Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Uciekamy Couchem (autobusem)

szybka jazda wow ale skacze

• Zamknięty Temat jest zamknięty
69 odpowiedzi w tym temacie

#41 Grzeny1550 08/09/2013 - 16:05

Grzeny
  • Gracz

Bardzo dobrze że leżałeś z BW - W tamtym czasie w Montgomery trwała godzinna wymiana ognia pomiędzy LSPD, ESU > A murzynami. Ty oczywiście pojawiłeś sie tam z dupy, i nagrywasz jakieś durne filmiki na których dostałeś BW. :omg: Mogłeś niesię tam nie pchać, to nie leżał byś z BW. Tyle.

To moje filmiki. Gdy pojawiłem się tam ja - jako obserwator, chciałem nagrać ową akcję tylko ze względów IC. Stałem sobie daleko, nie miałem zamiaru podchodzić tam bo wiedziałem że zostałbym postrzelony, no ale sobie stoję daleko to pomyślałem że czemu nie? Popatrzę sobie. Tak jak widać na pierwszym filmiku - gdzie dostałem animkę. Skoro dostałem animkę to czemu ktoś do mnie nie przybiegł i od razu nie przeszukał, zaciągnął w bok? Bo lepiej wbić BW i mieć wylane na grę, lepszy DM. No, drugi filmik. Przyjechał prawdopodobnie kurier (często tam jeżdzą po paczki) przyjechał, wysiadł ze skutera i chciał mi udzielić pierwszej pomocy - kucnął i już prawdopodobnie pisał /me a został zdeemiony. Trzeci filmik - odgrywałem sobie że się czołgam do nich, no jak się czołgam to raczej nie mam siły żeby wstać z postrzeloną łydką. Dostałem komendy "Gleba!" "ręcę na widoku" - no a gdzie miałem ręce, stałem? Leżałem, czołgałem się do nich w celu pomocy. A skąd tam się znalazłem? Jechałem motorem za radiolką. Bo też stałem na i-wood gdy oni naprawiali radiolkę. Cusz. 

LSPD jak to zawsze nie widzi swojego poziomu a wytyka innym. Pozdrówka, nara. 

Użytkownik Chudy14 edytował ten post 08/09/2013 - 16:07

• Do góry
    • 2

#42 Calvo2716 08/09/2013 - 16:05

Calvo
  • Gracz

Jak to nawet nie jestem ja, a po drugie osoba, która potrzebuje pomocy medycznej i odgrywa czołganie się oczywiście dostaje kulkę kolejną wbijając bw po bw, w(cenzura)ia mnie już ta wasza gówniana gra po na tym serwerze ma swoje prawa tylko LSPD i przy każdej akcji oczywiście PD wygrywa, a teraz spr...

Czlowieku co Ty ćpałeś? Jak to nie jesteś Ty to po co sie wypowiadasz? Ten murzyn jest sam sobie winien - Po ki kij pcha się w miejsce, w którym o godziny trwa zacięta walka pomiędzy służbami porządkowymi a to chyba były murzyńskie gangi? Dostał kilka ostrzeżeń żeby do nas się nie zbliżać - Nie zastosowął się do nich to ponownie przywitał się z BW. A teraz jak to Ty napisałeś? " a teraz spr..."

• Do góry
    • 0

#43 Angus534 08/09/2013 - 16:09

Angus
  • Gracz

No grają i niech grają, niech mają zabawę

Użytkownik Angus edytował ten post 08/09/2013 - 16:11

• Do góry
    • 0

#44 Cavenn8684 08/09/2013 - 16:11

Cavenn
  • Gracz

Entertain-yourself-eat-popcorn-3D.gif

Ucieczka jak ucieczka, nie potrzebne tylko skoki. Chociaż chyba Bartek wypowiadał się, że jeśli ktoś potrafi skakać autem to ma do tego prawo, ale nie jestem 100% pewien.

• Do góry
    • 2

#45 Grzeny1550 08/09/2013 - 16:11

Grzeny
  • Gracz

Czlowieku co Ty ćpałeś? Jak to nie jesteś Ty to po co sie wypowiadasz? Ten murzyn jest sam sobie winien - Po ki kij pcha się w miejsce, w którym o godziny trwa zacięta walka pomiędzy służbami porządkowymi a to chyba były murzyńskie gangi? Dostał kilka ostrzeżeń żeby do nas się nie zbliżać - Nie zastosowął się do nich to ponownie przywitał się z BW. A teraz jak to Ty napisałeś? " a teraz spr..."

Widziałeś gdzie stałem?! Stałem DALEKO, bardzo daleko od Was. Nie murzyńskie gangi tylko LSBS - LSPD. Okej, to jak ja, będe miał okazję, postrzelę Cię ,potem poczekam, dam rozkaz "tańcz" nie zatańczysz mi to znowu BW i tak na okrągło. Fajnie będzie, nie? No mi też będzie się podobać. 

• Do góry
    • 2

#46 Medicated770 08/09/2013 - 16:14

Medicated
  • Gracz

*
Popularny

Mogłeś się tam nie pchać, to nie leżał byś z BW. Tyle.

Mogłeś nie gonić autobusów, to nie srałbyś się teraz o ich jazdę no-rp. Tyle. - twoje wypowiedź na owe filmiki jest denna. Widzisz tylko błędy drugiej strony, nie patrząc na swoją frakcje. 

• Do góry
    • 3

#47 Fhy443 08/09/2013 - 16:20

Fhy
  • Gracz
:D
Nie mogę, hahahaha. To jest przykład jednych z najgorszych odwalaczy na serwerze, a oni ich bronią. -.-
  • Do góry
    • 0

#48 C z e R E s N i A 4042 08/09/2013 - 16:21

C z e R E s N i A
  • Gracz

Nie mogę, hahahaha. To jest przykład jednych z najgorszych odwalaczy na serwerze, a oni ich bronią. -.-

A tutaj przykład płaczka z PD i zachowanie się jak kretyn broniąc swoich kumpli i swojej dupki.

• Do góry
    • 0

#49 Fhy443 08/09/2013 - 16:25

Fhy
  • Gracz
Dla Twojej informacji, brałem udział w pościgu przez 5.minut i blokowalem drogę, więc nie chronie swojej "dupki".
Nie ma problemu, skoro dla Ciebie jest to normalne - zastanów się poważnie nad sensem dalszej gry tutaj. Polecam jakiś serwer 4FUN albo DM.
  • Do góry
    • 0

#50 Grzeny1550 08/09/2013 - 16:25

Grzeny
  • Gracz

Chłopie, kogo my bronimy, co? 

Nie bronimy go ale większość graczy wytyka błędy temu co wstawił ten filmik, a większość tych wytykających mu te błędy jest z LSPD i nie widzi swojego poziomu jak i poziomu frakcji. Skoczył z karpy - dwie radiolki za nim. Trzy filmiki wyżej są ode mnie także widać poziom frakcji LSPD - stałem daleko od akcji, BW, koleś chciał odegrać ze mną BW, odgrywałem postrzał łydki po jednym BW dostałem drugie BW. A potem zostałem trzy razy przeszukany a potem /kajdnaki i bez JAKIEGOKOLWIEK ODEGRANIA moja postać teleportowała się za tym graczem z PD. Mam na wszystko dowody. 

• Do góry
    • 1

#51 Fhy443 08/09/2013 - 16:28

Fhy
  • Gracz

Chłopie, kogo my bronimy, co? 
Nie bronimy go ale większość graczy wytyka błędy temu co wstawił ten filmik, a większość tych wytykających mu te błędy jest z LSPD i nie widzi swojego poziomu jak i poziomu frakcji. Skoczył z karpy - dwie radiolki za nim. Trzy filmiki wyżej są ode mnie także widać poziom frakcji LSPD - stałem daleko od akcji, BW, koleś chciał odegrać ze mną BW, odgrywałem postrzał łydki po jednym BW dostałem drugie BW. A potem zostałem trzy razy przeszukany a potem /kajdnaki i bez JAKIEGOKOLWIEK ODEGRANIA moja postać teleportowała się za tym graczem z PD. Mam na wszystko dowody.

Szczerze? Wyjebane mam na te dowody, skoro są takie dobre, to napisz skargę. Zobaczymy co osiągniesz.
  • Do góry
    • 0

#52 Grzeny1550 08/09/2013 - 16:47

Grzeny
  • Gracz

Szczerze? Wy(cenzura)ne mam na te dowody, skoro są takie dobre, to napisz skargę. Zobaczymy co osiągniesz.

Twój temat zostanie sprawdzony przez moderatora przed dodaniem go do tego forum

• Do góry
    • 0

#53 Pandzia 1310 08/09/2013 - 16:47

Pandzia
  • Gracz

*
Popularny

Jak się ucieka, to się ucieka do BW. Powiem tak, po co ten płacz ze strony PD? To jest jego majątek IC, ma do tego prawo - niech robi co chce. Jak oczywiście złamie regulamin, niech odpowie.  :pokerface:

• Do góry
    • 11

#54 elitarny dupek szymek 1863 08/09/2013 - 16:49

elitarny dupek szymek
  • Gracz

aha

• Do góry
    • 0

#55 Pytelka6 08/09/2013 - 16:58

Pytelka
  • Gracz

Oczywiście na MK żeby nie dostać blokady na głównym koncie ^^

• Do góry
    • 1

#56 Chróstek1093 08/09/2013 - 17:16

Chróstek
  • Gracz

Pójdziecie do piekła.

• Do góry
    • 0

#57 Pytelka6 08/09/2013 - 17:20

Pytelka
  • Gracz

ale przynajmniej nie jeździliśmy po centrum w admiralcu z minigunem

Możesz o mnie mówić różne rzeczy - że jestem hejterem, gram ciągle na MK bo odwalam, nie umiem się zachowywać, ale nie wmówisz mi że cheatuję na jakimkolwiek serwerze ;)

• Do góry
    • 0

#58 KlusekPospolity494 08/09/2013 - 17:30

KlusekPospolity
  • Gracz

n1 tak się jeździ na net4game :>

Net4game niedługo będzie Kotnikiem. Ten drugi coach (jakaś nauka jazdy) - zbanowałbym po ip, nie raz widziałem jak taranowali każdy wóz dla beki, bez odgrywania bez niczego, tak żeby rozjebać wóz.

• Do góry
    • 0

#59 Rezerr16 08/09/2013 - 17:41

Rezerr
  • Gracz

Aa, no tak! To są przecież te autobusy, które mają obsesje w taranowaniu innych graczy. Gdybym osobiście jeszcze grał w PD to po tym, co widać na początku filmu wyjąłbym broń ciężką i rozkurwił was jak tylko się da. ;) Kiedyś przy filmikach z ucieczką wszyscy srali się o zwykłe prowokacje departamentu, a teraz są takie filmiki i jak widać niektórzy to popierają. I ty Bartosz mówisz, że poziom serwera jest ciągle ten sam?

• Do góry
    • 1

#60 Borsuk.2208 08/09/2013 - 17:53

Borsuk.
  • Gracz

*
Popularny

Współczuję graczom będącym w LSPD, że muszą wchodzić w interakcję z tak beznadziejnymi 'elementami' społeczności tego serwera. Kiedyś Role Play polegał na kreowaniu rozmaitych akcji, z których estetyki i spontaniczności czerpało się niemałą frajdę. Rozgrywka przedstawiona na filmiku wygląda, jakby została nagrana na 'gamemod'zie LV Landgrab', co znacząco mija się z ogólnymi założeniami. Gracze nie posiadają już chyba własnej wyobraźni, teraz 3/4 gry opiera się na chamskich i idiotycznych akcjach, które mają na celu uprzykrzyć rozgrywkę innej osobie. Wszystko co przekracza bądź łamie zasady jest teraz 'cool', a petent do tego się przyczyniający staje się wzorem do naśladowania dla grupki dziecinnych adoratorów. Byle tylko odwalić coś głupiego, byle tylko zabłysnąć w wirtualnym świecie! Nie ważne co to by było, ważne aby wywołało śmiech z powodu cudzej krzywdy (krzywdą dla porządnego gracza jest tutaj akcja, podczas której złamano większość lub wszystkie możliwe zasady). Aktualna sytuacja jest po prostu upośledzoną formą komedii - tyle, że bez szczęśliwego zakończenia.

Użytkownik Borsuk. edytował ten post 08/09/2013 - 17:54

• Do góry
    • 13

#61 Irishman49 08/09/2013 - 20:02

Irishman
  • Gracz

Poprzez takie akcję, możemy zobaczyć również poziom organizacji porządkowych - skoki, strzelanie po oponach. Wiem, wiem - że prawdopodobnie "mogą", ale jest to non-rp. Nie widziałem nigdy, żeby ścigał radiowóz jakiś pojazd i nagle wychylił się funkcjonariusz oddając strzał w koła. Również, żeby nie byli święci i uciekający - to co zrobili, nie było za rozsądne, aczkolwiek zapewne świetnie się bawili. Zamiast kłócić się o części do samochodów, przydałoby się trochę pokory. 

• Do góry
    • 0

#62 Mazz352 08/09/2013 - 20:08

Mazz
  • Gracz

O KURWA, GENIALNE XD początek najlepszy, blokujemy PD kurwa! X D

• Do góry
    • 0

#63 TheLuceek1208 08/09/2013 - 20:18

TheLuceek
  • Gracz

Aha? To mało być śmieszne, ta?  :-/

• Do góry
    • 0

#64 Scharlqtte1681 08/09/2013 - 20:20

Scharlqtte
  • Gracz

O - Dzięki za filmik, przyda mi się jako dowód w skardze za totalną jazde non rp, bo mój akurat sie nie zapisał ;)

Macie "ZA" w apelacji. xd

• Do góry
    • 0

#65 LiL666 447 08/09/2013 - 20:23

LiL666
  • Gracz

Jak się robi fuzje z DM'ami i innymi serwerami to się pisze NEWSY droga administracjo.

• Do góry
    • 1

#66 Ten Tajemniczy245 08/09/2013 - 20:29

Ten Tajemniczy
  • Gracz

To samo mogę nazwać LSPD broniących swojej dupki, PD jak derbuje oczywiście jesteście cichutko bo to pd  i im wszystko wolno po PG do MG, ależ oczywiście....

+1. 

@Topic  :grin:  Biedne PiDi!  :ilied:

• Do góry
    • 0

#67 SNAP IT NICE183 08/09/2013 - 20:41

SNAP IT NICE
  • Gracz

Dziecinne, dziecinne, dziecinne nic więcej.

Ludzi wchodzą pograć sobie dla przyjemności, ale takie rzeczy proszę robić na serwerach adekwatnym waszych zapotrzebowań.

• Do góry
    • 0

#68 E M I N E M 664 08/09/2013 - 20:44

E M I N E M
  • Gracz

Widzicie, dzieci z podstawówki się zabawiły, pitując LSPD przy tym jarając dupę, o.

A co do autora tematu? Jest On żałosny, dlaczego? Założył sobie MK, aby wrzucić filmik i ukryć się - To trzeba być totalnym...  :fp:

Widać, że trzeba ich ukarać - Totalnie niszczą ten serwer, jest to denerwujące jak rozpędzony autobus taranuje wszystkich niszcząc dość mocno pojazdy, to jest noobskie - Tak jak mówiłem, dzieci z podstawówki się dobrze bawili, tyle.

+++

Rozpoczęty przez postałkędziś, 15:46

• Do góry
    • 0

#69 DivineX412 08/09/2013 - 21:13

DivineX
  • Gracz

*
Popularny

O - Dzięki za filmik, przyda mi się jako dowód w skardze za totalną jazde non rp, bo mój akurat sie nie zapisał ;)

No, parę radiolek też poskakało.

• Do góry
    • 4

#70 Josh14 09/09/2013 - 15:16

Josh
  • Gracz

Pieprzycie, filmik fajny - akcja non-rp, przyznaję. Ale jak już to wiedzieliście od początku drogie PD'yki, to mogliście napisać reporta, a nie ścigać się z nim i skakać również  za nim.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: szybka, jazda, wow, ale skacze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych