Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Blokada forum 60 dni ibarbershop

blok forum okrutne

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 barber18 29/09/2013 - 10:08

barber
  • Gracz

Siemaneczko! Kieruje moje słowa głównie do administracji, jak i moderatora/game mastera Wodo : http://net4game.com/user/51334-wodo/ oraz oczywiście do całej społeczności serwera!

Kilka dni temu został nadany mi ban na forum na okres sześćdziesięciu dni co trochę przeszkadza mi w normalnym

funkcjonowaniu na serwerze, mam problem z przypisaniem postaci - nie mogę teraz grać tego co chce, bo mam 

tylko i wyłącznie trzy aktywne postacie, mógł bym stworzyć multikonto i na nim grać, lecz po co? Stąd tutaj moja prośba

chciałbym aby odblokowano mi forum, lub sam dostęp do profilu gracza ( nie wiem czy to możliwe ) w każdym razie

na prawdę żałuje tego co zrobiłem, jednak 60 dni bana za hejty? Można zabrać posty, ale czy trzeba odrazu banować? ;x

• Do góry
    • 0

#2 Dawid Piaszczyński1449 29/09/2013 - 10:17

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Nazbierałeś sporo warnpointów i dlatego tak wysoka kara. Nie był to twój pierwszy raz.

• Do góry
    • 0

#3 barber18 29/09/2013 - 10:18

barber
  • Gracz

Nazbierałeś sporo warnpointów i dlatego tak wysoka kara. Nie był to twój pierwszy raz.

Uwierz że nie chce nawet mieć dostępu do postów, chce tylko abyście dali mi dostęp do forum abym mógł sobie przypisywać postacie i te sprawy, nie prosze chyba o zbyt wiele? Uwierz że więcej się to nie powtórzy.

• Do góry
    • 0

#4 Dawid Piaszczyński1449 29/09/2013 - 10:24

Dawid Piaszczyński
  • Gracz

Już kilka razy hejciłeś, musisz odczekać.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: blok, forum, okrutne

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych