Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
- - - - -

Darumn

matt patterson ross green fbi lspd fps bor usss

• Zamknięty Temat jest zamknięty
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 _Darumn_465 08/12/2013 - 14:07

_Darumn_
  • Gracz

Witam Cię szanowny graczu,

Z tej strony Darumn, człek, który grał tutaj jeszcze wtedy, gdy net4game nazywało się net4game.com, a akcja gry toczyła się w San Fierro (którym twardą ręką zarządzał Dive Mite) - pierwszy raz zalogowałem się na ten serwer w 2009 roku, trochę czasu już minęło od tamtego momentu.

Przez ostatnie 2 lata jestem już raczej obserwatorem i sporadycznym graczem.

Zawsze lubiłem gry MMO, szczególnie interakcję pomiędzy graczami - z tego powodu SAMP przyciągnął moją uwagę.

Grałem tutaj głównie we frakcjach porządkowych, m.in. LSPD, FBI, BOR, USSS, FPS. Moje wszystkie postaci reprezentowały jasną stronę mocy, zawsze stawiałem także na klimat - nigdy nie odwalałem (miałem także okazję utrzymywać stanowisko GameMastera).

Spotkałem tutaj wielu świetnych graczy. Wielu pamiętam, niektórych lepiej, innych słabiej. Mam nadzieję, że jest tutaj jeszcze ktoś, kto pamięta czasy h-rp, bądź San Fierro. ; )

Pozdrawiam wszytkich! ; )

• Do góry
    • 0

#2 C z e R E s N i A 4042 08/12/2013 - 14:16

C z e R E s N i A
  • Gracz

Miałeś jakieś inne konto oprócz tego czy od zawsze na tym grasz? ;)

• Do góry
    • 0

#3 Simpson 327 08/12/2013 - 14:47

Simpson
  • Gracz

jak ma konto w 2011 założone to raczej miał. Ja również gram od czasu hrp z san fierro i również jest to moje któreś konto. Od 2011 gram tylko na tym.

• Do góry
    • 0

#4 _Darumn_465 12/12/2013 - 21:50

_Darumn_
  • Gracz

Miałeś jakieś inne konto oprócz tego czy od zawsze na tym grasz? ;)

Tak, miałem, to jest moje drugie konto.

jak ma konto w 2011 założone to raczej miał. Ja również gram od czasu hrp z san fierro i również jest to moje któreś konto. Od 2011 gram tylko na tym.

Napisz mi co robiłeś za czasów San Fierro oraz pierwszych miesięcy gry w Los Santos?

Użytkownik _Darumn_ edytował ten post 12/12/2013 - 21:50

• Do góry
    • 0

#5 Simpson 327 12/12/2013 - 22:01

Simpson
  • Gracz

Z san fierro pamiętam tylko łażenie i odwalanie bo nie ogarniałem jeszcze zasad tej gry. A na początku los santos pogrywałem w ottos autos i byłem szarym "mechazordem " 

• Do góry
    • 0

#6 Wujek Benny 3134 12/12/2013 - 22:01

Wujek Benny
  • Gracz

Ho, ho! Czołem Darumn, jak tam? Chyba jeszcze pamiętasz Wuja, nie? :)

• Do góry
    • 0

#7 _Darumn_465 23/12/2013 - 19:35

_Darumn_
  • Gracz

Z san fierro pamiętam tylko łażenie i odwalanie bo nie ogarniałem jeszcze zasad tej gry. A na początku los santos pogrywałem w ottos autos i byłem szarym "mechazordem " 

W San Fierro także nie osiągnąłem niczego wielkiego - jedyne osiągnięcie to dostanie się do Inspektoratu prowadzonego przez Dive Mite, dopiero w Santos Zaczęła się porządna jazda. ; )

Ho, ho! Czołem Darumn, jak tam? Chyba jeszcze pamiętasz Wuja, nie? :)

No pewnie, że pamiętam. A co u mnie? Szukam rozrywki, możliwe, że co nieco tutaj pogram.

• Do góry
    • 0

#8 Booster47 06/11/2014 - 12:09

Booster
  • Gracz

Czołem :)

• Do góry
    • 0

#9 _Darumn_465 23/07/2015 - 01:06

_Darumn_
  • Gracz

Witam ludziska,

Powiedzcie mi proszę jak wygląda aktualnie poziom gry na tym serwerze? Czy "ciągle, nieustannie i nieubłagalnie się stacza, czy coś się zmieniło?"

Średnia wieku poszła do góry, także jest nadzieja! ; >

• Do góry
    • 0

#10 Mielnik_4717 23/07/2015 - 01:11

Mielnik_
  • Gracz
W jakich językach programujesz?
  • Do góry
    • 0

#11 _Darumn_465 23/07/2015 - 01:28

_Darumn_
  • Gracz

W jakich językach programujesz?

Ej, Ty chyba tematy pomyliłeś. ; )

Co do języków, to jestem biegły w kilku - choć i tak sam język to nic w porównaniu z narzędziami (frameworki, biblioteki) które trzeba poznać, aby coś stworzyć (weź choćby Javę - zaczynasz od JSP, później idziesz w Springi, Hibernate'y itd, a to dopiero początek drogi).

Aktualnie najczęściej używam Javy, Pythona, PHP i JavyScriptu - z różnymi frameworkami i narzędziami.

A jak poziom serwera?

• Do góry
    • 0

#12 Mielnik_4717 24/07/2015 - 01:02

Mielnik_
  • Gracz

Ej, Ty chyba tematy pomyliłeś. ; )

Co do języków, to jestem biegły w kilku - choć i tak sam język to nic w porównaniu z narzędziami (frameworki, biblioteki) które trzeba poznać, aby coś stworzyć (weź choćby Javę - zaczynasz od JSP, później idziesz w Springi, Hibernate'y itd, a to dopiero początek drogi).

Aktualnie najczęściej używam Javy, Pythona, PHP i JavyScriptu - z różnymi frameworkami i narzędziami.

A jak poziom serwera?

Czemu sądzisz, że tematy pomyliłem :P ? Poziom normalny.

• Do góry
    • 0

#13 _Darumn_465 24/07/2015 - 18:58

_Darumn_
  • Gracz

Czemu sądzisz, że tematy pomyliłem :P ? Poziom normalny.

No bo o programowaniu to pisaliśmy w innym temacie.

Co do poziomu - norma mówisz? Ciekawe. Z tego co pamiętam, to po przejścu z h-rp na net4game i po "komercjalizacji" poziom spadał, powstało "centrum" itd, czyli pewnie się to utrzymuje, chociaż... zwiększona średnia wieku jest obiecująca! 

• Do góry
    • 0

#14 Mielnik_4717 24/07/2015 - 19:50

Mielnik_
  • Gracz

No bo o programowaniu to pisaliśmy w innym temacie.

Co do poziomu - norma mówisz? Ciekawe. Z tego co pamiętam, to po przejścu z h-rp na net4game i po "komercjalizacji" poziom spadał, powstało "centrum" itd, czyli pewnie się to utrzymuje, chociaż... zwiększona średnia wieku jest obiecująca! 

O programowaniu było w Open Source i one dotyczyło net4game, a nie w Ciebie  :P .

Sprawdź sam i oceń, jak z poziomem.

• Do góry
    • 0

#15 _Darumn_465 24/07/2015 - 19:57

_Darumn_
  • Gracz

O programowaniu było w Open Source i one dotyczyło net4game, a nie w Ciebie  :P .

Sprawdź sam i oceń, jak z poziomem.

Tak, to chyba tylko jedyna droga, bo nie widzę tutaj na forum nikogo znajomego, kto mógłby mi zdać raport. 

• Do góry
    • 0

#16 tEcHnO483 27/07/2015 - 01:50

tEcHnO
  • Gracz

a ja Cię chyba pamiętam jak mnie do FBI przyjmowałes, choć nie jestem pewien, ale jak to Ty to jestes pozytywnym ryjem i siemka :D

• Do góry
    • 0

#17 _Darumn_465 08/08/2015 - 14:52

_Darumn_
  • Gracz

a ja Cię chyba pamiętam jak mnie do FBI przyjmowałes, choć nie jestem pewien, ale jak to Ty to jestes pozytywnym ryjem i siemka :D

Powiedz mi w jakim to było okresie? Wydajesz mi się znajomy. ; )

• Do góry
    • 0

#18 _Darumn_465 29/01/2016 - 01:13

_Darumn_
  • Gracz

Slowly getting back, again. ; )

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: matt, patterson, ross, green, fbi, lspd, fps, bor, usss

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych