http://www.youtube.com/watch?v=2AXCRMokckg
Podobało się to łapka w górę na YT

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=2AXCRMokckg
Podobało się to łapka w górę na YT
co raz częściej robisz te fragmovie, czyli że co raz częściej masz jakieś ogarnięte akcje, czyli co? JEST PROGRES! Ja Cie osobiście podziwiam.
cs 1.6 to nie tylko gra to coś więcej tak samo jak cs-go ;*
Elegancko.
szkoda, że na ns'ie grasz, byśmy coś razem ugrali. ogólnie też demka kręcę, ale mam zamiar wielką sklejke z najlepszych akcji zrobić ;p.
Ile grasz?
szkoda, że na ns'ie grasz,
ns'ie - masz na myśli non steama? Jak tak, to sie nie ośmieszaj.
propsy i do przodu.
wengli wymiatasz
potrafisz lepsze filmiki zrobic a ty takie guwienowy wystawiasz, ale akcje propsy
Ile grasz?
od 2008 ale początki to była zabawa, dopiero po jakimś czasie zacząłem grać only 5vs5
potrafisz lepsze filmiki zrobic a ty takie guwienowy wystawiasz, ale akcje propsy
Kiedyś robiłem fragmovie z cs właśnie i dodałem za dużo efektów i wyglądało chujowo, nie dało się patrzeć. Chciałem tak skromnie, kiedyś coś zajebistego skleje
ns'ie - masz na myśli non steama? Jak tak, to sie nie ośmieszaj.
Chodzi o to, że nie pogram z nim - ze względu, że mam obrzydzenie do serwerów non-steam/steam. Od jakiegoś czasu gram tylko na serwerach steam. Nie rozumiem twojego komentarzu.
Chodzi o to, że nie pogram z nim - ze względu, że mam obrzydzenie do serwerów non-steam/steam. Od jakiegoś czasu gram tylko na serwerach steam. Nie rozumiem twojego komentarzu.
Ja nie gram na serwerach Gram only ESL, Versusy, czasami mixy
Niektóre akcje na prawdę ciekawie wyglądają, propsy. xd
Ja nie gram na serwerach
Gram only ESL, Versusy, czasami mixy
Rozumiem, daj skype.
pewno nie raz bana dostales XD
pewno nie raz bana dostales XD
No, czasami z nudów się wbije na serwer FFA, gdzie wgrywają boby, to od razu jest płacz i lecą bany - fajnie tak czasem
Wengli mój team gra w lidze z mYm
cs-go xD
Użytkownik Lilu edytował ten post 05/12/2013 - 16:58
Wengli mój team gra w lidze z mYm
![]()
![]()
cs-go xD
Wiem, ziomek mi mówił, żebym zagrał z nimi turniej w GO i mYm będzie, ale i tak znając życie nawet byśmy nie doszli do mecz z nimi to po pierwsze, a po drugie rzygam CS GO, bo to gra zrobiona dla kasy, bo nikt już 1.6 nie kupował. Oni się zniżyli do takiego poziomu, że CS GO kosztuje na steam 2,2 euro, bo nikt nie chce w to grać. Kupiłem GO od razu jak wyszedł, gdybym grał od początku to byłbym tam dzisiaj magikiem
Użytkownik Wengli edytował ten post 05/12/2013 - 17:06

Popularny
Masz świadomość, że muszę cie zniszczyć w CS'a za sytuacje z czasu 1:40? Rozwaliłeś ziomka, który był w moim klanie
[16:02:45] .Patryk: http://www.youtube.com/watch?v=2AXCRMokckg
[16:02:46] .Patryk: owix
[16:02:47] .Patryk: XD
[16:02:53] .Patryk: spójrz 1:47
[16:02:56] .Patryk: coś takiego
[16:03:10] .Patryk: nie
[16:03:20] .Patryk: 1:40
[16:03:25] .Patryk: typek sie z r3ssp3 strzela
[16:03:26] .Patryk: O;
[16:03:28] .Patryk:
[16:04:02] OwiX: haha
[16:04:06] .Patryk: powiem krzyśkowi, że zasłynął w necie jako umarły
[16:04:06] .Patryk: XD
[16:04:18] OwiX: on jest cienki
[16:04:24] .Patryk: r3ssp3?
[16:04:27] OwiX: no
[16:04:27] .Patryk: czy ja wiem
[16:04:33] .Patryk: Burn zajebiście gra ^^
Taki tam wycinek jak z kumplem o tym nawijam - będzie odwet. ^^
Kupiłem GO od razu jak wyszedł, gdybym grał od początku to byłbym tam dzisiaj magikiem
skromność
Masz świadomość, że muszę cie zniszczyć w CS'a za sytuacje z czasu 1:40? Rozwaliłeś ziomka, który był w moim klanie
[16:02:45] .Patryk:
[16:02:46] .Patryk: owix
[16:02:47] .Patryk: XD
[16:02:53] .Patryk: spójrz 1:47
[16:02:56] .Patryk: coś takiego
[16:03:10] .Patryk: nie
[16:03:20] .Patryk: 1:40
[16:03:25] .Patryk: typek sie z r3ssp3 strzela
[16:03:26] .Patryk: O;
[16:03:28] .Patryk:
[16:04:02] OwiX: haha
[16:04:06] .Patryk: powiem krzyśkowi, że zasłynął w necie jako umarły
[16:04:06] .Patryk: XD
[16:04:18] OwiX: on jest cienki
[16:04:24] .Patryk: r3ssp3?
[16:04:27] OwiX: no
[16:04:27] .Patryk: czy ja wiem
[16:04:33] .Patryk: Burn zajebiście gra ^^
Taki tam wycinek jak z kumplem o tym nawijam - będzie odwet. ^^
Pozdrów ich, bo ja w tym meczu zrobiłem koło 35 fragów i grałem na nich sam, bo mi gówna jakieś z Europy dorzuciło. Nie mogli mnie za bardzo zabić Płakali troche xd
skromność
No, ale taka prawda - gram w 1.6 mniej czasu niż większość niby oporków z tego ESLa, a z niektórymi nie mam co tam robić
A w GO zaczynałbym od takiego poziomu jak każdy.
Pozdrów ich, bo ja w tym meczu zrobiłem koło 35 fragów i grałem na nich sam, bo mi gówna jakieś z Europy dorzuciło. Nie mogli mnie za bardzo zabić
Płakali troche xd
Znaczy wiesz - nie mam kogo pozdrawiać oprócz r3ssp3, bo tylko on tam był, ani mnie ani Owixa ani Burna tam nie było. Gdybyśmy wpadli drużynowo to miałbyś gwarantowany rozpierdol na maksa.
cs 1.6 to nie tylko gra to coś więcej
tak samo jak cs-go ;*
Znaczy wiesz - nie mam kogo pozdrawiać oprócz r3ssp3, bo tylko on tam był, ani mnie ani Owixa ani Burna tam nie było.
Gdybyśmy wpadli drużynowo to miałbyś gwarantowany roz(cenzura) na maksa.
Aha, tylko ja gram z mieszańcami i ich bije, a gdybym ja wziął kolegów, to byście z rundy nie wyszli xd
Aha, tylko ja gram z mieszańcami i ich bije, a gdybym ja wziął kolegów, to byście z rundy nie wyszli xd
Tak wmawiaj sobie.
Tak wmawiaj sobie.
To zagrajcie, a nie będziecie na forum sie przegadywać
To zagrajcie, a nie będziecie na forum sie przegadywać
Nie mamy jak - burn nie gra już w cs'a, a r3ssp3 znalazł drużynę płaczków.
Nie mamy jak - burn nie gra już w cs'a, a r3ssp3 znalazł drużynę płaczków.
To widać kto jest mądry tylko w gębie Straszysz kolegami, chwalisz się, jakby to nie dostał, a przychodzi co do czego, to zawsze jakaś wymówka. Nie moja sprawa
To widać kto jest mądry tylko w gębie
Straszysz kolegami, chwalisz się, jakby to nie dostał, a przychodzi co do czego, to zawsze jakaś wymówka. Nie moja sprawa
Udajesz głupka czy nim jesteś? Nie widziałeś emotikonków w moich postach oznaczających, że cisnę beke? Jeśli nie zrozumiałeś posta mogłeś się nie wypowiadać.
Udajesz głupka czy nim jesteś? Nie widziałeś emotikonków w moich postach oznaczających, że cisnę beke? Jeśli nie zrozumiałeś posta mogłeś się nie wypowiadać.
Skoro jesteś na takim poziomie intelektualnym, że nie potrafisz się jasno wyrazić, tylko swoją wypowiedź argumentujesz emotikonami, to jednak Ty masz coś z głową.
Skoro jesteś na takim poziomie intelektualnym, że nie potrafisz się jasno wyrazić, tylko swoją wypowiedź argumentujesz emotikonami, to jednak Ty masz coś z głową.
Potrafię się jasno wyrazić jednakże na forum ciężko mi o to, aby każdy rozumiał to co piszę, bo jak widzisz ciężko jest przez internet wyrazić uczucia takie jak ironia.
Potrafię się jasno wyrazić jednakże na forum ciężko mi o to, aby każdy rozumiał to co piszę, bo jak widzisz ciężko jest przez internet wyrazić uczucia takie jak ironia.
Ironia w zdaniu, że twój kolega przestal grac, a drugi poszedł do klanu płaczków? Albo nie wiesz co to jest ironia, albo nie potrafisz jej używać.
Ironia w zdaniu, że twój kolega przestal grac, a drugi poszedł do klanu płaczków? Albo nie wiesz co to jest ironia, albo nie potrafisz jej używać.
Ironia w tej sentencji "Gdybyśmy wpadli drużynowo to miałbyś gwarantowany roz(cenzura) na maksa. :D" - od tego się zaczęło i to nazwałeś straszeniem.
Ironia w tej sentencji "Gdybyśmy wpadli drużynowo to miałbyś gwarantowany roz(cenzura) na maksa. :D" - od tego się zaczęło i to nazwałeś straszeniem.
Chodziło mi bardziej i wychwalanie się/kozaczenie/szpanowanie, aniżeli straszenie.
Ogarnąć spiny
Ogarnąć spiny
Nie spinamy się, tylko odświerzamy Ci temat
Chodziło mi bardziej i wychwalanie się/kozaczenie/szpanowanie, aniżeli straszenie.
Wychwalanie - faktycznie mam czym rozjebanym płaczkiem i gościem, który w cs nie gra. XDDDDDDD
Nie spinamy się, tylko odświerzamy Ci temat
Dobrze nawinął.
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
[CS:GO] WENGLI - 5 HS WITH AK (3HS - 6HP)Napisany przez Patryk Węglewski, 03/05/2014 |
|
|
||
![]() |
cs:go
Hyde Park →
[CS:GO] WENGLI 2X ACE IN ONE MATCH - DE_MIRAGENapisany przez brak2nicku, 17/03/2014 |
|
|
|
Hyde Park →
[CS:GO] WENGLI | 2X ACE (AWP/AK)Napisany przez brak2nicku, 15/03/2014 |
|
|
||
cs go
Hyde Park →