Dobrze, że są takie miejsca gdzie pada śnieg i znalazła się nawet choinka z prezentami. W sam raz do snow moda podmieniającego tekstury co wygląda fantastycznie! Wkrótce więcej zrzutów.

Dobrze, że są takie miejsca gdzie pada śnieg i znalazła się nawet choinka z prezentami. W sam raz do snow moda podmieniającego tekstury co wygląda fantastycznie! Wkrótce więcej zrzutów.

Czo to jest? o.O
Fascynujące..
Teraz tego moda to chyba każdy ma zainstalowanego, więc wrzucanie takich screenów mija się z celem, bo większość ma dostęp do takich widoków.
Użytkownik VerksoP edytował ten post 21/12/2013 - 13:40
Niesamowite ![]()
Duża część społeczności to używa od 3 lat.
Cudowne, pierwszy raz widze coś tak pięknego w SAMPie!
A niech sobie wrzuca - kto mu zabroni?
Nudziło mi się.
Nudziło mi się.
taki troche obsrany ten wóz XD
taki troche obsrany ten wóz XD
kolor jest zajebisty, bynajmniej mnie się podoba.
Wbijaj na gre częściej xd
Jak świątecznie
Użytkownik xXxMaxPLxXx edytował ten post 22/12/2013 - 11:03
Szkoda, że średnia temperatura w Los Angeles (Los Santos) to 35 stopni przez cały rok, swoją drogą zastanawiam się jak zareagują na to obcokrajowcy, którzy podobno mają tu zagrać.
jak to kiedyś powiedziała Alutka: "Fascynujące".
Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej A co do screena to każdy to już chyba widział.
Szkoda, że średnia temperatura w Los Angeles (Los Santos) to 35 stopni przez cały rok, swoją drogą zastanawiam się jak zareagują na to obcokrajowcy, którzy podobno mają tu zagrać.
ale los santos to nie los angeles jest tylko na nim wzorowane, tutaj możesz sobie odgrywać nawet -100 stopni.
Użytkownik Qrzysiek edytował ten post 22/12/2013 - 11:43
ale los santos to nie los angeles jest tylko na nim wzorowane, tutaj możesz sobie odgrywać nawet -100 stopni.
Ale Los Santos, tak jak Los Angeles, jest położone w Kalifornii
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych