http://www.youtube.com/watch?v=-bOJRfAI2MM
obrona ośki, na spontana nagrałem.. no i kolejna wygrana

Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=-bOJRfAI2MM
obrona ośki, na spontana nagrałem.. no i kolejna wygrana
Propsiki, ładnie to zostało obronione..

Popularny
Hehe ładniee! To juz 2:0
Widownia zawsze spoko.
Gruuuuuuuuuuuuubo!!
Widownia zawsze spoko.
Było co oglądać, przyjechali do nas na ośkę - gościu co dzieciaka przyszedł odgrywać, to ich od pomidorów wyzywał.. potem się na nas rzucili i przegrali, było ich więcej, no i mieli też siłkę
śmieszno tak trochę paść na swoim wjeździe
A szczególnie gdy było ich o 2-3 więcej i jeden miał nawet 3500j siły, - dorwałem go w rogu pod domkiem i skończył z BW, ogółem mieli więcej siły, a skończyli jak skończyli może jeden czy dwóch przeżyło i spierdalali.
Zapomniałeś dodać, że mój czarnuch rzucił w tego dzieciaka gównem w słoiku. XD
Użytkownik SanSebastian edytował ten post 12/11/2013 - 22:05
a on w was pomidorami, potem ganja jeszcze deską od płotu XD
a on w was pomidorami, potem ganja jeszcze deską od płotu XD
No, to już się wkurwiłem IC, i krzyknąłem "Show Them BLood Power" pech polega na tym, że mieszki nie umią się bić. xD
A tam było z 4-5 membersów. ;p
No pamiętam to, nawet napierdoliłem dwóm osobą z mary wtedy
Życie to nie bajka jak to mówią Pamiętam za czasów IGBD jak Latino King (czy jakoś tak) wpadła w nas a było ich ze 2-3 razy więcej i dostali bo sami siebie wybili przy takiej ilości osób
W sumie nie wiem czy do was podbić.
Podajcie mi powody dlaczego warto?
Co do filmu to gicior, na projekcie gracie tak?
Bez urazy, ale gówno w słoiku to ten typek se "z dupy" wyjął, nie płacze ale bez przesady, jak coś odgrywa coś co nie przygotował wcześniej, to niech w ogóle nie odgrywa... A i zapomnieliście o pomidorze na oknie, ciekaw jestem czy odegraliście umycie szyby ;d P.S ten dzieciak to ja XD
Użytkownik Joincik edytował ten post 12/11/2013 - 22:25
W sumie nie wiem czy do was podbić.
Podajcie mi powody dlaczego warto?
Co do filmu to gicior, na projekcie gracie tak?
Nie będę zmuszać kogoś do gry, ale warto, gdyż mamy odmienny klimat Oldschoolu i dobrą aktywność, poziom jest bardzo eobry, mamy wiele ciekawych pomysłów na gre.
A kto tu kogo zmusza ? Jestem po prostu ciekawy i może do was zawitam
se my se stali i se my se myśleli o co sie bijo tym razem i se my tak stalismy i my se beke pocisnelismy z tych co wpadli i dostali XD
A kto tu kogo zmusza ?
Jestem po prostu ciekawy i może do was zawitam
Klimatyczna gra, ciekawe interakcje, miła atmosfera itd.
se my se stali i se my se myśleli o co sie bijo tym razem i se my tak stalismy i my se beke pocisnelismy z tych co wpadli i dostali XD
Jeśli grasz w Mad to dziwnych macie tam ludzi - idziemy na ustawkę z Bloods'ami w 7-9 osób, a jeden od was "Co za marna pozerka." najśmieszniejsze było to, że mówił to gościu, który tylko stał z dwoma innymi ziomkami i podtrzymywał słupy. ^^
Jeśli grasz w Mad to dziwnych macie tam ludzi - idziemy na ustawkę z Bloods'ami w 7-9 osób, a jeden od was "Co za marna pozerka." najśmieszniejsze było to, że mówił to gościu, który tylko stał z dwoma innymi ziomkami i podtrzymywał słupy. ^^
No bo my w ogóle nooby i odwalacze jesteśmy.
No bo my w ogóle nooby i odwalacze jesteśmy.
Mogę dojść do waszego timu odwalaczy? Bo ja se tak kiedyś marzyłem, aby zostać kimś takim ważnym w społeczności odwalaczy.
Mogę dojść do waszego timu odwalaczy? Bo ja se tak kiedyś marzyłem, aby zostać kimś takim ważnym w społeczności odwalaczy.
Ja tam pachołek jestem. Nie do mnie z takimi sprawami. Musisz podanie napisać na e-mail, potem kadra pracownicza je oceni i wyśle Ci odpowiedź sms-em.
Ja tam pachołek jestem. Nie do mnie z takimi sprawami. Musisz podanie napisać na e-mail, potem kadra pracownicza je oceni i wyśle Ci odpowiedź sms-em.
Jestem biedny, nie mam telefonu - nie mogę dojść.
PS. Dobra koniec spamiku. ^^
Heh jak la raza kiedys wpadla na glen park to tez z bw skonczyla.
fajnie nie?
Klimatyczna gra, ciekawe interakcje, miła atmosfera itd.
Czytam to już, któryś raz z kolei,aczkolwiek wciąż nie mogę pojąć, dlaczego jakiekolwiek interakcje IC wynosisz na forum.
@Topic
Fajnie się widzę bawio bloodsy. :whistle:
Użytkownik GreFran3 edytował ten post 13/11/2013 - 09:43
Czytam to już, któryś raz z kolei,aczkolwiek wciąż nie mogę pojąć, dlaczego jakiekolwiek interakcje IC wynosisz na forum.
@Topic
Fajnie się widzę bawio bloodsy. :whistle:
A czemu mialbym nie wynosic? W koncu po to jest forum dyskusyjne, aby podyskutowac nie wiem co chciales wniesc ta wypowiedzia. (angielska klaw.)
A czemu mialbym nie wynosic? W koncu po to jest forum dyskusyjne, aby podyskutowac nie wiem co chciales wniesc ta wypowiedzia. (angielska klaw.)
Bo to są sprawy mało ważne, a raczej mało interesujące, było podejść IC do nich, skoro Ci to tak zawadziło.
Bo to są sprawy mało ważne, a raczej mało interesujące, było podejść IC do nich, skoro Ci to tak zawadziło.
Problem tym, że jak wracałem z ustawki to nikogo tam nie było to taki pierwszy powodzik, a drugi to nie wiem czy zauważyłeś, ale wcale mi to nie zawadziło wręcz rozśmieszyło co można poznać po emotikonkach.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych