www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LPh2nPfUZXc#t=21
Użytkownik Pietras93 edytował ten post 12/10/2013 - 12:37

Popularny
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LPh2nPfUZXc#t=21
Użytkownik Pietras93 edytował ten post 12/10/2013 - 12:37
No co? W c*uj zajebista przewrota i w c*uj spektakularna bramka.
Użytkownik Szarowaty edytował ten post 12/10/2013 - 12:37
Komentator: Aaaaaoooouuuooooooo, Goooooooooooooooooooooooooooooool, gooooooooooooooooooooooooool
![]()
Ładnie szczelił
Komentator: Aaaaaoooouuuooooooo, Goooooooooooooooooooooooooooooool, gooooooooooooooooooooooooool
![]()
![]()
Podniecił się bardzo. ;p
Podniecił się bardzo. ;p
No trochę .
Podjarałem się tak jak przed chwilą, gdy zobaczyłem, że na n4g dodali świetną animację gdzie leci samolot jak wbija się na nową postać, po czym odgrywa się kilka akcji z NPC i dowiaduje się podstawowych rzeczy, a następnie otrzymuje karton z rolkami! Co prawda na rp gram od 2009, więc tutek mi nie był potrzebny, ale przecież nie wszyscy zaczynali kilka lat temu - pragnę też dodać, że oczekiwałem cały czas kiedy mi to wyskoczy, że mam zapłacić za stworzenie postaci, a tu BUM NIE MA! Nie płaci się już za postać co mi idzie cholernie na rękę, bo mieszkam w anglii i nie mam PLN na koncie. DOKŁADNIE TAK SIĘ PODJARAŁEM PATRZĄC NA TĄ JAKŻE ZAJEBISTĄ BRAMKĘ, taaaa - czas ochłonąć.
Podjarałem się tak jak przed chwilą, gdy zobaczyłem, że na n4g dodali świetną animację gdzie leci samolot jak wbija się na nową postać, po czym odgrywa się kilka akcji z NPC i dowiaduje się podstawowych rzeczy, a następnie otrzymuje karton z rolkami!
Co prawda na rp gram od 2009, więc tutek mi nie był potrzebny, ale przecież nie wszyscy zaczynali kilka lat temu - pragnę też dodać, że oczekiwałem cały czas kiedy mi to wyskoczy, że mam zapłacić za stworzenie postaci, a tu BUM NIE MA! Nie płaci się już za postać co mi idzie cholernie na rękę, bo mieszkam w anglii i nie mam PLN na koncie. DOKŁADNIE TAK SIĘ PODJARAŁEM PATRZĄC NA TĄ JAKŻE ZAJEBISTĄ BRAMKĘ, taaaa - czas ochłonąć.
Coś ty ćpał? Nie no tutek zajebisty, tak jak ta bramka, może lepszy.
Zajebisty koleś!
Coś ty ćpał? Nie no tutek zajebisty, tak jak ta bramka, może lepszy.
No widzisz, wystarczyło zobaczyć tutek, aby poczuć się jak na haju.
Użytkownik Davee edytował ten post 12/10/2013 - 13:00
Zajebista.
Obrońców nie miał przy sobie, ale bramka fajna.
Komentator. ![]()
Wolę wersję Ibry.
http://www.youtube.com/watch?v=yzvQCbdAIZQ
Skurczybyk, nie źle kopnął.
Łoo.. Ale ma Hita ^^
Super strzał. Komentator chyba wypluł płuca.
xd
Auuuuo, HIMERE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.
Nie no, tak ogółem - najs.
Kozak bramka. xd
Niezła bramka!
ładny strzał.
Wow !
Dobry skill.
E tam.. bywały lepsze bramki ..
Nice goal ; p
Propsy dla tego Pana.
Najs, przynajmniej mają się czym zachwycać.
Piękny strzał.
nice goal
Fajne xdd
piękna bramka
No i tak powinni grać Polacy
Najs, przynajmniej mają się czym zachwycać.
DOkładnie.
Łoo.
Cićierito!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych