Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[SRCH]Skiny

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Salver6 19/09/2013 - 12:43

Salver
  • Gracz

Yo'w szukam skinów z brązowymi bandamami! lajki polecą

• Do góry
    • 0

#2 SDRG1629 19/09/2013 - 13:29

SDRG
  • Gracz

Znajdź jakikolwiek skin z bandaną ( czarny, latynos, chińczyk, mutant ) i zmień jej barwę w TXD Workshop, to nie trudne. Mógłbyś się chociaż na tyle wysilić by znaleźć skina, który miałby mieć tą brąz. bandanę.

• Do góry
    • 0

#3 Pan Snoopi8 19/09/2013 - 13:51

Pan Snoopi
  • Gracz

Znajdź jakikolwiek skin z bandaną ( czarny, latynos, chińczyk, mutant ) i zmień jej barwę w TXD Workshop, to nie trudne. Mógłbyś się chociaż na tyle wysilić by znaleźć skina, który miałby mieć tą brąz. bandanę.

No i nabijasz posty nie no nie mogę z tobą no po prostu ręce opadają jak nie chcesz mu pomóc to nie pisz kurde drugi report?

A dla kolegi powiem tyle szukam i niebawem podeśle edytując posta :P

• Do góry
    • 0

#4 SDRG1629 19/09/2013 - 14:04

SDRG
  • Gracz

No i nabijasz posty nie no nie mogę z tobą no po prostu ręce opadają jak nie chcesz mu pomóc to nie pisz kurde drugi report?

A dla kolegi powiem tyle szukam i niebawem podeśle edytując posta :P

Eh... Nie pisz do mnie gościu, nie pisz - mam ciekawsze rzeczy niż czytać Twoje żale.

A co do tematu - potrafię zmieniać kolory ubrań na skinach więc wystarczy, że mi podeśle skina z bandaną z byle jakim kolorem, a kolor zmienię, no problem.

• Do góry
    • 0

#5 Salver6 19/09/2013 - 19:59

Salver
  • Gracz

Dał mi na pw już pewien użytkownik ale jak znajdę jakiś fajniejszy to ci dam na pw i mi zmienisz kolor

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych