Witam, posiadam problem z postaciami, nie wiem czy Wy też tak macie lecz... to strasznie irytuje...
Czego to może być wina?
Liczę na dobre odpowiedzi, pozdrawiam!

— 431
11/01/2014 - 07:10
— 30
11/01/2014 - 07:24
Próbowałeś wyjść i wejść? Jak nie to może coś z kartą graf. albo z rozdzielczością, pobaw się w ustawieniach GTA.
— 156
11/01/2014 - 07:27
Jakieś mody? Może przeinstaluj GTA, proponowalbym nawet inny obraz plyty poszukać(zainstalować z innego źródła), może to być błąd w plikach.
— 14
11/01/2014 - 08:03
Ja również tak mam, zrzuć GTA na pasek, i wejdź do gry spowrotem i skiny się naprawią.
Jeśli nie chcesz tak ciągle robić jak tak się dzieje, to polecam reinstal GTA. Wiele osób to ma, i pochwala moją wersje.
Użytkownik MrCreeperek edytował ten post 11/01/2014 - 08:04
— 810
11/01/2014 - 08:20
Reinstal sterowników do karty graficznej
— 515
11/01/2014 - 08:51
Jeśli nie zadziała to co napisał Creeperek to znaczy że masz za słabą kartę graficzną, i się przyzwyczaj bo to nie zniknie (Nic nie pomaga) - Miałem taki problem, da sie żyć chodź jest lekko irytujące.
— 851
11/01/2014 - 09:19
Jeśli nie zadziała to co napisał Creeperek to znaczy że masz za słabą kartę graficzną, i się przyzwyczaj bo to nie zniknie (Nic nie pomaga) - Miałem taki problem, da sie żyć chodź jest lekko irytujące.
No ... Również myślę ,że albo masz słabą kartę graficzną albo coś nie tak z ustawieniami.
Wiem ,że irytuje, ja miałem tak ,że głowę ucinało, jak nie pomoże żadna wersja to spróbuj zrobić reinstall.
... to strasznie irytuje...
— 431
11/01/2014 - 11:47
Próbowałeś wyjść i wejść? Jak nie to może coś z kartą graf. albo z rozdzielczością, pobaw się w ustawieniach GTA.
Jakieś mody? Może przeinstaluj GTA, proponowalbym nawet inny obraz plyty poszukać(zainstalować z innego źródła), może to być błąd w plikach.
Ja również tak mam, zrzuć GTA na pasek, i wejdź do gry spowrotem i skiny się naprawią.
Jeśli nie chcesz tak ciągle robić jak tak się dzieje, to polecam reinstal GTA. Wiele osób to ma, i pochwala moją wersje.
Reinstal sterowników do karty graficznej
Dobra, dziękuję wszystkim za pomoc.
Jednak w pierwszej kolejności zastosuję się do reinstalacji GTA, może posiadam błąd w plikach bądź słabą grafikę.
Dziękuję wszystkim za udzielenie pomocy.
Tematy o podobnych tagach: problem, postać, obiekt
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
Wnioski o pozwolenie na multikonto →
Odblokowanie postaciNapisany przez Deven, 04/03/2020 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →
Problem z Gta, SA-MPNapisany przez Valenty, 05/07/2019 |
|
|
||
![]() |
Gracze, rozrywka i inne →
Problemy techniczne →
[Forum] UstawieniaNapisany przez Kubonzo, 02/07/2019 |
|
|
|
![]() |
[Do Administracji] Problem z hasłem i 2FA.Napisany przez KoszmarR , 17/05/2019 |
|
|
|
![]() |
Confirmed cheaterNapisany przez Capanierooo, 27/03/2019 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty