http://www.youtube.com/watch?v=l6J1sUoogw0&feature=youtu.be

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=l6J1sUoogw0&feature=youtu.be
Pierwszy film, ależ jaki dobry!
Pierwszy film, ależ jaki dobry!
Mamy organizacje od 24 grudnia a to pierwszy wjazd
trochę lipa, że trzy osoby na GB i ponad 3 minuty to trwało. I co tam robi nasz ogórek na strefie Crips?

Popularny
No i zrobiłem robote tą pompką xD hahahah
Rozjebał system pompą, hahaha!
rozpierdol dobry, tylko jakoś ciężko was w grze zobaczyć
roz(cenzura) dobry, tylko jakoś ciężko was w grze zobaczyć
Cały czas prawie gramy, nie wiem gdzie ty nas szukasz amigo!
Następnym razem dobrze poszukam
Troche nie ladnie tak wbijac BW po BW, ale tez nie ladnie z drugiej strony (Crips) Dawaj ESC podczas strzelaniny .. Do tego pochodzi strzelanie na Spawn'ie Alee mimo to, i tak dobrze - Gdyby nie Pompka to pewnie byscie mieli po BW XDD
Co raz bardziej popierdolone to wszystko, strzelasz w model, a oni nic, albo nie sklejają animki, albo HP nie spada. Śmiesznie się robi i to bardzo, do tego wpuśćmy jeszcze obcokrajowców na serwer to będziemy czekać 10 sekund na wyświetlenie się wypowiedzi.
Co do filmiku to props, napierdalajcie tam i jebcie wszystkich
Propsy.
roz(cenzura) dobry, tylko jakoś ciężko was w grze zobaczyć
Racja, są takie godziny gdzie nie ma nikogo - a nieraz jest sporo osób, staramy się grać choćby w 3-4, o każdej porze. Nawet teraz o 2 w nocy graliśmy w trzech, czwarty już dochodził do nas na I-Wood ale wyszedłem z gry.
Generalnie walczymy o jak największą aktywność, będzie coraz lepiej, gwarantuje to wszystkim.
Użytkownik Neva Hurts edytował ten post 03/01/2014 - 02:20
Racja, są takie godziny gdzie nie ma nikogo - a nieraz jest sporo osób, staramy się grać choćby w 3-4, o każdej porze. Nawet teraz o 2 w nocy graliśmy w trzech, czwarty już dochodził do nas na I-Wood ale wyszedłem z gry.
Generalnie walczymy o jak największą aktywność, będzie coraz lepiej, gwarantuje to wszystkim.
Maniak! xd
Oddaje za kiedyś :whistle:
Użytkownik rec0n v2 edytował ten post 03/01/2014 - 02:28
Maniak! xd
Sam dobrze wiesz że to ty jesteś noł-lajfem, poprostu nie chciało mi się spać to grałem! XDDD
Sam dobrze wiesz że to ty jesteś noł-lajfem, poprostu nie chciało mi się spać to grałem! XDDD
Oj nie tłumacz się już! Obydwoje dobrze wiemy jaka jest prawda
Fimlik fajny.
A moge dostać te no, dzwięki broni? ;d
norte?
norte?
Jak widać.
kolega z shotem wam dupsko uratował ; P
Użytkownik Duudek edytował ten post 03/01/2014 - 10:08
Jedna rzecz mi nie pasuje.
To był zwykły atak czy walka o strefe? Bo nie powinno być tak że przez kilka minut latacie po dzielnicy po jakiś dachach i tak dalej .
Mimo to bardzo ładnie i mnie się podoba, tylko co z Wami robi tam czarnuch
Użytkownik Bornu edytował ten post 03/01/2014 - 10:21
Troche nie ladnie tak wbijac BW po BW, ale tez nie ladnie z drugiej strony (Crips) Dawaj ESC podczas strzelaniny .. Do tego pochodzi strzelanie na Spawn'ie
Alee mimo to, i tak dobrze - Gdyby nie Pompka to pewnie byscie mieli po BW XDD
To nie był ESC, wina po(cenzura)onej synchronizacji niestety.
I jak robicie wjazd to nie wbijajcie BW po BW, oraz róbcie szybki rozpierdol, bo wiecie, równie dobrze moge ja do was napierdalać przez pół godziny co da wam 10x BW
Użytkownik Larkots edytował ten post 03/01/2014 - 10:50
SSpoko.
To nie był ESC, wina po(cenzura)onej synchronizacji niestety.
I jak robicie wjazd to nie wbijajcie BW po BW, oraz róbcie szybki roz(cenzura), bo wiecie, równie dobrze moge ja do was na(cenzura)ać przez pół godziny co da wam 10x BW
Chodzilo mi o tego czarnucha, ktory byl tam dalej niz Latrell ktory strzelal - bo jakos wczesniej potrafil s(cenzura)ic a potem nagle Synchro sie z(cenzura)lo? Nie sondze :/ Po Dylanie widzialem ze synchro, bo glowa ruszac ruszal ale nie podobalo mi sie to w ... Chodzi mi o ta sytuacje w 0:50 - Tamten czarnuch za ogorkiem
Użytkownik Ojciec Dave edytował ten post 03/01/2014 - 10:52
Chodzilo mi o tego czarnucha, ktory byl tam dalej niz Latrell ktory strzelal - bo jakos wczesniej potrafil s(cenzura)ic a potem nagle Synchro sie z(cenzura)lo? Nie sondze :/ Po Dylanie widzialem ze synchro, bo glowa ruszac ruszal ale nie podobalo mi sie to w ... Chodzi mi o ta sytuacje w 0:50 - Tamten czarnuch za ogorkiem
Mimo to, fajnie, że się odważyli na jakąś robote, nie bedzie im się nudzić przynajmniej
Mimo to, fajnie, że się odważyli na jakąś robote, nie bedzie im się nudzić przynajmniej
Dokladnie, zrobili podobnie jak my ostatnio na Ballaz - 3 Jamajczykow na 16 bodajze Ballazow IksDE Taki tam NYGA HARDKOR XD
Dokladnie, zrobili podobnie jak my ostatnio na Ballaz - 3 Jamajczykow na 16 bodajze Ballazow IksDE Taki tam NYGA HARDKOR XD
CAŁE ŻYCIE Z WARIATAMI
Za długo siedzieliscie, a tak to jest gitesik
zbyt długo tam siedzieliście na willow, ale co poradzisz. czyli teraz biegam z m4 przy sobie, zapraszam
zbyt długo tam siedzieliście na willow, ale co poradzisz. czyli teraz biegam z m4 przy sobie, zapraszam
wpadniemy, wpadniemy.
WSZĘDZIE GDZIE TRZEBA.
Użytkownik Neva Hurts edytował ten post 03/01/2014 - 13:27

Popularny
Mimo to bardzo ładnie i mnie się podoba, tylko co z Wami robi tam czarnuch
A no jako członek gangu był z nami na GB, kultura Norte akceptuje czarnych w szeregach.
Szczerze? Nie podoba mi się - urządziliście sobie u CRIPS arene ASG, przy czym na dodatek GB już z początku zjebane - zazwyczaj jest to szybka akcja, a u was to piknik.
Szczerze? Nie podoba mi się - urządziliście sobie u CRIPS arene ASG, przy czym na dodatek GB już z początku z(cenzura)ne - zazwyczaj jest to szybka akcja, a u was to piknik.
Każdy ma prawo własnego zdania, gangbangi nie mają wzoru - takie jest moje zdanie, można to robić tak i tak.
Ej no a tak ludzie mówią że pompa to gówno Zasięg delikatnie mniejszy od ak i m4 xD 1:00 minuta jak ktoś tam sobie chciał uciec, babah i tyle, na dachu to samo no nie wiem czy to fart, zawsze lubiałem bawić się pompką xDD
nie ma to jak bić się pięściami przeciwko pompie XD
Hahah ej zmarnowałem pestke bo dostał animke a mi nie wyświetliło i pociągnąłem za spust jeszcze raz i ciep w asfalt a on śpi ale nie wiedziałem do kogo strzelać tam ucieka dwoje tam na dachu jeden leży 3 do dobicia no kurde
Ale dałem rade xD hahah
kolega z shotem wam dupsko uratował ; P
Dokładnie.
Dzięki dzięki za propsy xD A teraz przez klątwe pompa unieruchomiona ban na 14 dni zamiast AJ prze srane xD
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych