Siema. Mam taki problem iz jak sobie czasami jezdze moim centrumowym skuterkiem to on czasami zgasa i wtedy go sie odpalic nie da. Musze zrobic /login i wtedy bo inaczej dupa xD. Poradzicie cos?
Pozdrawiam.
Z gory dzieki.
Siema. Mam taki problem iz jak sobie czasami jezdze moim centrumowym skuterkiem to on czasami zgasa i wtedy go sie odpalic nie da. Musze zrobic /login i wtedy bo inaczej dupa xD. Poradzicie cos?
Pozdrawiam.
Z gory dzieki.
Jak jest uszkodzony, pewnie dla tego. Albo paliwa jest mało.
Jak jest uszkodzony, pewnie dla tego. Albo paliwa jest mało.
Jeżeli silnik jest w fatalnym stanie technicznym, to nic dziwnego że gaśnie - to również jest w grze. Chociaż dziwi mnie fakt, że nie możesz go potem z powrotem odpalić, za którąś próbą na pewno powinien zaskoczyć.
Pewnie kopci sie jak z komina i gaśnie poproś miłego mechanika pewnie ci naprawi i problem ustąpi
Pewnie kopci sie jak z komina i gaśnie poproś miłego mechanika pewnie ci naprawi i problem ustąpi
Takie naprawy skuterkow z 500-600hp są drogie, ale jak to mechani naprawi ci za 1$ a musisz jeszcze z banku dać 600$
A to nie jest czasem tak, że pojazd po uderzeniu gaśnie? Wydaje mi się, że ostatnio coś takiego było, ale pewności nie mam.
działa to tylko w przypadku nowych graczy (do 20h)
Moj skuterek ma 665 hp nie dymi sie. Po prostu to sie dzieje jak sobie jezdze...
Może jest to po prostu jakiś błąd w systemie.
Może jest to po prostu jakiś błąd w systemie.
Tez mi sie tak zdaje dlatego chce aby administracja lub inni mi w tym pomogli.
Jesli twoja postac nie ma 20h a masz dwie to nie mamy gwarancji o ktora chodzi powiesz cos wiecej?
Mam ja na postaci ktora ma okolo 80h
Refresh... Ostatnio sprawdzilem i to nie jest tylko na faggio. Mam to na wszystkich pojazdach, ktorymi jezdze... Na pomocniku jak gralem to mialem ten sam problem.
Zapewne posiadasz jakieś mody
Dokładnie, odinstaluj wszystkie modyfikacje i zobacz czy nastąpi jakaś poprawa.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych