Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] Connor Driving School

nauka rekrutacja driving school

• Please log in to reply
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 Emer112 — 23 09/12/2013 - 17:15

Emer112
  • Gracz

7Aui7GY.png
         Connor Driving School
                                 Rekrutacja: Otwarta

Connor Driving School to jedna z Najlepszych nauk jazdy w Los Santos. Posiadamy jedną z największych ilości pojazdów. Mamy ich aż 5 (razem z pojazdem nie przeznaczonym do nauki, lecz do celów prywatnych) !
VlSYtd7.jpg
Nasza nauka jest zawsze na miejscu, punktualna oraz bezpieczna. Oraz co ważne mamy najwyższą zdawalność kursów jak i przystępną cenę. 

Wchodzi u nas system rang, więc bardzo łatwo zarobić więcej niż przeciętne 200$.

Kogo szukamy? 

• Osoby rozważnej w swoim działaniu.
  • Uczciwej i kulturalnej. 
  • Oraz takiej, której zależy także na dobru firmy a nie tylko swojego interesu.
  • Takiej, która dba o swoje miejsce pracy jak i o klientów. 

Jak się do nas zgłosić?​

Wystarczy napisać podanie według podanego wzoru. 

IC
Imię i Nazwisko: 
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: 
Jakim jesteś pracownikiem: 

ZAPRASZAM DO ZGŁASZANIA SIĘ.

• Do góry
    • 0

#2 MrSpooks — 4 09/12/2013 - 19:13

MrSpooks
  • Gracz

**Wstaje rano po czym siada na krześle, włącza laptopa, wchodzi na strone i przegląda rekrutacje.

Nagle znajduje odpowiednią dla niego prace, i mówi:

''O może ta będzie niezła, złoże podanie.'' I pisze podanie.

Imię i Nazwisko: Cole Alvarez
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Bo mam niezłą wprawe, zainteresowała mnie ta praca, i bardzo bym chciał tu pracować. Pracowałem już w podobnej firmie i nieźle mi szło.
Jakim jesteś pracownikiem: Cierpliwym, uprzejmym, towarzyskim, pomocnym i pewnym siebie

Skończył pisać podanie, potem mówi: ''Jest, udało się. Teraz tylko czekać aż mnie przyjmą.'' Po czym klika ''Enter''. Odchodzi od laptopa i robi sobie śniadanie.

• Do góry
    • 0

#3 Emer112 — 23 09/12/2013 - 19:33

Emer112
  • Gracz

**Wstaje rano po czym siada na krześle, włącza laptopa, wchodzi na strone i przegląda rekrutacje.

Nagle znajduje odpowiednią dla niego prace, i mówi:

''O może ta będzie niezła, złoże podanie.'' I pisze podanie.

Imię i Nazwisko: Cole Alvarez
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Bo mam niezłą wprawe, zainteresowała mnie ta praca, i bardzo bym chciał tu pracować. Pracowałem już w podobnej firmie i nieźle mi szło.
Jakim jesteś pracownikiem: Cierpliwym, uprzejmym, towarzyskim, pomocnym i pewnym siebie

Skończył pisać podanie, potem mówi: ''Jest, udało się. Teraz tylko czekać aż mnie przyjmą.'' Po czym klika ''Enter''. Odchodzi od laptopa i robi sobie śniadanie.

Akceptuję.

Użytkownik Emer112 edytował ten post 09/12/2013 - 19:33

• Do góry
    • 0

#4 TAKTYK KOMBINATOR — 1 09/12/2013 - 19:58

TAKTYK KOMBINATOR
  • Zbanowani

**Przegląda internet, poszukuje pracy. Przegląda strony z ofertami. Znajduje dla siebie odpowiednią. Wyłącza laptopa, pisze podanie i niesie je w dane miejsce.**

IC
Imię i Nazwisko:  Gregory Dmitriev
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Spodobała mi się ta oferta pracy. Chcę wydajnie żyć z nią w symbiozie. 
Jakim jesteś pracownikiem: Jestem rzetelnym i ambitnym człowiekiem. Jeśli coś robię staram się podchodzić do tego z entuzjazmem i dystansem.  

**Wraca do domu i czeka na odpowiedź**

• Do góry
    • 0

#5 Emer112 — 23 09/12/2013 - 20:48

Emer112
  • Gracz

**Przegląda internet, poszukuje pracy. Przegląda strony z ofertami. Znajduje dla siebie odpowiednią. Wyłącza laptopa, pisze podanie i niesie je w dane miejsce.**

IC
Imię i Nazwisko:  Gregory Dmitriev
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Spodobała mi się ta oferta pracy. Chcę wydajnie żyć z nią w symbiozie. 
Jakim jesteś pracownikiem: Jestem rzetelnym i ambitnym człowiekiem. Jeśli coś robię staram się podchodzić do tego z entuzjazmem i dystansem.  

**Wraca do domu i czeka na odpowiedź**

​Akceptuję.

Użytkownik Emer112 edytował ten post 09/12/2013 - 20:48

• Do góry
    • 0

#6 Kubson09 — 0 10/12/2013 - 17:48

Kubson09
  • Świeżak

Imię i Nazwisko:  Adan Petrov

Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Spodobała mi się wasza oferta oraz wypłaty. Aktualnie zbieram na jakiś fajny samochodzik ;)

Jakim jesteś pracownikiem: Co prawda nie dawno założyłem to konto jednak nie jest ono moim pierwszym. Kiedyś grałem już na tym serwerze i pracowałem w wielu firmach i wszyscy kierownicy byli zadowoleni z mojej gry. Jestem uczciwy miły, kulturalny i zawsze chciałem pracować w takiej pracy. Bardzo bym chciał abyście przyjęli mnie do tej pracy ponieważ odkąd wszedłem na serwer zawsze chciałem pracować w takiej firmie. Aktualnie zbieram pieniądze na jakieś autko i potrzeby mi zastrzyk gotówki. Oczywiście zobowiązuje się do pokrycia kosztów wszystkich uszkodzeń auta [jeżeli takie spowoduje   ;)]. Mam nadzieje że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie. 

• Do góry
    • 0

#7 Emer112 — 23 10/12/2013 - 17:52

Emer112
  • Gracz

Imię i Nazwisko:  Adan Petrov

Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Spodobała mi się wasza oferta oraz wypłaty. Aktualnie zbieram na jakiś fajny samochodzik ;)

Jakim jesteś pracownikiem: Co prawda nie dawno założyłem to konto jednak nie jest ono moim pierwszym. Kiedyś grałem już na tym serwerze i pracowałem w wielu firmach i wszyscy kierownicy byli zadowoleni z mojej gry. Jestem uczciwy miły, kulturalny i zawsze chciałem pracować w takiej pracy. Bardzo bym chciał abyście przyjęli mnie do tej pracy ponieważ odkąd wszedłem na serwer zawsze chciałem pracować w takiej firmie. Aktualnie zbieram pieniądze na jakieś autko i potrzeby mi zastrzyk gotówki. Oczywiście zobowiązuje się do pokrycia kosztów wszystkich uszkodzeń auta [jeżeli takie spowoduje   ;)]. Mam nadzieje że rozpatrzycie moje podanie pozytywnie. 

Akceptuję.

• Do góry
    • 0

#8 Hexagon — -1 10/12/2013 - 19:27

Hexagon
  • Świeżak

IC
Imię i Nazwisko: Alvaro Barone
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Znam się na tej branży,pracowałem w niejednej firmie.
Jakim jesteś pracownikiem: Punktualnym,uczciwym,pracowitym,miłym,wesołym i itp :D

• Do góry
    • 0

#9 Emer112 — 23 10/12/2013 - 22:08

Emer112
  • Gracz

IC
Imię i Nazwisko: Alvaro Barone
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Znam się na tej branży,pracowałem w niejednej firmie.
Jakim jesteś pracownikiem: Punktualnym,uczciwym,pracowitym,miłym,wesołym i itp :D

Odrzucam

Użytkownik Emer112 edytował ten post 10/12/2013 - 22:09

• Do góry
    • 0

#10 Hero111 — 0 10/12/2013 - 22:35

Hero111
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Peter Betro
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Jestem dobrym kierowcą, pracowałem już kiedyś w nauce jazdy i bardzo lubię tą pracę.
Jakim jesteś pracownikiem: Uczciwym, rzetelnym, pracowitym, kulturalnym, i zawsze tankuję po sobie pojazdy służbowe.

• Do góry
    • 0

#11 Emer112 — 23 11/12/2013 - 16:00

Emer112
  • Gracz

Imię i Nazwisko: Peter Betro
Dlaczego stanowisko w naszej firmie: Jestem dobrym kierowcą, pracowałem już kiedyś w nauce jazdy i bardzo lubię tą pracę.
Jakim jesteś pracownikiem: Uczciwym, rzetelnym, pracowitym, kulturalnym, i zawsze tankuję po sobie pojazdy służbowe.

Akceptuję

• Do góry
    • 0

#12 Martin Poremba — 0 12/12/2013 - 09:09

Martin Poremba
  • Świeżak

IC
Imię i Nazwisko: Frank Alessi
Dlaczego stanowisko w naszej firmie:Interesuje mnie motoryzacja, posiadam doświadczenie w tej branży.
Jakim jesteś pracownikiem:Uczciwym i spokojnym, zawsze staram się wykonać prace jak najlepiej.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych