Przeglądałem niektóre galerie i tak jakoś wpadłem na pomysł, żeby zamieścić tutaj własną - może coś komuś się spodoba, może nie, ale pokazać się zawsze warto.
Grafiką zajmuję się już dość trochę, jednak z długimi przerwami - jestem typowym samoukiem, wszystko czego się uczyłem to zwykle na własny użytek.
Oczywiście wszystko cały czas amatorsko, ostatnio robię coraz większe postępy, bo po prostu polubiłem to robić i staram sobie stawiać coraz większe wyzwania.
Chciałbym, żebyście uszanowali grafikę, którą zrobiłem dla innych - ze względu na to, że były to prywatne zlecenia. To co jest ogólnodostępne możecie śmiało sobie używać/wklejać - to robię dla Was na Wasz użytek - jedynie miło będzie, kiedy po prostu poinformujecie mnie, że coś bierzecie.
* * *
Logotypy dla biznesów/frakcji:
Grafika pod projekty:
Ruchome napisy:
Sygnatury: * * * Sygnatury (dla Was): Edition 1: różne, klimatyczne (zamieszczone w linkach ze względu na limit grafiki w pierwszym poście) Edition 3: klimat latynoski, piłka nożna, abstrakcja, dziewczyny i samochody * * * Sygnatury oraz avatary zwykle robię za darmo, grafikę na aplikacje w zależności od trudności zadania i mojego samopoczucia. Jeżeli ktoś chciałby sygnaturkę, nick na forum, albo cokolwiek innego to proszę w tym temacie się zgłosić, a grafika dla biznesu, bądź organizacji (na aplikację) to konsultować się ze mną na PW. * - typ grafiki:avatar/sygnatura/nick/ruchomy napis/inna ** - w uwagach proszę zamieścić wszystko to, co nie jest zawarte wyżej, wszelkie szczegóły oraz oczekiwania. Prosiłbym również o umieszczenie tam stock'a, bądź materiałów pomocniczych (jeżeli takowe posiadasz).
Użytkownik M o t a r k o edytował ten post 11/02/2014 - 02:44
[b]Typ grafiki*:[/b]
[b]Rozmiar:[/b]
[b]Kolorystyka:[/b]
[b]Uwagi**:[/b]