Długo zastanawiałem się czy podjąć robotę z Turismo, gdyż jest autem cholernie trudnym do zrobienia, ale myślę że się opłacało - moim zdaniem to najlepszy model który kiedykolwiek wykonałem, dlaczego już tłumaczę. Po pół godzinnych testach stwierdzam że nie posiada żadnego większego bugu, jak to miało miejsce w niektórych poprzednich podmiankach. Wszystko jest kompatybilne, zaczynając od świetnie prezentującego się karbonu do tuningu mechanicznego od Rockstara. Kupując Turismo wszyscy zawsze mieli na myśli mega przyśpieszenie i przyczepność - teraz do tego dochodzi epickie
F40.

- Od przodu, dodano kompatybilne ze zniszczeniami karbonowe skrzydło, wraz z bocznymi wlotami.
- Po bokach i na masce logo producenta - Ferrari.
- Wszystkie wloty boczne oraz na zderzaku zostały zastąpione nową, karbonową teksturą która jest o niebo lepsza.
- Przednia i boczne szyby zostały nieco rozjaśnione, dzięki czemu unikniemy efektu dziwnego interioru po zapaleniu świateł.
- Stare, ohydne koła zostały zastąpione oryginalnymi kołami Ferrari F40.
- Tył - najlepsza co mi mogło wyjść. Nowa siatka maskująca, na której znajdują się oryginalne światła bardzo dobrze pasujące do Rockstarowego oświetlenia.
- Cały tył pokryty nową karbonową teksturą.
- Rejestracja została przesunięta, ustępując tym samym miejsca dla loga 3D "FERRARI".
- Oryginalny potrójny wydech z F40 idealnie pasuje do Rockstarowego Turismo.
- Pod siatką umieszczono nową zabudowę silnika, dzięki czemu unikniemy widoku beznadziejnego silnika.
DOWNLOAD