Zrobię jak będę miał chwilę.
Thank you.
Zrobię jak będę miał chwilę.
Thank you.

Popularny
Thank you.
Nie mam zbyt wielu polskich czcionek, więc zrobione tymi podstawowymi.
Jak będziesz chciała coś ciekawszego to daj znać to coś pościągam.

Nie mam zbyt wielu polskich czcionek, więc zrobione tymi podstawowymi.
Jak będziesz chciała coś ciekawszego to daj znać to coś pościągam.
Pw kolego

Popularny
Pw kolego
Zrealizowane.
- - -
Chciałbym podkreślić, że za darmo robię głównie sygnaturki i avatary, obrazki zamiast nicku, a wszelkie logo/grafikę aplikacji można zamówić w moim drugim temacie, ponieważ pobieram za to drobne opłaty (nie jest to duży koszt).
http://net4game.com/...ozsądnej-cenie/
Koszt jest naprawdę niski, więc jeżeli potrzebujecie coś pod biznes, bądź projekt to wypełnijcie formularz w tym drugim temacie - im więcej własnych, przydatnych materiałów zamieścicie tym tańszy będzie koszt grafiki.
- - -
Dziękuję wszystkim, którzy doceniają mój trud oraz starania poprzez wyrażanie opinii, ocenę grafiki, jak i rozdawane lajki. Jedna osoba nawet zdecydowała się dobrowolnie zapłacić za sygnaturkę - to dla mnie ogromna motywacja do podnoszenia umiejętności tworzenia grafiki.
Hey, zrobisz mi sygnę i awatar z tematyką "Hollywood Undead"?
Siemano, dasz radę zrobić mi sygnaturę z jakimiś latynosami? ;d Mogą być z bandanami, mogą bez. Jakbyś dał radę to byłbym wdzięczny, ehe.
Latynoskie:
Spoiler
Może tego nie zauważyłeś. Jeżeli zauważyłeś i Ci się nie podoba albo cuś to przepraszam.
Hejka! Bardzo podobają mi się twoje pracę, a szczególnie loga firm! Mam do Ciebie małą prośbę, mógłbyś mi zrobić napis zamiast nicku w wolnym czasie? Chodzi dokładniej o napis Sitr0x (przez ZERO), jakiś ładny niebieski/czerwony kolorek.

Popularny
Hey, zrobisz mi sygnę i awatar z tematyką "Hollywood Undead"?
Zrobię Ci, na dzisiaj rano/wieczór coś postaram się zrobić, bo mam zasuw trochę.
Będzie ładnie.
edit:
Siemano, dasz radę zrobić mi sygnaturę z jakimiś latynosami? ;d Mogą być z bandanami, mogą bez. Jakbyś dał radę to byłbym wdzięczny, ehe.
Mogę Ci coś zrobić, jeżeli nie wybrałeś niczego z gotowców.
edit:
Hejka! Bardzo podobają mi się twoje pracę, a szczególnie loga firm!
Mam do Ciebie małą prośbę, mógłbyś mi zrobić napis zamiast nicku w wolnym czasie? Chodzi dokładniej o napis Sitr0x (przez ZERO), jakiś ładny niebieski/czerwony kolorek.
Tak jak wyżej, zrobię to dziś. - Dzięki za opinię.
edit:
Użytkownik emnine edytował ten post 21/09/2013 - 00:31
Dzięki wielkie! :beg:

Użytkownik piotreksss edytował ten post 21/09/2013 - 17:38
Fajna grafika. Polecam.
edit:
Spoiler
dałbyś radę to tylko bez napisu?
Dałbym radę jak znajdę chwilkę.
edit:
Obrobiony screen.

Typ grafiki*: Obrazek zamiast nicku.
Rozmiar: To obrazek zamiast nicku to chyba wymiary nie potrzebne ;D A jak będą to według uznania
Kolorystyka: Zieleń z czernią
Uwagi**:No chcę żeby było napisane Sniker
Użytkownik Snicker edytował ten post 23/09/2013 - 09:48
Typ grafiki*:Logotypy dla biznesów/frakcjiRozmiar:Według UznaniaKolorystyka:coś w zielonym kolorzeUwagi**:Jakoś ładnie zrobiony na styl Green Driving School
Chciałbym podkreślić, że za darmo robię głównie sygnaturki i avatary, obrazki zamiast nicku, a wszelkie logo/grafikę aplikacji można zamówić w moim drugim temacie, ponieważ pobieram za to drobne opłaty (nie jest to duży koszt).
http://net4game.com/...ozsądnej-cenie/
Koszt jest naprawdę niski, więc jeżeli potrzebujecie coś pod biznes, bądź projekt to wypełnijcie formularz w tym drugim temacie - im więcej własnych, przydatnych materiałów zamieścicie tym tańszy będzie koszt grafiki.
Logo są niestety płatne, ale nie jest to wygórowana kwota - stać na to naprawdę każdego!
Grafikę możesz zamówić w tym temacie: KLIK!
Typ grafiki*: Obrazek zamiast nicku.
Rozmiar: To obrazek zamiast nicku to chyba wymiary nie potrzebne ;D A jak będą to według uznania
Kolorystyka: Zieleń z czernią
Uwagi**:No chcę żeby było napisane Sniker
Będzie napisane Sniker, przeglądaj co jakiś czas temat, bo będę tutaj edytował.
edit:

Użytkownik emnine edytował ten post 23/09/2013 - 11:33

Popularny

Wgrywasz przez gravatar, bo na forum net4game jest zablokowana możliwość wgrania na serwer.
Rejestrujesz się po prostu na gravatar.com, dodajesz avatar i później przy zmianie avataru na N4G wpisujesz e-mail z gravataru.
Użytkownik emnine edytował ten post 23/09/2013 - 13:16
Wgrywasz przez gravatar, bo na forum net4game jest zablokowana możliwość wgrania na serwer.
Rejestrujesz się po prostu na gravatar.com, dodajesz avatar i później przy zmianie avataru na N4G wpisujesz e-mail z gravataru.
Dziękuję jeszcze raz ;P
o panie, dziękóweczka
Dla użytkownika MałgośMocny

Dla użytkownika _Playboy_

Użytkownik emnine edytował ten post 24/09/2013 - 14:58
Bardzo, bardzo ładnie. Zapożyczyłem ostatnio twoją sygnę, zapomniałem napisać. Dzięka
Typ grafiki*:Sygnatura.
Rozmiar:600x200
Kolorystyka:Kolorowa
Uwagi**:
Zrób jakąś zajebistą z tego sygne jak możesz; P
Jestem pod wrażeniem ruchomych napisów, super sprawa.
Typ grafiki*:Sygnatura.
Rozmiar:600x200
Kolorystyka:Kolorowa
Uwagi**:SpoilerZrób jakąś zajebistą z tego sygne jak możesz; P
Przyznam szczerze, że miałem z nią problem, bo jakoś za cholerę nie potrafiłem dobrze ułożyć jej.

Jestem pod wrażeniem ruchomych napisów, super sprawa.
Polecam się - podeślij gifa, czy coś to Ci mogę zrobić.
Użytkownik emnine edytował ten post 24/09/2013 - 21:01
600x200
Jak by była taka,to bym się cieszył.Dzięki
600x200
Jak by była taka,to bym się cieszył.Dzięki
Wybacz, z przyzwyczajenia.
Za słaby stock na taki rozmiar, ale łap.

Masakra ten stock,muszę poszukać jakiegoś innego
Z tego powinno być okey
http://img.dupcie.pl...b71f74d151b.jpg
Użytkownik HackeR17 edytował ten post 24/09/2013 - 23:26
Masakra ten stock,muszę poszukać jakiegoś innego
Z tego powinno być okey

Można powiedzieć - "Łatwa dupcia" (do obrobienia na sygnaturkę)
Zamawią sygnaturę. ;D
Poprosze awatar z jakąś BMW nowszą z tuningiem. Oczywiscie zestaw. Zeby Awatar i Sygnatura to ta sama fotka. Wymiary forumowęę.
Kochany Panie Emnine. Dałoby radę zmniejszyć mi tego gif'a do wymiarów sygnaturki? Z góry dziękuje

Użytkownik Pack3R edytował ten post 25/09/2013 - 16:21
Zamawią sygnaturę. ;D
Poprosze awatar z jakąś BMW nowszą z tuningiem. Oczywiscie zestaw. Zeby Awatar i Sygnatura to ta sama fotka. Wymiary forumowęę.
Kochany Panie Emnine. Dałoby radę zmniejszyć mi tego gif'a do wymiarów sygnaturki? Z góry dziękuje
Myślę, że ocaliłem to, na czym zależało Ci najbardziej.
Użytkownik emnine edytował ten post 26/09/2013 - 02:03

Do tego avka, dasz radę dorobić mistrzu?
Do tego avka, dasz radę dorobić mistrzu?
Obawiam się, że mogę mieć problem z odnalezieniem tego stocka. Rozpoznaj Volkswagen'a to może będzie łatwiej.
Tu nie ma co rozpoznawać, panie. to MK1, klasyk Sam siedzę w VAG-Grupie Pomorza Zachodniego więc taki kawałek mówi bardzo wiele, Golf mk1
Tu nie ma co rozpoznawać, panie. to MK1, klasyk
Sam siedzę w VAG-Grupie Pomorza Zachodniego więc taki kawałek mówi bardzo wiele, Golf mk1
Tak myślałem, próbuję znaleźć, ale za cholerę tego dostać nie potrafię.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych