http://www.youtube.com/watch?v=mh32HM7pung
Postanowiłem zrobić coś krótszego...
Inne kawałki:

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=mh32HM7pung
Postanowiłem zrobić coś krótszego...
Inne kawałki:
SŁYSZĘ CRIPPIN' słowo i macha mi się głowo - nie dawaj muzyki crips, bo dziwnie sie to słucha
Użytkownik Barddancer edytował ten post 28/10/2013 - 18:08
Nawet, tylko na drugi raz nie podkładaj muzyki crips' pod rapsy bloods.
ale ja nie jestem bloods -,-
Nawet, tylko na drugi raz nie podkładaj muzyki crips' pod rapsy bloods.
A jaki jest problem w podkładaniu słów pod Cripa / Blooda? Ja nagrałem Dissa na Cripa - będąc Bloodem, pod muzykę Crippa. Nie widze w tym nic złego Bestia
Co do tematu - wporządku.
jakbyś jeszcze nie robił błędów ortograficznych.
A jaki jest problem w podkładaniu słów pod Cripa / Blooda? Ja nagrałem Dissa na Cripa - będąc Bloodem, pod muzykę Crippa. Nie widze w tym nic złego Bestia
Co do tematu - wporządku.
A no widzisz, trochę to kiełbasi wszystko jak ktoś choć odrobinę zna obcy język. Co do Twoich kawałków, zawsze byłeś inny
A ja byłem zajebisty, zakurwisty i każdy moje rapsy lubił.
A no widzisz, trochę to kiełbasi wszystko jak ktoś choć odrobinę zna obcy język. Co do Twoich kawałków, zawsze byłeś inny
On ma przetłumaczyć tekst, czy +- pod słowa wrzucić swój tekst- który może być o plackach i zużytym kondomie? Bo nie ogarniam do końca
On ma przetłumaczyć tekst, czy +- pod słowa wrzucić swój tekst- który może być o plackach i zużytym kondomie? Bo nie ogarniam do końca
Ty My names is Gambler. Idz do domu.
Ty My names is Gambler. Idz do domu.
Still better than your shithead :<
http://www.youtube.com/watch?v=2V3cvMtChV8
Rap z East Side
http://www.youtube.com/watch?v=D0hrleZkKfM
West Side
R.I.P Issy
Nie macie się do czego przysapać - chłopak może dopiero zaczyna, niech to robi bo brakuje takich osób na S'C. Powodzenia w dalszych kawałkach.
Nie macie się do czego przysapać - chłopak może dopiero zaczyna, niech to robi bo brakuje takich osób na S'C. Powodzenia w dalszych kawałkach.
Ja tam uważam, że zajebiście robi - nikt się do niego nie przypierdala.
Ja tam uważam, że zajebiście robi - nikt się do niego nie przy(cenzura)a.
+1 - ale musisz mi przyznać - że You Should Be Dead - miażdżyło
+1 - ale musisz mi przyznać - że You Should Be Dead - miażdżyło
Wyszło ci fajnie, ale oboje wiemy jak to było.
Wyszło ci fajnie, ale oboje wiemy jak to było.
Szczerze? Ja nie mam gadki takiej do napisania takiego czegoś może przez to, że mam inny styl życia.
@ Utwór wszystko jest dobre, komponuj dalej.
Dla kapiszonów którzy orientują to 3 kawałki są remixami, np The Game w tym kawałków rapsuje, a czy on jest Crips? zresztą co to za różnica czy nagrywam Crips czy bloods? nie jestem gangsterem, i staram się nagrywać do The Game`a, żeby kawałki sie nie powtarzały staram sie używać mało znanych remixów.
No i nagrywaj sobie, powodzenia tam wibrator dalej ehhe Czekam na kolejne.
Co to za kawałek?
http://www.youtube.com/watch?v=HKdmMJr-XnM
To nie jest chyba nawet Crips -,- zresztą nie wiem bo angielskiego nie znam.
Jak chcesz robić dobre kawałki, musisz znać ( no nie perfekcyjnie, ale na dobrym poziomie ) angielski, żeby w miare rozumieć co tam rapsują, wtedy sie lepiej pisze teksty, btw. Jak masz wąty czy Game to Crip czy Blood to google nie gryzie.
Jak chcesz robić dobre kawałki, musisz znać ( no nie perfekcyjnie, ale na dobrym poziomie ) angielski, żeby w miare rozumieć co tam rapsują, wtedy sie lepiej pisze teksty, btw. Jak masz wąty czy Game to Crip czy Blood to google nie gryzie.
po co mi wiedzieć co oni tam rapsują skoro rap chyba polega na wymyślaniu własnego tekstu, a nie podkradanie troszkę od kogoś... a nie wiem o co ci chodzi z tymi wątami, bo akurat kto lubi the game to wie do jakiego gangu należy i np "mi" nie potrzebne są google w tej sprawie...
po co mi wiedzieć co oni tam rapsują skoro rap chyba polega na wymyślaniu własnego tekstu, a nie podkradanie troszkę od kogoś... a nie wiem o co ci chodzi z tymi wątami, bo akurat kto lubi the game to wie do jakiego gangu należy i np "mi" nie potrzebne są google w tej sprawie...
No ja akurat przez długi czas przesłuchałem wszystkie Game'a płyty oprócz najnowszych kawałków bo one ssą, ale wiesz, jak wiesz o czym nawijają, to lepiej sie dopasuje tekst, mam nadzieje, że wiesz o co chodzi, bo nie o to, żeby od razu zżynać wszystko czyli przetłumaczyć tekst i mówić, że wymyślany, jak znasz dobrze w miare język, łatwiej jest dopasować to wszystko do kupi żeby fajnie sie czytało do kawałka.
Hyde Park →
Muzyka →
PioruN - Animal PlanetNapisany przez Original Gangster, 01/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
PioruN - LIMBONapisany przez Original Gangster, 11/03/2019 |
|
|
||