Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Server closed connection.

closed server connection

Najlepsza odpowiedź Full, 14/09/2013 - 08:07

Ale postać jest stworzona, już wcześniej na niej grałem.

O, już wiem! Logując się na serwerze nie było Twojego nicku, więc nie został zarejestrowany. Wpisałem w wyszukiwarkę postać Nicolai Walker, nie Nikolai Walker i voila. ;) Kliknąłem na Twoją postać i zerknąłem na logi - dostałeś blokadę postaci od BoonDoca za przelewanie, więc możesz podpisać tą postać i apelować od kary, jeśli uważasz, że nie jest ona w pełni słuszna. 

Zobacz cały post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 L3GENDARNY — 3 14/09/2013 - 07:37

L3GENDARNY
  • Gracz

Witam, mam pewien problem. Wszystkie postacie ładują mi się normalnie tylko jak chce wejść na Nikolai Walker to pisze Server Closed Connection. Ma ktoś jakieś pomysły. Z góry dzięki.

• Do góry
    • 0

#2 Full — 1321 14/09/2013 - 07:50

Full
  • Gracz

Ta postać w ogóle nie istnieje. Na forum w prawym górnym rogu masz Szukaj, klikasz Tam i wpisujesz swój nick w grze. Następnie klikasz w lewym dolnym rogu Główna. Jak widać wyświetli Ci się "Brak wyników dla 'Nikolai Walker'. Musisz najpierw ją stworzyć.  :)

Użytkownik Fullovsky edytował ten post 14/09/2013 - 07:50

• Do góry
    • 0

#3 L3GENDARNY — 3 14/09/2013 - 08:03

L3GENDARNY
  • Gracz

Ta postać w ogóle nie istnieje. Na forum w prawym górnym rogu masz Szukaj, klikasz Tam i wpisujesz swój nick w grze. Następnie klikasz w lewym dolnym rogu Główna. Jak widać wyświetli Ci się "Brak wyników dla 'Nikolai Walker'. Musisz najpierw ją stworzyć.  :)

• Do góry
    • 0

#4 Full — 1321 14/09/2013 - 08:07

Full
  • Gracz

Najlepsza odpowiedź

O, już wiem! Logując się na serwerze nie było Twojego nicku, więc nie został zarejestrowany. Wpisałem w wyszukiwarkę postać Nicolai Walker, nie Nikolai Walker i voila. ;) Kliknąłem na Twoją postać i zerknąłem na logi - dostałeś blokadę postaci od BoonDoca za przelewanie, więc możesz podpisać tą postać i apelować od kary, jeśli uważasz, że nie jest ona w pełni słuszna. 

• Do góry
    • 1

Tematy o podobnych tagach: closed, server, connection

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych