Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Zrealizowano][SAMP] Braxton O.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kempuś430 17/10/2013 - 17:44

Kempuś
  • Gracz

Link do profilu/postaci raportowanego/raportowanych: Nie posiadam.
Nazwa postaci raportowanego/raportowanych: Braxton O.
Opis sytuacji: Więc tak wracając sobie z kumplem z Blueberry, wyprzedził Mnie elegy który podjeżdżał pod górkę w Dillimore i uderzył w niego Emperor, od razu elegy dosłownie zrobił salto niepełne gdyż spadł na dach, zaczął się palić od razu automatycznie gracz dał enter i odspawnował auto aby zapobiec rozwaleniu auta, wybiegł po czym podszedł do gracza zaczął krzyczeć IC (skąd miał siły?!) po chwili zaczął wyzywać wszystkich zgromadzonych na kropce, wszystko zawarte w SS'ach, następnie napisał że ma na to wyje***. i odjechał jakby nigdy nic.
Zrzuty ekranu wrzucone na imgur.com:

Spoiler

• Do góry
    • 1

#2 Konrad`4078 17/10/2013 - 19:45

Konrad`
  • Gracz
Powiadom raportowanego, ma 24 godziny na zjawienie się tutaj. ;)
  • Do góry
    • 0

#3 Kempuś430 17/10/2013 - 19:48

Kempuś
  • Gracz

Powiadom raportowanego, ma 24 godziny na zjawienie się tutaj. ;)

Gotowe.

//edit
Dodaje jeszcze jeden dowód o tym że dachował i nawet widać że dał enter.

Spoiler

Użytkownik Azazzel edytował ten post 17/10/2013 - 19:52

• Do góry
    • 1

#4 JimmZ1 18/10/2013 - 06:57

JimmZ
  • Gracz

Na poczatkuch chcialem powiedziec ze nie unspawnowalem auta co administracja moze sobie bez problemu sprawdzic. Wracalem z paczki z blueberry i gdzy podjezdzalem na gore w dillmore wjechal we mnei gosc emperorem, wysiadlem z wozu i mialem odegrac ze odpinam pasy i wyczolguje sie z wozu (itd.) lecz gdy zobaczylem ze Ben A. napisal na kropce "hahahahaha" momentalnie sie zdenerwowalem. Po chwili podjechalo 2 (cenzura)nych debili w cheetahu (chyba tylk tak was mozna nazwac) ktorzy zaczeli mnei wyzywac na kropce, zdenerwowalem sie jeszcze bardziej i napisalem mowiac grzeczniej ze jade.

Wiem ze odwalilem natomiast przyjme skarge na klate.

Użytkownik JimmZ edytował ten post 18/10/2013 - 06:58

• Do góry
    • 1

#5 Calvo2716 18/10/2013 - 10:46

Calvo
  • Gracz

*
Popularny

Korzystając z okazji, dopisuje się do ów skargi. Będąc w dilimoore, zauważyłem szybko jadące elegy postanowiłem za nim ruszyć i zatrzymać je do kontroli, po chwili moim oczom ukazał się widok dachującego elegy, po tym jak z wielkim impetem wjechał w taxi. Kierowca momentalnie wysiadł z pojazdu, nic nie ogrywając, unspawnował auto po tym jak zaczęło się dymić i palić. Nic nie odgrywając, podbiegł do kierowcy taxi, i zaczął się do niego za przeproszeniem pruć. Później, zaczął wyzywać wszystkich zgromadzonych przy tym wypadku, zespawnował auto i zaczął jechać dalej - Ruszyłem za nim, lecz niestety później postanowił dać /q... - Ss`y załączę za około dwie godziny jak wejdę na stacjonarny komputer.

PS. Gracz po ów akcji był raportowany wielokrotnie, ale żadnen GM który pełnił aktualnie służbę na serwerze nie zareagował.

Użytkownik SkYfall edytował ten post 18/10/2013 - 10:51

• Do góry
    • 3

#6 JimmZ1 18/10/2013 - 11:59

JimmZ
  • Gracz

Wystarczy ruszyc glowa i handlowac pojazdami, praktycznie kazdy kupiony pojazd sprzedaje ze sporym zyskiem. I tak jak juz wczesniej pisalem NIE UNSPAWNOWALEM elegy, prosze zeby administracja to sprawdzila i napisala w tym temacie.

• Do góry
    • 0

#7 Konrad`4078 18/10/2013 - 17:07

Konrad`
  • Gracz
A ja przypomina, że wszystkie osoby nie wnoszące nic do tematu i nie powiązane z nim, dostaną nagrodę. :)
  • Do góry
    • 0

#8 Kempuś430 18/10/2013 - 17:08

Kempuś
  • Gracz

Powiedzmy tak, może jak i nie dałeś tego unspawna to dałeś enter co automatycznie pojazd ruszył się jeszcze i z tego powodu zniknął (bo jak wiemy, gdy pojazd porusza się bez pasażera/kierowcy znika po prostu) Ale nawet nie odegrałeś podbiegłeś i zacząłeś płakać na OOC (kropka). Gracz napisał "hahahaha" na kropce, przyznaję noobskie zachowanie, ale nawet nie odegrałeś, dopiero jak do niego podbiegłeś napisał te "hahahha". A i nie rozumiem dlaczego nazywasz PD'ków zje*** czy co Ty tam użyłeś, jechali po prostu za Tobą i chcieli Cię zatrzymać, a wydarzyło się coś takiego..

• Do góry
    • 0

#9 JimmZ1 18/10/2013 - 17:24

JimmZ
  • Gracz

W calym dillmore sa radary ktore nie pozwola bez kary jechac wiecej niz 70 km/h i kazdy tam zwalnia bo po co sobie ladowac dolary do driurawej kieszeni, tak ? Jak by chcieli mnie zlapac to pojechali by od razu za mna a nie krecili teraz ze mieli to w planach od dluzszego czasu. Wiem ze zle nie odegralem ale to wszystko przez nerwy ktore prowadzily mnei w tamtej sytuacji. Gracz od razu napisal na kropce "hahahahah" dlatego tez do niego podbieglem i pisalem na kropce to i tamto.

• Do góry
    • 0

#10 Kempuś430 18/10/2013 - 17:26

Kempuś
  • Gracz

W calym dillmore sa radary ktore nie pozwola bez kary jechac wiecej niz 70 km/h i kazdy tam zwalnia bo po co sobie ladowac dolary do driurawej kieszeni, tak ? Jak by chcieli mnie zlapac to pojechali by od razu za mna a nie krecili teraz ze mieli to w planach od dluzszego czasu. Wiem ze zle nie odegralem ale to wszystko przez nerwy ktore prowadzily mnei w tamtej sytuacji. Gracz od razu napisal na kropce "hahahahah" dlatego tez do niego podbieglem i pisalem na kropce to i tamto.

Odwalałeś, szacunek za przyznanie się.. - Ale i tak nie popieram Twojego zachowania, chodź w kwestii tego 'wybuchu śmiechu' na kropce gracza Ben A. (?) się z Tobą zgadzam, było to nie na miejscu.. - Ja nie mam nic więcej do powiedzenia, czekam na werdykt Migusia. :)

• Do góry
    • 1

#11 JimmZ1 18/10/2013 - 17:50

JimmZ
  • Gracz

Przesada, dostalem 14 dni blokady czatu OOC :/ a pod skarga nei ma werdyktu osoby rozpatrywujacej. Rozumiem jak bym nagminnie tak pisal a nie jak w tym przypadku w nerwach napisalem pare przeklenst ktorych zreszta kazdy uzywal a najwiecej goscie z LSPD ktorzy wozili sie cheetahem. Przesada.

http://i.imgur.com/nUxOvvG.jpg

• Do góry
    • 0

#12 Kempuś430 18/10/2013 - 17:54

Kempuś
  • Gracz

Przesada, dostalem 14 dni blokady czatu OOC :/ a pod skarga nei ma werdyktu osoby rozpatrywujacej. Rozumiem jak bym nagminnie tak pisal a nie jak w tym przypadku w nerwach napisalem pare przeklenst ktorych zreszta kazdy uzywal a najwiecej goscie z LSPD ktorzy wozili sie cheetahem. Przesada.

http://i.imgur.com/nUxOvvG.jpg

Dostałeś od Wodo innego GM'a. A skargę rozpatrzy Miguś. :) Więc jeszcze nie dostałeś kary za tę skargę.

• Do góry
    • 1

#13 JimmZ1 18/10/2013 - 18:01

JimmZ
  • Gracz

Jak bys przeczytal ze zrozumieniem to nei napisal bys tego posta.

• Do góry
    • 0

#14 Konrad`4078 19/10/2013 - 02:05

Konrad`
  • Gracz

Braxton Owen - Blokada postaci - /q przy akcji RP, dokladniej poscigu.

Braxton Owen - Blokada prowadzenia pojazdów na 30 dni - Unspawn auta przy wypadku, aby go nie zniszczyc.

Dodałbym blokadę OOC, ale Wodo mnie uprzedził. ;) Najsmutniejsze jest to, że nie widzisz swojej winy, mimo że w Twoim zachowaniu nie było odrobiny kultury, a już na pewno nie było ono fair.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych