Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Operator komórkowy] Idaho GSM

idaho gsm operator komorkowy los santos net4game mielnicky prom rekrutacja

• Please log in to reply
17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mielnik_ — 4717 17/10/2013 - 20:28

Mielnik_
  • Gracz

UkiZyk3.png

Idaho GSM - Powstało dość czasu temu, jest to sieć która aktualnie jest na 2 miejscu, myślę że kwestia czasu jak będzie pierwsza. Firma założona kiedyś przez Ivan Vaccara, Randy Vaccara i Alexie Barone w pózniejszym czasie odsprzedana Marshall'owi Zucco. Do dziś ją prowadzi, a w tym pomaga mu były właściciel Ivan.

zQNBUAy.png

Znajdujemy się przy stacji metro. (Pickup z telefonem)

Spoiler

c2rLF9w.png

Rekrutacja na stanowisko konsultanta i kierownika.

• Konsultant ($200 wypłaty za 30 minut)

Imię i nazwisko:
Telefon:
Posiadasz dowód osobisty?:
Miejsce urodzenia (kraj):

• Kierownik ($200-$300 wypłaty za 30 minut)

Imię i nazwisko: 
Telefon: 
Miejsce urodzenia (kraj): 
Posiadasz dowód osobisty?: 
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: 
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: 

Formularze wysyłamy pod tematem.

• Do góry
    • 2

#2 Primoz_24 — 104 18/10/2013 - 16:13

Primoz_24
  • Gracz

Imię i nazwisko: Max Donald
Telefon: 293-59-82
Miejsce urodzenia (kraj): USA
Posiadasz dowód osobisty?: TAK
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: TAK
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Pracowity, inteligentny, sumienny to moje domeny które sprzyjają mi w zdobywaniu doświadczenia oraz przekazywania go innym osobą które  z pewnością zawitają do ów salonu w celu rozwoju i nabywania doświadczenia. Słyszałem, że firma chce stanąć na nogi chcę pomóc i dlatego to będzie  małe wyzwanie  któremu na pewno sprostam.

Pozdrawiam

prof. Dr Max Donald

Użytkownik Primoz_24 edytował ten post 18/10/2013 - 16:13

• Do góry
    • 0

#3 Arkadiusz Hołodok — -1 18/10/2013 - 23:32

Arkadiusz Hołodok
  • Gracz

Imię i nazwisko: Damien Dmitriev
Telefon: 340-6343

Miejsce urodzenia (kraj): Rosja
Posiadasz dowód osobisty?: Oczywiście
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Tak
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Patrząc na moją osobowość mogę stwierdzić, iż potrafię komunikować się z ludźmi, z którymi współpracuje lub zaczynam współprace. Dokładnie dobieram ludzi do branży i jestem często dysponowany. Jestem osobą miłą i wiem, że każdy nowy pracownik zacznie pracę z uśmiechem na twarzy. Uważam, że poradzę sobie kolejny raz jako kierownik i ludzie szybko zaklimatyzują się z nowym kierownikiem i z nową pracą. Za moje zalety mogę uznać stanowczość i odpowiedzialność. Potrafię motywować i mobilizować pracowników aby osiągnęli jak największy rezultat pracy. Z reguły jestem cierpliwym słuchaczem i komunikatorem, który skutecznie przekazuje informacje zarówno w mowie jak i na piśmie, wiec nie będzie przeszkodą dla mnie budowanie ciepłych relacji z pracownikami oraz rozmowami o awansie.

• Do góry
    • -1

#4 Ramzesik — 3 19/10/2013 - 00:00

Ramzesik
  • Gracz

Imię i nazwisko: Damien Dmitriev
Telefon: 340-6343

Posiadasz dowód osobisty?: Oczywiście
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Tak
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Patrząc na moją osobowość mogę stwierdzić, iż potrafię komunikować się z ludźmi, z którymi współpracuje lub zaczynam współprace. Dokładnie dobieram ludzi do branży i jestem często dysponowany. Jestem osobą miłą i wiem, że każdy nowy pracownik zacznie pracę z uśmiechem na twarzy. Uważam, że poradzę sobie kolejny raz jako kierownik i ludzie szybko zaklimatyzują się z nowym kierownikiem i z nową pracą. Za moje zalety mogę uznać stanowczość i odpowiedzialność. Potrafię motywować i mobilizować pracowników aby osiągnęli jak największy rezultat pracy. Z reguły jestem cierpliwym słuchaczem i komunikatorem, który skutecznie przekazuje informacje zarówno w mowie jak i na piśmie, wiec nie będzie przeszkodą dla mnie budowanie ciepłych relacji z pracownikami oraz rozmowami o awansie.

Przyjme na okres próbny 7 dni masz na spisanie się.

Imię i nazwisko: Max Donald
Telefon: 293-59-82
Miejsce urodzenia (kraj): USA
Posiadasz dowód osobisty?: TAK
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: TAK
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Pracowity, inteligentny, sumienny to moje domeny które sprzyjają mi w zdobywaniu doświadczenia oraz przekazywania go innym osobą które  z pewnością zawitają do ów salonu w celu rozwoju i nabywania doświadczenia. Słyszałem, że firma chce stanąć na nogi chcę pomóc i dlatego to będzie  małe wyzwanie  któremu na pewno sprostam.

Pozdrawiam

prof. Dr Max Donald

Odrzucam.

• Do góry
    • 0

#5 Retri123 — -2 21/10/2013 - 13:05

Retri123
  • Gracz

Imię i nazwisko:Alexandro Popova
Telefon:3427334
Posiadasz dowód osobisty?:TAK
Miejsce urodzenia (kraj):Rosja

• Do góry
    • 0

#6 PudziekStyle — 373 22/10/2013 - 19:14

PudziekStyle
  • Gracz

Imię i nazwisko: Emilio Caputo
Telefon: Aktualnie nie posiadam
Miejsce urodzenia (kraj): Włochy
Posiadasz dowód osobisty?: Posiadam.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Pracowałem w wielu firmach. Było to: Inter Cars, Platinum Gym, i inne biznesy.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?:Więc jako kierownik będę wymagał przestrzegania regulaminu. Mam nadzieje, że firma zostanie rozwinięta i szybko wzniesiemy się na szczyt. Mam bardzo dużo doświadczenie jako Kierownik, więc nie będzie z tym problemu.

Użytkownik UltraMen edytował ten post 22/10/2013 - 19:14

• Do góry
    • 0

#7 Mielnik_ — 4717 22/10/2013 - 19:31

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko:Alexandro Popova
Telefon:3427334
Posiadasz dowód osobisty?:TAK
Miejsce urodzenia (kraj):Rosja

Zapraszam do salonu :) Zgłoś się do kogoś z kierownictwa, ew. z zarządu.

Imię i nazwisko: Emilio Caputo
Telefon: Aktualnie nie posiadam
Miejsce urodzenia (kraj): Włochy
Posiadasz dowód osobisty?: Posiadam.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Pracowałem w wielu firmach. Było to: Inter Cars, Platinum Gym, i inne biznesy.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?:Więc jako kierownik będę wymagał przestrzegania regulaminu. Mam nadzieje, że firma zostanie rozwinięta i szybko wzniesiemy się na szczyt. Mam bardzo dużo doświadczenie jako Kierownik, więc nie będzie z tym problemu.

Przyjęty.

Użytkownik Mielnicky edytował ten post 22/10/2013 - 19:31

• Do góry
    • 0

#8 Pawkogrom — 275 23/10/2013 - 20:37

Pawkogrom
  • Gracz

Imię i nazwisko: Trevor Chill
Telefon: 3430987

Posiadasz dowód osobisty?: Tak.
Miejsce urodzenia (kraj): Nowy Jork.

• Do góry
    • 0

#9 Mielnik_ — 4717 23/10/2013 - 20:56

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Trevor Chill
Telefon: 3430987

Miejsce urodzenia (kraj): Nowy Jork.

Zapraszam jutro do salonu.

• Do góry
    • 0

#10 TrainO — 0 23/10/2013 - 21:10

TrainO
  • Gracz

Imię i nazwisko: Vernon Ivanov
Telefon: 225389
Posiadasz dowód osobisty?:  Oczywiście że tak.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?:  Na stanowisku kierowniczym nie , jednakże byłem prezesem Nauki Jazdy więc co nie co wiem o pracy na tak ważnym stanowisku.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Pilnowanie porządku w firmie , dbanie o miłą atmosferę zarówno w pracy jak i na Pagerze. Zatrudnianie nowych osób , oraz co najważniejsze Dbanie o Dobre imię firmy , tym samym pomóc firmie w rozrastaniu się.

• Do góry
    • 0

#11 Mielnik_ — 4717 23/10/2013 - 21:27

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Vernon Ivanov
Telefon: 225389
Posiadasz dowód osobisty?:  Oczywiście że tak.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?:  Na stanowisku kierowniczym nie , jednakże byłem prezesem Nauki Jazdy więc co nie co wiem o pracy na tak ważnym stanowisku.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Pilnowanie porządku w firmie , dbanie o miłą atmosferę zarówno w pracy jak i na Pagerze. Zatrudnianie nowych osób , oraz co najważniejsze Dbanie o Dobre imię firmy , tym samym pomóc firmie w rozrastaniu się.

Moge dać szansę, zgłoś się do mnie IC w grze.

• Do góry
    • 0

#12 howe11 — 0 24/10/2013 - 06:45

howe11
  • Gracz

Imię i nazwisko: Dean Basile
Telefon: 342-956-9
Miejsce urodzenia (kraj): Północna Ameryka.

• Do góry
    • 0

#13 Mielnik_ — 4717 24/10/2013 - 07:09

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Dean Basile
Telefon: 342-956-9
Miejsce urodzenia (kraj): Północna Ameryka.

Zgłoś się dziś do salonu.

• Do góry
    • 0

#14 AzzlackCocaine — 53 24/10/2013 - 13:18

AzzlackCocaine
  • Gracz
Imię i nazwisko: Luco Dexim
Telefon: 34-26-674
Miejsce urodzenia (kraj): Stany Zjednoczone
Posiadasz dowód osobisty?: Tak, posiadam dowód osobisty
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Jako kierownik miałbym okazję sprawdzić się po raz pierwszy. Jednakże jestem osobą młodą, elokwentną i przede wszystkim zorganizowaną - co myślę przełoży się na plus w mojej kandydaturze. 

Jestem osobą opanowaną, kładącą nacisk na rozwinięte i stonowane akcje roleplay. Jestem raczej typem gracza, który uważnie przygląda się pracy pozostałym użytkownikom. Dlatego też osobiście przypilnuję, by tworzenie /me nie ograniczało się wyłącznie do "Aktywuje i podaje telefon". Spędzam ostatnio dosyć dużo czasu w grze, co raczej przełoży się na wzmożoną aktywność na służbie powyżej jednej godziny dziennie. Jeżeli faktycznie przekonam Was do Siebie, to będzie to zdecydowanie dobry wybór, przez wzgląd na poziom reprezentowany przez moją skromną osobę. Blamażu z pewnością nie przyniosę.

• Do góry
    • 0

#15 VooDu — 70 24/10/2013 - 17:49

VooDu
  • Gracz

Imię i nazwisko: Deangelo Chiappetta
Telefon: 3434604
Miejsce urodzenia (kraj): Ameryka.
Posiadasz dowód osobisty?: Tak.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Hmm..., owszem pracowałem wiele razy na stanowisku kierowniczym, tak więc doświadczenie mam, pracowałem na tym stanowisku w: Gold Gym, Amazign Area ASG, Nauka jazdy HQT, Golden Restaurant.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?:  Hmm..., postaram się zatrudniać jak najwięcej osób do pracy, będę ich zatrudniał, pomagał oraz pouczał gdy będą łamać regulamin. Będę się starać by wywiązać się z obowiązków.

• Do góry
    • 0

#16 Mielnik_ — 4717 24/10/2013 - 18:05

Mielnik_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Luco Dexim
Telefon: 34-26-674
Miejsce urodzenia (kraj): Stany Zjednoczone
Posiadasz dowód osobisty?: Tak, posiadam dowód osobisty
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Jako kierownik miałbym okazję sprawdzić się po raz pierwszy. Jednakże jestem osobą młodą, elokwentną i przede wszystkim zorganizowaną - co myślę przełoży się na plus w mojej kandydaturze. 

Jestem osobą opanowaną, kładącą nacisk na rozwinięte i stonowane akcje roleplay. Jestem raczej typem gracza, który uważnie przygląda się pracy pozostałym użytkownikom. Dlatego też osobiście przypilnuję, by tworzenie /me nie ograniczało się wyłącznie do "Aktywuje i podaje telefon". Spędzam ostatnio dosyć dużo czasu w grze, co raczej przełoży się na wzmożoną aktywność na służbie powyżej jednej godziny dziennie. Jeżeli faktycznie przekonam Was do Siebie, to będzie to zdecydowanie dobry wybór, przez wzgląd na poziom reprezentowany przez moją skromną osobę. Blamażu z pewnością nie przyniosę.

Akceptuje.

Imię i nazwisko: Deangelo Chiappetta
Telefon: 3434604
Miejsce urodzenia (kraj): Ameryka.
Posiadasz dowód osobisty?: Tak.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Hmm..., owszem pracowałem wiele razy na stanowisku kierowniczym, tak więc doświadczenie mam, pracowałem na tym stanowisku w: Gold Gym, Amazign Area ASG, Nauka jazdy HQT, Golden Restaurant.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?:  Hmm..., postaram się zatrudniać jak najwięcej osób do pracy, będę ich zatrudniał, pomagał oraz pouczał gdy będą łamać regulamin. Będę się starać by wywiązać się z obowiązków.

Hmm... niech będzie. Akceptuje.

• Do góry
    • 0

#17 LUCEK_ — 12 26/10/2013 - 16:19

LUCEK_
  • Gracz

Imię i nazwisko: Conrad Zaninotto
Telefon: 3437701
Miejsce urodzenia (kraj): Włochy.
Posiadasz dowód osobisty?: Tsa.
Pracowałeś w innych firmach na stanowisku kierowniczym?: Ta.
Jak widzisz się jako kierownik w naszej firmie?: Postaram się na pewno o to, aby ta firma nie upadła. Będę sprawdzał oczywiście nowych członków firmy, oraz gdy ktoś przyjdzie, oczywiście go przepytam i postaram się o to aby było najwięcej ludzi w tej firmie. No i oczywiście, jestem godną zaufania osobą oraz punktualną do przybycia na czas do biznesu, no i też będę w pracy codziennie.

Użytkownik MaXimee edytował ten post 27/10/2013 - 16:10

• Do góry
    • 0

#18 sebek2013 — 0 30/10/2013 - 20:03

sebek2013
  • Świeżak

Imię i nazwisko: Kellen Abezgauz
Telefon:
Posiadasz dowód osobisty?: Tak
Miejsce urodzenia (kraj): Polska

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: idaho, gsm, operator, komorkowy, los, santos, net4game, mielnicky, prom, rekrutacja

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych