Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Lider Taxi

rekrutacja praca taxi

• Please log in to reply
226 odpowiedzi w tym temacie

#1 Draco92309 29/09/2013 - 00:14

Draco92
  • Gracz

*
Popularny

Untitled-_nhpwasw.png

** Przeglądając Internet, bądź gazety z ofertami pracy można natrafić na ogłoszenie rekrutacji do nowo otwartej Firmy taxi. **

Witamy, jesteśmy nowo powstałą, a raczej na nowo reaktywowaną firmą. A co za tym idzie aktualnie poszukujemy pracowników na stanowisko kierowcy, czego wymagamy od naszych pracowników?

Nie wiele, a mianowicie:

-Kultury osobistej.

-Znajomości miasta, nie koniecznie perfect.

-Sumienności.

-Umiejętności pracy w grupie.

-Odpowiedzialności.

- No i najważniejsze poczucia humoru.

A co możemy wam zaoferować:

-Pojazdy marki Emperor, figgo i niebawem Vincent

-Wypłata od 210$ do 240$, wypłacana codziennie w godzinach wieczornych.

-Dowolne godziny pracy.

-Miła atmosfera.

-zawsze sprawne pojazdy.

-Liczne awanse i premie

Podania można nadsyłać na nasz e-mail [email protected] ((moje PW)) z dopiskiem [Rekrutacja Lider Taxi], wzór podania zamieszczamy poniżej.

Wzór

Część IC

Imię:

Nazwisko:

Data urodzenia:

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS))

Numer telefonu:

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:

Część OOC

Imię:

Link do konta globalnego:

Wykaz kar((SS z Logów kar)):

ID Skype:

Od jak dawna grasz na serwerach RP:

Także serdecznie zapraszamy do nadsyłania podań, i prosimy o oczekiwanie na odpowiedź zarządu firmy. Informacje na temat podań które zostały zaakceptowane będziemy zamieszczać na stronie www.lider-taxi.com ((ten temat))

Kukikovsky - podanie akcept.

Koksu90 - podanie akcept.

SkYfall - podanie akcept.

BielSon - podanie akcept.

Użytkownik Draco92 edytował ten post 19/10/2013 - 00:32

• Do góry
    • 4

#2 Kukikovsky 276 29/09/2013 - 21:12

Kukikovsky
  • Gracz
Część IC

Imię: Joaquin
Nazwisko: Servantez
Data urodzenia: 19/01/1984
Czy posiadasz prawo jazdy: Tak (Laptop nie posiada jeszcze sterowników do PRTSCRN, po formacie, jest dość stary, ale lekko dodany w parametrach.
Numer telefonu: [[Później podam]].
Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Oczywiście, prowadziłem wiele firm taksówkarskich, nie tylko na terenie Santos, a Fierro oraz Venturas. Prawo jazdy posiadam od szesnastego roku życia, więc potrafię prowadzić wóz.
Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem osobą odpowiedzialną, potrafiącą się dogadać z klientem. Klienta bezpiecznie i szybko zawioze w miejsce, które sobie wybierze. :)
Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Oczywiście.

Część OOC

Imię: Jakub.
Link do konta globalnego: Klik.
Wykaz kar((SS z Logów kar)): Brak kary od marca. Dlaczego nie ma SSa? Patrz pkt. 4, część IC - nawias.
ID Skype: chwytak.yo
Od jak dawna grasz na serwerach RP: Piąty rok leci.

• Do góry
    • 0

#3 Draco92309 01/10/2013 - 16:04

Draco92
  • Gracz

@up zgłoś się do mnie IG.

• Do góry
    • 1

#4 Koksu9014 02/10/2013 - 10:15

Koksu90
  • Gracz

** Richard surfując po internecie napotyka ofertę Lider Taxi odnośnie rekrutacji, wchodzi w odpowiedni odnośnik i czyta dokładnie ofertę pracy poczym zaczyna uzupełniać podanie **

Untitled-_nhpwasw.png
Imię: Richard
Nazwisko: Ricciotti
Data urodzenia: 15/06/1990
Czy posiadasz prawo jazdy: Tak ((http://imgur.com/cLfG8Ii))
Numer telefonu: 3377238
Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jako kierowca nie pracowałem, prawo jazdy mam od tygodnia. ((Na tym serwerze nie pracowałem jako kierowca, na innym prowadziłem firmę taxi ale to inna bajka))
Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Kultura i higiena osobista, nerwy na wodzy, łatwość w nawiązywaniu rozmów i chęć do rozmowy a najważniejsze,  uśmiech od ucha do ucha to cechy, które sprawią, by klient wysiadający z mojej taxówki beył zadowolony i jeśli nie poprosi mnie bym poczekał na niego w miejscu w którym wysiadł, to na pewno gdy bedzie chciał wrócić do domu zadzwoni własnie do nas!
Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Tak.

** Richard klika w odnośnik wyślij, kontynuując czytanie strony internetowej, firmy Lider Taxi. **

Część OOC

Imię: Mateusz
Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...109212-koksu90/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): nie wiem jak to sprawdzić, ale  kartoteke widać w koncie globalnym, innych kar nie mam.
ID Skype: koksu.koksu5
Od jak dawna grasz na serwerach RP: nie uwierzysz, ale od 2008 roku.

Użytkownik Koksu90 edytował ten post 02/10/2013 - 10:19

• Do góry
    • 0

#5 Draco92309 02/10/2013 - 20:52

Draco92
  • Gracz

Zgłoś się IG do mnie.

• Do góry
    • 0

#6 Calvo2716 03/10/2013 - 15:43

Calvo
  • Gracz

Zgłoś się IG do mnie.

Jeśli mogę Cię prosić - Sprawdż moje podanie, które wysłałem Ci na PW. Bo forum mi się coś wali dlatego wysłałem Ci na PW....

• Do góry
    • 0

#7 Draco92309 07/10/2013 - 07:01

Draco92
  • Gracz

Jeśli mogę Cię prosić - Sprawdż moje podanie, które wysłałem Ci na PW. Bo forum mi się coś wali dlatego wysłałem Ci na PW....

Zgłoś się do mnie IG.

• Do góry
    • 0

#8 Draco92309 14/10/2013 - 23:10

Draco92
  • Gracz

** W mediach jak i gazetach nadal można dostrzec informacje o naborze do Lider Taxi **

Użytkownik Draco92 edytował ten post 16/10/2013 - 08:55

• Do góry
    • 0

#9 Sebastian Blaszke0 17/10/2013 - 14:15

Sebastian Blaszke
  • Gracz

Imię:Alan

Nazwisko:Coda

Data urodzenia:.17.121990

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)): Tak,posiadam.

Numer telefonu:3293124

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Tak posiada,mam swoją firme taxi i wiem jak to jest,mam bardzo duże doświadczenie w tym zawodzie

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Ponieważ jeste uczciwy oraz kulturalny,umiem prowadzić samochód.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Tak.

Część OOC

Imię:Sebastian

Link do konta globalnego:http://net4game.com/...astian-blaszke/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):Mam jedną kare,proszę sprawdzić na koncie.

ID Skype:jakub.blaszke3

Od jak dawna grasz na serwerach RP:Uuu,gram już chyba z rok,albo więcej,nie pamiętam dokładnie.

• Do góry
    • 0

#10 Draco92309 17/10/2013 - 16:49

Draco92
  • Gracz

Sebastian Blaszke Zgłoś się do mnie IG.

• Do góry
    • 0

#11 BielSon13 17/10/2013 - 22:33

BielSon
  • Gracz

** Przeglądając strony internetowe, Alberto natrafia na ogłoszenie dotyczące rekrutacji do firmy "Lider Taxi". Po przeczytaniu całego ogłoszenia otwiera skrzynkę pocztową i za pomocą klawiatury wypełnia podanie. **

** Po napisaniu podania klika przycisk "Wyślij". Następnie zamyka skrzynkę e-mail i z uśmiechem na twarzy przegląda stronę LIder Taxi **

Użytkownik BielSon edytował ten post 17/10/2013 - 23:02

• Do góry
    • 0

#12 SWxD0 18/10/2013 - 17:00

SWxD
  • Gracz
Nigger

Użytkownik SWxD edytował ten post 14/06/2026 - 21:51

• Do góry
    • 0

#13 Draco92309 19/10/2013 - 00:31

Draco92
  • Gracz

Część IC

Imię:Fernando 

Nazwisko:Abezgauz

Data urodzenia:11.11.11

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak

Numer telefonu:1844048

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: w tym akurat nie

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: umiem jeździć przepisowo . korzystam z waszych usług

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: tak umiem pracowalem jako mechanik

Część OOC

Imię:Szymon Włazałek

Link do konta globalnego:brak

Wykaz kar((SS z Logów kar)): brak

ID Skype: brak

Od jak dawna grasz na serwerach RP: 2 miesiące

Wybacz ale troszkę za słabe podanko no i brak doświadczenia. Niestety Odrzucam.

** Przeglądając strony internetowe, Alberto natrafia na ogłoszenie dotyczące rekrutacji do firmy "Lider Taxi". Po przeczytaniu całego ogłoszenia otwiera skrzynkę pocztową i za pomocą klawiatury wypełnia podanie. **

** Po napisaniu podania klika przycisk "Wyślij". Następnie zamyka skrzynkę e-mail i z uśmiechem na twarzy przegląda stronę LIder Taxi **

Zgłoś się do mnie IG jutro po 22 .Podanie Akcept.

• Do góry
    • 0

#14 kbs140 19/10/2013 - 16:41

kbs14
  • Gracz

Część IC

Imię:Carter

Nazwisko:Castro

Data urodzenia:06.05.1990

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)). Tak

Numer telefonu:3175257

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Tak posiadam. Rok temu pracowałem w firmie taxówkarskiej kolegi i nie miałem problemów z pracą w roli taxówkarza. Jestem również doświadczonym kierowcą.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Nazywam się Carter Castro. Przyjechałem do miasta dwa lata temu i od tamtej pory w większości przypadków jestem odrazu rozpoznawalny, więc kontakt z ludzmi mam bardzo dobry. Powodem  , dlaczego mieliby państwo wybrac mnie na swojego kierowcę jest taki, iż jestem doświadczonym kierowcą o dużym stażu na drogach tego wspaniałego miasta i znam prawie każdy zakątek L.S. Powodem , dlaczego powinniście mnie państwo przyjąc na stanowisko kierowcy jest to , że jestem punktualnym , zdyscyplinowanym , wesołym oraz z nutka agresji porządnym człowiekiem i nie mam problemów z kontaktowaniem się z ludnością miasta L.S.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Odkąd pojawiłem się w tym przytulnym mieście pracowałem w licznych firmach i za każdym razem potrafiłem się oswobodzic w każdej grupie , więc i w tym przypadku nie powinno byc problemu.

Część OOC

Imię:Jakub

Link do konta globalnego:http://net4game.com/user/106011-kbs14/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):brak

ID Skype:jakub.szukalski1

Od jak dawna grasz na serwerach RP:Szczerze gram od niecałych 3 lat z przerwą dwóch miesięcy spowodonej przez brak internetu , ale już wróciłem i moge grac na najwyższym poziomie.

Użytkownik kbs14 edytował ten post 03/06/2014 - 07:39

• Do góry
    • 0

#15 Pasza6 22/10/2013 - 10:21

Pasza
  • Gracz

IC
Imie: Charles
Nazwiosko: Vaccara
Coś o sobie: Jestem 17 letnim mieszkańcem Katowic. Na Net4Game posiadam kilkuroczny staż. Z przerwami związanymi z utratami majątku. Jednak za każdym razem jak i teraz postanowiłem wrócić do gry.
Znajomość miasta od 1 do 10: Jeszcze 2miesiące temu mógłbym bez zastanowienia powiedzieć 10 lecz teraz powiem 8 gdyż musze zaklimatyzować się co zajmie mi około 2dni z nowymi biznesami.

OOC
SS z ilością przejechanych kilometrów (/stats): Niestety, teraz jest tu niemożliwe gdyż aktualnie jestem w Szkole. Znajomość poprawnego prowadzenia samochodu dobrze świadczy o tym że aktualnie na serverze poruszam się Sultanem. To powinno pokazać że dużo prowadzę pojazdów.
Ile godzin spędzasz na serwie?: 3-5

Część IC

Imię: Charles

Nazwisko: Vaccara

Data urodzenia: 19/05/1986

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) TAK

Numer telefonu:

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak. Przed wyjazdem w rodzinne strony Chicago pracowałem w jednej z lokalnych firm Taxi Los Santos.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem zaufaną osobą, pełną kultury osobistej. Potrafie profesionalnie poruszać się pojazdem co świadczy np: to że posiadam Sultana lub byłem kierowcą w dużynie NitroRacing.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Owszem.

Część OOC

Imię: Dawid

Link do konta globalnego: http://net4game.com/user/50030-pasza/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Kary są do wglądu na moim profilu,

ID Skype: Mikey19PL

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 4 lat za czasów pisania aplikacji na stworzenie konta. Niestety pierwsze moje konto uległo kradzieży.

((SS'ów wstawiam z powodu gdyż nie mam dostępu aktualnie do GTA gdyż jestem w szkole).

• Do góry
    • 0

#16 Draco92309 22/10/2013 - 21:05

Draco92
  • Gracz

Część IC

Imię:Carter

Nazwisko:Castro

Data urodzenia:06.05.1990

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)). Tak

Numer telefonu:3175257

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Tak posiadam. Rok temu pracowałem w firmie taxówkarskiej kolegi i nie miałem problemów z pracą w roli taxówkarza. Jestem również doświadczonym kierowcą.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Nazywam się Carter Castro. Przyjechałem do miasta dwa lata temu i od tamtej pory w większości przypadków jestem odrazu rozpoznawalny, więc kontakt z ludzmi mam bardzo dobry. Powodem  , dlaczego mieliby państwo wybrac mnie na swojego kierowcę jest taki, iż jestem doświadczonym kierowcą o dużym stażu na drogach tego wspaniałego miasta i znam prawie każdy zakątek L.S. Powodem , dlaczego powinniście mnie państwo przyjąc na stanowisko kierowcy jest to , że jestem punktualnym , zdyscyplinowanym , wesołym oraz z nutka agresji porządnym człowiekiem i nie mam problemów z kontaktowaniem się z ludnością miasta L.S.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Odkąd pojawiłem się w tym przytulnym mieście pracowałem w licznych firmach i za każdym razem potrafiłem się oswobodzic w każdej grupie , więc i w tym przypadku nie powinno byc problemu.

Część OOC

Imię:Jakub

Link do konta globalnego:http://net4game.com/user/106011-kbs14/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):brak

ID Skype:jakub.szukalski1

Od jak dawna grasz na serwerach RP:Szczerze gram od niecałych 3 lat z przerwą dwóch miesięcy spowodonej przez brak internetu , ale już wróciłem i moge grac na najwyższym poziomie.

Przyjęty zgłoś się do mnie IG Richard Wilkinson i sory że tak długo odpowiadałem.

IC
Imie: Charles
Nazwiosko: Vaccara
Coś o sobie: Jestem 17 letnim mieszkańcem Katowic. Na Net4Game posiadam kilkuroczny staż. Z przerwami związanymi z utratami majątku. Jednak za każdym razem jak i teraz postanowiłem wrócić do gry.
Znajomość miasta od 1 do 10: Jeszcze 2miesiące temu mógłbym bez zastanowienia powiedzieć 10 lecz teraz powiem 8 gdyż musze zaklimatyzować się co zajmie mi około 2dni z nowymi biznesami.

OOC
SS z ilością przejechanych kilometrów (/stats): Niestety, teraz jest tu niemożliwe gdyż aktualnie jestem w Szkole. Znajomość poprawnego prowadzenia samochodu dobrze świadczy o tym że aktualnie na serverze poruszam się Sultanem. To powinno pokazać że dużo prowadzę pojazdów.
Ile godzin spędzasz na serwie?: 3-5

Część IC

Imię: Charles

Nazwisko: Vaccara

Data urodzenia: 19/05/1986

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) TAK

Numer telefonu:

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak. Przed wyjazdem w rodzinne strony Chicago pracowałem w jednej z lokalnych firm Taxi Los Santos.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem zaufaną osobą, pełną kultury osobistej. Potrafie profesionalnie poruszać się pojazdem co świadczy np: to że posiadam Sultana lub byłem kierowcą w dużynie NitroRacing.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Owszem.

Część OOC

Imię: Dawid

Link do konta globalnego: http://net4game.com/user/50030-pasza/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Kary są do wglądu na moim profilu,

ID Skype: Mikey19PL

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 4 lat za czasów pisania aplikacji na stworzenie konta. Niestety pierwsze moje konto uległo kradzieży.

((SS'ów wstawiam z powodu gdyż nie mam dostępu aktualnie do GTA gdyż jestem w szkole).

Przyjęty Zgłoś się IG .

Użytkownik Draco92 edytował ten post 22/10/2013 - 22:16

• Do góry
    • 0

#17 roflmao356 23/10/2013 - 08:11

roflmao
  • Starszy GameMaster

Część IC

Imię: Michael

Nazwisko: Zabbo

Data urodzenia: 25.03.1989

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) Tak

Numer telefonu: 289-84-68

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Pracowałem już w wielu firmach Taxi. Bardzo długo już posiadam prawo jazdy więc potrafię dobrze prowadzić wóz.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem uczciwy i zawsze mówię prawdę. Jestem sumienny wobec zarządu jak i pracowników. Bardzo dobrze znam miasto, potrafię dojechać w każde miejsce w mieście. Za wyrządzone szkody w taksówce zawsze płacę lub sam naprawiam.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Oczywiście

Część OOC

Imię: Michał

Link do konta globalnego: http://net4game.com/.../64596-roflmao/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): W profilu wszystko widnieje :)

ID Skype: roflmao_n4g

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 2009 roku.

• Do góry
    • 0

#18 Draco92309 23/10/2013 - 10:00

Draco92
  • Gracz

Część IC

Imię: Michael

Nazwisko: Zabbo

Data urodzenia: 25.03.1989

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) Tak

Numer telefonu: 289-84-68

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Pracowałem już w wielu firmach Taxi. Bardzo długo już posiadam prawo jazdy więc potrafię dobrze prowadzić wóz.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem uczciwy i zawsze mówię prawdę. Jestem sumienny wobec zarządu jak i pracowników. Bardzo dobrze znam miasto, potrafię dojechać w każde miejsce w mieście. Za wyrządzone szkody w taksówce zawsze płacę lub sam naprawiam.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Oczywiście

Część OOC

Imię: Michał

Link do konta globalnego: http://net4game.com/.../64596-roflmao/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): W profilu wszystko widnieje :)

ID Skype: roflmao_n4g

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 2009 roku.

Zgłoś się do mnie IG.

• Do góry
    • 0

#19 Aro Smith0 23/10/2013 - 14:38

Aro Smith
  • Gracz

Część IC

Imię: Donte

Nazwisko: Smith

Data urodzenia: 1986

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak:  d499dc69042601f0a718fe53eaa5a55d.png

Numer telefonu: 342-81-99

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Bardzo dobre, pracowałem jako kursant także znam wszystkie przepisy drogowe, a miasto jak własną kieszeń!

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem pracowity, sumienny, dokładny, kulturalny. Jeśli mam czegoś nie robić to tego nie robię i tyle, wychowano mnie na porządnego człowieka, a nie na śmiecia!

Nadane mi obowiązki wykonuje dokładnie, a nie na "odwal się"...

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Oczywiście, nie sprawia mi to żadnego kłopotu:)

Część OOC

Imię: Arkadiusz

Link do konta globalnego: http://net4game.com/...0319-aro-smith/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Wyżej w linku do konta globalnego wszystko można zobaczyć

ID Skype: aro199810

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Na serwerach RP gram od połowy roku 2010, jestem obeznany we wszelkich zasadach gry na wysokim stopniu!

• Do góry
    • 0

#20 SkyeX46 23/10/2013 - 16:50

SkyeX
  • Gracz

Część IC

Imię: Will

Nazwisko: Young

Data urodzenia: 24.06.1990r

Numer telefonu: 304-29-33

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Jeszcze nigdy nie pracowałem w roli taksówkarza, lecz za to pracowałem już w Nauce Jazdy, także na jeżdzeniu poprawnym i przepisowym znam się bardzo dobrze. Myślę, że nie sprawiłoby to większego problemu.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Nazywam się Will Young. Mieszkam tutaj od Ponad 7 lat, przez co moja znajomość miasta jest dość wysoka. Chciałbym abyście to właśnie mnie wybrali dlatego, iż jestem doświadczonym kierowcą o dużym stażu na drogach miasta i znam prawie każdy zakątek w Los Santos.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Odkąd mieszkam w Los Santos, pracowałem już w wielu firmach, oraz mój kontakt z innymi ludźmi był jak na najwyższym poziomie, dlatego przy pracy w grupie potrafię się jak najbardziej odnaleźć.

Część OOC

Imię: Przemek

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...8-komandosekpl/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): W Profilu są pokazane ;)

ID Skype: misiekvir

Od jak dawna grasz na serwerach RP: około 2 lat, także moje rp jest wysokie.

Użytkownik KomandosekPL edytował ten post 23/10/2013 - 16:51

• Do góry
    • 0

#21 Champion 591 23/10/2013 - 19:57

Champion
  • Gracz

Część IC

Imię: Lucas

Nazwisko: Clemente

Data urodzenia: 12.06.1989

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) Tak

Numer telefonu: 3422842

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Brak doświadczenia, jednak posiadam prawo jazdy, znam miasto więc problemu z nabyciem doświadczenia nie będzie.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: No cóż, jestem ostrożnym kierowcą, znam dobrze miasto i myślę, że się bardzo dobrze sprawdze w roli taksówkarza.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Tak

Część OOC

Imię:Bartek

http://net4game.com/...920-bartek1995/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):Grałem z przerwami gdzie prawdziwą kare dostałem ponad 2 lata temu, a screena dam do jutra wieczora max.

ID Skype: bartek.bartek.990

Od jak dawna grasz na serwerach RP:4-5 lat

Użytkownik Bartek1995 edytował ten post 23/10/2013 - 20:19

• Do góry
    • 0

#22 B0DZI05 24/10/2013 - 07:35

B0DZI0
  • Gracz

Część IC

Imię: Walter

Nazwisko: Baker

Data urodzenia: 1986.10.07

Numer telefonu: Puźniej podam

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jeszcze nigdy nie pracowałem jako Taxówkarz ale zawsze o tym marzyłem, miasto Los Santos znam całe bo mieszkam w nim od ponad 4 lat, napewno wszystkiego sie szybko naucze.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Witam. Nazywam sie Wlater Baker i mieszkam W Los Santos od 4 lat, wcześniej mieszkałem w Las Venturas ale przeprowadziłem sie do dziewczyny. Zainteresowałem sie Taxi juz od dawna i zawsze chciałęm pracować w taxi.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Od zawsze miałem dobry kontakt z ludzmi, szubko nawiązywałem kontakty.

Część OOC

Imię:Arek

Link do konta globalnego:http://net4game.com/.../110407-b0dzi0/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): W profilu są

ID Skype: arek.antonowicz3

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 3 lat, miałem własny serwer RP.

• Do góry
    • 0

#23 Draco92309 24/10/2013 - 08:54

Draco92
  • Gracz

Część IC

Imię: Donte

Nazwisko: Smith

Data urodzenia: 1986

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak:  d499dc69042601f0a718fe53eaa5a55d.png

Numer telefonu: 342-81-99

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Bardzo dobre, pracowałem jako kursant także znam wszystkie przepisy drogowe, a miasto jak własną kieszeń!

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem pracowity, sumienny, dokładny, kulturalny. Jeśli mam czegoś nie robić to tego nie robię i tyle, wychowano mnie na porządnego człowieka, a nie na śmiecia!

Nadane mi obowiązki wykonuje dokładnie, a nie na "odwal się"...

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Oczywiście, nie sprawia mi to żadnego kłopotu:)

Część OOC

Imię: Arkadiusz

Link do konta globalnego: http://net4game.com/...0319-aro-smith/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Wyżej w linku do konta globalnego wszystko można zobaczyć

ID Skype: aro199810

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Na serwerach RP gram od połowy roku 2010, jestem obeznany we wszelkich zasadach gry na wysokim stopniu!

Część IC

Imię: Will

Nazwisko: Young

Data urodzenia: 24.06.1990r

Numer telefonu: 304-29-33

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie:Jeszcze nigdy nie pracowałem w roli taksówkarza, lecz za to pracowałem już w Nauce Jazdy, także na jeżdzeniu poprawnym i przepisowym znam się bardzo dobrze. Myślę, że nie sprawiłoby to większego problemu.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Nazywam się Will Young. Mieszkam tutaj od Ponad 7 lat, przez co moja znajomość miasta jest dość wysoka. Chciałbym abyście to właśnie mnie wybrali dlatego, iż jestem doświadczonym kierowcą o dużym stażu na drogach miasta i znam prawie każdy zakątek w Los Santos.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Odkąd mieszkam w Los Santos, pracowałem już w wielu firmach, oraz mój kontakt z innymi ludźmi był jak na najwyższym poziomie, dlatego przy pracy w grupie potrafię się jak najbardziej odnaleźć.

Część OOC

Imię: Przemek

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...8-komandosekpl/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): W Profilu są pokazane ;)

ID Skype: misiekvir

Od jak dawna grasz na serwerach RP: około 2 lat, także moje rp jest wysokie.

Przyjęci na okres próbny ze względu na mały staż na serwerze jak niżej zgłosić się do mnie na /w ko 22

Część IC

Imię: Lucas

Nazwisko: Clemente

Data urodzenia: 12.06.1989

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) Tak

Numer telefonu: 3422842

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Brak doświadczenia, jednak posiadam prawo jazdy, znam miasto więc problemu z nabyciem doświadczenia nie będzie.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: No cóż, jestem ostrożnym kierowcą, znam dobrze miasto i myślę, że się bardzo dobrze sprawdze w roli taksówkarza.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Tak

Część OOC

Imię:Bartek

http://net4game.com/...920-bartek1995/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):Grałem z przerwami gdzie prawdziwą kare dostałem ponad 2 lata temu, a screena dam do jutra wieczora max.

ID Skype: bartek.bartek.990

Od jak dawna grasz na serwerach RP:4-5 lat

Przyjęty, zgłoś się do mnie IG dziś gdzieś ko 22. Ale oczywiście ss'y wklej tu w temacie bądź podeślij mi na PW.

Część IC

Imię: Walter

Nazwisko: Baker

Data urodzenia: 1986.10.07

Numer telefonu: Puźniej podam

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jeszcze nigdy nie pracowałem jako Taxówkarz ale zawsze o tym marzyłem, miasto Los Santos znam całe bo mieszkam w nim od ponad 4 lat, napewno wszystkiego sie szybko naucze.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Witam. Nazywam sie Wlater Baker i mieszkam W Los Santos od 4 lat, wcześniej mieszkałem w Las Venturas ale przeprowadziłem sie do dziewczyny. Zainteresowałem sie Taxi juz od dawna i zawsze chciałęm pracować w taxi.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Od zawsze miałem dobry kontakt z ludzmi, szubko nawiązywałem kontakty.

Część OOC

Imię:Arek

Link do konta globalnego:http://net4game.com/.../110407-b0dzi0/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): W profilu są

ID Skype: arek.antonowicz3

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 3 lat, miałem własny serwer RP.

Przykro mi, ale odrzucam za słabe troszkę podanko i dodatkowo niski staż na serwerze.

Użytkownik Draco92 edytował ten post 24/10/2013 - 08:55

• Do góry
    • 0

#24 MORISS397 25/10/2013 - 18:33

MORISS
  • Gracz

Część IC

Imię: Manuel.

Nazwisko: Reali.

Data urodzenia: 05-11-1990 - Dwadzieścia trzy lata.

Czy posiadasz prawo jazdy: Jak najbardziej.

Numer telefonu: 3325983

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jak najbardziej. Powiem krótko, pracowałem niedawno w sporu firmach taksówkarskich, takich jak United czy też Santos Taxi. Podjąłem decyzję, iż wrócę do owego zawodu by osiągnąc coś więcej i po prostu by nacieszyc się świeżą kierownicą taksówki...

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem miłym, sympatycznym i w każdej owej chwili uprzejmy i sprawiedliwy. Jeżdżę jak należy, jak najbardziej z przepisami drogowymi, nie to co inni ludzie którzy nie są w tym momencie ważni. W każdej owej chwili pomogę temu jednemu jedynemu przechodniowi który chodźby zapyta o tą godzinę to z wszelakim szacunkiem odpowiem mu krótko i zwięźle.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Jak najbardziej.

Część OOC

Imię: Kamil.

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/.../106553-moriss/

Wykaz kar((SS z Logów kar))http://i.imgur.com/qDLN4y1.png

http://i.imgur.com/ffI0Sf8.png

ID Skype: lspdmoriss.

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od trzech miesięcy, bezimiennie i systematycznie pogrywam na RolePlay Net4Game.

• Do góry
    • 0

#25 Draco92309 28/10/2013 - 09:04

Draco92
  • Gracz

Część IC

Imię: Manuel.

Nazwisko: Reali.

Data urodzenia: 05-11-1990 - Dwadzieścia trzy lata.

Czy posiadasz prawo jazdy: Jak najbardziej.

Numer telefonu: 3325983

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Jak najbardziej. Powiem krótko, pracowałem niedawno w sporu firmach taksówkarskich, takich jak United czy też Santos Taxi. Podjąłem decyzję, iż wrócę do owego zawodu by osiągnąc coś więcej i po prostu by nacieszyc się świeżą kierownicą taksówki...

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem miłym, sympatycznym i w każdej owej chwili uprzejmy i sprawiedliwy. Jeżdżę jak należy, jak najbardziej z przepisami drogowymi, nie to co inni ludzie którzy nie są w tym momencie ważni. W każdej owej chwili pomogę temu jednemu jedynemu przechodniowi który chodźby zapyta o tą godzinę to z wszelakim szacunkiem odpowiem mu krótko i zwięźle.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Jak najbardziej.

Część OOC

Imię: Kamil.

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/.../106553-moriss/

Wykaz kar((SS z Logów kar))http://i.imgur.com/qDLN4y1.png

http://i.imgur.com/ffI0Sf8.png

ID Skype: lspdmoriss.

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od trzech miesięcy, bezimiennie i systematycznie pogrywam na RolePlay Net4Game.

Zgłoś się do mnie dziś po 22

• Do góry
    • 0

#26 Gosiaa795 28/10/2013 - 22:39

Gosiaa
  • Gracz

Część IC

ImięSarina

NazwiskoArshun

Data urodzenia: 10.07.1995r

Czy posiadasz prawo jazdyTak/Nie 

Numer telefonu3450186

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakieW miejscowości w której kiedyś mieszkałam miałam styczność z firmą, którą prowadził mój ojciec. Oczywiście była to firma taxi. Dzięki temu dużo się nauczyłam w tamtym czasie. W Los Santos mieszkam już jakiś czas więc topografia miasta nie jest mi obca. Pragnę dodać, że przestrzegam prawa oraz bez problemu zdałam egzamin na prawo jazdy.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnićPo mimo mojego młodego wieku jestem odpowiedzialna oraz jak już wspomniałam wyżej przestrzegam prawa. Mam dobry kontakt z ludźmi przez co łatwiej będzie przekonywać do siebie klientów. Być może przez to będą nabierać zaufania do firmy Lider taxi i będą częściej korzystać z jej usług. 

Część OOC

Imię: Gosia

Link do konta globalnego:http://net4game.com/...42-małgośmocny/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):Wszystko w profilu.

ID Skype: Podam, jeżeli moje podanie zostanie zaakceptowane.

Od jak dawna grasz na serwerach RP: N4G to pierwszy serwer RP na którym gram. Aktualnie siedzę tu od maja.

• Do góry
    • 0

#27 Draco92309 29/10/2013 - 08:20

Draco92
  • Gracz

Część IC

ImięSarina

NazwiskoArshun

Data urodzenia: 10.07.1995r

Czy posiadasz prawo jazdyTak/Nie 

Numer telefonu3450186

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakieW miejscowości w której kiedyś mieszkałam miałam styczność z firmą, którą prowadził mój ojciec. Oczywiście była to firma taxi. Dzięki temu dużo się nauczyłam w tamtym czasie. W Los Santos mieszkam już jakiś czas więc topografia miasta nie jest mi obca. Pragnę dodać, że przestrzegam prawa oraz bez problemu zdałam egzamin na prawo jazdy.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnićPo mimo mojego młodego wieku jestem odpowiedzialna oraz jak już wspomniałam wyżej przestrzegam prawa. Mam dobry kontakt z ludźmi przez co łatwiej będzie przekonywać do siebie klientów. Być może przez to będą nabierać zaufania do firmy Lider taxi i będą częściej korzystać z jej usług. 

Część OOC

Imię: Gosia

Link do konta globalnego:http://net4game.com/...42-małgośmocny/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):Wszystko w profilu.

ID Skype: Podam, jeżeli moje podanie zostanie zaakceptowane.

Od jak dawna grasz na serwerach RP: N4G to pierwszy serwer RP na którym gram. Aktualnie siedzę tu od maja.

Głoś się do mnie IG dziś ko 17

• Do góry
    • 0

#28 king7111 29/10/2013 - 21:08

king711
  • Gracz

Imię:Francis

Nazwisko:King

Data urodzenia:10-12-1979

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak

Numer telefonu:3449392

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: tak posiadam Pracowałem już w jednej taxi ale odszedłem mam dokumęty i Prawko

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Witam Jestem Francis King Mieszkam ponad 4 lata znam mapę tak dobrze jak swoją matkę Bardzo mi się Podoba Praca taksówkarza I zamawiam nie raz Lider taxi i ani razu się nie zawiodłem macie tam świetnych pracowników.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:tak potrafię bardzo Pracowałem w taxi i wszyscy mnie chwalili znajomość z ludzimi mam bardzo wysoką

Część OOC

Imię:Kacper

Link do konta globalnego:http://net4game.com/...110493-king711/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):ma Pan napisane na moim profilu  :D 

ID Skype:kacper44006

Od jak dawna grasz na serwerach RP:gram na serverach od 4 lat i bardzo mnie to fascynuję

• Do góry
    • 0

#29 Draco92309 01/11/2013 - 13:13

Draco92
  • Gracz

Imię:Francis

Nazwisko:King

Data urodzenia:10-12-1979

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak

Numer telefonu:3449392

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: tak posiadam Pracowałem już w jednej taxi ale odszedłem mam dokumęty i Prawko

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić:Witam Jestem Francis King Mieszkam ponad 4 lata znam mapę tak dobrze jak swoją matkę Bardzo mi się Podoba Praca taksówkarza I zamawiam nie raz Lider taxi i ani razu się nie zawiodłem macie tam świetnych pracowników.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:tak potrafię bardzo Pracowałem w taxi i wszyscy mnie chwalili znajomość z ludzimi mam bardzo wysoką

Część OOC

Imię:Kacper

Link do konta globalnego:http://net4game.com/...110493-king711/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):ma Pan napisane na moim profilu  :D 

ID Skype:kacper44006

Od jak dawna grasz na serwerach RP:gram na serverach od 4 lat i bardzo mnie to fascynuję

Odrzucam , wybacz.

• Do góry
    • 0

#30 king7111 01/11/2013 - 15:05

king711
  • Gracz

Czemu

• Do góry
    • 0

#31 DespeR0 01/11/2013 - 15:47

DespeR
  • Świeżak

Imię:Khalid

Nazwisko:Johnson

Data urodzenia:11.10.1990

Numer telefonu: 3459371

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak, Pracowałem już w San Fierro, A w Las Venturas przeszedlem Egzamin na zawodowego kierowce Taxi.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem kulturalny, miły i odpowiedzialny! Co chyba najważniejsze ;). Myślę że mnie wybierzecie gdy jestem ogarniętym człowiekiem.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Tak, gdyż dobrze się dogaduje z innymi. Pracuje w Siłowni mamy ze sobą dobry kontakt żartujemy, smiejemy się itp :)

Część OOC

Imię:Damian

Link do konta globalnego:http://net4game.com/.../110835-desper/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Nie mam żadnych kar. 

ID Skype: gm.desper

Od jak dawna grasz na serwerach RP: 2 lata

• Do góry
    • 0

#32 Draco92309 02/11/2013 - 09:20

Draco92
  • Gracz

Czemu

26/10/2013 - 16:06
bullet_star.png Francis King
Blokada biegania Pchasz te skutery jak szalony, biegasz jak dziki. Wez sie.
SA-MP Wygasa 09/11/2013 - 16:06
  •  
26/10/2013 - 16:08
bullet_star.png Francis King
AdminJail Masz 30minut na poradniki. Poczytaj i wroc, bo nie wiesz co sie dzieje.
SA-MP Nigdy nie wygasa
  •  
27/10/2013 - 11:59 Francis King
Kick Desync: entered unstreamed vehicle
SA-MP Nigdy nie wygasa
  •  
27/10/2013 - 13:06 Francis King
AdminJail Potracono 3 osob(y). V17552, P127703
SA-MP Nigdy nie wygasa
  •  
27/10/2013 - 21:29 Francis King
AdminJail DeathMatch bez kontrataku
SA-MP Nigdy nie wygasa
  •  
wczoraj, 15:26 Francis King
Ban Reported: 30/0(AK47). Valid: 0/0:0. Prev: 0

Imię:Khalid

Nazwisko:Johnson

Data urodzenia:11.10.1990

Numer telefonu: 3459371

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak, Pracowałem już w San Fierro, A w Las Venturas przeszedlem Egzamin na zawodowego kierowce Taxi.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem kulturalny, miły i odpowiedzialny! Co chyba najważniejsze ;). Myślę że mnie wybierzecie gdy jestem ogarniętym człowiekiem.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie: Tak, gdyż dobrze się dogaduje z innymi. Pracuje w Siłowni mamy ze sobą dobry kontakt żartujemy, smiejemy się itp :)

Część OOC

Imię:Damian

Link do konta globalnego:http://net4game.com/.../110835-desper/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Nie mam żadnych kar. 

ID Skype: gm.desper

Od jak dawna grasz na serwerach RP: 2 lata

Wybacz ale trochę za mały staż na N4G.

• Do góry
    • 0

#33 GrzechuU0 23/11/2013 - 09:21

GrzechuU
  • Gracz

.

Użytkownik GrzechuU edytował ten post 25/11/2013 - 21:23

• Do góry
    • 0

#34 Technik12218 03/12/2013 - 18:51

Technik122
  • Gracz

Część IC

Imię: Christopher

Nazwisko: Arent

Data urodzenia: 1989-09-07

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) ((Pokaże ci w grze))

Numer telefonu: 3561640

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak, posiadam. Już dużo pracowałem w takich firmach, przestrzegam ruchu drogowego oraz jestem miły dla innych osób.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Dlatego, że pracowałem już w takich firmach, jestem uczciwy, miły i chętny do pracy.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Jasne, że tak. Według mnie ja pasuję do Taxówkaży.

Część OOC

Imię: Aleks

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...12378-isoriare/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Powiem ci w grze co i jak... Brak u mnie kar. 

ID Skype: aleks.kaczmarzyk3

Od jak dawna grasz na serwerach RP: 2 lata :D

• Do góry
    • 0

#35 Draco92309 03/12/2013 - 22:17

Draco92
  • Gracz

Część IC

Imię: Christopher

Nazwisko: Arent

Data urodzenia: 1989-09-07

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) ((Pokaże ci w grze))

Numer telefonu: 3561640

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak, posiadam. Już dużo pracowałem w takich firmach, przestrzegam ruchu drogowego oraz jestem miły dla innych osób.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Dlatego, że pracowałem już w takich firmach, jestem uczciwy, miły i chętny do pracy.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Jasne, że tak. Według mnie ja pasuję do Taxówkaży.

Część OOC

Imię: Aleks

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...12378-isoriare/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Powiem ci w grze co i jak... Brak u mnie kar. 

ID Skype: aleks.kaczmarzyk3

Od jak dawna grasz na serwerach RP: 2 lata :D

Przyjęty na próbę zgłoś się do mnie jutro IG.

• Do góry
    • 0

#36 dejku 427 07/12/2013 - 10:57

dejku
  • Zbanowani

** otwierając laptopa, wszedł na portal ogłoszeniowy czytając ów ofertę pracy - przekładając zakładkę i logując się na maila zaczął pisać: **

Część IC

Imię: Johnathan

Nazwisko: McSadner

Data urodzenia: 13.08.1984

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie

Numer telefonu: -

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Każdego dnia zajmuje się przewozem paczek międzymiastowym. W 2010 roku byłem szoferem, przewoziłem ludzi na wesela i różne imprezy. Bycie zawodowym kierowcą nie należy do łatwiejszych, ale z przewozem osób do różnych zakątków miasta nie jest dla mnie wyzwaniem.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Moim niewątpliwym atutem jest także nieograniczona dyspozycyjność oraz silna motywacja do pracy podjęta w Państwa placówce. Dzięki umiejętności łatwego nawiązywania kontaktów i pogodnemu usposobieniu sprawdziłem się w swojej dotychczasowej pracy.

Część OOC

Imię: Damian

Link do konta globalnego: KLIK

1

2

3

ID Skype: dakusekk1

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 2010.

• Do góry
    • 0

#37 Szymi1327 07/12/2013 - 11:07

Szymi132
  • Gracz

Imię:Simon

Nazwisko:Capardi

Data urodzenia:15.04.1987

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak posiadam  http://i39.tinypic.com/102je55.png

Numer telefonu:3568509

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Posiadam pracowałem w dwóch szkołach jazdy, więc doskonale kieruję a w Korporacjach nie pracowałem.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem Simon Capardi mam 25 lat, jestem osobą kreatywną, miłą, odpowiedzialną, otwartą, przyjazną. Najważniejsza rzecz którą lubie robić to pracować w grupie. Prowadzę świetnie, pieniądze pieniędzmi pracuję ciężko na nie ale nie błagam od podwyższkę.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Jak już mówiłem dla mnie praca w grupie to czysta przyjemność.

Imię:Szymon

Link do konta globalnego: http://net4game.com/...12408-szymi132/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Brak kar, możesz sam zobaczyć.

ID Skype: Szymon.Szycha

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Ponad dwa lata, moje RP jest na poziomie wysokim

• Do góry
    • 1

#38 krzysiuuu1291 07/12/2013 - 11:34

krzysiuuu
  • Gracz

** otwierając laptopa, wszedł na portal ogłoszeniowy czytając ów ofertę pracy - przekładając zakładkę i logując się na maila zaczął pisać: **

Część IC

Imię: Johnathan

Nazwisko: McSadner

Data urodzenia: 13.08.1984

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie

Numer telefonu: -

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Każdego dnia zajmuje się przewozem paczek międzymiastowym. W 2010 roku byłem szoferem, przewoziłem ludzi na wesela i różne imprezy. Bycie zawodowym kierowcą nie należy do łatwiejszych, ale z przewozem osób do różnych zakątków miasta nie jest dla mnie wyzwaniem.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Moim niewątpliwym atutem jest także nieograniczona dyspozycyjność oraz silna motywacja do pracy podjęta w Państwa placówce. Dzięki umiejętności łatwego nawiązywania kontaktów i pogodnemu usposobieniu sprawdziłem się w swojej dotychczasowej pracy.

Część OOC

Imię: Damian

Link do konta globalnego: KLIK

1

2

3

ID Skype: dakusekk1

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Od 2010.

Przyjmuję, Zgłoś się do mnie IG

Imię:Simon

Nazwisko:Capardi

Data urodzenia:15.04.1987

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak posiadam  http://i39.tinypic.com/102je55.png

Numer telefonu:3568509

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Posiadam pracowałem w dwóch szkołach jazdy, więc doskonale kieruję a w Korporacjach nie pracowałem.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Jestem Simon Capardi mam 25 lat, jestem osobą kreatywną, miłą, odpowiedzialną, otwartą, przyjazną. Najważniejsza rzecz którą lubie robić to pracować w grupie. Prowadzę świetnie, pieniądze pieniędzmi pracuję ciężko na nie ale nie błagam od podwyższkę.

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Jak już mówiłem dla mnie praca w grupie to czysta przyjemność.

Imię:Szymon

Link do konta globalnego: http://net4game.com/...12408-szymi132/

Wykaz kar((SS z Logów kar)): Brak kar, możesz sam zobaczyć.

ID Skype: Szymon.Szycha

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Ponad dwa lata, moje RP jest na poziomie wysokim

Cóż, 'Ponad dwa lata, moje RP jest na poziomie wysokim' No zobaczymy, przyjęty na okres próbny, ze względu na krótki staż na serwerze... 

• Do góry
    • 2

#39 TenPyzaty0 21/12/2013 - 17:33

TenPyzaty
  • Gracz

Imię:Caden

Nazwisko:Angotti

Data urodzenia: 21-10-1990

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) : Tak Posiadam, pokazywałem Szefowi na serwerze :).

Numer telefonu: 3608602

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak oczywiście, Pracowałem Danym kontem w Marsylia Taxi, Ale ono się rozpadło, ponieważ nie pamiętam hasła.. niestety.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Więc Witajcie. W realnym życiu nazywam się Domonik. Na prawdę mam 18 lat. Chciał bym iść do was, ponieważ chciał bym wrócić do Starych korzeni. W Taxi Zaczynałem , i zawsze, kochałem tę prace. Chciał bym teraz do niej wrócić lecz pod skrzydła innej firmy i innego szefa, który ma dużo kultury i opanowania. 

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Oczywiście, Zawsze pracowałem w Grupie, w niej jestem pomocny , pomagam swoim współpracowniką. Mam dużą kulturę , i wiedzę na ten temat , chciał bym to udowodnić.

Część OOC

Imię:Cadden

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...3018-tenpyzaty/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):http://iv.pl/images/...97377432429.png

ID Skype: jestemspoko5515

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Długo. Na starym koncie miałem 127 Godzin.

Ps. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, nie jestem graczem świeżym, wiem na czym polega ta praca. Z góry dziękuję i pozdrawiam :).

• Do góry
    • 0

#40 krzysiuuu1291 23/12/2013 - 09:24

krzysiuuu
  • Gracz

Imię:Caden

Nazwisko:Angotti

Data urodzenia: 21-10-1990

Czy posiadasz prawo jazdy: Tak/Nie ((SS)) : Tak Posiadam, pokazywałem Szefowi na serwerze :).

Numer telefonu: 3608602

Czy posiadasz doświadczenie w zawodzie ? Jeśli tak to jakie: Tak oczywiście, Pracowałem Danym kontem w Marsylia Taxi, Ale ono się rozpadło, ponieważ nie pamiętam hasła.. niestety.

Przedstaw i przekonaj nas do siebie, czemu to właśnie ciebie powinniśmy zatrudnić: Więc Witajcie. W realnym życiu nazywam się Domonik. Na prawdę mam 18 lat. Chciał bym iść do was, ponieważ chciał bym wrócić do Starych korzeni. W Taxi Zaczynałem , i zawsze, kochałem tę prace. Chciał bym teraz do niej wrócić lecz pod skrzydła innej firmy i innego szefa, który ma dużo kultury i opanowania. 

Czy potrafisz odnaleźć się pracując w grupie:Oczywiście, Zawsze pracowałem w Grupie, w niej jestem pomocny , pomagam swoim współpracowniką. Mam dużą kulturę , i wiedzę na ten temat , chciał bym to udowodnić.

Część OOC

Imię:Cadden

Link do konta globalnegohttp://net4game.com/...3018-tenpyzaty/

Wykaz kar((SS z Logów kar)):http://iv.pl/images/...97377432429.png

ID Skype: jestemspoko5515

Od jak dawna grasz na serwerach RP: Długo. Na starym koncie miałem 127 Godzin.

Ps. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, nie jestem graczem świeżym, wiem na czym polega ta praca. Z góry dziękuję i pozdrawiam :).

Powiem tak: Twoje doświadczenie na owej postaci jest dość małe, ale uwierzę Ci w to, że grałeś kiedyś. Więc puki co dostaniesz okres próbny w naszej taxi. Jak będziesz dobrze się sprawował nie ma problemu dołączysz w nasze szeregi... ;D Pozdrawiam! Zgłoś się do mnie IG w inva i miłej Gry! 

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: rekrutacja, praca, taxi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych