Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Ban?] Kyteroya - Katie S.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kyteroya17 24/10/2013 - 16:33

Kyteroya
  • Świeżak

Hejo. Na tym serwerze gram od ok. 2-3h? Akurat skończyłam kurs jazdy i byłam (chyba pod urzędem, instruktor mnie zawiózł) - to był Charles V. z nauki jazdy White School Driving, czy coś tam.. siedziałam w aucie, on mówi, że musi reloga - relognął się, wysiadłam z auta i czekałam. Jak się pojawił, wsiadł do auta, wiec ja również wsiadłam w tym momencie. Dosłownie sekundę potem wysiadł, i zamknął drzwi w aucie, a ja nie zdążylam wyjść i po chwili "Server closed the connection.." nie działa mi serwer.. proszę o szybką pomoc. ;/

Może uznało to za jakieś bugowanie pojazdu i mnie zbanowało. W każdym bądź razie, czekam na jakąkolwiek pomoc - pozdrawiam.

Użytkownik Kyteroya edytował ten post 24/10/2013 - 16:38

• Do góry
    • 0

#2 Sage 154 24/10/2013 - 16:44

Sage
  • Gracz

Gdy ty np. stoisz - ktoś wsiada do swojego auta, ty wsiadasz (On wysiada szybko i wpisuje /v z) To tak się dzieje. To nie jest żaden bug, ani ban. Spróbuj wejść jeszcze raz do gry. :)

• Do góry
    • 1

#3 Kyteroya17 24/10/2013 - 16:48

Kyteroya
  • Świeżak

Okej, temat do zamknięcia - próbowałam wchodzić jeszcze raz, ale ciągle było "Connecting" - i nie chciało wejść. Usunęłam serwer z listy, dodałam jeszcze raz i mogę grać. Dzięki, pozdrawiam. 

• Do góry
    • 0

#4 eXqable 406 24/10/2013 - 16:58

eXqable
  • Gracz

Możesz sama zamknąć temat używając narzędzi moderacji. w rogu strony. :)

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych