Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Problem w szkole !

• Please log in to reply
61 odpowiedzi w tym temacie

#1 Halucynek10 06/11/2013 - 21:03

Halucynek
  • Gracz

*
Popularny

Mam taki problem że mam tak: z matmy sześć jedynek a z hiry 4. I nie powiedziałem o tym mamie a niedlugo zebranie, co robic ?!

• Do góry
    • 7

#2 _Papiez_293 06/11/2013 - 21:04

_Papiez_
  • Gracz

W jakiej klasie jesteś i szkoła ?

• Do góry
    • 0

#3 GrigoR482 06/11/2013 - 21:06

GrigoR
  • Gracz

o w mordę, masz przechlapane

• Do góry
    • 2

#4 Hetmanek1000 06/11/2013 - 21:07

Hetmanek
  • Gracz

Klasa, szkoła. Jeśli podstawówka/gimnazjum, to masz nieźle przejebane. xD 

Użytkownik ^HetMan^ edytował ten post 06/11/2013 - 21:07

• Do góry
    • 0

#5 Halucynek10 06/11/2013 - 21:07

Halucynek
  • Gracz

o w mordę, masz przechlapane

Mama moja nie bije.

xD

Użytkownik Halucynek edytował ten post 06/11/2013 - 21:07

• Do góry
    • 2

#6 Hetmanek1000 06/11/2013 - 21:08

Hetmanek
  • Gracz

Mama moja nie bije.

xD

1 gim, szkoła w zielonej nr. 1

Powiedz jej o tym - po prostu, powiedz jej, że poprawisz, innego wyjścia nie widze, no chyba, że ucieczka z domu. XD 

• Do góry
    • 0

#7 Beastie1282 06/11/2013 - 21:08

Beastie
  • Gracz

Serio? Pewnie wziąć się za naukę.  :>

• Do góry
    • 0

#8 Halucynek10 06/11/2013 - 21:08

Halucynek
  • Gracz

Klasa, szkoła. Jeśli podstawówka/gimnazjum, to masz nieźle prze(cenzura)ne. xD 

Klasa 1 gimbusy. szkoła nr.1 w zielonej górze.

• Do góry
    • 1

#9 _Papiez_293 06/11/2013 - 21:08

_Papiez_
  • Gracz

Jeśli to szkoła nie wyższa niż gimbaza to miej wyjebane, nie miałem może takich ocen, ale bez problemu dostałem się do technikum elektronicznego.

• Do góry
    • 0

#10 Release27 06/11/2013 - 21:09

Release
  • Gracz

Tu nie znajdziesz żadnej odpowiedzi na twój problem, weź się za naukę.

• Do góry
    • 0

#11 Halucynek10 06/11/2013 - 21:09

Halucynek
  • Gracz

Nie powiem ! Bo karę dostane kurwa i grać nie będę !!!

• Do góry
    • 1

#12 Hetmanek1000 06/11/2013 - 21:09

Hetmanek
  • Gracz

Dzięki za adres, przyjadę Ci pomóc w ucieczce. xd 

• Do góry
    • 1

#13 Halucynek10 06/11/2013 - 21:10

Halucynek
  • Gracz

Spoczko. Zapraszam !

• Do góry
    • 0

#14 _Papiez_293 06/11/2013 - 21:10

_Papiez_
  • Gracz

No ja na twoim miejscu miałbym to trochę w dupie. Tylko abyś zdał. Z tego co pamiętam to przez całe gimnazjum się nie uczyłem.

• Do góry
    • 0

#15 Kareth001139 06/11/2013 - 21:10

Kareth001
  • Gracz

*
Popularny

Kup sobie oliwe i porządnie wysmaruj tyłek w dzień wywiadówki :D 

Użytkownik Kareth edytował ten post 06/11/2013 - 21:14

• Do góry
    • 7

#16 Halucynek10 06/11/2013 - 21:10

Halucynek
  • Gracz

Ale się postów nazbierało xD

No ja na twoim miejscu miałbym to trochę w dupie. Tylko abyś zdał. Z tego co pamiętam to przez całe gimnazjum się nie uczyłem.

No to tak jak ja :D

• Do góry
    • 0

#17 Mickey Mouse Mob 160 06/11/2013 - 21:11

Mickey Mouse Mob
  • Gracz
Hahaha, coś w tym stylu z ucieczką z domu u mnie w mieście się zdarzyło. Pewien Karim z Turcji dostał 3 bańki jednego dnia, wystraszył się i całą noc i kolejny dzień spędził w piwnicy. ;)
Oczywiście jego mama na policję zadzwoniła i szukali go, ale bezskutecznie. Wrócił do domu i uniknął kary. Też tak spróbuj ^^
  • Do góry
    • 0

#18 Halucynek10 06/11/2013 - 21:11

Halucynek
  • Gracz

Kup sobie oliwe i porządnie wysmaruj tyłek w dzień wywiadówki. 

Mówie że mnie mama nie bije...

• Do góry
    • 0

#19 Smerfiarz90 06/11/2013 - 21:12

Smerfiarz
  • Gracz

Radziłbym ci wziąć się za naukę, sam chciałbym ale mi się nie chce - powiedz jej że w szybkim czasie to poprawisz i nie zauważy.. jeżeli potrafisz materiał, to możesz poprawić go jak najszybciej, a to co nie zdążysz to powiesz o tym że ci nie wyszło. Możesz zawsze skorzystać z korepetycji - jak masz dobrego nauczyciela to szybko zrozumiesz.

• Do góry
    • 1

#20 Halucynek10 06/11/2013 - 21:14

Halucynek
  • Gracz

Nie, nie dobra wiecie co postanowiłem że będę miał to w dupie, bo tak naprawdę i tak się tego nie naucze i tak. ;/

• Do góry
    • 0

#21 romanik516 06/11/2013 - 21:14

romanik
  • Gracz

Mamy podobny problem, tylko, że ja mam z matematyki siedem gołych jedynek :(

• Do góry
    • 0

#22 Halucynek10 06/11/2013 - 21:15

Halucynek
  • Gracz

Hahaha, coś w tym stylu z ucieczką z domu u mnie w mieście się zdarzyło. Pewien Karim z Turcji dostał 3 bańki jednego dnia, wystraszył się i całą noc i kolejny dzień spędził w piwnicy. ;)
Oczywiście jego mama na policję zadzwoniła i szukali go, ale bezskutecznie. Wrócił do domu i uniknął kary. Też tak spróbuj ^^

U mnie w piwnicy strasznie zimno jest xD

• Do góry
    • 0

#23 Mickey Mouse Mob 160 06/11/2013 - 21:18

Mickey Mouse Mob
  • Gracz
Myślisz, że tam nie było? To środek zimy był. :P
  • Do góry
    • 0

#24 Keendi3 06/11/2013 - 21:22

Keendi
  • Gracz

Mam taki problem że mam tak: z matmy sześć jedynek a z hiry 4. I nie powiedziałem o tym mamie a niedlugo zebranie, co robic ?!

No Siemasz. 
Wiesz co przed zebraniem gdy poprostu twoja mama będzie w humorze poprostu w prost jej powiedz że masz te jedynki no i żałujesz. 
Powiedz że się poprostu weźmiemsz za naukę i się za nią poprostu weź.
Wiem sam nie jestem lepszy w nauce bo też mam prare jednynek lecz jestem w 2 Gimnazjum i to jest najcięższa klasa (moim zadaniem żeby nie było) w okresie Gimnazjalnym.
Ja gdy dostanę jedynkę przychodzę ze szkoły i poprostu odrazu mówię ile dostałem jedynek żeby potem na zebraniu niebyło masakry. ^^

Pozdrawiam Keendi. ;)

Użytkownik Keendi edytował ten post 06/11/2013 - 21:23

• Do góry
    • 0

#25 Smerfiarz90 06/11/2013 - 21:24

Smerfiarz
  • Gracz

Osoba wyżej dobrze mówi, nie ma co ukrywać swoich błędów czy czegokolwiek - jak się później to zsumuje, to powstanie bałagan i będzie trudniej się wyplątać z tego. Najlepiej jest biernie poprawiać oceny. Co do tego, że druga klasa gimnazjum jest najtrudniejsza - zgodzę się, jest bardzo trudny materiał.. jestem ciekaw jak to jest w trzeciej klasie.

• Do góry
    • 1

#26 Belmondo3-1 06/11/2013 - 21:26

Belmondo3
  • Świeżak

Osoba wyżej dobrze mówi, nie ma co ukrywać swoich błędów czy czegokolwiek - jak się później to zsumuje, to powstanie bałagan i będzie trudniej się wyplątać z tego. Najlepiej jest biernie poprawiać oceny. Co do tego, że druga klasa gimnazjum jest najtrudniejsza - zgodzę się, jest bardzo trudny materiał.. jestem ciekaw jak to jest w trzeciej klasie.

Właśnie w drugiej klasie nie miałem żadnych problemów, materiał był w miare łatwy, nie miałem żadnych zagrożeń, ale teraz w trzeciej jest zdecydowanie gorzej. :D

• Do góry
    • -1

#27 romanik516 06/11/2013 - 21:27

romanik
  • Gracz

No Siemasz. 
Wiesz co przed zebraniem gdy poprostu twoja mama będzie w humorze poprostu w prost jej powiedz że masz te jedynki no i żałujesz. 
Wiem sam nie jestem lepszy w nauce bo też mam prare jednynek lecz jestem w 2 Gimnazjum i to jest najcięższa klasa (moim zadaniem żeby nie było) w okresie Gimnazjalnym.
Ja gdy dostanę jedynkę przychodzę ze szkoły i poprostu odrazu mówię ile dostałem jedynek żeby potem na zebraniu niebyło masakry. ^^

Pozdrawiam Keendi. ;)

Pierwsza klasa jest najłatwiejsza, a trzecie jest najtrudniejsza ;) W drugiej klasie macie sporo nauki, ale w trzeciej dojdzie Ci jeszcze raz tego. Ja nigdy Mamie nie mówię o moich ocenach, przychodzi z zebrania i mówi "No kolego, sześć gołych pał z matematyki, zagrożony z trzech przedmiotów, no co to ma być?! O niee, ja się za Ciebie wezmę." Następnego dnia nie mam kabla od zasilacza w komputerze. Po jednym dniu jej przechodzi i jest jak wcześniej, tylko ciągle pierdzieli mi - DO NAUKI! TYLKO KOMPUTER W GLOWIE! BLA BLA BLA.

• Do góry
    • 0

#28 Pandzia 1310 06/11/2013 - 21:28

Pandzia
  • Gracz

Mamy podobny problem, tylko, że ja mam z matematyki siedem gołych jedynek :(

Współczuje. :lol:
Co za kretyn.

Co do tematu, to nie wierzę kuźwa, że można tyle pał dostać z jednego przedmiotu w przeciągu 2 miesięcy - nie umiesz się nauczyć paru zdań, zrobić ściągę i zerżnąć coś. Mówię tu bardziej o historii, bo z Matmy tylko mogą być wzory do ściągnięcia. I gimnazjum? Jeżeli teraz masz takie problemy, to co będzie za 10 lat, jak będziesz w zawodówce... >.<

• Do góry
    • 0

#29 Keendi3 06/11/2013 - 21:29

Keendi
  • Gracz

Pierwsza klasa jest najłatwiejsza, a trzecie jest najtrudniejsza ;) W drugiej klasie macie sporo nauki, ale w trzeciej dojdzie Ci jeszcze raz tego. Ja nigdy Mamie nie mówię o moich ocenach, przychodzi z zebrania i mówi "No kolego, sześć gołych pał z matematyki, zagrożony z trzech przedmiotów, no co to ma być?! O niee, ja się za Ciebie wezmę." Następnego dnia nie mam kabla od zasilacza w komputerze. Po jednym dniu jej przechodzi i jest jak wcześniej, tylko ciągle pierdzieli mi - DO NAUKI! TYLKO KOMPUTER W GLOWIE! BLA BLA BLA.

Jak czasme nie powiem to u mnei jest identycznie jak u ciebie ;)
Tlko że zamiast 1 dnia do ochłonięcia ochłania w ten sam dzień  bo mówię że poprwie itp i mówie " Wiesz przecież jak ja cię bardzo kocham (Oczywiście to prawda z tym Wiesz jak ja cię bardzo kocham)"   ;)

Użytkownik Keendi edytował ten post 06/11/2013 - 21:32

• Do góry
    • 0

#30 romanik516 06/11/2013 - 21:33

romanik
  • Gracz

Współczuje. :lol:
Co za kretyn.

Co do tematu, to nie wierzę kuźwa, że można tyle pał dostać z jednego przedmiotu w przeciągu 2 miesięcy - nie umiesz się nauczyć paru zdań, zrobić ściągę i zerżnąć coś. Mówię tu bardziej o historii, bo z Matmy tylko mogą być wzory do ściągnięcia. I gimnazjum? Jeżeli teraz masz takie problemy, to co będzie za 10 lat, jak będziesz w zawodówce... >.<

Powiedział Ivanovsky, największy kretyn na świecie  :pftch: Powiedź mi ile razy by musiał zostać w tej samej klasie by do zawodówki iść po dziesięciu latach? Ja nie potrafię nawet liczyć, tak moja babka od Matematyki mówi - bo Matematyka jest dla królów. Nie każdy idzie do zawodówki jak Ty  :yaoming:

• Do góry
    • 0

#31 Pandzia 1310 06/11/2013 - 21:35

Pandzia
  • Gracz

Powiedział Ivanovsky, największy kretyn na świecie  :pftch: Powiedź mi ile razy by musiał zostać w tej samej klasie by do zawodówki iść po dziesięciu latach? Ja nie potrafię nawet liczyć, tak moja babka od Matematyki mówi - bo Matematyka jest dla królów. Nie każdy idzie do zawodówki jak Ty  :yaoming:

Oj Kaakao. Popatrz na jego oceny, będzie miał straszne zaległości - wątpie, że to jakoś nadrobi, skoro ma nastawienie na to, że ma to wszystko w dupie. :X Wracając - II Technikum, a mam może jedną pałkę :3 :wub:

• Do góry
    • 0

#32 XWJS 257 06/11/2013 - 21:37

XWJS
  • Gracz

Ale się postów nazbierało xD

No to tak jak ja :D

Piszesz, że sie całe gimnazjum nie uczyłes, a jesteś w 1 klasie, 3 miesiac. SERIO (cenzura)a?!

• Do góry
    • 0

#33 Keendi3 06/11/2013 - 21:37

Keendi
  • Gracz

Dokładnie.
A matematkę nie każdy umię i nie każdy uczy się tak dobrze jak inni ale to też nie znaczy że można się z ich wyśmiewać "Ivanovsky_".
Jedni uczą się lepiej drudzy gorzej i trzeba to uszanować, powinno się słabszym pomagać a nie wyśmiewać się z nich  ;)

Użytkownik Keendi edytował ten post 06/11/2013 - 21:43

• Do góry
    • 0

#34 SkyIsLimit56 06/11/2013 - 21:52

SkyIsLimit
  • Gracz

Dlatego chwalę Boga, że obdarował mnie taką a nie inną matką<3 Nie mam takich problemów. Co do waszych pał. 1,2 gimba podsyłajcie mi prace domowe na PW. Postaram się je robić(wypierdalać z procentami xD), ale nie obiecuje. Przynajmniej pał nie będzie.

• Do góry
    • 0

#35 Smerfiarz90 06/11/2013 - 22:07

Smerfiarz
  • Gracz

Dlatego chwalę Boga, że obdarował mnie taką a nie inną matką<3 Nie mam takich problemów. Co do waszych pał. 1,2 gimba podsyłajcie mi prace domowe na PW. Postaram się je robić(wy(cenzura)ać z procentami xD), ale nie obiecuje. Przynajmniej pał nie będzie.

Teraz pomagasz jeszcze innym otrzymać gorsze oceny - przykładowo wychowawca poznał naszą klasę, wie kogo przy pracy domowej musi dodatkowo spytać. Określone osoby zawsze ściągają trochę z tego i tamtego, wychodzi bałagan - bo sami nie wiedzą co z rozsypanki zrobić. Osoby które dostają słabe oceny powinny się same przyłożyć, zacząć od prac domowych lub korepetycji, czytanie tematów i powtarzanie materiału, ewentualnie robienie ściąg z tego co już nie da rady się zapamiętać. 

• Do góry
    • 1

#36 Kajlu698 06/11/2013 - 22:12

Kajlu
  • Gracz

Kto nie ma takich problemów w szkole  ^_^ . Moja matka się tam wkurwi, pokrzyczy, prześpi się i normalnie do mnie gada.

• Do góry
    • 1

#37 romanik516 06/11/2013 - 23:03

romanik
  • Gracz

Ja może bym rozumiał Matematykę bo w podstawówce jak miałem dobrego nauczyciela miałem dobre oceny i byłem aktywny na lekcjach, a teraz? Mam starą babę, nie wiem chyba z epoki kamienia łupanego i zamiast wytłumaczyć normalnie to gada - mamy dwie pary slipów, trzy pary stringów i jedną parę bokserek, ile mam razem gaci w szafie? Może akurat to podałem łatwe zadanie i z łatwym przykładem, ale jak Ona pieprzy "ROMANIK TY CIEMNA MASO, GAŁA!" gdy stoję przy tablicy zamiast wytłumaczyć to jak mam rozumieć? Ja nawet nie znam twierdzenia pita kutasa - no wiem, że a b = c. no ale tam w jakiś zadaniach to się gubię.

Użytkownik Vaakao edytował ten post 06/11/2013 - 23:05

• Do góry
    • 0

#38 SkyIsLimit56 07/11/2013 - 00:34

SkyIsLimit
  • Gracz

Teraz pomagasz jeszcze innym otrzymać gorsze oceny - przykładowo wychowawca poznał naszą klasę, wie kogo przy pracy domowej musi dodatkowo spytać. Określone osoby zawsze ściągają trochę z tego i tamtego, wychodzi bałagan - bo sami nie wiedzą co z rozsypanki zrobić. Osoby które dostają słabe oceny powinny się same przyłożyć, zacząć od prac domowych lub korepetycji, czytanie tematów i powtarzanie materiału, ewentualnie robienie ściąg z tego co już nie da rady się zapamiętać. 

Cóż - ich wola. Jeśli chcą, ja z chęcią pomogę. Co jak co, ale jak ktoś Ci wytłumaczy jak zrobić jedno zadanie z danego tematu, to po jakimś czasie to ogarniesz. I o to mi chodzi :).

• Do góry
    • 0

#39 Wujek CranK 163 04/12/2013 - 10:34

Wujek CranK
  • Gracz

Poprawić lub niedopuścić matke na wywiadówke xd

• Do góry
    • 0

#40 Staford27 04/12/2013 - 13:02

Staford
  • Gracz

No Siemasz. 

Pozdrawiam Staford.  ;)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych