Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Słuchaweczki.

słuchawki masz górze

• Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kaktoos — 211 07/09/2013 - 12:08

Kaktoos
  • Gracz

Siemanko, więc tak.

Kupiłem słuchaweczki, Tracer..

Działają, działają - Sprawdzałem na fonie, ale nie mogę ustawić na kompie. Odpalam muzykę, nie działa..

Windows 7, nie mam sterowników głośnośći, niczego. Ale głosniki działają. Ktoś może mi pomóc, powiedzieć.. Co mam z tym zrobić, jak to naprawić czy ustawić odpowiednie opcję? Dzięki :)

• Do góry
    • 0

#2 Patryk Węglewski — 828 07/09/2013 - 12:21

Patryk Węglewski
  • Gracz

Ile dałeś za te słuchawki? Pytanie numer jeden, skoro były drogie to powinny mieć karte dźwiękową, a jak syf to musisz dokupić karte, albo pobrać jakieś z neta, ale to lipne będą.

Jeżeli nie chcesz dokupić karty, to polecam pobrać Menadżer Realtek HD Audio i sobie tam wszystko ustawić. Wtedy powinno śmigać zajebiście.

http://www.instalki....tion_Audio.html

Tutaj masz dla Windowsa 7/8/Vista. Poustawiasz sobie sam, tak jak Ci się będzie podobało. Na yt powinien być również poradnik.

• Do góry
    • 2

#3 Kaktoos — 211 07/09/2013 - 12:22

Kaktoos
  • Gracz

Ile dałeś za te słuchawki? Pytanie numer jeden, skoro były drogie to powinny mieć karte dźwiękową, a jak syf to musisz dokupić karte, albo pobrać jakieś z neta, ale to lipne będą.

40, ale działają.

Mam płytkę od głosników - Creative. A głosniki kupiłem dawno, za sześć stówek.

Pamiętam, że na tamtych sterownikach wszystko leciało, ale o ile sie nie myle no to tamte sterowniki nie palaja mi na Win7.

• Do góry
    • 0

#4 Patryk Węglewski — 828 07/09/2013 - 12:23

Patryk Węglewski
  • Gracz

40, ale działają.

Mam płytkę od głosników - Creative. A głosniki kupiłem dawno, za sześć stówek.

Pamiętam, że na tamtych sterownikach wszystko leciało, ale o ile sie nie myle no to tamte sterowniki nie palaja mi na Win7.

W takim razie pobierz to co  Ci dałem. Dzięki temu programowi możesz ustawić słuchawki za 40zł tak, aby działały jak te za 200-300.

• Do góry
    • 2

#5 Kaktoos — 211 07/09/2013 - 12:24

Kaktoos
  • Gracz

W takim razie pobierz to co  Ci dałem. Dzięki temu programowi możesz ustawić słuchawki za 40zł tak, aby działały jak te za 200-300.

No, spróbujemy :)

Dzięki.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: słuchawki, masz, górze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych