Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie
* * * - - 2 głosy

Żenada co do poziomu gry, zobaczcie sami.

• Please log in to reply
55 odpowiedzi w tym temacie

#1 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 15:39

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

*
Popularny

Robię nowy temat, aby zobaczyło go jak najwięcej ludzi, to czego byłem wczoraj świadkiem jest poniżej krytyki, zobaczcie sami, naprawdę proszę, poświęćcie te 50min jeżeli zależy wam na dobrej atmosferze na serwerze musimy wytępić takie zachowania!

http://www.youtube.com/watch?v=ASNJqx6F1-g

• Do góry
    • 17

#2 EasyGoing104 25/10/2013 - 15:52

EasyGoing
  • Gracz

Robię nowy temat, aby zobaczyło go jak najwięcej ludzi, to czego byłem wczoraj świadkiem jest poniżej krytyki, zobaczcie sami, naprawdę proszę, poświęćcie te 50min jeżeli zależy wam na dobrej atmosferze na serwerze musimy wytępić takie zachowania!

http://www.youtube.com/watch?v=ASNJqx6F1-g

no było Effective Driving School ;/

• Do góry
    • 0

#3 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 15:53

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

Chyba zaliczyłem 4 nauki jazdy w tym filmie.

• Do góry
    • 0

#4 D4WID39 25/10/2013 - 15:55

D4WID
  • Gracz

Masakra to jest jakaś, może jak misiek zobaczy ten filmik to coś  zrobi z tym.

• Do góry
    • 0

#5 Mielnik_4717 25/10/2013 - 15:57

Mielnik_
  • Gracz

Nauki jazdy od dawna oszukują nowych graczy, jest mi seryjnie ich żal. Gdy tworze nową postać zawszę są jakieś problemy tj.:

• Oferują naukę jazdy i uciekają, wyrzucając Cię z pojazdu.
  • Szukają powodu, aby zakończyć naukę jazdy np. przejazd na czerwonym świetle, choć takie coś nie miało miejsca.
  • Kiedyś również miało miejsce takie coś, jak "Jedziesz na autostradę, albo kończymy kurs".

Użytkownik Mielnicky edytował ten post 25/10/2013 - 16:00

• Do góry
    • 2

#6 Lilu2046 25/10/2013 - 15:58

Lilu
  • Gracz

poziom zajebisty, trafiłeś na statsów którzy chcieli się dorobić na graczu który jest nowy - beka.

• Do góry
    • 0

#7 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 15:59

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

Masakra to jest jakaś, może jak misiek zobaczy ten filmik to coś  zrobi z tym.

Wątpie, że Misiek tu zagląda :P

poziom zajebisty, trafiłeś na statsów którzy chcieli się dorobić na graczu który jest nowy - beka.

Czyli to moja wina i mój problem, że trafiłem na kogoś takiego? Czy tak ma wyglądać RolePlay?

• Do góry
    • 0

#8 D4WID39 25/10/2013 - 15:59

D4WID
  • Gracz

Zagląda, zagląda.

• Do góry
    • 0

#9 LA Capone112 25/10/2013 - 16:11

LA Capone
  • Gracz
Jak chcesz grać by odgrywać akcje to graj w gangach, mafiach gdzie akcji nie brakuje.
  • Do góry
    • 0

#10 Lilu2046 25/10/2013 - 16:11

Lilu
  • Gracz

Czyli to moja wina i mój problem, że trafiłem na kogoś takiego? Czy tak ma wyglądać RolePlay?

Źle mnie zrozumiałeś mam myśli to że takie Nooby jak te z Nauki jeszcze tutaj grają i wykorzystują niewiedze graczy ;)

• Do góry
    • 1

#11 JayHex238 25/10/2013 - 16:14

JayHex
  • Gracz

JCsiYfm.jpg

• Do góry
    • 2

#12 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 16:22

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

Jak chcesz grać by odgrywać akcje to graj w gangach, mafiach gdzie akcji nie brakuje.

Właśnie nad tym myślę, jednak najpierw muszę przebrnąć przez początki ;)

• Do góry
    • 0

#13 First277 25/10/2013 - 16:26

First
  • Gracz

Rozumiem, że nie każdy gracz na serwerze jest osobą która ma dobre RP, zależy jej na grze, nie jest statsem i takie duperele. Wiem, także że jest wiele osób które najzwyczajniej w świecie oszukują, tylko po to by się wzbogacić nie zważając na klimat gry RP. Nie rozumiem jednak na jakiego groma wrzucasz te filmiki i wylatujesz z wielkimi problemami do graczy, skoro sam zbyt dobrego poziomu RP nie prezentujesz, co dało się zauważyć przez pierwsze dziesięć minut tego komicznego filmiku. Więcej oglądać nie musiałem, by stwierdzić, że nie ma sensu tracić kolejnych dwóch kwadransów życia, tylko po to, by posłuchać, jacy to nasi centrumowcy są źli i tylko kasę na koncie zbierają by sobie bulleta kupić i szpanować przed znajomymi. Wiem, że nie jeden tak robi, jednak nie warto zająć się swoją grą a ich sobie odpuścić? Twoja gra IC również kuleje, więc lepiej zajmij się sobą, a nie oceniasz innych raptem po czterech godzinach gry na n4g. :thumbsup:

• Do góry
    • 2

#14 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 16:30

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

Rozumiem, że nie każdy gracz na serwerze jest osobą która ma dobre RP, zależy jej na grze, nie jest statsem i takie duperele. Wiem, także że jest wiele osób które najzwyczajniej w świecie oszukują, tylko po to by się wzbogacić nie zważając na klimat gry RP. Nie rozumiem jednak na jakiego groma wrzucasz te filmiki i wylatujesz z wielkimi problemami do graczy, skoro sam zbyt dobrego poziomu RP nie prezentujesz, co dało się zauważyć przez pierwsze dziesięć minut tego komicznego filmiku. Więcej oglądać nie musiałem, by stwierdzić, że nie ma sensu tracić kolejnych dwóch kwadransów życia, tylko po to, by posłuchać, jacy to nasi centrumowcy są źli i tylko kasę na koncie zbierają by sobie bulleta kupić i szpanować przed znajomymi. Wiem, że nie jeden tak robi, jednak nie warto zająć się swoją grą a ich sobie odpuścić? Twoja gra IC również kuleje, więc lepiej zajmij się sobą, a nie oceniasz innych raptem po czterech godzinach gry na n4g. :thumbsup:

Właśnie tu jest punkt, żeby nie wypowiadać się po obejrzeniu jedynie kawałka filmu ;) To tak jak oceniać książkę po okładce.

• Do góry
    • 0

#15 First277 25/10/2013 - 16:52

First
  • Gracz

Właśnie tu jest punkt, żeby nie wypowiadać się po obejrzeniu jedynie kawałka filmu ;) To tak jak oceniać książkę po okładce.

W pierwszych minutach tego filmiku zniechęciłeś mnie do niego. Nie dość że zrobiłeś OOC w IC pytając jak włączyć kierunki, to później nie odegrałeś wypadku tylko zacząłeś biegać po ulicy i rzucać się na /w do gościa od nauki jazdy, który w tym wypadku w sumie miał prawo Cię wyrzucić z kursu..

A tak na marginesie, to coś czuję że przez kolejne minuty swojego filmiku raczej swojej gry IC nie poprawiłeś, więc czemu miałbym go dalej oglądać, skoro nie ma on dla mnie żadnej wartości?

Użytkownik First edytował ten post 25/10/2013 - 16:53

• Do góry
    • 2

#16 Dwarg8 25/10/2013 - 16:55

Dwarg
  • Gracz

Widzę, że nic się nie zmieniło od ponad roku  :o

ps. Komfort Driving School, czyżby nowa mafia?

Użytkownik ShaDC edytował ten post 25/10/2013 - 16:55

• Do góry
    • 1

#17 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 16:58

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

W pierwszych minutach tego filmiku zniechęciłeś mnie do niego. Nie dość że zrobiłeś OOC w IC pytając jak włączyć kierunki, to później nie odegrałeś wypadku tylko zacząłeś biegać po ulicy i rzucać się na /w do gościa od nauki jazdy, który w tym wypadku w sumie miał prawo Cię wyrzucić z kursu..

A tak na marginesie, to coś czuję że przez kolejne minuty swojego filmiku raczej swojej gry IC nie poprawiłeś, więc czemu miałbym go dalej oglądać, skoro nie ma on dla mnie żadnej wartości?

Więc zapytanie się jak włączyć kierunki było OOC w IC? Szkoda, że instruktor mi odpowiedział w IC, można nie wiedzieć IC jak wrzucić kierunek... Zresztą, skoro film nie ma dla ciebie żadnej wartości to i twórca nie ma żadnej wartości jak i ten temat.

• Do góry
    • 0

#18 OfficialSnikers226 25/10/2013 - 17:03

OfficialSnikers
  • Gracz

lo kurwa, ale piksele, nic nie widac

• Do góry
    • 0

#19 First277 25/10/2013 - 17:05

First
  • Gracz

Więc zapytanie się jak włączyć kierunki było OOC w IC? Szkoda, że instruktor mi odpowiedział w IC, można nie wiedzieć IC jak wrzucić kierunek...

Odpowiedział Ci jak włączyć to IC (pisząc bodajże że obok kierownicy), a ty chciałeś się dowiedzieć jak to wygląda na klawiaturze. Po jego odpowiedzi dopiero skumałeś, że powinieneś to napisać na chacie OOC.

Zresztą, skoro film nie ma dla ciebie żadnej wartości to i twórca nie ma żadnej wartości jak i ten temat.

Tak, nie ma.. Bo zaczynasz swoją grę od złej strony. Zamiast zacząć rozgrywkę od dokładnego czytania poradników, zacząłeś od nagrywania filmików i hejtu na graczy, od których w obecnym momencie nie odstajesz. Koniec tematu..

Jeśli to komuś się podoba i jego zdaniem ma jakąś wartość, to okej. Powodzenia :thumbsup:

• Do góry
    • 2

#20 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 17:05

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

lo (cenzura)a, ale piksele, nic nie widac

Właśnie mnie to dziwi, nagrałem w HD, a YT coś popierdzielił i jest tylko 360p :<

• Do góry
    • 0

#21 Lilu2046 25/10/2013 - 17:07

Lilu
  • Gracz

Za CzterejPancerni:

http://net4game.com/...zterejpancerni/

''Ogólnie to w cale mnie to nie zaskoczyło, bo takie sceny w centrum dzieją się na każdym kroku, zdziwiło mnie trochę jak gadasz o ''starych wyjadaczach'' Prawdziwy wyjadacz pomógłby Ci ogarnąć co i jak, a nie tak jak ten za przeproszeniem idiota z filimiku z boni z tej szkoły, to nie jest żadnej wyjadacz  a nowy tak jak ty, którego wciąga gra w centrum. Za pewne nie poznał tej lepszej strony, czyli frakcji, organizacji przestępczych, ja osobiście radzę Ci pograć w jakiejś organizacji, gangu, mafii czy przy ścigantach, tam nauczysz się o wiele więcej, niż w tym centrum, na filmiku powiedziałeś o nich samą prawdę  bullet się dla nich tylko liczy :) Osobiście zapraszam Cię do jamajki trochę pograć przy nas i oferuje również swoją pomoc, mogę Ci pomóc ogarnąć serwer, grę i całą resztę, wal PW w razie czego''

Użytkownik Lilu edytował ten post 25/10/2013 - 17:07

• Do góry
    • 2

#22 romanik516 25/10/2013 - 17:08

romanik
  • Gracz

Oglądałem, do 35minuty, to co zobaczyłem to szok  :blink: Dobrze mówisz, Oni grają dla /stats, żeby pojeździć sultanem z tuninigem i tak dalej.

• Do góry
    • 0

#23 Dazzle2566 25/10/2013 - 17:09

Dazzle
  • Gracz

Obejrzałem do pierwszego instruktora, obawiam się, że reszta nie jest lepsza.. Niestety, tak już tutaj wygląda gra, większość to taka "gimbaza" bo tak to można spokojnie nazwać.. Nie mówię o wszystkim, ale jednak znaczna WIĘKSZOŚĆ.

• Do góry
    • 0

#24 OfficialSnikers226 25/10/2013 - 17:12

OfficialSnikers
  • Gracz

Właśnie mnie to dziwi, nagrałem w HD, a YT coś popierdzielił i jest tylko 360p :<

u mnie dochodzi do 240, ale ok :P

• Do góry
    • 0

#25 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 17:19

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

u mnie dochodzi do 240, ale ok :P

Już w menedżerze filmów ukazało się HD, odśwież film ;)

Obejrzałem do pierwszego instruktora, obawiam się, że reszta nie jest lepsza.. Niestety, tak już tutaj wygląda gra, większość to taka "gimbaza" bo tak to można spokojnie nazwać.. Nie mówię o wszystkim, ale jednak znaczna WIĘKSZOŚĆ.

Szkoda, że to właśnie na nich są skazani nowi gracze.

Za CzterejPancerni:

http://net4game.com/...zterejpancerni/

''Ogólnie to w cale mnie to nie zaskoczyło, bo takie sceny w centrum dzieją się na każdym kroku, zdziwiło mnie trochę jak gadasz o ''starych wyjadaczach'' Prawdziwy wyjadacz pomógłby Ci ogarnąć co i jak, a nie tak jak ten za przeproszeniem idiota z filimiku z boni z tej szkoły, to nie jest żadnej wyjadacz  a nowy tak jak ty, którego wciąga gra w centrum. Za pewne nie poznał tej lepszej strony, czyli frakcji, organizacji przestępczych, ja osobiście radzę Ci pograć w jakiejś organizacji, gangu, mafii czy przy ścigantach, tam nauczysz się o wiele więcej, niż w tym centrum, na filmiku powiedziałeś o nich samą prawdę  bullet się dla nich tylko liczy :) Osobiście zapraszam Cię do jamajki trochę pograć przy nas i oferuje również swoją pomoc, mogę Ci pomóc ogarnąć serwer, grę i całą resztę, wal PW w razie czego''

Mam przez to rozumieć, że w PD nie mam co szukać przyjemności z gry? Tam też grają naginacze zasad?

• Do góry
    • 0

#26 MRDUDE219 25/10/2013 - 17:25

MRDUDE
  • Gracz

Gimbus? Chodziło ci o stan umysłu czy o osobnika, bo naprawde.. twój argument to inwalida, albo poprostu za mało tutaj przegrałem i się z tego ciesze. Stwierdzam fakt że gracze to newbie w rp albo ludzie którzy wykorzystali skrypt jak wykorzystali i zrobili z tego serwera to co widać.

Użytkownik Polewson edytował ten post 25/10/2013 - 17:29

• Do góry
    • 0

#27 Lilu2046 25/10/2013 - 17:27

Lilu
  • Gracz

Już w menedżerze filmów ukazało się HD, odśwież film ;)

Szkoda, że to właśnie na nich są skazani nowi gracze.

Mam przez to rozumieć, że w PD nie mam co szukać przyjemności z gry? Tam też grają naginacze zasad?

Za CzterejPancerni!

''Nie, nie. Powiem tak, wszędzie znajdą się ludzie którzy coś odwalają, lub niszczą rozgrywkę czy to jest gang, czy PD. Różnica jest taka, że w gangach, PD oni są szybko eliminowani, a centrum składa się z takiej grupy skupionych osób, którzy no sam widzisz, a co do PD ja bym proponował pierw poznać Ci trochę serwer, ogarnąć co i jak i potem napisać podanie, oczywiście polecam grę w PD :)''

Użytkownik Lilu edytował ten post 25/10/2013 - 17:27

• Do góry
    • 2

#28 zagrajmyzrosiorem46 25/10/2013 - 17:29

zagrajmyzrosiorem
  • Gracz

Za CzterejPancerni!

''Nie, nie. Powiem tak, wszędzie znajdą się ludzie którzy coś odwalają, lub niszczą rozgrywkę czy to jest gang, czy PD. Różnica jest taka, że w gangach, PD oni są szybko eliminowani, a centrum składa się z takiej grupy skupionych osób, którzy no sam widzisz, a co do PD ja bym proponował pierw poznać Ci trochę serwer, ogarnąć co i jak i potem napisać podanie, oczywiście polecam grę w PD :)''

Tak czy siak chyba skorzystam z rad i pójdę pod czyjeś skrzydła, wtedy i odcinki będą ciekawsze jak i sama gra ;)

• Do góry
    • 2

#29 Dazzle2566 25/10/2013 - 17:50

Dazzle
  • Gracz

Gimbus? Chodziło ci o stan umysłu czy o osobnika, bo naprawde.. twój argument to inwalida, albo poprostu za mało tutaj przegrałem i się z tego ciesze. Stwierdzam fakt że gracze to newbie w rp albo ludzie którzy wykorzystali skrypt jak wykorzystali i zrobili z tego serwera to co widać.

Chodzi mi o stan bycia, gimbus jest idiotą i jest nim do czasu aż opuści gimnazjum i w końcu zmądrzeje albo jest gimbusem na dłużej.. ;D Mój argument nie jest inwalidą, bo to dzieci z gimnazjum uznaje się za największych idiotów.

• Do góry
    • 2

#30 Kubol1199 25/10/2013 - 17:53

Kubol
  • Gracz

Takie zachowania powinny być surowo karane, lecz trudno o interwencje w takiej sytuacji ze strony GM'a, bo po pierwsze jak mu to udowodnić, że tak naprawdę się stało, po drugie czasami nie ma GMów online, po trzecie jak są mogą być zajęci inną interwencją, a skargi mają być pisany tylko za poważne wykroczenia, więc ciężko o kary dla takich osobników.

• Do góry
    • 0

#31 Xephos53 25/10/2013 - 18:03

Xephos
  • Gracz

O kurwa, chłopie. Pisz na nich skargę, bo mnie krew zalewa, takie nooby tu grają.

Użytkownik Xephos edytował ten post 25/10/2013 - 18:30

• Do góry
    • 0

#32 Selinov 545 25/10/2013 - 18:06

Selinov
  • Gracz
Obejrzałem całe, jakiś dramat.
  • Do góry
    • 0

#33 Hetmanek1000 25/10/2013 - 18:09

Hetmanek
  • Gracz

Tak czy siak chyba skorzystam z rad i pójdę pod czyjeś skrzydła, wtedy i odcinki będą ciekawsze jak i sama gra ;)

W takim razie zapraszamy do LSBS.  ^_^  A co do filmu - obejrzałem do 20 minuty i mi się rzygać chciało, to są jakieś jaja. Tak to jest, jak się daje biznes jako usługę SMS. 

• Do góry
    • 2

#34 non notus419 25/10/2013 - 18:19

non notus
  • Gracz
Oejrzalem do 30minuty, jakas masakra.
  • Do góry
    • 0

#35 Jakub Szymański 997 25/10/2013 - 18:35

Jakub Szymański
  • Gracz

Chyba zaliczyłem 4 nauki jazdy w tym filmie.

A po pierwszym powinieneś zdać, jak w prawym dolnym rogu masz cenę za 10hp to kasy gościowi nie oddajesz. - Zapłacisz te np te 50$ i za to robisz cała jazdę (czyli 10km). Na przyszłość jak ktoś w biznesie chce od ciebie kasę to jedynie na /o rp (gdy kupujesz samochód) warto tez robić SS'y i nigdy na płac nie dawaj kasy.
  • Do góry
    • 0

#36 MRDUDE219 25/10/2013 - 19:23

MRDUDE
  • Gracz

Chodzi mi o stan bycia, gimbus jest idiotą i jest nim do czasu aż opuści gimnazjum i w końcu zmądrzeje albo jest gimbusem na dłużej.. ;D Mój argument nie jest inwalidą, bo to dzieci z gimnazjum uznaje się za największych idiotów.

no ale ty też chodziłeś do gimnazjum pewnie, co.

• Do góry
    • 0

#37 FresherLO -14 25/10/2013 - 19:25

FresherLO
  • Gracz

dobre :D ale masz racjęxd 

Użytkownik FresherLO edytował ten post 25/10/2013 - 19:25

• Do góry
    • 0

#38 Dazzle2566 25/10/2013 - 20:01

Dazzle
  • Gracz

no ale ty też chodziłeś do gimnazjum pewnie, co.

przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, przemyśl ją i wtedy napisz.

• Do góry
    • 2

#39 MRDUDE219 25/10/2013 - 20:03

MRDUDE
  • Gracz

przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, przemyśl ją i wtedy napisz.

tak.

• Do góry
    • 0

#40 boim740 25/10/2013 - 20:59

boim
  • Gracz

Dlatego graliśmy poza terenem centrum, gdzie siedzieli porządni ludzie, i załatwienie wszystkiego, od prawka, telefonu, po żelazo i auta było bezpieczne, i proste, bo tam nikt nikogo nie oszukiwał. W centrum niski poziom był, jest, i zawsze będzie, stąd najlepiej trzymać się od niego jak najdalej.

Użytkownik boim edytował ten post 25/10/2013 - 21:00

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych