Jest znany jako świetny gracz, z wysokim poziom umiejętnośći RP, jest znany jako osoba z która można poodwalać i
jest też znany, jako osoba, która jest w stanie poświęcić wiele czasu, aby nauczyć nowego gracza jak grać.
Gram z Davidem już od lski, kiedy to był on liderem BOR'u a ja jego pracownikiem, a nasze relacje były wyjątkowo dobre.
Z tego co wiem jest on na Hrp od czasów Fort Carson, gdzie jako wojskowy pokazywał co potrafi. Właściwie to on mnie
tu zaprosil, pokazał skrypt i opowiedzial jak działa Hrp. Jakiś czas później ustaliliśmy ze będe odgrywal jego syna
a gra z nim jest naprawde świetna. Pamiętam że zdobył status zaufanego gracza w San Fierro a do tego pamiętam jak świetnie
sprawował się na tym stanowisku. David podchodzi do gry w taki "zdrowy sposób", niektórzy mówią że to głupie,
ale on poprostu nieprzejmuje się tak strasznie grą. Stąd właśnie tylko jego kar (pokazywal mi liste
on poprostu podchodzi do SAMP'a pokazując że to tylko gra, na której można się skupić i przyłożyć do gry, ale
bez przesady, by się przez nią stresować. Wiele razy widzialem Davida w akcjach, każda gra z nim jest poprostu fajna, ciekawa
i niemonotonna. Pomyślałem że można by go jakoś nagrodzić za całokształt jego postawy, ale to już Wasza deycjza.
Pozdrawiam
Dodam że to nie pierwsza pochwala na niego

Temat jest zamknięty