Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Jimmy Drive

rekrutacja jimmy drive nauka jazdy

• Please log in to reply
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Luxq15316 30/12/2013 - 04:52

Luxq153
  • Gracz

*
Popularny

ZtGoI0P.png74h7fkT.png

Szybko rozwijająca się szkoła jazdy założona pod koniec 2011 roku. Firma przeżywała swoje wzloty i upadki, jednak nie zważając na przeszłość ciągle idziemy do przodu oferując naszym kursantom naukę, na jak najwyższym poziomie, przywiązując uwagę na stan pojazdów którymi się poruszamy, jak i indywidualne lekcje z naszymi instruktorami. Istniejemy na rynku od bardzo dawna, staramy się być pewną marką, firmą która nigdy nie zawodzi. Przez ten czas który istniejemy na rynku, możemy poszczycić się wieloma wyróżnieniami, spośród firm istniejących w Los Santos. Bardzo ważny dla Nas jest uśmiech na twarzy, po zaliczonym egzaminie, do tego dążymy. Naszą wiedzę chcemy przekazać Wam.

E9UT57R.png
Naszym pracownikom oferujemy pracę na najbardziej niezawodnym sprzęcie, miłą atmosferę w firmie oraz wysokie wynagrodzenia oraz liczne premie. Jesteśmy bardzo doświadczoną firmą, więc zależy Nam na profesjonalizmie naszych pracowników. Aby dołączyć do Nas wystarczy wypełnić tylko poniższy wzór zaś następnie zjawić się na krótkiej rozmowie kwalifikacyjne.

[b]Imię i nazwisko:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Dlaczego Jimmy Drive:[/b]

((Podania sprawdzam Ja, Summeruś oraz Markowy97))

Użytkownik Luxq153 edytował ten post 05/01/2014 - 23:38

• Do góry
    • 3

#2 Zajączek 65 30/12/2013 - 09:11

Zajączek
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tommy Washington
Telefon kontaktowy: 535-448-090
Doświadczenie jako kierowca: Pracowałem w wielu podobnych firmach i wiem jak prawidłowo szkolić i doszkalać kierowców a przede wszystkim znam kodeks ruchu drogowego, więc myślę, że nie będzie z tym żadnego problemu - wybrałem tą firmę, ponieważ myślę, że będzie on najszybciej rozwijającą się w całym mieście. 

Cechy osobowości: Mężczyzna jest miły, uprzejmy oraz odpowiedzialny - jest także stanowczy oraz bardzo dobrze wychowany... zachowuje kulturę wokół całego społeczeństwa. Mężczyzna chce wzbudzać szacunek oraz zaufanie wśród całej grupy pracowników.

• Do góry
    • 0

#3 Summeruś969 30/12/2013 - 14:46

Summeruś
  • Gracz

Imię i nazwisko: Tommy Washington
Telefon kontaktowy: 535-448-090
Doświadczenie jako kierowca: Pracowałem w wielu podobnych firmach i wiem jak prawidłowo szkolić i doszkalać kierowców a przede wszystkim znam kodeks ruchu drogowego, więc myślę, że nie będzie z tym żadnego problemu - wybrałem tą firmę, ponieważ myślę, że będzie on najszybciej rozwijającą się w całym mieście. 

Cechy osobowości: Mężczyzna jest miły, uprzejmy oraz odpowiedzialny - jest także stanowczy oraz bardzo dobrze wychowany... zachowuje kulturę wokół całego społeczeństwa. Mężczyzna chce wzbudzać szacunek oraz zaufanie wśród całej grupy pracowników.

Dobrze, w takim razie zaakceptujemy Twoje podanie. Zgłoś się w godzinach wieczornych IC do naszej firmy. :) Do zobaczenia IG!

• Do góry
    • 2

#4 Luxq15316 30/12/2013 - 22:07

Luxq153
  • Gracz

*
Popularny

((Wzór został zmieniony, zapraszamy do składania podań.))

• Do góry
    • 4

#5 Srajmajtek0 01/01/2014 - 23:47

Srajmajtek
  • Gracz
  • Carl Gomez
  • 21 Lat

• Wybrałem Jimmy Drive ponieważ spodobała mi się wasza oferta pracy , uwielbiam współpracować z innymi dlatego świetnie się z nimi dogaduję oraz jestem otwarty na ludzi  . Nie potrzebuję super sprzętu , wystarczy dobry zespół . Znam zasady ruchu drogowego oraz  mam opanowane IC , posiadam sporo czasu spędzonego w grze oraz pracowałem już w podobnych firmach więc potrafię pracować jako instruktor .

Lecz ta firma podoba mi się strasznie dlatego chciałbym u was pracować , pozdrawiam .

Użytkownik Srajmajtek edytował ten post 01/01/2014 - 23:52

• Do góry
    • 0

#6 tricker2 02/01/2014 - 16:47

tricker
  • Gracz

[b]Imię i nazwisko:[/b] Alvin DeVito
[b]Wiek:[/b] 19

Ponieważ bardzo lubię jeździć samochodami. Mam dobry dojazd do centrum i mogę szybko przyjechać do klientów. Oczywiście spodobała mi się oferta. Bardzo dobrze dogaduję się z ludźmi. Jestem miły i nigdy nie byłem karany.

• Do góry
    • 0

#7 Summeruś969 04/01/2014 - 01:21

Summeruś
  • Gracz

• Carl Gomez
  • 21 Lat

• Wybrałem Jimmy Drive ponieważ spodobała mi się wasza oferta pracy , uwielbiam współpracować z innymi dlatego świetnie się z nimi dogaduję oraz jestem otwarty na ludzi  . Nie potrzebuję super sprzętu , wystarczy dobry zespół . Znam zasady ruchu drogowego oraz  mam opanowane IC , posiadam sporo czasu spędzonego w grze oraz pracowałem już w podobnych firmach więc potrafię pracować jako instruktor .

Lecz ta firma podoba mi się strasznie dlatego chciałbym u was pracować , pozdrawiam .

Akceptuję. 

[b]Imię i nazwisko:[/b] Alvin DeVito
[b]Wiek:[/b] 19

Ponieważ bardzo lubię jeździć samochodami. Mam dobry dojazd do centrum i mogę szybko przyjechać do klientów. Oczywiście spodobała mi się oferta. Bardzo dobrze dogaduję się z ludźmi. Jestem miły i nigdy nie byłem karany.

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#8 nikt taki314 05/01/2014 - 01:21

nikt taki
  • Gracz

Imię i nazwisko:Garett Owen
Dlaczego Jimmy Drive: Chciałbym z państwem współpracować, widzę że znacie się na fachu dużo oferujecie robiłem u was Prawo Jazdy ludzie byli bardzo uprzejmi, chcę się pokazać z jak najlepszej strony jestem ambitny zdyscyplinowany, umiem być zorganizowany z innymi osobami. Pracowałem kiedyś jako instruktor znam się na tej branży i ją lubie, robiłem również jako taksówkarz i do tej pory robie, znam przyzwoicie kodeks drogowy i wiem jak klient popełnił błąd czy nie. Pozdrawiam. 

Użytkownik dnw edytował ten post 05/01/2014 - 01:22

• Do góry
    • 0

#9 Luxq15316 05/01/2014 - 23:36

Luxq153
  • Gracz

Imię i nazwisko:Garett Owen
Dlaczego Jimmy Drive: Chciałbym z państwem współpracować, widzę że znacie się na fachu dużo oferujecie robiłem u was Prawo Jazdy ludzie byli bardzo uprzejmi, chcę się pokazać z jak najlepszej strony jestem ambitny zdyscyplinowany, umiem być zorganizowany z innymi osobami. Pracowałem kiedyś jako instruktor znam się na tej branży i ją lubie, robiłem również jako taksówkarz i do tej pory robie, znam przyzwoicie kodeks drogowy i wiem jak klient popełnił błąd czy nie. Pozdrawiam. 

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#10 AzotoN42 06/01/2014 - 14:52

AzotoN
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Russell Cooper

Dlaczego Jimmy Drive: Jestem urodzonym fanem motoryzacji. Kocham ryk silnika, ale również spokojne rytmy. Uwielbiam samochody za ich indywidualność i swobodę, za to że możemy swobodnie wybierać pomiędzy komfortem a niesamowitą mocą i agresją. Dlatego jako fan, znam się bardzo na samochodach i swoją pasję bez problemu umiem przelać na inną osobę. Jestem komunikatywny i otwarty, co sprawia, że praca ze mną to czysta przyjemność. Jeżeli dzięki swojej pasji będę mógł komuś pomóc to, to będzie mój największy sukces.

Użytkownik Gold Beyond edytował ten post 06/01/2014 - 14:53

• Do góry
    • 0

#11 Summeruś969 18/01/2014 - 21:21

Summeruś
  • Gracz

Akceptuję.

Imię i Nazwisko: Russell Cooper

Dlaczego Jimmy Drive: Jestem urodzonym fanem motoryzacji. Kocham ryk silnika, ale również spokojne rytmy. Uwielbiam samochody za ich indywidualność i swobodę, za to że możemy swobodnie wybierać pomiędzy komfortem a niesamowitą mocą i agresją. Dlatego jako fan, znam się bardzo na samochodach i swoją pasję bez problemu umiem przelać na inną osobę. Jestem komunikatywny i otwarty, co sprawia, że praca ze mną to czysta przyjemność. Jeżeli dzięki swojej pasji będę mógł komuś pomóc to, to będzie mój największy sukces.

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych