Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Grupa Ochrony Biznesu - Rekrutacja.

gob ochrona

• Please log in to reply
59 odpowiedzi w tym temacie

#41 gizmoooo — 42 19/02/2014 - 22:14

gizmoooo
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Jessica Rogers
Data Urodzenia:1991.10.8
Adres Zamieszkania:Los Santos/Hotel Centrum.
Wykształcenie:Srednie.
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak
Napisz kilka słów o sobie: Jestem osoba abitna godna zaufania oraz mila zawsze chcialam pracowac jako ochroniaz, lubie sie tym zajmowac :)

• Do góry
    • 2

#42 MrLucas112 — 16 20/02/2014 - 12:13

MrLucas112
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Luca Bell
Data Urodzenia: 06.02.1990
Adres Zamieszkania: Mieszkam różnie - ale tylko w hotelach w centrum.
Wykształcenie: Wyższe (jestem po SGSP)
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie Tak
Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym, ambitnym mężczyzną, szukającym dobrej pracy.

• Do góry
    • -1

#43 medion — 110 20/02/2014 - 15:58

medion
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Domenic Butera
Data Urodzenia: 1991.12.28
Adres Zamieszkania: Hotel Metro Los Santos
Wykształcenie: Średnie
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie :Tak
Napisz kilka słów o sobie: Domenic posiada 23 lata i pochodzi z Włoch. Do Los Santos przyjechał , gdy jego rodzice rozwiedli się. Wiele rzeczy nauczyło go życie m.in. odpowiedzialności , sumienności i wytrwania. Potrafi dobrze obsługiwać się pojazdami. Umie dążyć do postawionego celu , potrafi zachować się w odpowiednich sytuacjach.

Akceptuję - Stażu dużego nie masz na serwerze, ale coś tam napisałeś o sobie.

Imię i Nazwisko:Jessica Rogers
Data Urodzenia:1991.10.8
Adres Zamieszkania:Los Santos/Hotel Centrum.
Wykształcenie:Srednie.
Napisz kilka słów o sobie: Jestem osoba abitna godna zaufania oraz mila zawsze chcialam pracowac jako ochroniaz, lubie sie tym zajmowac :)

Akceptuję - Zgłoś się IG do Alan Medion

Imię i Nazwisko: Luca Bell
Data Urodzenia: 06.02.1990
Adres Zamieszkania: Mieszkam różnie - ale tylko w hotelach w centrum.
Wykształcenie: Wyższe (jestem po SGSP)
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie Tak
Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym, ambitnym mężczyzną, szukającym dobrej pracy.

Akceptuję - Mało napisałeś o sobie, ale dam Ci szansę - zgłoś się IG do Alan Medion.

• Do góry
    • 0

#44 CaldernJR — 151 23/02/2014 - 13:23

CaldernJR
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Rory Wilson

Data Urodzenia: 3.2.1990

Adres Zamieszkania:MetroHotelV2

Wykształcenie: Wyższe

Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym mężczyzną, ambitnymktóry szybko się uczy. Pracowałem w wielu firmach ochroniarskich więc znam się na robocie 

• Do góry
    • 0

#45 DzikiDzik — 24 23/02/2014 - 22:13

DzikiDzik
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Cheslav Dvorzhetski

Data Urodzenia: 21.03.1990 w Moskwie

Adres Zamieszkania: Los Santos, Motel Metro

Wykształcenie: Średnie maturalne

Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie; Tak posiadam

Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Cheslav Dvorzhetski i mam 24 lata. Urodziłem się w Moskwie i tam mieszkałem przez prawie 24 lata. Kilka tygodni temu przyleciałem do Los Santos. Jak narazie mieszkam w hotelu ale szukam mieszkania. Jestem osobą chetną do pracy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania
  • Do góry
    • 0

#46 Szpakuz — 0 24/02/2014 - 02:24

Szpakuz
  • Świeżak

Imię i Nazwisko:Jace Vaccara
Data Urodzenia:22.01.1987
Adres Zamieszkania:Hotel Centrum
Wykształcenie:Srednie
Napisz kilka słów o sobie:

Nazywam sie Jace pochodze z Maiami gdzie sie wychowalem moim marzeniem bylo wyjechanie do Los Santos gdzie moglbym rozpoczac nowe zycie. Niestety moje plany przekreslilo otwarte zlamanie nogi jak i powiklania ktore przykuly mnie do rodzinnego domu na pare lat. Rehabilitacje zakonczylem dobre 4miesiace temu wiec postanowilem isc droga marzen i wyruszylem do Santos.Teraz jestem tutaj piszac podanie do waszej grupy z nadzieja na mozliwosc podjecia pracy w aktywny sposob jednoczesnie kontynujac cwiczenie mijej kondycji i wytrzymalosci fizycznej. Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.

• Do góry
    • 0

#47 medion — 110 24/02/2014 - 11:27

medion
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Rory Wilson

Data Urodzenia: 3.2.1990

Adres Zamieszkania:MetroHotelV2

Wykształcenie: Wyższe

Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym mężczyzną, ambitnymktóry szybko się uczy. Pracowałem w wielu firmach ochroniarskich więc znam się na robocie 

Imię i Nazwisko: Cheslav Dvorzhetski

Data Urodzenia: 21.03.1990 w Moskwie

Adres Zamieszkania: Los Santos, Motel Metro

Wykształcenie: Średnie maturalne

Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie; Tak posiadam

Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Cheslav Dvorzhetski i mam 24 lata. Urodziłem się w Moskwie i tam mieszkałem przez prawie 24 lata. Kilka tygodni temu przyleciałem do Los Santos. Jak narazie mieszkam w hotelu ale szukam mieszkania. Jestem osobą chetną do pracy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania

Imię i Nazwisko:Jace Vaccara
Data Urodzenia:22.01.1987
Adres Zamieszkania:Hotel Centrum
Wykształcenie:Srednie

Nazywam sie Jace pochodze z Maiami gdzie sie wychowalem moim marzeniem bylo wyjechanie do Los Santos gdzie moglbym rozpoczac nowe zycie. Niestety moje plany przekreslilo otwarte zlamanie nogi jak i powiklania ktore przykuly mnie do rodzinnego domu na pare lat. Rehabilitacje zakonczylem dobre 4miesiace temu wiec postanowilem isc droga marzen i wyruszylem do Santos.Teraz jestem tutaj piszac podanie do waszej grupy z nadzieja na mozliwosc podjecia pracy w aktywny sposob jednoczesnie kontynujac cwiczenie mijej kondycji i wytrzymalosci fizycznej. Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.

Akceptuję - zgłoście się na serwerze - Alan Medion

• Do góry
    • 0

#48 DzikiDzik — 24 24/02/2014 - 18:17

DzikiDzik
  • Gracz

mam takie pytanko. Jest gdzieś siedziba ?

• Do góry
    • 0

#49 MajTkI — 148 24/02/2014 - 19:18

MajTkI
  • Gracz

mam takie pytanko. Jest gdzieś siedziba ?

20100216191243!BurgerShot-GTASA-Mulholla

• Do góry
    • 0

#50 DzikiDzik — 24 24/02/2014 - 20:38

DzikiDzik
  • Gracz
Już wiem ale dziękuje ;)
  • Do góry
    • 0

#51 PanNinjaMarchewka — 0 02/04/2014 - 14:57

PanNinjaMarchewka
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Antonio Johnson
Data Urodzenia: 02.04.1990
Adres Zamieszkania: Glass Hotel
Wykształcenie: Zawodowe
Napisz kilka słów o sobie: Tak Jak mówiłem jestem Antonio Johnson . Jestem miły sympatyczny i potrafie dużo wytwać . Zawsze podobała mi się praca ochroniarza i od zawsze chciałem ją mieć . Wiele razy przyglądałem się jak pracują ochroniarze i moim marzeniem było być jednym z nich . Nie brakuje mi zapału do pracy więc gwarantuje , że będziecie ze mnie zadowoleni :)

• Do góry
    • 0

#52 FUNKYX — 11 03/04/2014 - 19:28

FUNKYX
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Matteo Richards
Data Urodzenia:22.01.1990
Adres Zamieszkania:Hotel pod koksem
Wykształcenie:Wysokie

Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Matteo i pochodze z Maiami moim jedynym mazeniem bylo przybycie do Los Santos i tak tez sie stalo. Dlatego pisze do waszej grupy z prosba przyjecia mnie poniewaz chcialbym zaczac sie tu rozwijac.Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.

• Do góry
    • 0

#53 medion — 110 06/04/2014 - 13:40

medion
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Antonio Johnson
Data Urodzenia: 02.04.1990
Adres Zamieszkania: Glass Hotel
Wykształcenie: Zawodowe
Napisz kilka słów o sobie: Tak Jak mówiłem jestem Antonio Johnson . Jestem miły sympatyczny i potrafie dużo wytwać . Zawsze podobała mi się praca ochroniarza i od zawsze chciałem ją mieć . Wiele razy przyglądałem się jak pracują ochroniarze i moim marzeniem było być jednym z nich . Nie brakuje mi zapału do pracy więc gwarantuje , że będziecie ze mnie zadowoleni :)

Imię i Nazwisko:Matteo Richards
Data Urodzenia:22.01.1990
Adres Zamieszkania:Hotel pod koksem

Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Matteo i pochodze z Maiami moim jedynym mazeniem bylo przybycie do Los Santos i tak tez sie stalo. Dlatego pisze do waszej grupy z prosba przyjecia mnie poniewaz chcialbym zaczac sie tu rozwijac.Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.

Akceptowane - Zapraszam In Game 

• Do góry
    • 0

#54 PanNinjaMarchewka — 0 06/04/2014 - 16:51

PanNinjaMarchewka
  • Gracz

Przepraszam ale czy można do was dołączyć jeśli się pracuje już w innej Ochronie ? Jeśli nie to żucę tamtą .
I mam kolejne pytanie czy wy macie zamontowane gdzieś kamery ?

• Do góry
    • 0

#55 Morderca16 — 211 06/04/2014 - 17:35

Morderca16
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Reed Alfonso
Data Urodzenia:15.09.1990
Adres Zamieszkania:Hotel pod koksem
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak

Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Reed.Urodziłem sie w Maiami. Od młodych lat marzyłem aby przybyć do Los Santos i moje marzenia się spełniły . Pisze do was z wielka prośbą zebyscie przyjęli mnie w wasze szeregi. Żebym mógł się rozwijać i ciągle iść do przodu. Jestem osoba ktora jest bardzo , ale to bardzo Cierpliwa jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola. Posiadam wiedzę o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym. Moim marzeniem było właśnie zostanie ochroniarzem. Może właśnie przyszedł na to czas kto wiem. 

• Do góry
    • 0

#56 Lukas666 — 1 06/04/2014 - 18:08

Lukas666
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Lukas_Crown
Data Urodzenia: 20.04.1985
Adres Zamieszkania: Motel Stacja Centrum
Wykształcenie: Wyższe

Szukam pracy odpowiedniej dla siebie. Jestem dobrze zbudowanym facetem znającym podstawy samoobrony oraz podstawy posługiwania się bronią.Ukończyłem służbę przygotowawczą do United States Army.Jestem kreatywny, punktualny, stanowczy.Myślę,że praca w ochronie to odpowiednie stanowisko dla mnie..Posiadam ogromne chęci do pracy oraz jestem dyspozycyjny.

Myślę,że będę mógł do firmy wnieść coś od siebie jak  a firma pozowoli spełniać mi się na tle zawodowym

• Do góry
    • 0

#57 ReQ891 — 0 06/04/2014 - 20:52

ReQ891
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Bruce_Branson
Data Urodzenia: 17.12.1990
Adres Zamieszkania: Motel 402
Wykształcenie: Ukończone Technikum informatyczne, Studia zaoczne

Witam, szukam pracy na stanowisku ochroniarza ponieważ ten zawód powiela się z moimi zainteresowaniami: samoobrona sport oraz strzelectwo.
W roku 2008 ukończyłem kurs samoobrony który trwał 6 miesięcy w między czasie przynależałem do klubu strzeleckiego LS. Nieprzerwanie uprawiam wszelakie dyscypliny sportowe starając się dbać o formę. Jeżeli chodzi o pracę jestem punktualny, oraz stale dążę do wyznaczonego celu, potrafię dogadać się ludźmi. Dostosowuję się do wszystkich godzin pracy. Będę wdzięczny za możliwość przedstawienia swojej kandydatury w trakcie bezpośredniej rozmowy.

OOC:mam nadzieję że przegrane godziny nie zmniejszą moich szans na dostanie się do firmy.

Do rp powróciłem po 2 letniej przerwie, na pewno się sprawdzę

Użytkownik ReQ891 edytował ten post 07/04/2014 - 00:30

• Do góry
    • 0

#58 R 28 — 43 07/04/2014 - 11:50

R 28
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Jerry Street
Data Urodzenia:11-01-1979
Adres Zamieszkania:Richman 136
Wykształcenie:Wyższe
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie
Napisz kilka słów o sobie:Młody, dyspozycyjny, Szybko się uczę, Nastawiony pozytywnie do każdego wykonywanego stanowiska. Mogę zacząć od zaraz.

• Do góry
    • 0

#59 Pan Raper — 2 07/04/2014 - 13:05

Pan Raper
  • Gracz

*
Popularny

Imię i Nazwisko: Amari Bell
Data Urodzenia:12-12-1980r.
Adres Zamieszkania: Hotel centrum
Napisz kilka słów o sobie: Jestem miły , spokojny co prawda miałem kilka wpadek ale udało mi sie je naprawić.  ps. Szybko się uczę . 

• Do góry
    • 3

#60 medion — 110 07/04/2014 - 23:38

medion
  • Gracz

Imię i Nazwisko:Reed Alfonso
Data Urodzenia:15.09.1990
Adres Zamieszkania:Hotel pod koksem
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak

Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Reed.Urodziłem sie w Maiami. Od młodych lat marzyłem aby przybyć do Los Santos i moje marzenia się spełniły . Pisze do was z wielka prośbą zebyscie przyjęli mnie w wasze szeregi. Żebym mógł się rozwijać i ciągle iść do przodu. Jestem osoba ktora jest bardzo , ale to bardzo Cierpliwa jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola. Posiadam wiedzę o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym. Moim marzeniem było właśnie zostanie ochroniarzem. Może właśnie przyszedł na to czas kto wiem. 

Imię i Nazwisko: Lukas_Crown
Data Urodzenia: 20.04.1985
Adres Zamieszkania: Motel Stacja Centrum
Wykształcenie: Wyższe

Szukam pracy odpowiedniej dla siebie. Jestem dobrze zbudowanym facetem znającym podstawy samoobrony oraz podstawy posługiwania się bronią.Ukończyłem służbę przygotowawczą do United States Army.Jestem kreatywny, punktualny, stanowczy.Myślę,że praca w ochronie to odpowiednie stanowisko dla mnie..Posiadam ogromne chęci do pracy oraz jestem dyspozycyjny.

Myślę,że będę mógł do firmy wnieść coś od siebie jak  a firma pozowoli spełniać mi się na tle zawodowym

Imię i Nazwisko: Bruce_Branson
Data Urodzenia: 17.12.1990
Adres Zamieszkania: Motel 402
Wykształcenie: Ukończone Technikum informatyczne, Studia zaoczne

Witam, szukam pracy na stanowisku ochroniarza ponieważ ten zawód powiela się z moimi zainteresowaniami: samoobrona sport oraz strzelectwo.
W roku 2008 ukończyłem kurs samoobrony który trwał 6 miesięcy w między czasie przynależałem do klubu strzeleckiego LS. Nieprzerwanie uprawiam wszelakie dyscypliny sportowe starając się dbać o formę. Jeżeli chodzi o pracę jestem punktualny, oraz stale dążę do wyznaczonego celu, potrafię dogadać się ludźmi. Dostosowuję się do wszystkich godzin pracy. Będę wdzięczny za możliwość przedstawienia swojej kandydatury w trakcie bezpośredniej rozmowy.

OOC:mam nadzieję że przegrane godziny nie zmniejszą moich szans na dostanie się do firmy.

Do rp powróciłem po 2 letniej przerwie, na pewno się sprawdzę

Imię i Nazwisko:Jerry Street
Data Urodzenia:11-01-1979
Adres Zamieszkania:Richman 136
Wykształcenie:Wyższe
Napisz kilka słów o sobie:Młody, dyspozycyjny, Szybko się uczę, Nastawiony pozytywnie do każdego wykonywanego stanowiska. Mogę zacząć od zaraz.

Imię i Nazwisko: Amari Bell
Data Urodzenia:12-12-1980r.
Adres Zamieszkania: Hotel centrum
Napisz kilka słów o sobie: Jestem miły , spokojny co prawda miałem kilka wpadek ale udało mi sie je naprawić.  ps. Szybko się uczę . 

Akceptuję - zgłoście się do kogoś z zarządu - Alan Medion, Billy Medion, Sylvia Davis, Steve Williams

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych