzegoś
  • Gracz

Dobrze, nie bede się z LSPD kłucił bo i tak nie wygram. Rozumiem ze zadowalającym zakończeniem akcji było by dla ciebie nałozenie blokady wiec jezeli chcesz to zrobic to pisz na pw. Wskażę miejsce pobytu auta i nałożysz blokade.

• Do góry
    • 2

#8 zielony28 26/01/2014 - 20:56

zielony
  • Gracz
Wszystko odegrane, skargę można odrzucić. Dzięki Summer.
  • Do góry
    • -3

#9 Summeruś969 26/01/2014 - 21:31

Summeruś
  • Gracz

Okej. Odrzucam.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych