Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Aion

• Please log in to reply
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Czopp20 10/01/2014 - 19:55

Czopp
  • Gracz

Siemanko! Mam zamiar zagrać w grę ' Aion '. Grał ktoś może już w nią? Ma ktoś jakiś staż ? Opłaca się zaczynać tam grać? Wypowiedzcie się coś na temat tej gry. Tylko te osoby, które w nią grały, a nie widziały. 

• Do góry
    • 0

#2 ScoyallyN 1348 10/01/2014 - 20:00

ScoyallyN
  • Gracz

Grałem, razem z bratem - chwilę co prawda, bo nie przepadamy za tego typu grami aczkolwiek powiem Ci, że gra jest zajebista, moim zdaniem najlepsza tego typu. W nic lepszego nie miałem przyjemności zagrać. Polecam jak najbardziej.

• Do góry
    • 1

#3 VerksoP 1259 10/01/2014 - 20:03

VerksoP
  • Gracz

Grałem, razem z bratem - chwilę co prawda, bo nie przepadamy za tego typu grami aczkolwiek powiem Ci, że gra jest zajebista, moim zdaniem najlepsza tego typu. W nic lepszego nie miałem przyjemności zagrać. Polecam jak najbardziej.

Dokładnie, spróbuj - sądzę że Ci się spodoba.

• Do góry
    • 1

#4 scale 1184 10/01/2014 - 20:05

scale
  • Gracz

Możesz się zniechęcić bo do 10 levela siedzisz na tej wyspie zasranej, później masz skrzydełka i gra jest spoczko. Do tego zrobili ją f2p to w ogóle, grałem jeszcze za czasów płatności z kumplem ale nie jestem jakimś pro-graczem.

• Do góry
    • 0

#5 VerksoP 1259 10/01/2014 - 20:13

VerksoP
  • Gracz

Jak się gra pierwszy raz to jest frajda ogromna. Gigantycznym plusem tej gry jest właśnie to, że jest w pełni darmowa - nic nie trzeba płacić żeby grać. Ale koszmarem jest to, że sama gra zajmuje koło 20GB, więc ściąganie jej z wolniejszym łączem może zająć kilka dni  ;).

• Do góry
    • 1

#6 TupacPRPG -115 10/01/2014 - 21:48

TupacPRPG
  • Gracz

Też mam zamiar grać w jajona :>

• Do góry
    • 0

#7 VerksoP 1259 10/01/2014 - 23:04

VerksoP
  • Gracz

Też mam zamiar grać w jajona :>

Graj, graj. Jajon spoko. Tylko to pobieranie  :o.

• Do góry
    • 0

#8 Czopp20 11/01/2014 - 12:12

Czopp
  • Gracz

Dzięki za opinie. Gra ktoś teraz aktywnie w tą grę? Jak coś pisać! :)

• Do góry
    • 0

#9 NarestoN39 11/01/2014 - 14:59

NarestoN
  • Gracz

Ja kiedyś w to grałem, polecam, lecz jeśli grałeś w grę  World of Warcraft, to sam ŚWIAT nie jest tak "otwarty" jak w WoW'ie, dodatkowo, niefajne jest to, że tzw. giełda (aukcje - jak allegro) w tej grze, aby z tego korzystać trzeba wykupić abonament, więc przez to jakiś czas temu przestałem grać, lecz ostatnio wzięła mnie chętka by pograć i mam zamiar znów ściągnąć. :)

p.s Włączasz pobieranie i do roboty możesz jechać :P

Użytkownik NarestoN edytował ten post 11/01/2014 - 15:00

• Do góry
    • 0

#10 PreMuu29 16/01/2014 - 19:08

PreMuu
  • Gracz

Ja grałem około 2 miechów, odrzuciły mnie ograniczenia, które niweluje VIP :) nie możesz się wymieniać itemami, kasy też nie możesz dać. Ale tobie może to nie przeszkadzać, wiem też że takich ograniczeń nie ma na Amerykańskich serwerach. Ale dobiłem 40 poziom i po tym lvl ograniczenia okazały się wielkim problemem.

• Do góry
    • 0

#11 Czopp20 17/01/2014 - 15:33

Czopp
  • Gracz

Proszę o pomoc : Witajcie! Więc tak mam od kolegi na dwa pendrive Aion'a no i kazał mi jeszcze pobrać lanchera. Ok pobrałem go i kazał mi to wrzucić do lanchera no i to skopiowałem i wrzuciłem do tego pliku NClancher. Lecz gdy włączam lanchera to wyskakuje mi znowu ta jebana aktualizacja tego Lanchera i w chuj długo pobiera to. A on robił to bez tego tylko nie pamięta dokładnie . Gdzie to do lanchera wrzucić ?

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych