PODANIE
Imię i nazwisko: Marcelo Bisceglia
Numer telefonu:3631757
Aktualne miejsce zamieszkania: Los Santos
Doświadczenie w zawodzie: 3 lata jako kierowca taksówki w San Fierro, 2 lata jako kierowca kurier.
Odrzucam.
PODANIE
Imię i nazwisko: Marcelo Bisceglia
Numer telefonu:3631757
Aktualne miejsce zamieszkania: Los Santos
Doświadczenie w zawodzie: 3 lata jako kierowca taksówki w San Fierro, 2 lata jako kierowca kurier.
Odrzucam.
No to rifresz, bo mi volt kazał.
Refresh!
PODANIE
Imię i nazwisko: Natalie Supo
Numer telefonu:2893637
Aktualne miejsce zamieszkania: Hotel Centrum v2
Doświadczenie w zawodzie: Brak taksówkarskiego ale jestem kurierką w DHL Express i mape znam w 100%.
PODANIE
Imię i nazwisko: Natalie Supo
Numer telefonu:2893637
Aktualne miejsce zamieszkania: Hotel Centrum v2
Doświadczenie w zawodzie: Brak taksówkarskiego ale jestem kurierką w DHL Express i mape znam w 100%.
Akcpetuje. Zgłoś się IG.
Imię i nazwisko: Neil Gomez
Numer telefonu: 366-20-30
Aktualne miejsce zamieszkania: Hotel pod KoKsem
Doświadczenie w zawodzie: Aktualnie pracuję jako instruktor jazdy, jestem doświadczonym kierowcą i przestrzegam przepisy ruchu drogowego. Jestem uprzejmy wobec ludzi oraz szanuje innych. Jeśli chodzi o taktówki to jeszcze nie pracowałem w żadnej firmie zajmującą się rozwożeniem ludzi. Szybko się uczę, znam dobrze topografię miasta.
Imię i nazwisko: Neil Gomez
Numer telefonu: 366-20-30
Aktualne miejsce zamieszkania: Hotel pod KoKsem
Doświadczenie w zawodzie: Aktualnie pracuję jako instruktor jazdy, jestem doświadczonym kierowcą i przestrzegam przepisy ruchu drogowego. Jestem uprzejmy wobec ludzi oraz szanuje innych. Jeśli chodzi o taktówki to jeszcze nie pracowałem w żadnej firmie zajmującą się rozwożeniem ludzi. Szybko się uczę, znam dobrze topografię miasta.
Akceptuje. Zgłoś się IG.

Popularny
Imię i nazwisko: Oliver Barone
Numer telefonu: 368-62-56
Aktualne miejsce zamieszkania: Hotel w okolicy centrum
Doświadczenie w zawodzie: Pracowałem już w firmach przewozowych jak i również byłem nauczycielem nauki jazdy.
Imię i nazwisko: Oliver Barone
Numer telefonu: 368-62-56
Aktualne miejsce zamieszkania: Hotel w okolicy centrum
Doświadczenie w zawodzie: Pracowałem już w firmach przewozowych jak i również byłem nauczycielem nauki jazdy.
Akceptuje. Zgłoś się IG.
Refresh
Refresh
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych