http://www.youtube.c...hLoJr__NAA#t=31
Cała prawda!
Mariusz Max Kolonko mówi jak jest, Los Santos!
Ciesze się, że jestem ateistą. Przecież ten ksiądz jest nawiedzony, jak można wierzyć w diabły, demony i opętanie. Ksiądz w szkole kiedyś do mnie powiedział, że jak nie chodzę na religie to kiedyś mnie może opętać, wyśmiałem go oczywiście. Żeby robić aferę o HelloKity. Dzieci się podniecają HelloKity, a oni żałują, bo dzieci zamiast o bogu myślą o H-Kitty. Ksiądz ma dobre info, co do noszonych majtek przez dzieci. Skoro ten facet jest taki pobożny i wierzy tak w tego boga, który pomaga mu w życiu, to dlaczego siedzi na wózku? Dlaczego bóg mu nie dał zdrowie, a mi - ateiście dał zdrowie?
''Religia jest jak penis'' - ten cytat wyjaśnił.
Była taka sytuacja na forum hobbystycznym, gdzie administratorem jest mój ojciec. Otóż jeden z użytkowników miał żonę, a żona ta zachorowała na raka. Facet się załamał i nie pozostało mu nic innego, jak się modlić. Po jakimś czasie lekarz stwierdził, że rak został wyleczony, chociaż sam nie do końca wiedział czemu. Para uznała to za cud i stali się naprawdę gorliwymi chrześcijanami, prowadząc rekolekcje forumowe. I właśnie w jednej z takich "rekolekcji" gość poruszył temat Hell-O Kitty i Monster High, stwierdzając, że to najgorsze narzędzia diabła sterujące dziećmi.
Proszę państwa, to są ręce, to są ręce które opadają.

Księża... Chyba już brakło mu tematów na kazanie.
Szatan przyjechał na heloł kiti autostradą 666
World :stickpoke: Church
Ten klecha opowiada o mnie :baby:
Szkoda tylko, że w tych czasach większość z nas myli kościół z księdzem i oceniamy jego strukturę oraz historię bezpodstawnie po zachowaniu owego księdza, który opowiada głupoty czy też po jego idiotycznym zachowaniu.
Użytkownik ECREFY edytował ten post 20/10/2013 - 18:40
Drugi Natanek?
Użytkownik sidunek edytował ten post 24/10/2013 - 21:01
Ymm ?
WTF?
Szkoda słów na taki debilizm..
Dokładnie.
Taka sama sytuacja jak z firmą Apple, czyli nadgryzione jabłko z Raju które ugryzła Ewa gdy szatan ją "kusił". Może coś w tym jest?
Ale gówno.
Hyde Park →
Humor, dowcipy i znaleziska z Sieci →
Popek Pizda Nad Głową - KsiężaNapisany przez Frosi, 01/06/2015 |
|
|
||
Hyde Park →
Muzyka →
Ks. Jakub BartczakNapisany przez PancernyCzołg, 11/01/2015 |
|