Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Earth Cars - Posada Kierownika oraz Rekrutanta.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
129 odpowiedzi w tym temacie

#121 Strażak Eryk — 3747 22/03/2014 - 12:40

Strażak Eryk
  • Gracz

Nick:Kelvin Fernandez

Imię:Eryk

Posada: )Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: Byłem kierownikiem w prawie każdym typie biznesów, znam się na tym. Wiem co należy robic na takiej posadzie.Mam dosyc spore pojęcie na temat pojazdów na serwerze więc będę mógł pomóc klientowi. Dużo czasu spędzam Online,więc jestem dyspozycyjny, pojawię się w lokalu na wezwanie konsultanta/klienta.Oraz znam funkcjonowanie tego typu biznesu, gdyż prowadziłem taki w Galerii handlowej.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?:Oczywiście, skrypt jest prosty, jeżeli ktoś poznał go raz nie ma problemu.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?:Tak, akceptuje

• Do góry
    • 0

#122 Destroyers — 182 22/03/2014 - 22:16

Destroyers
  • Gracz

Nick: SoNyPL

Imię: Mateusz

Posada: Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?:

Ponieważ mam duży staż na serwerach role play ( 2 lata z hakiem ) .

Dodatkowo nie mam zbyt dużo kar na serwerze.

Sumiennie wykonuję swoją pracę, nie obijam się w pracy.

Lubię takie prace, jak siedzenie za biurkiem i sprzedawanie pojazdów.

Nie mam złej opinii u moich wcześniejszych pracodawców. :)

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Nie koniecznie, ale wystarczy powiedzieć i będzie git :)

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Oczywiście :)

Poczekajmy może, Rekrutant da rade.

Imię: Michał

Posada: Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: 

Dlaczego macie wybrać właśnie mnie ? Hmmmm... Uważam iż jestem osobą zaangażowaną, będąc kierownikiem będę pilnował aby w lokalu panowała miła atmosfera. Jeżeli będę w grze i na firmowym pagerze ktoś będzie potrzebował pomocy kierownika na pewno się jawie.  Oprócz tego mam przegrane 60h tak więc myślę, że doświadczenie jako takie mam.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?:  

Jasne, jestem managerem w jednej firmie i wiem jak zamawiać.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: 

Naturalnie, że tak.

To co wyżej.

Nick:Kelvin Fernandez

Imię:Eryk

Posada: )Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: Byłem kierownikiem w prawie każdym typie biznesów, znam się na tym. Wiem co należy robic na takiej posadzie.Mam dosyc spore pojęcie na temat pojazdów na serwerze więc będę mógł pomóc klientowi. Dużo czasu spędzam Online,więc jestem dyspozycyjny, pojawię się w lokalu na wezwanie konsultanta/klienta.Oraz znam funkcjonowanie tego typu biznesu, gdyż prowadziłem taki w Galerii handlowej.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?:Oczywiście, skrypt jest prosty, jeżeli ktoś poznał go raz nie ma problemu.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?:Tak, akceptuje

Powiedzmy niech będzie na próbę.

Nick: Derrick Hill

Imię: Michał

Posada: (Kierownik/Rekrutant) Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań) Więc tak pisze to podanie po spędzam w Earth cars godzinę dziennie zawsze stoję za ladą. I nigdy nie było na mnie skarg.Postanowiłem napisać to podanie dlatego że jest bardzo mało kierowników, a ja znam się na autach do tego wiem jak rozmawiać z klientami jestem zawsze dla nich miły i wyrozumiały lubię także pilnować porządku żeby każdy miał plakietkę i stał za ladą. Zawsze jestem jak ktoś woła mnie na pegeerze zawsze przed zamówieniem auta spisuje umowę w razie czego i robie [ss]

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Michał :)

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Tak, wiem o co chodzi.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Akceptuję.

Akcept.

• Do góry
    • 1

#123 Wiśnia Ścigant — 85 22/03/2014 - 22:56

Wiśnia Ścigant
  • Gracz

Nick: Dwayne Champman

Posada: (Kierownik/Rekrutant) Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań) Jestem już ustawioną osobą w santos, jestem spokojną oraz miłą jak i kulturalną osobą. Jestem na wysokim poziomie RP, dość dużo czasu poświęcam na gre, lecz nie dnie i noce. Nie raz pracowałem na randze jako kierownik/rekrutant/zarządca/menager...  Rozumiem na czym to polega, i myślę że się nadam. O tak chcę wam pomóc! 

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Oczywiście że wiem.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Jasne, akceptuję.

• Do góry
    • 0

#124 TheDanio485 — 0 23/03/2014 - 15:42

TheDanio485
  • Gracz

Nick:Denis Petrov

Imię:Olek

Posada: Rekrutant

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: Pracowałem już nie raz na stanowisku rekrutanta, zdarzało mi się też przyjmować ludzi kiedy byłem kierownikiem, znam się na tym. Potrafię po samej rozmowie rozpoznać czy ktoś nadaje się do tej pracy, czy kompletnie nie ogarnia i raczej powinien jeszcze się rozeznać w grze. Na serwerach RP w sampie grywam od ponad dwóch lat. Jestem też spokojną osobą, nie lubię się z nikim sprzeczać i mam dużo cierpliwości. 

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Oczywiście

• Do góry
    • 0

#125 kizibono — 1 23/03/2014 - 21:03

kizibono
  • Gracz

Nick: Donvito Alcapone

Imię: Amadeusz

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań)  Witam mysle ze Napewno bym sie przydal w firmie jako kierownik ze wzgledu ze gram od pon. do piat. i tak dzienie po 5/10 h, Znam sie na tym co trza robic itp jako kierownik mam dobre podejscie do kilenta pracownikow mysle ze nikt na tym by nie stracił napewno.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Tak

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Tak

• Do góry
    • 0

#126 Destroyers — 182 23/03/2014 - 22:03

Destroyers
  • Gracz

Nick: Dwayne Champman

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań) Jestem już ustawioną osobą w santos, jestem spokojną oraz miłą jak i kulturalną osobą. Jestem na wysokim poziomie RP, dość dużo czasu poświęcam na gre, lecz nie dnie i noce. Nie raz pracowałem na randze jako kierownik/rekrutant/zarządca/menager...  Rozumiem na czym to polega, i myślę że się nadam. O tak chcę wam pomóc! 

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Oczywiście że wiem.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Jasne, akceptuję.

Niezła kartoteka - Rekrutant.

Nick:Denis Petrov

Imię:Olek

Posada: Rekrutant

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: Pracowałem już nie raz na stanowisku rekrutanta, zdarzało mi się też przyjmować ludzi kiedy byłem kierownikiem, znam się na tym. Potrafię po samej rozmowie rozpoznać czy ktoś nadaje się do tej pracy, czy kompletnie nie ogarnia i raczej powinien jeszcze się rozeznać w grze. Na serwerach RP w sampie grywam od ponad dwóch lat. Jestem też spokojną osobą, nie lubię się z nikim sprzeczać i mam dużo cierpliwości. 

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Oczywiście

Niech będzie.

Nick: Donvito Alcapone

Imię: Amadeusz

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań)  Witam mysle ze Napewno bym sie przydal w firmie jako kierownik ze wzgledu ze gram od pon. do piat. i tak dzienie po 5/10 h, Znam sie na tym co trza robic itp jako kierownik mam dobre podejscie do kilenta pracownikow mysle ze nikt na tym by nie stracił napewno.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Tak

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Tak

Ojj chyba nie.

• Do góry
    • 0

#127 DeathBR — 0 23/03/2014 - 22:57

DeathBR
  • Gracz

Nick: Alexander Brown
Imię: Damian
Posada: (Kierownik/Rekrutant): Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań): Możecie mnie wybrać z wielu powodów, pierwszym z nich bedzie to iż jestem ogarnietym graczem, wiem mam niezbyt duży staż na tym serwerze jednak gralem na rp-pl ponad 2 lata i prowadzilem tam organizacje a takze kilka firm, wiec wiem co to stanowisko kierownika. Dużo teraz spędzam czasu na n4g. Bardzo dobrze obsługuje komendy /me i /do i myślę że spokojnie nadam się na stanowisko kierownika.
***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Tak, obslugiwalem go w jednej z firm.
Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Pewnie że tak.

Użytkownik DeathBR edytował ten post 24/03/2014 - 12:33

• Do góry
    • 0

#128 GiroteQ — 254 24/03/2014 - 17:47

GiroteQ
  • Gracz

Nick: Sergio Rovati

Imię: Piotrek

Posada: (Kierownik/Rekrutant)

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań)

Jestem przydatnym i doświadczonym kierownikiem. Wiele razy zajmowałem tą posadę oraz lubię odegrać coś ciekawego przy biurku zatrudniając osobę.

Wiem jakie są obowiązki i wiem co powinienem robić na tym stanowisku. Myślę, że będę miał dużo okazji do wykazania się, które oczywiście wykorzystam.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Ta

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Mhm

• Do góry
    • 0

#129 BLEYDER — 0 25/03/2014 - 00:23

BLEYDER
  • Świeżak

Nick: Sheldon Foster

Imię: Jakub

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań): Myśle że dam rade dużo gram znaczy dopiero zaczynam na tym serwerze kiedyś było inaczej wiadomo mam szkołe itp. No to tak ogarniam to wszystko jestem ogarem gram już cztery lata, większość to org. przestępcze w których, grałem/liderowałem. Przyszedłem tutaj z nadzieją że będzie tutaj zajebicie.  Grałem jako kierwonik na dużych serwerach wiem że ten jest największy dlatego tutaj jestem :) Kolejne to że ogarniam kreowanie ludźmi moim zdaniem kiedyś miałem kilka swoich biznesów na innych serwerach. Jestem zaufanym gram dla klimatu i przyjemnośći nie dla hajsu :)

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: No ta.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Tak.

• Do góry
    • 0

#130 Destroyers — 182 26/03/2014 - 18:39

Destroyers
  • Gracz

Nick: Alexander Brown
Imię: Damian
Posada: (Kierownik/Rekrutant): Kierownik

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań): Możecie mnie wybrać z wielu powodów, pierwszym z nich bedzie to iż jestem ogarnietym graczem, wiem mam niezbyt duży staż na tym serwerze jednak gralem na rp-pl ponad 2 lata i prowadzilem tam organizacje a takze kilka firm, wiec wiem co to stanowisko kierownika. Dużo teraz spędzam czasu na n4g. Bardzo dobrze obsługuje komendy /me i /do i myślę że spokojnie nadam się na stanowisko kierownika.
***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Tak, obslugiwalem go w jednej z firm.
Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Pewnie że tak.

Możemy spróbować.

Nick: Sergio Rovati

Imię: Piotrek

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań)

Jestem przydatnym i doświadczonym kierownikiem. Wiele razy zajmowałem tą posadę oraz lubię odegrać coś ciekawego przy biurku zatrudniając osobę.

Wiem jakie są obowiązki i wiem co powinienem robić na tym stanowisku. Myślę, że będę miał dużo okazji do wykazania się, które oczywiście wykorzystam.

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: Ta

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Mhm

Również.

Nick: Sheldon Foster

Imię: Jakub

Dlaczego ciebie mamy wybrać?: (5 zdań): Myśle że dam rade dużo gram znaczy dopiero zaczynam na tym serwerze kiedyś było inaczej wiadomo mam szkołe itp. No to tak ogarniam to wszystko jestem ogarem gram już cztery lata, większość to org. przestępcze w których, grałem/liderowałem. Przyszedłem tutaj z nadzieją że będzie tutaj zajebicie.  Grałem jako kierwonik na dużych serwerach wiem że ten jest największy dlatego tutaj jestem :) Kolejne to że ogarniam kreowanie ludźmi moim zdaniem kiedyś miałem kilka swoich biznesów na innych serwerach. Jestem zaufanym gram dla klimatu i przyjemnośći nie dla hajsu :)

***Czy wiesz, na czym polega skrypt zamawiania?: No ta.

Akceptujesz Regulamin w trakcie wysyłania podania?: Tak.

Tutaj poczekamy trochę.

Osoby z Zaakceptowanym podaniem, niech zgłoszą się do inva do Rekrutantów/Kierowników, dopiero potem napiszą o uprawnienia.

Obecnie Rekrutacja Zamknięta.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych