Bardzo dobrze że leżałeś z BW - W tamtym czasie w Montgomery trwała godzinna wymiana ognia pomiędzy LSPD, ESU > A murzynami. Ty oczywiście pojawiłeś sie tam z dupy, i nagrywasz jakieś durne filmiki na których dostałeś BW.
Mogłeś niesię tam nie pchać, to nie leżał byś z BW. Tyle.
To moje filmiki. Gdy pojawiłem się tam ja - jako obserwator, chciałem nagrać ową akcję tylko ze względów IC. Stałem sobie daleko, nie miałem zamiaru podchodzić tam bo wiedziałem że zostałbym postrzelony, no ale sobie stoję daleko to pomyślałem że czemu nie? Popatrzę sobie. Tak jak widać na pierwszym filmiku - gdzie dostałem animkę. Skoro dostałem animkę to czemu ktoś do mnie nie przybiegł i od razu nie przeszukał, zaciągnął w bok? Bo lepiej wbić BW i mieć wylane na grę, lepszy DM. No, drugi filmik. Przyjechał prawdopodobnie kurier (często tam jeżdzą po paczki) przyjechał, wysiadł ze skutera i chciał mi udzielić pierwszej pomocy - kucnął i już prawdopodobnie pisał /me a został zdeemiony. Trzeci filmik - odgrywałem sobie że się czołgam do nich, no jak się czołgam to raczej nie mam siły żeby wstać z postrzeloną łydką. Dostałem komendy "Gleba!" "ręcę na widoku" - no a gdzie miałem ręce, stałem? Leżałem, czołgałem się do nich w celu pomocy. A skąd tam się znalazłem? Jechałem motorem za radiolką. Bo też stałem na i-wood gdy oni naprawiali radiolkę. Cusz.
LSPD jak to zawsze nie widzi swojego poziomu a wytyka innym. Pozdrówka, nara.
Użytkownik Chudy14 edytował ten post 08/09/2013 - 16:07

Temat jest zamknięty