Elo, tak jak w temacie. Nie chodzi o cenę pojazdu tylko tak po prostu, co byście wybrali, co lepsze do driftów, tuningu i co jest szybsze hm?
Użytkownik Insidious edytował ten post 24/11/2013 - 19:31
Elo, tak jak w temacie. Nie chodzi o cenę pojazdu tylko tak po prostu, co byście wybrali, co lepsze do driftów, tuningu i co jest szybsze hm?
Użytkownik Insidious edytował ten post 24/11/2013 - 19:31
Drift - elegy
Wygląd, tuning - jester
Bardziej podoba mi się Jester, lecz Elegy dużo tańsze jak i ogólnie nie różnią się jakoś specjalnie pomijając fakt że Elegy się ślizga na drogach.
Jester - mało ich jest w ls i fajnie wygląda po tuningu, a elegy po tuningu wygląda brzydko.
Jeśli chcesz polatać bokiem, to tak jak ktoś wyżej napisał - Bierz Elegy.
Jester'ów jest na serwerze mało - Nawet bardzo - Dlatego jeśli chcesz być 'unikalny' kupuj jestera. Ja sam osobiście chciałem go zamówić, ale jego vmax mnie nie zadowalał - Reszta jak najbardziej ok.
Jester trudniej dostępny i bardziej oryginalny, po za tym według mnie ładniejszy.
Jester.
[w=bezwartościowy post.]
Jester trochę lipnie się prowadzi - elegy jest lepsze moim skromnym zdaniem.
Jesterek <3
[w=bezwartościowy post.]
Jester, fajnie się ucieka przed pidi nim.
Jester.
[w=bezwartościowy post.]
Jester'a nie sprzedasz później. A tak Elegy, dobre do driftów i dodatkowo możesz opylić później z łatwością.
Elegy
[w=bezwartościowy post.]
Różnica w cenie pomiędzy tymi pojazdami jest ogromna, ale jak kto woli. Jeżeli widowiskowe drifty po Santos to bierz Elegy a Jester jest drogi, ale za to można się "polansić" czymś drogim i rzadkim to Jester. Ja bym brał Jestera, bo Elegy nie potrafię prowadzić :<.
Elegy
[w=Bezwartościowy post.]
Jester.
[w=Bezwartościowy post.]
Jester moim zdaniem.
[w=Bezwartościowy post.]
O ironio, autor nie napisał, że konieczne jest argumentowanie odpowiedzi, a połowa wyżej dostała warny za to, że napisali co wolą. Jak dla mnie jester ze względu na wygląd jak i na to, że rzadko można go spotkać na drogach.
O ironio, autor nie napisał, że konieczne jest argumentowanie odpowiedzi, a połowa wyżej dostała warny za to, że napisali co wolą.
Dokładnie, ja sie zapytałem tylko co bardziej lubicie i co polecacie. Łatwo odpowiedzieć jednym wyrazem
Mi się bardziej podoba Jester z tego względu, że mniej się ślizga od Elegy. Jednak tak jak ktoś pisał wyżej "Ciężko sprzedać" No i mało tych aut jest więc pewnie ciężko byłoby go też kupić. (chyba że nówka z salonu) Elegu bez problemu opchniesz/kupisz można ładnie je zrobić. Z wyglądu nie jest takie złe Jakbym miała kupować to pewnie bym poszła wgl. na inne auto typu sultan chociaż większość myśli, że jest przereklamowany.
Do driftów to zdecydowanie Elegy. Na tuningu się nie znam. Wydaje mi się, że Elegy jest również szybsze od Jestera, chociaż co do tego mogę się mylić. Ja z pewnością wybrałabym to auto które ma większa przyczepność do drogi i jest ładne (tak jak kobieta zwracam na to uwagę Jester mały, zgrabny natomiast Elegy troszkę większe i takie mi bardziej pod kwadrat podchodzi. Bez tuningu brzydkie) Oba auta są dwuosobowe więc pewnie postawiłabym na coś bardziej pojemnego pięciodrzwiowego.
Jeśli chcesz sprawdzić który lepszy
to zapraszam na Singla i tam wypróbujesz autka. Jak dla mnie to Elegy.
Użytkownik KrayZ edytował ten post 26/11/2013 - 16:16
Jesterek, mało ich śmiga i ładny tuning ma.
Zależy jaki typ jazdy lub wygląd lubisz.
Drift - Elegy
Wygląd, Tuning - Jester
Do driftów oczywiście elegy, wsadź na przykład felgi Grove i będziesz latać.
Jeśli chodzi o drift - to Elegy natomiast wygląd oraz tuning to Jester.
Jesterek to gówienko moim zdaniem, znudzi CI się jazda po paru dniach - Przód napęd. Elegy masz tył napęd i dość dużo mocy dlatego się ślizga Do Elegy dasz jakieś felgi (grove lub Cuttery) Moim zdaniem tylko te pasuja bo są szerokie a takie właśnie powinny być takie autka :3 plus wydech x-flow i masz za praktycznie połowe ceny 2x lepsze auto które uwierz mi sprawi ci dużo zabawy - Wystarczy nauczyć się latać bokiem
Elegy dobre do driftu a Jester'a fajnie sie tiuninguje.
Zdecydowanie elegy
[w=Bezwartościowy post.]
Jester - ładniej wygląda i lepiej się jeździ. : )
Jester
elegy jest dobre do driftu a tak to jester.
To i to można tuningować, Elegy jest szybsze i ładniejsze. POLECAM I POZDRAWIAM
Elegy to bardzo fajne autko Nie raz kolega dawał mi się przejechać, więc spokojnie mogę powiedzieć, że znakomicie się prowadzi - dobre do driftu. A z wyglądu też jest bardzo ładne, jak dasz tuning i PJ to rewelka.
Jester'a też w miarę fajne auto, ale wolę Elegy
elegy.
[w=Bezwartościowy post.]
Nie przepadam za Jesterem, na twoim miejscu wybrałbym zdecydowanie elegy jest ładniejsze i jak ci się znudzi zawsze idzie szybko sprzedać, także jest on lepszy do driftingu i jest większa możliwość z tuningowania tego auta.
Zależy kto co lubi, mi podoba się Elegy. ; p Można Nim się fajnie pobawić latając bokiem.
Elegy ze względu na styl prowadzenia to takie droższe Sabre, a Jester droższa Blista. Elegy się bardziej ślizga, a Jester trzyma się nie źle drogi i ma dobrego v-max'a, nie wiem czy szybsze od Elegy, ale zdaje mi się że tak. Jesterów jest mało, i ma fajne paintjoby, i w ogóle tuning, przypomina Toyote Supre. Gdybym miał mało hajsu wziąłbym Elegy, a jak dużo to Jestera.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych