Imię i Nazwisko:Jessica Rogers
Data Urodzenia:1991.10.8
Adres Zamieszkania:Los Santos/Hotel Centrum.
Wykształcenie:Srednie.
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak
Napisz kilka słów o sobie: Jestem osoba abitna godna zaufania oraz mila zawsze chcialam pracowac jako ochroniaz, lubie sie tym zajmowac
— 42
19/02/2014 - 22:14
— 16
20/02/2014 - 12:13
Imię i Nazwisko: Luca Bell
Data Urodzenia: 06.02.1990
Adres Zamieszkania: Mieszkam różnie - ale tylko w hotelach w centrum.
Wykształcenie: Wyższe (jestem po SGSP)
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie Tak
Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym, ambitnym mężczyzną, szukającym dobrej pracy.
— 110
20/02/2014 - 15:58
Imię i Nazwisko: Domenic Butera
Data Urodzenia: 1991.12.28
Adres Zamieszkania: Hotel Metro Los Santos
Wykształcenie: Średnie
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie :Tak
Napisz kilka słów o sobie: Domenic posiada 23 lata i pochodzi z Włoch. Do Los Santos przyjechał , gdy jego rodzice rozwiedli się. Wiele rzeczy nauczyło go życie m.in. odpowiedzialności , sumienności i wytrwania. Potrafi dobrze obsługiwać się pojazdami. Umie dążyć do postawionego celu , potrafi zachować się w odpowiednich sytuacjach.
Akceptuję - Stażu dużego nie masz na serwerze, ale coś tam napisałeś o sobie.
Imię i Nazwisko:Jessica Rogers
Data Urodzenia:1991.10.8
Adres Zamieszkania:Los Santos/Hotel Centrum.
Wykształcenie:Srednie.
Napisz kilka słów o sobie: Jestem osoba abitna godna zaufania oraz mila zawsze chcialam pracowac jako ochroniaz, lubie sie tym zajmowac
Akceptuję - Zgłoś się IG do Alan Medion
Imię i Nazwisko: Luca Bell
Data Urodzenia: 06.02.1990
Adres Zamieszkania: Mieszkam różnie - ale tylko w hotelach w centrum.
Wykształcenie: Wyższe (jestem po SGSP)
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie Tak
Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym, ambitnym mężczyzną, szukającym dobrej pracy.
Akceptuję - Mało napisałeś o sobie, ale dam Ci szansę - zgłoś się IG do Alan Medion.
— 151
23/02/2014 - 13:23
Imię i Nazwisko: Rory Wilson
Data Urodzenia: 3.2.1990
Adres Zamieszkania:MetroHotelV2
Wykształcenie: Wyższe
Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym mężczyzną, ambitnymktóry szybko się uczy. Pracowałem w wielu firmach ochroniarskich więc znam się na robocie
— 24
23/02/2014 - 22:13
Imię i Nazwisko: Cheslav Dvorzhetski
Data Urodzenia: 21.03.1990 w Moskwie
Adres Zamieszkania: Los Santos, Motel Metro
Wykształcenie: Średnie maturalne
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie; Tak posiadam
Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Cheslav Dvorzhetski i mam 24 lata. Urodziłem się w Moskwie i tam mieszkałem przez prawie 24 lata. Kilka tygodni temu przyleciałem do Los Santos. Jak narazie mieszkam w hotelu ale szukam mieszkania. Jestem osobą chetną do pracy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania
— 0
24/02/2014 - 02:24
Imię i Nazwisko:Jace Vaccara
Data Urodzenia:22.01.1987
Adres Zamieszkania:Hotel Centrum
Wykształcenie:Srednie
Napisz kilka słów o sobie:
Nazywam sie Jace pochodze z Maiami gdzie sie wychowalem moim marzeniem bylo wyjechanie do Los Santos gdzie moglbym rozpoczac nowe zycie. Niestety moje plany przekreslilo otwarte zlamanie nogi jak i powiklania ktore przykuly mnie do rodzinnego domu na pare lat. Rehabilitacje zakonczylem dobre 4miesiace temu wiec postanowilem isc droga marzen i wyruszylem do Santos.Teraz jestem tutaj piszac podanie do waszej grupy z nadzieja na mozliwosc podjecia pracy w aktywny sposob jednoczesnie kontynujac cwiczenie mijej kondycji i wytrzymalosci fizycznej. Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.
— 110
24/02/2014 - 11:27
Imię i Nazwisko: Rory Wilson
Data Urodzenia: 3.2.1990
Adres Zamieszkania:MetroHotelV2
Napisz kilka słów o sobie: Jestem młodym mężczyzną, ambitnymktóry szybko się uczy. Pracowałem w wielu firmach ochroniarskich więc znam się na robocie
Imię i Nazwisko: Cheslav Dvorzhetski
Data Urodzenia: 21.03.1990 w Moskwie
Adres Zamieszkania: Los Santos, Motel Metro
Wykształcenie: Średnie maturalne
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie; Tak posiadam
Napisz kilka słów o sobie: Nazywam sie Cheslav Dvorzhetski i mam 24 lata. Urodziłem się w Moskwie i tam mieszkałem przez prawie 24 lata. Kilka tygodni temu przyleciałem do Los Santos. Jak narazie mieszkam w hotelu ale szukam mieszkania. Jestem osobą chetną do pracy. Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania
Imię i Nazwisko:Jace Vaccara
Data Urodzenia:22.01.1987
Adres Zamieszkania:Hotel Centrum
Wykształcenie:Srednie
Napisz kilka słów o sobie:Nazywam sie Jace pochodze z Maiami gdzie sie wychowalem moim marzeniem bylo wyjechanie do Los Santos gdzie moglbym rozpoczac nowe zycie. Niestety moje plany przekreslilo otwarte zlamanie nogi jak i powiklania ktore przykuly mnie do rodzinnego domu na pare lat. Rehabilitacje zakonczylem dobre 4miesiace temu wiec postanowilem isc droga marzen i wyruszylem do Santos.Teraz jestem tutaj piszac podanie do waszej grupy z nadzieja na mozliwosc podjecia pracy w aktywny sposob jednoczesnie kontynujac cwiczenie mijej kondycji i wytrzymalosci fizycznej. Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.
Akceptuję - zgłoście się na serwerze - Alan Medion
— 24
24/02/2014 - 18:17
mam takie pytanko. Jest gdzieś siedziba ?
— 148
24/02/2014 - 19:18
mam takie pytanko. Jest gdzieś siedziba ?

— 24
24/02/2014 - 20:38
— 0
02/04/2014 - 14:57
Imię i Nazwisko: Antonio Johnson
Data Urodzenia: 02.04.1990
Adres Zamieszkania: Glass Hotel
Wykształcenie: Zawodowe
Napisz kilka słów o sobie: Tak Jak mówiłem jestem Antonio Johnson . Jestem miły sympatyczny i potrafie dużo wytwać . Zawsze podobała mi się praca ochroniarza i od zawsze chciałem ją mieć . Wiele razy przyglądałem się jak pracują ochroniarze i moim marzeniem było być jednym z nich . Nie brakuje mi zapału do pracy więc gwarantuje , że będziecie ze mnie zadowoleni
— 11
03/04/2014 - 19:28
Imię i Nazwisko:Matteo Richards
Data Urodzenia:22.01.1990
Adres Zamieszkania:Hotel pod koksem
Wykształcenie:Wysokie
Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Matteo i pochodze z Maiami moim jedynym mazeniem bylo przybycie do Los Santos i tak tez sie stalo. Dlatego pisze do waszej grupy z prosba przyjecia mnie poniewaz chcialbym zaczac sie tu rozwijac.Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.
— 110
06/04/2014 - 13:40
Imię i Nazwisko: Antonio Johnson
Data Urodzenia: 02.04.1990
Adres Zamieszkania: Glass Hotel
Wykształcenie: Zawodowe
Napisz kilka słów o sobie: Tak Jak mówiłem jestem Antonio Johnson . Jestem miły sympatyczny i potrafie dużo wytwać . Zawsze podobała mi się praca ochroniarza i od zawsze chciałem ją mieć . Wiele razy przyglądałem się jak pracują ochroniarze i moim marzeniem było być jednym z nich . Nie brakuje mi zapału do pracy więc gwarantuje , że będziecie ze mnie zadowoleni![]()
Imię i Nazwisko:Matteo Richards
Data Urodzenia:22.01.1990
Posiadasz Prawo Jazdy? - TakNapisz kilka słów o sobie:Mam na imię Matteo i pochodze z Maiami moim jedynym mazeniem bylo przybycie do Los Santos i tak tez sie stalo. Dlatego pisze do waszej grupy z prosba przyjecia mnie poniewaz chcialbym zaczac sie tu rozwijac.Jestem osoba ktora cechuje sie Cierpliwoscia jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola ,dobrze dzialajacym w zespole i posiadajacym wiedze o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym.
Akceptowane - Zapraszam In Game
— 0
06/04/2014 - 16:51
Przepraszam ale czy można do was dołączyć jeśli się pracuje już w innej Ochronie ? Jeśli nie to żucę tamtą .
I mam kolejne pytanie czy wy macie zamontowane gdzieś kamery ?
— 211
06/04/2014 - 17:35
Imię i Nazwisko:Reed Alfonso
Data Urodzenia:15.09.1990
Napisz kilka słów o sobie:Mam na imię Reed.Urodziłem sie w Maiami. Od młodych lat marzyłem aby przybyć do Los Santos i moje marzenia się spełniły . Pisze do was z wielka prośbą zebyscie przyjęli mnie w wasze szeregi. Żebym mógł się rozwijać i ciągle iść do przodu. Jestem osoba ktora jest bardzo , ale to bardzo Cierpliwa jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola. Posiadam wiedzę o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym. Moim marzeniem było właśnie zostanie ochroniarzem. Może właśnie przyszedł na to czas kto wiem.
— 1
06/04/2014 - 18:08
Imię i Nazwisko: Lukas_Crown
Data Urodzenia: 20.04.1985
Adres Zamieszkania: Motel Stacja Centrum
Szukam pracy odpowiedniej dla siebie. Jestem dobrze zbudowanym facetem znającym podstawy samoobrony oraz podstawy posługiwania się bronią.Ukończyłem służbę przygotowawczą do United States Army.Jestem kreatywny, punktualny, stanowczy.Myślę,że praca w ochronie to odpowiednie stanowisko dla mnie..Posiadam ogromne chęci do pracy oraz jestem dyspozycyjny.
Myślę,że będę mógł do firmy wnieść coś od siebie jak a firma pozowoli spełniać mi się na tle zawodowym
— 0
06/04/2014 - 20:52
Imię i Nazwisko: Bruce_Branson
Data Urodzenia: 17.12.1990
Adres Zamieszkania: Motel 402
Wykształcenie: Ukończone Technikum informatyczne, Studia zaoczne
W roku 2008 ukończyłem kurs samoobrony który trwał 6 miesięcy w między czasie przynależałem do klubu strzeleckiego LS. Nieprzerwanie uprawiam wszelakie dyscypliny sportowe starając się dbać o formę. Jeżeli chodzi o pracę jestem punktualny, oraz stale dążę do wyznaczonego celu, potrafię dogadać się ludźmi. Dostosowuję się do wszystkich godzin pracy. Będę wdzięczny za możliwość przedstawienia swojej kandydatury w trakcie bezpośredniej rozmowy.
OOC:mam nadzieję że przegrane godziny nie zmniejszą moich szans na dostanie się do firmy.
Do rp powróciłem po 2 letniej przerwie, na pewno się sprawdzę
Użytkownik ReQ891 edytował ten post 07/04/2014 - 00:30
— 43
07/04/2014 - 11:50
Imię i Nazwisko:Jerry Street
Data Urodzenia:11-01-1979
Adres Zamieszkania:Richman 136
Wykształcenie:Wyższe
Posiadasz Prawo Jazdy? - Tak/Nie
Napisz kilka słów o sobie:Młody, dyspozycyjny, Szybko się uczę, Nastawiony pozytywnie do każdego wykonywanego stanowiska. Mogę zacząć od zaraz.
— 2
07/04/2014 - 13:05

Popularny
Imię i Nazwisko: Amari Bell
Data Urodzenia:12-12-1980r.
Adres Zamieszkania: Hotel centrum
Napisz kilka słów o sobie: Jestem miły , spokojny co prawda miałem kilka wpadek ale udało mi sie je naprawić. ps. Szybko się uczę .
— 110
07/04/2014 - 23:38
Imię i Nazwisko:Reed Alfonso
Data Urodzenia:15.09.1990
Posiadasz Prawo Jazdy? - TakNapisz kilka słów o sobie:Mam na imię Reed.Urodziłem sie w Maiami. Od młodych lat marzyłem aby przybyć do Los Santos i moje marzenia się spełniły . Pisze do was z wielka prośbą zebyscie przyjęli mnie w wasze szeregi. Żebym mógł się rozwijać i ciągle iść do przodu. Jestem osoba ktora jest bardzo , ale to bardzo Cierpliwa jak i mozliwoscia trzymania swoich uczuc pod kontrola. Posiadam wiedzę o broni palnej na poziomie Amatorskim-Zaawansowanym. Moim marzeniem było właśnie zostanie ochroniarzem. Może właśnie przyszedł na to czas kto wiem.
Imię i Nazwisko: Lukas_Crown
Data Urodzenia: 20.04.1985
Adres Zamieszkania: Motel Stacja Centrum
Napisz kilka słów o sobie:Szukam pracy odpowiedniej dla siebie. Jestem dobrze zbudowanym facetem znającym podstawy samoobrony oraz podstawy posługiwania się bronią.Ukończyłem służbę przygotowawczą do United States Army.Jestem kreatywny, punktualny, stanowczy.Myślę,że praca w ochronie to odpowiednie stanowisko dla mnie..Posiadam ogromne chęci do pracy oraz jestem dyspozycyjny.
Myślę,że będę mógł do firmy wnieść coś od siebie jak a firma pozowoli spełniać mi się na tle zawodowym
Imię i Nazwisko: Bruce_Branson
Witam, szukam pracy na stanowisku ochroniarza ponieważ ten zawód powiela się z moimi zainteresowaniami: samoobrona sport oraz strzelectwo.
Data Urodzenia: 17.12.1990
Adres Zamieszkania: Motel 402
Wykształcenie: Ukończone Technikum informatyczne, Studia zaoczne
W roku 2008 ukończyłem kurs samoobrony który trwał 6 miesięcy w między czasie przynależałem do klubu strzeleckiego LS. Nieprzerwanie uprawiam wszelakie dyscypliny sportowe starając się dbać o formę. Jeżeli chodzi o pracę jestem punktualny, oraz stale dążę do wyznaczonego celu, potrafię dogadać się ludźmi. Dostosowuję się do wszystkich godzin pracy. Będę wdzięczny za możliwość przedstawienia swojej kandydatury w trakcie bezpośredniej rozmowy.
OOC:mam nadzieję że przegrane godziny nie zmniejszą moich szans na dostanie się do firmy.
Do rp powróciłem po 2 letniej przerwie, na pewno się sprawdzę
Imię i Nazwisko:Jerry Street
Data Urodzenia:11-01-1979
Adres Zamieszkania:Richman 136
Wykształcenie:Wyższe
Napisz kilka słów o sobie:Młody, dyspozycyjny, Szybko się uczę, Nastawiony pozytywnie do każdego wykonywanego stanowiska. Mogę zacząć od zaraz.
Imię i Nazwisko: Amari Bell
Data Urodzenia:12-12-1980r.
Adres Zamieszkania: Hotel centrum
Napisz kilka słów o sobie: Jestem miły , spokojny co prawda miałem kilka wpadek ale udało mi sie je naprawić. ps. Szybko się uczę .
Akceptuję - zgłoście się do kogoś z zarządu - Alan Medion, Billy Medion, Sylvia Davis, Steve Williams
Tematy o podobnych tagach: gob, ochrona
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych