Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Rekrutacja] Nauka Jazdy Speed Car

nauka jazdy rekrutacja

• Zamknięty Temat jest zamknięty
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 SamToNazwij — 98 03/09/2013 - 08:54

SamToNazwij
  • Gracz

Speed Car

Rekrutacja Otwarta

Rekrutacja Wstrzymana!

Speed Car otwiera rekrutację na nowych instruktorów nauki jazdy! Poszukujemy poważnych i odpowiedzialnych osób które mają doświadczenie w prowadzeniu pojazdów samochodowych. Jeśli uważasz, że nadajesz się do pracy w tej branży i poradzisz w niej sobie, zapraszamy do wysyłania podań! Z pewnością odpowiemy na każde z nich - negatywnie bądź pozytywnie! Dla najaktywniejszych osób przewidywane premie i pojazdy specjalne przeznaczone do celów prywatnych!

Wymagania:

• doświadczenie w prowadzeniu pojazdów;
  • aktualne prawo jazdy;
  • aktywność - planujesz przyjść do pracy dwa razy i dać sobie spokój? Nie przychodź w ogóle!
  • dojrzałość - firmowe auta to nie zabawki tylko narzędzia pracy, takiego podejścia oczekujemy;
  • odpowiedzialność;
  • uczciwość;

Oferujemy:

• regularne wypłaty w wysokości $200;
  • premie dla najaktywniejszych pracowników;
  • pojazd specjalny dla najaktywniejszych pracowników - możecie używać go do celów prywatnych!
  • ciekawą pracę w terenie zamiast zamulania w budynku firmy;
  • możliwości awansów;

Zapraszamy do wysyłania podań według szablonu na nasz adres e-mail - [email protected]

(( posty w tym temacie, podania piszecie w pełni IC ))

Imię i nazwisko:

Posiadasz aktualne prawo jadzy? (TAK/NIE):
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania):

Użytkownik SamToNazwij edytował ten post 09/09/2013 - 16:34

• Do góry
    • 0

#2 Emilos321 — 42 03/09/2013 - 13:58

Emilos321
  • Gracz

Imię i nazwisko: Angelo Anderson

Numer telefonu: 3294870

Posiadasz aktualne prawo jadzy? (TAK/NIE): Tak, posiadam.

Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania): Witam, nazywam się Angelo Anderson, pochochodzę z Nowego Jorku, do Los Santos przeprowadziłem się nie dawno. W tej chwili poszukuje pracy i zainteresowała mnie państwa oferta. Jestem osobą, lojalną, aktywną oraz pracowitą, do nowej pracy przykładam swój cenny czas. Przepisy drogowe znam, prawo jazdy mam już ponad siedem lat i myślę że taki staż wystarczy.

Użytkownik Emilos321 edytował ten post 03/09/2013 - 13:58

• Do góry
    • 0

#3 grubsonsquad — 10 03/09/2013 - 16:16

grubsonsquad
  • Zbanowani

Imię i nazwisko: Paxton Abbattista

Numer telefonu: 3241794

Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania): Witam, nazywam się Paxton Abbattista, pochochodzę z i-wood. W tej chwili poszukuje pracy i zainteresowała mnie państwa oferta. Jestem osobą, lojalną, aktywną oraz pracowitą, do nowej pracy przykładam swój cenny czas. Przepisy drogowe znam, prawo jazdy mam już ponad cztery lata i myślę że taki staż wystarczy.

Pozdrawiam!

• Do góry
    • 0

#4 SamToNazwij — 98 03/09/2013 - 17:09

SamToNazwij
  • Gracz

Imię i nazwisko: Angelo Anderson

Numer telefonu: 3294870

Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania): Witam, nazywam się Angelo Anderson, pochochodzę z Nowego Jorku, do Los Santos przeprowadziłem się nie dawno. W tej chwili poszukuje pracy i zainteresowała mnie państwa oferta. Jestem osobą, lojalną, aktywną oraz pracowitą, do nowej pracy przykładam swój cenny czas. Przepisy drogowe znam, prawo jazdy mam już ponad siedem lat i myślę że taki staż wystarczy.

Odrzucam - tydzień gry na serwerze to stanowczo za krótko, wybacz, to nic osobistego. Napisz jak już pograsz tu chociaż z miesiąc. :)

Imię i nazwisko: Paxton Abbattista

Numer telefonu: 3241794

Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania): Witam, nazywam się Paxton Abbattista, pochochodzę z i-wood. W tej chwili poszukuje pracy i zainteresowała mnie państwa oferta. Jestem osobą, lojalną, aktywną oraz pracowitą, do nowej pracy przykładam swój cenny czas. Przepisy drogowe znam, prawo jazdy mam już ponad cztery lata i myślę że taki staż wystarczy.

Pozdrawiam!

Odrzucam - kopia podania kolegi wyżej, zmieniłeś tylko jedno zdanie i dane osobowe.. Chyba żartujesz.  :D

• Do góry
    • 0

#5 SamToNazwij — 98 04/09/2013 - 15:31

SamToNazwij
  • Gracz

Imię i nazwisko:Francisco Bruni

Numer telefonu:(BRAK)
Posiadasz aktualne prawo jazdy? (TAK/NIE):TAK
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania):Grałem jun na Różnych serwerach Rp Zwykle byłem Nauczycielem jazdy Dlatego Ja I gram na serverze już chyba 2 3 Lata Doświadczenie mam takie że Umiem wszystko Praktycznie Prawie Wszystko na serwerze

Odrzucam - bez komentarza..

• Do góry
    • 0

#6 kacper44006 — 0 05/09/2013 - 15:20

kacper44006
  • Gracz

Numer telefonu:MAM
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania):Grałem już na Różnych serwerach Rp Zwykle byłem Nauczycielem jazdy Dlatego ja już bardzo dobrze jeżdże już chyba 2 3 Lata Doświadczenie:Umiem prowadzić Auta i Wiem jak uczyć Kogoś jeździć :D
  :) 

Użytkownik kacper44006 edytował ten post 05/09/2013 - 15:48

• Do góry
    • 0

#7 SamToNazwij — 98 05/09/2013 - 22:09

SamToNazwij
  • Gracz

Numer telefonu:MAM
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania):Grałem już na Różnych serwerach Rp Zwykle byłem Nauczycielem jazdy Dlatego ja już bardzo dobrze jeżdże już chyba 2 3 Lata Doświadczenie:Umiem prowadzić Auta i Wiem jak uczyć Kogoś jeździć :D
  :) 

Odrzucam - odrzuciłem ci wcześniejsze, to wiele się nie różni, po za tym nie dałem ci szansy na pisanie kolejnego podania. Proszę cie, żebyś nie zaśmiecał mi skrzynki mailowej (( tego tematu )).

• Do góry
    • 0

#8 typiczny polak — 204 05/09/2013 - 22:10

typiczny polak
  • Gracz

del kufa.

Użytkownik Nakiv edytował ten post 06/09/2013 - 18:57

• Do góry
    • 0

#9 SamToNazwij — 98 05/09/2013 - 22:28

SamToNazwij
  • Gracz

Imię i nazwisko: Yaremka Domashevich

Numer telefonu: 3321786.
Posiadasz aktualne prawo jadzy? (TAK/NIE): Tak.
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania): Na pierwszym miejscu stawiam dobrą rozrywkę, to podstawa do trafnej gry, drugą rzeczą, lecz też dosyć ważną jest obowiązek w grze, gdzie akurat muszę coś  zrobić doskonale, tutaj rozchodzi się o takową pracę jak ta, w której raczej nikt się na mnie nie zawiedzie, czemu? Już piszę, dla tego, że gram tak jak powinien grać zwykły, szanujący się gracz, lub nawet wyżej. Tak więc jeżeli dostane się, to na pewno się nie zawiedziecie, obiecuję.

Akceptuje - akceptuje, jutro w ciągu dnia zadzwonię do pana i umówimy się na rozmowę kwalifikacyjną w naszym biurze. (( co prawda podania miały być pisane w pełni IC, ale niezbyt jasno napisałem o tym w temacie dlatego przechodzi ))

A tutaj za kumpla, bo ten ma blokadę postowania za błahostkę : 

http://net4game.com/...fal-rostkowski/

Imię i nazwisko: Esteban Ali
Numer telefonu: 2916494
Posiadasz aktualne prawo jadzy? (TAK/NIE): Tak - wszystkie wymagane kategorie razem z certyfikatem pozwalającym na nauke jazdy.
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania): Jestem osobą odpowiedzialną i konsekwentną w swojej pracy i nie zostawiam niczego na ostatnią chwilę. Mam odpowiednie kwalifikacje, jak i kilkuletnie doświadczenie w firmach tj. Rasta Taxi czy Big A School Drive. W celu uzyskania opinii na temat mojej pracy proszę skontaktować się z właścicielaim w/w firm.

Akceptuje - jutro w ciągu dnia zadzwonię do pana i umówimy się na rozmowę kwalifikacyjną w naszym biurze.

Użytkownik SamToNazwij edytował ten post 05/09/2013 - 22:29

• Do góry
    • 0

#10 Robaxus1 — -1 07/09/2013 - 07:22

Robaxus1
  • Gracz

Imię i nazwisko:Blake Dittes

Numer telefonu:3289415
Posiadasz aktualne prawo jadzy? (TAK/NIE):Tak
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania):Pierwsze co o sobie powiem to to , że jestem bardzo odpowiedzialny

... Nigdy nie zostawiam niczego na ostatnią chwilę , potrafię dobrzę prowadzić auto , jestem miły wobec ludzi, także wyrozumiały . Pracując w firmie jak ta , czułbym sie bardzo Dobrze ponieważ bardzo lubię prowadzić auta , nie jeżdżę jak wariat , przestrzegam przepisy ruchu drogowego. Akceptując mnie na swoje stanowisko nie pożałujecie pozdrawiam !.

• Do góry
    • 0

#11 SamToNazwij — 98 09/09/2013 - 11:50

SamToNazwij
  • Gracz

Imię i nazwisko:Blake Dittes

Numer telefonu:3289415
Posiadasz aktualne prawo jadzy? (TAK/NIE):Tak
Dlaczego ty? Napisz coś o sobie (najważniejszy punkt, minimum 4 zdania):Pierwsze co o sobie powiem to to , że jestem bardzo odpowiedzialny

... Nigdy nie zostawiam niczego na ostatnią chwilę , potrafię dobrzę prowadzić auto , jestem miły wobec ludzi, także wyrozumiały . Pracując w firmie jak ta , czułbym sie bardzo Dobrze ponieważ bardzo lubię prowadzić auta , nie jeżdżę jak wariat , przestrzegam przepisy ruchu drogowego. Akceptując mnie na swoje stanowisko nie pożałujecie pozdrawiam !.

Odrzucam - (( Ochlon odwalaczu, jezdzi, trabi jak szatan, pali kapcia na graczu z BW - to znalazłem w twoich logach, przykro mi ))

Użytkownik SamToNazwij edytował ten post 09/09/2013 - 16:33

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych