Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Perla R

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kaaamil81 01/12/2013 - 17:46

Kaaamil
  • Gracz

*
Popularny

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: http://net4game.com/...ils&char=126447
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Perla R

Opis sytuacji: /qs podczas akcji RP.

Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com: (obowiązkowe) 

Spoiler

@@Dodam, że gracz został już poinformowany w grze - że skarga czeka na akceptację.

Użytkownik John_Wooker edytował ten post 01/12/2013 - 17:49

• Do góry
    • 3

#2 Kasiek4408 01/12/2013 - 17:50

Kasiek
  • Zarząd

Jako że postać jest nieprzypisana, poczekamy 24h może się wypowie zauważając skargę. Jeżeli nie, wydam werdykt.

• Do góry
    • 1

#3 Kaaamil81 01/12/2013 - 17:51

Kaaamil
  • Gracz

Jako że postać jest nieprzypisana - poczekamy 24h może się wypowie zauważając skargę. Jeżeli nie, wydam werdykt.

Mam nadzieję że się wypowie ;)

Spoiler

Powinna wiedzieć, że skarga czeka.

• Do góry
    • 1

#4 Letycja10 01/12/2013 - 18:59

Letycja
  • Gracz

Musze przyznać, że widziałam całą akcje. Ten niewyżyty emocjonalnie nastolatek (które podniecają piksele :3) wybiegł sobie zza budynku i bez żadnego wyraźnego powodu (ani /me, /do, animki) zaczął strzelać. I co? Jeszcze ma tupet, aby pisać skargę i to jeszcze nie na siebie tylko na swoją biedną i poturbowaną ofiarę! I gdzie jest sprawiedliwość ja się pytam?! No właśnie - znikła jak krzyż z wiejskiej! 

Z tego co wiem nasza kochana Perełka ma z tego filmik i może wrzucić jak coś. To tyle co mam do powiedzenia, i uważam, że skarga powinna zostać w całości oddalona ze względu na jej bezsens i bezpodstawność. 

:grin:

//edit

http://net4game.com/...112314-delfina/ - nie może się wypowiedzieć. Ah ta moc 3 postów na dzień. 

Użytkownik Letycja edytował ten post 01/12/2013 - 19:08

• Do góry
    • 1

#5 Kaaamil81 01/12/2013 - 19:14

Kaaamil
  • Gracz

Musze przyznać, że widziałam całą akcje. Ten niewyżyty emocjonalnie nastolatek (które podniecają piksele :3) wybiegł sobie zza budynku i bez żadnego wyraźnego powodu (ani /me, /do, animki) zaczął strzelać. I co? Jeszcze ma tupet, aby pisać skargę i to jeszcze nie na siebie tylko na swoją biedną i poturbowaną ofiarę! I gdzie jest sprawiedliwość ja się pytam?! No właśnie - znikła jak krzyż z wiejskiej! 

Z tego co wiem nasza kochana Perełka ma z tego filmik i może wrzucić jak coś. To tyle co mam do powiedzenia, i uważam, że skarga powinna zostać w całości oddalona ze względu na jej bezsens i bezpodstawność. 

:grin:

//edit

http://net4game.com/...112314-delfina/ - nie może się wypowiedzieć. Ah ta moc 3 postów na dzień. 

Proszę o filmik/ss'a. Miałem powód, koleżanka postanowiłą mnie powyzywać, oraz dałem się IC wrobić - w sex z transem :>

Do tego, od kiedy nie można atakować? Gdyby mnie nie wyzywała IC, oraz nie dała /q - akcja wysza by zupełnie inaczej

Jeśli gracz chce - może się do mnie zgłosić IC, i odegrać akcję ;)

Użytkownik John_Wooker edytował ten post 01/12/2013 - 19:32

• Do góry
    • 0

#6 Kaaamil81 02/12/2013 - 20:29

Kaaamil
  • Gracz

Proszę wybaczyć za double posta - lecz w.w gracz w zawartej przeze mnie skardze, nie zgłosił się do mnie o ponowne odegranie stosownej akcji, jednakże pragnę zaznaczyć, że poinformowałem w powyższym poście o tej chęci. Do tego brak jakiekolwiek aktywności, w.w oskarżonego co do tematu skargi. 

Chciałbym też dodać, że z miłą chęcią rozegrałbym tą akcję jeszcze raz - nie chciałbym, aby Ekipa ukarała nowego gracza za taką bzdetę, tak naprawdę. Uważam, że zgłoszenie się okarżonego do mojej osoby, oraz ponownie odegranie akcji - załatwiło by cały konflikt  ;)

@@Global: http://net4game.com/...112314-delfina/

Użytkownik John_Wooker edytował ten post 02/12/2013 - 22:12

• Do góry
    • 0

#7 Delfina10 03/12/2013 - 00:39

Delfina
  • Gracz

*
Popularny

Witam kochane serduszka,

Dziękuje, że pokornie wszyscy* czekaliście na moją wypowiedź w tym temacie. Z grzeczności poinformuję was - bo tak wypada, dlaczego piszę dopiero teraz. Mianowicie wczoraj dopiero powstało moje konto, które nie było zaplanowane i nie powinno mieć prawa bytu , tak samo jak zarzuty kierowane w moją stronę przez tzw. "Kamila" bo są zupełnie nie na miejscu i bezpodstawnie kierowane w moją skromną osobę, która z natury musi zawrzeć głos w każdej obłudzie - również w tej aby bronić się i swojego dobrego imienia, bo wolność to ważna wartość człowieka, a moją, wspomniany już wyżej Pan próbuje teraz ograniczyć oskarżając o coś za co kary ponieść nie mogę.

Myślę, że wytłumaczyłam już doskonale dlaczego wypowiadam się  z maleńkim opóźnieniem**, tak samo jak fakt , że zupełnie się nie zgadzam ze skargą. Jeśli ktoś pyta dlaczego? To już tłumacze. Zarzucanie mi niechęci odgrywania "pseudo akcji" ( bo jak inaczej mogę nazwać bulwers DM'u , który ma za zadanie wbicie mi BW tylko dlatego , że postać przeze mnie odgrywana okazała się transseksualną kobietą, która posiada penisa i odważyła się odpyskować osobie która współżyła z nią i wyzwała ją od "pedałów" jako pierwsza ). Dla mnie to żaden powód, a /qs - czy jak to nazwałeś niepoprawnie "ucieczką od akcji" ( zakładam, że nie masz na myśli akcji RP bo to by był użyty przez Ciebie paradoks ) została użyta przeze mnie ta komenda abyś nie nabił mi BW bo bez żadnej akcji /me , /do itp. wybiegasz nagle z UZI i strzelasz w moją osobę nie dając mi napisać/odegrać również żadnej akcji, ( widocznie taką masz taktyke "pseudo gry" ale nie zamierzam egzystować w tym z Tobą - chyba, że jednak miałeś na myśli "ucieczkę od akcji NON-RP , ale to również nie do mnie z takimi propozycjami, mnie interesuje tylko czysta gra RP bez tzw. "odwalanki"). Jeśli chcesz możemy odegrać akcję ponownie ale tym razem po mojemu czyli RP. 

Dziękuje i pozdrawiam was moje serca***

delfina.png

* wszyscy z wyjątkiem niecierpliwego założyciela tego tematu, który zamiast pokornie czekać na moją odpowiedź doubl'uje posty.

** maleńkie opóźnienie zostało również spowodowane przez ograniczenie 3 postów na forum i możliwość napisania ponownie kolejnych postów po 24 godzinach.

*** Tutaj zwracam się do wszystkich ale szczególnie do mojej kochanej Letycji, która dopomogła mnie ciepłym słowem oraz bezcenną pomocą.

Użytkownik Delfina edytował ten post 03/12/2013 - 00:49

• Do góry
    • 4

#8 Letycja10 03/12/2013 - 01:33

Letycja
  • Gracz

Witam kochane serduszka,

Dziękuje, że pokornie wszyscy* czekaliście na moją wypowiedź w tym temacie. Z grzeczności poinformuję was - bo tak wypada, dlaczego piszę dopiero teraz. Mianowicie wczoraj dopiero powstało moje konto, które nie było zaplanowane i nie powinno mieć prawa bytu , tak samo jak zarzuty kierowane w moją stronę przez tzw. "Kamila" bo są zupełnie nie na miejscu i bezpodstawnie kierowane w moją skromną osobę, która z natury musi zawrzeć głos w każdej obłudzie - również w tej aby bronić się i swojego dobrego imienia, bo wolność to ważna wartość człowieka, a moją, wspomniany już wyżej Pan próbuje teraz ograniczyć oskarżając o coś za co kary ponieść nie mogę.

Myślę, że wytłumaczyłam już doskonale dlaczego wypowiadam się  z maleńkim opóźnieniem**, tak samo jak fakt , że zupełnie się nie zgadzam ze skargą. Jeśli ktoś pyta dlaczego? To już tłumacze. Zarzucanie mi niechęci odgrywania "pseudo akcji" ( bo jak inaczej mogę nazwać bulwers DM'u , który ma za zadanie wbicie mi BW tylko dlatego , że postać przeze mnie odgrywana okazała się transseksualną kobietą, która posiada penisa i odważyła się odpyskować osobie która współżyła z nią i wyzwała ją od "pedałów" jako pierwsza ). Dla mnie to żaden powód, a /qs - czy jak to nazwałeś niepoprawnie "ucieczką od akcji" ( zakładam, że nie masz na myśli akcji RP bo to by był użyty przez Ciebie paradoks ) została użyta przeze mnie ta komenda abyś nie nabił mi BW bo bez żadnej akcji /me , /do itp. wybiegasz nagle z UZI i strzelasz w moją osobę nie dając mi napisać/odegrać również żadnej akcji, ( widocznie taką masz taktyke "pseudo gry" ale nie zamierzam egzystować w tym z Tobą - chyba, że jednak miałeś na myśli "ucieczkę od akcji NON-RP , ale to również nie do mnie z takimi propozycjami, mnie interesuje tylko czysta gra RP bez tzw. "odwalanki"). Jeśli chcesz możemy odegrać akcję ponownie ale tym razem po mojemu czyli RP. 

Dziękuje i pozdrawiam was moje serca***

delfina.png

* wszyscy z wyjątkiem niecierpliwego założyciela tego tematu, który zamiast pokornie czekać na moją odpowiedź doubl'uje posty.

** maleńkie opóźnienie zostało również spowodowane przez ograniczenie 3 postów na forum i możliwość napisania ponownie kolejnych postów po 24 godzinach.

*** Tutaj zwracam się do wszystkich ale szczególnie do mojej kochanej Letycji, która dopomogła mnie ciepłym słowem oraz bezcenną pomocą.

Nie sądziłam, że twoja skromna osoba ośmieli się wykorzystać, jakże wyszukany język, przy zatargach z abderytami - to jest jak ta tak zwana "gra w szachy z gołębiem", ale cóż. Sytuacja wymaga ode mnie, abym i ja, po mojej nieudolnej próbie wpasowania się w panujące tutaj zwyczaje, wypowiedziała się z dumą i godnością, jakie towarzyszą mi od chwili poczęcia. 

Szanowna administracjo, Droga Kasiu, Szanowna Delfino i wszyscy gracze czytający ten post! Chciałabym was pozdrowić i zabrać głos w sprawie - jakże słodkiej - Delfiny. 

Swoją wypowiedz chciałabym zacząć od zakwestionowania lichej i zupełnie nieprawdziwej postawy jaką stara się tutaj otoczyć nikczemny oskarżyciel (zwany też "Kamilem"). Pomijając sprawę tego, że już łamie regulamin forum, tj. pisze post pod postem (czyżby pogląd, że "edytacja" jest dla plebsu dalej tutaj dominował?), to jeszcze nie jest pomocny dla tzw. "nowych graczy". Zapytacie może skąd to wiem? Tak więc już mówię. Otóż wysłałam do owego Pana pytanie, w którym zawarłam niezwykle istotną rzecz, której nie mogę sama rozwiązać. I co? Nic. Nie to żebym była niecierpliwa, ale moje pytanie nie było trudne, do tego zachowałam szczyptę magii, wyżej wymienionego, wpasowania się w tutejsze klimaty. Kolejnym argumentem przemawiającym za moją racją jest jego pozerstwo. Odwalanie, strzelanie, nabijanie BW. A potem co następuje? Jak by nigdy nic, stara się ukazać w negatywnym świetle swoją ofiarę, pisząc jej plugawe rzeczy na /w. 

Przy okazji przejdę jeszcze do tych infantylnych dowodów. Co ukazują, zapytacie? Ja też się podepnę do tego pytania. Nie ukazują nic (zza wyjątkiem utwierdzenia faktu, iż tzw. "Kamil" ma patologiczną potrzebę zaspokojenia swoich nienasyconych chłopięcych popędów poprzez grę, która powinna służyć innych, bardziej wyszukanym celą), dodatkowo nie mają prawie wcale powiązania ze skargą - to już na wstępie powinno się wiązać z odrzuceniem tego farfocla. 

To nie wszystko co chciałam zawrzeć w swojej wypowiedzi, jednak wiem, że większość ludzi ograniczonych przez lenistwo nie przeczyta mojej ciężkiej pracy lub zostanie ona przeoczona (tutaj chciałabym poruszyć sprawę znajomości i stronniczości wydającego osąd, gdyż jestem pewna w znacznym procencie, tj. 80%, że Katarzyna i sztubak mają ze sobą jakieś koneksje.). 

Pozdrawiam i całuję (xoxoxo),

48645188743925207375.png

post scriptum Moja wypowiedz nie ma na celu urażenia nikogo, a tym bardziej wywołanie rewolucji urażonego plebsu. Tak naprawdę kocham klasę niższą, jesteście cudowni. 

Użytkownik Letycja edytował ten post 03/12/2013 - 03:44

• Do góry
    • 1

#9 Detektyw Rafcio6233 03/12/2013 - 08:38

Detektyw Rafcio
  • Zarząd
Jak to jest prowadzić samemu z sobą rozmowe na MK? :)
  • Do góry
    • 0

#10 Kasiek4408 03/12/2013 - 21:36

Kasiek
  • Zarząd

*
Popularny

Em, nie skomentuje tego co wypisywałeś na MK powyżej. Według mnie nagminne łamiesz regulamin, masz MK, podszywasz się pod kobiete i jeszcze robisz coś takiego  w skardze. Podsumowując, takim zachowaniem nie wyrażasz chęci gry na tym serwerze.

Delfina - Ban - Podszywacz, /q podczas akcji RP. Brak checi do gry na serwerze.

Letycja - Ban - Podszywacz, /q podczas akcji RP. Brak checi do gry na serwerze.

• Do góry
    • 7

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych