Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] REZMERS TAXI

praca taxi

• Please log in to reply
16 odpowiedzi w tym temacie

#1 WieśkoJestem206 30/08/2013 - 22:09

WieśkoJestem
  • Gracz

94732560987194592951.jpg

OOC: 

Hejka, z tej strony szefostwo REZMERS taxi, robimy nową rekrutacje z powodu że połowa firmy dostała zwolnienie za uszkadzanie pojazdów [ogółem częsci - kół] dlatego powtórnie otwieram rekrutacje! Tym razem większe wymagania! Nie chce w mojej firmie osób które nie znają nawet komend. Odwalają i nie wiem jakim cudem co dziennie prawie przebijają opony. Teraz tylko będe przyjmował osoby! z jakimś stażem minimum 1000gs, po zaakceptowaniu podania, nie chce widzieć czegoś takiego jak pisanie mi na /w - podanie zaakceptowane mogę dołaczyć? Nie! Macie mój numer na obrazku, tylko ic ! Zapraszam do przeczytania tematu!

IC

KOGO POSZUKUJEMY?

Kierowców.

OFERUJEMY:

Dwa pojazdy Emperor!

Vehicle_585.jpg

Jednego Vincenta!

Vehicle_540.jpg

Jednego Solaira!

Vehicle_458.jpg

Wypłatę w wysokości 200 dolarów za 30 minut pracy! 60 minut - 300 $ !

Miłą atmosferę!

W razie czego pomoc oraz wsparcie!

OCZEKUJEMY:

Przeczytania REGULAMINU FIRMY.

Kultury osobistej!

Dowodu oraz prawa jazdy!

Przepracowanie minimum 30 minut dziennie! 

OOC:

Posiadania minimum 1000 GameScore.

Czystych w miarę logów!

REGULAMIN:

1. Każdy członek musi naprawić i zatankować pojazd do takiego stanu jaki był przed jego

służbą.

2. NIE WOLNO SPAMOWAĆ i HANDLOWAĆ NA CZACIE GRUPOWYM.

3. Maksymalnie 2 osoby pracujące w 1 pojeździe.

4. Zakaz poruszania się pojazdami w sprawach prywatnych i dla zabawy!

5. Zakaz przewożenia Przyjaciół/kolegów za darmo!

6. Zakaz wożenia paczek! 

Firma OFERUJE klientom. 

Przewóz 1 kilometra tylko za 4 $!

Wypożyczenie taksówek na 30 minut!

||

15 minut - 65 dolarów!

30 minut - 140 dolarów.

60 minut 225 dolarów!

-------------

Bezpieczeństwo podczas podróży!

Szybki dowóz! 

Miła atmosferę w taksówce!

Nasze taksówki poruszają się po całym SAN ANDREAS!

Aby dołączyć do naszej firmy należy :

- Napisać pod tym tematem podanie!

A oto wzór.

Imię:

Nazwisko:

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:

Tel:

Dlaczego REZMERS TAXI:

Doświadczenie w branży taksówkarza:

Czy akceptujesz nasz regulamin?:

-------------------------------------

OOC

Konto globalne : 

ZA SPRAWDZANIE PODAŃ JEST ODPOWIEDZIALNY TYLKO I WYŁACZNIE IGNAC I MIODU94!

Podania piszemy  pod tematem!  

Uwaga! na bieżąco  będę sprawdzał logi wszystkich pracowników!

Użytkownik Ignac edytował ten post 02/09/2013 - 17:59

• Do góry
    • 0

#2 Mikellek 1801 30/08/2013 - 22:21

Mikellek
  • Gracz

Imię: Bruno

Nazwisko: Depardieu

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?: Tak.

Tel: 3124874

Dlaczego REZMERS TAXI: Firma zapowiada się obiecując. Jestem ambitny, a także bardzo rygorystyczny wobec siebie. Prace wykonuje bardzo solidnie i starannie, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi. Jestem kulturalnym człowiekiem szanującym każdego. Dlatego też mógłbym w niej rozwijać swoje zainteresowania.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Pracowałem między innymi: Aqua Taxi, Super Taxi, Santos Taxi, Balboni Driving School oraz KoKs Driving School.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Tak!

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/.../101116-sitr0x/

Użytkownik Sitr0x edytował ten post 30/08/2013 - 22:22

• Do góry
    • 0

#3 WieśkoJestem206 30/08/2013 - 22:25

WieśkoJestem
  • Gracz

Imię: Bruno

Nazwisko: Depardieu

Tel: 3124874

Dlaczego REZMERS TAXI: Firma zapowiada się obiecując. Jestem ambitny, a także bardzo rygorystyczny wobec siebie. Prace wykonuje bardzo solidnie i starannie, mam bardzo dobry kontakt z ludźmi. Jestem kulturalnym człowiekiem szanującym każdego. Dlatego też mógłbym w niej rozwijać swoje zainteresowania.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Pracowałem między innymi: Aqua Taxi, Super Taxi, Santos Taxi, Balboni Driving School oraz KoKs Driving School.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Tak!

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/.../101116-sitr0x/

Akceptuje, zgłoś się IG, tylko w sposób ic! Mój numer jest w tym temacie na obrazku :)

• Do góry
    • 0

#4 Lil Outlaw Homie61 31/08/2013 - 01:01

Lil Outlaw Homie
  • Gracz

Imię: Ezekiel

Nazwisko: Rodriguez

Tel: 3300243

Dlaczego REZMERS TAXI: Gdyż sądzę że jest to jedna z najlepszych firm które aktualnie funkcjonują. Słyszałem wiele dobrego o tej firmie, więc postanowiłem do niej spróbować napisać podanie. Poza tym szybko zawieram nowe znajomości.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Pracowałem w wielu firmach taksówkarskich, więc mam doświadczenie. W mieście mieszkam od urodzenia, więc znam je bardzo dobrze.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Tak.

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...l-outlaw-homie/

• Do góry
    • 0

#5 WieśkoJestem206 31/08/2013 - 01:08

WieśkoJestem
  • Gracz

Imię: Ezekiel

Nazwisko: Rodriguez

Tel: 3300243

Dlaczego REZMERS TAXI: Gdyż sądzę że jest to jedna z najlepszych firm które aktualnie funkcjonują. Słyszałem wiele dobrego o tej firmie, więc postanowiłem do niej spróbować napisać podanie. Poza tym szybko zawieram nowe znajomości.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Pracowałem w wielu firmach taksówkarskich, więc mam doświadczenie. W mieście mieszkam od urodzenia, więc znam je bardzo dobrze.

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...l-outlaw-homie/

Akceptujem, 

• Do góry
    • 0

#6 Emilos321 42 31/08/2013 - 08:46

Emilos321
  • Gracz

Imię: Angelo.

Nazwisko: Anderson.

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?: Tak, posiadam.

Tel: --- (napisze potem, bo teraz na serwer nie wchodzę)

Dlaczego REZMERS TAXI: Gdy zobaczłym państwa ofertę, od razu wziąłem się za pisanie podania. Wasze firma dobrze się sprawuje na rynko Los Santos, dlatego podjałem decyzję żeby napisać podanie.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Nie dawno przeprowadziłem się z Nowego Jorku do Los Santos, tam byłem taksówkarzem przez ponad cztery lata, więc doświadczenie mam duże.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Tak, akceptuję.

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...8022-emilos321/

• Do góry
    • 0

#7 WieśkoJestem206 02/09/2013 - 17:59

WieśkoJestem
  • Gracz

Imię: Angelo.

Nazwisko: Anderson.

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?: Tak, posiadam.

Tel: --- (napisze potem, bo teraz na serwer nie wchodzę)

Dlaczego REZMERS TAXI: Gdy zobaczłym państwa ofertę, od razu wziąłem się za pisanie podania. Wasze firma dobrze się sprawuje na rynko Los Santos, dlatego podjałem decyzję żeby napisać podanie.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Nie dawno przeprowadziłem się z Nowego Jorku do Los Santos, tam byłem taksówkarzem przez ponad cztery lata, więc doświadczenie mam duże.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Tak, akceptuję.

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...8022-emilos321/

Akceptuje!

• Do góry
    • 0

#8 ViLLAGE1765 02/09/2013 - 19:51

ViLLAGE
  • Gracz

Imię: Tyler

Nazwisko: Banks

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?: Tak jest

Tel: uzupełnie

Dlaczego REZMERS TAXI: Praca w Rezmes Taxi to z mojej strony przemyślana decyzja. Kierowca to między innymi osoba kompetentna, zaradna, kreatywna, oraz ortodoksyjna z małym smaczkiem poczucia humoru. Ja studiuje zaocznie już 3rok na kierunku prawniczym w mieście Las Venturas więc dane cechy z łatwością nabieram w codziennych pracach. Zdaję sobie sprawę, że to trudna

praca, odpowiedzialna i czasochłonna. Wiem, bo mój tata pracował w Pasadena TAXI Las Ventruas i obejmował tam stanowisko V-Szefa. Nie zakładam z góry najgorszego ale liczę się z tym, że w tej pracy trzeba być przygotowanym na wszystko, potrafić szybko podejmować decyzje, być twardym, odpowiedzialnym. Z drugiej strony to praca, która daje stabilność, zatrudnienie, stałą pensję, prawa emerytalne po krótszym okresie pracy niż w pozostałych zawodach, możliwość rozwoju, szkolenia. To praca, w której człowiek się nie nudzi i która potrafi dać dużo satysfakcji. Dla tego chce objąć stanowisko kierowcy i oddać się tej pracy całym sercem.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Od 7lat posiadam prawo jazdy, czas który przeleciał od wydania ich w Urzędzie naprawdę miło wspominam. Brak jakiejkolwiek stłuczki i poważniejszego mandatu prócz przekroczonej prędkości. Ponadto pracuje jako instruktor szkoły jazdy, nauczam najmłodszych by mogli sprawnie i przepisowo poruszali się po zakątkach jak i centrach miasta. Od niedawna postanowiłem poszukać pracy w korporacji taksówkarskiej ponieważ chcę łączyć swoje zamiłowanie do jazdy samochodem z dorobkiem materialnym. Posiadam swoje autko jak i motor co stwierdza fakty że jednak warto mi zaufać i dać pod opiekę pojazd Taxi.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Przeanalizowany i z pełnym sumieniem go zatwierdzam.

:: OOC ::

Adnotacja OOC: Lubie spędzać czas przy tej oto grze ponieważ rozwija ona moje umiejętności logiki. Łatwo nawiązuje kontakty, potrafię pracować w duże grupie ludzi a zarazem nią rządzić oraz planować jej poczynania. Ciężko mnie zdenerwować oraz wyprowadzić z równowagi. Swoją przygodę na serwerach RP zacząłem już 3-4lata temu, wiec mogę śmiało stwierdzić że moja znajomość w dziedzinie Gier RP stoi na umiejętności ponad przeciętnej ( 90%). Jestem osobą która z zamiłowaniem gra w gry odzwierciedlające prawdziwe życie, dla tego z bardzo miłą chęcią odgrywam wszelki akcje Role-playing'u. Jako użytkownik Net4game posiadam dwie branżę które się prężnie rozwijaj i dają ciekawy dochód materialny.

(( Postanowiłem dać adnotacje od siebie || Może w raz poznacie mnie bardziej niż prosty wzór podania  :) ))

• Do góry
    • 0

#9 WieśkoJestem206 02/09/2013 - 21:27

WieśkoJestem
  • Gracz

Imię: Tyler

Nazwisko: Banks

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?: Tak jest

Tel: uzupełnie

Dlaczego REZMERS TAXI: Praca w Rezmes Taxi to z mojej strony przemyślana decyzja. Kierowca to między innymi osoba kompetentna, zaradna, kreatywna, oraz ortodoksyjna z małym smaczkiem poczucia humoru. Ja studiuje zaocznie już 3rok na kierunku prawniczym w mieście Las Venturas więc dane cechy z łatwością nabieram w codziennych pracach. Zdaję sobie sprawę, że to trudna

praca, odpowiedzialna i czasochłonna. Wiem, bo mój tata pracował w Pasadena TAXI Las Ventruas i obejmował tam stanowisko V-Szefa. Nie zakładam z góry najgorszego ale liczę się z tym, że w tej pracy trzeba być przygotowanym na wszystko, potrafić szybko podejmować decyzje, być twardym, odpowiedzialnym. Z drugiej strony to praca, która daje stabilność, zatrudnienie, stałą pensję, prawa emerytalne po krótszym okresie pracy niż w pozostałych zawodach, możliwość rozwoju, szkolenia. To praca, w której człowiek się nie nudzi i która potrafi dać dużo satysfakcji. Dla tego chce objąć stanowisko kierowcy i oddać się tej pracy całym sercem.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Od 7lat posiadam prawo jazdy, czas który przeleciał od wydania ich w Urzędzie naprawdę miło wspominam. Brak jakiejkolwiek stłuczki i poważniejszego mandatu prócz przekroczonej prędkości. Ponadto pracuje jako instruktor szkoły jazdy, nauczam najmłodszych by mogli sprawnie i przepisowo poruszali się po zakątkach jak i centrach miasta. Od niedawna postanowiłem poszukać pracy w korporacji taksówkarskiej ponieważ chcę łączyć swoje zamiłowanie do jazdy samochodem z dorobkiem materialnym. Posiadam swoje autko jak i motor co stwierdza fakty że jednak warto mi zaufać i dać pod opiekę pojazd Taxi.

Czy akceptujesz nasz regulamin?: Przeanalizowany i z pełnym sumieniem go zatwierdzam.

:: OOC ::

Adnotacja OOC: Lubie spędzać czas przy tej oto grze ponieważ rozwija ona moje umiejętności logiki. Łatwo nawiązuje kontakty, potrafię pracować w duże grupie ludzi a zarazem nią rządzić oraz planować jej poczynania. Ciężko mnie zdenerwować oraz wyprowadzić z równowagi. Swoją przygodę na serwerach RP zacząłem już 3-4lata temu, wiec mogę śmiało stwierdzić że moja znajomość w dziedzinie Gier RP stoi na umiejętności ponad przeciętnej ( 90%). Jestem osobą która z zamiłowaniem gra w gry odzwierciedlające prawdziwe życie, dla tego z bardzo miłą chęcią odgrywam wszelki akcje Role-playing'u. Jako użytkownik Net4game posiadam dwie branżę które się prężnie rozwijaj i dają ciekawy dochód materialny.

(( Postanowiłem dać adnotacje od siebie || Może w raz poznacie mnie bardziej niż prosty wzór podania  :) ))

Akceptuje.

• Do góry
    • 0

#10 Kakaszy0 28/09/2013 - 19:34

Kakaszy
  • Gracz

Imię:Darrin

Nazwisko:Bonadio

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:Tak

Tel:Brak

Dlaczego REZMERS TAXI:bo chce pomuc wam sie rozwijać.

Doświadczenie w branży taksówkarza: Jestem taksówkarzem od 3 lat wiec wiem to i owo o ty zawodzie

Czy akceptujesz nasz regulamin?:Tak

• Do góry
    • 0

#11 Ramzesik3 29/09/2013 - 13:22

Ramzesik
  • Gracz

Imię:Allan

Nazwisko:Carif

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:Tak to i to

Tel:3368693

Dlaczego REZMERS TAXI:Ponieważ uważam że ta firma taksówek może mi przynieść wymarzoną pracę.Pracowałem już w American Taxi ,ale do korzystania był tylko jeden samochód a drugiej nie było możliwości prowadzenia.

Doświadczenie w branży taksówkarza:Od 14 roku życia marzę być taksówkarzem więc zacząłem grać w gry typu "dostarcz ludzi".Była to dość popularna gra i już wtedy powiedziałem sobie chcę zostać taksówkarzem,ale to nie było łatwe ponieważ gdy miałem 18 lat mama zmarła a tata był pijakiem więc postanowiłem się wyprowadzić i wnieść się do hotelu.Moje życie się zmieniło na całkowicie.

Czy akceptujesz nasz regulamin?:Oczywiście

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...amzes-aqrabawi/

• Do góry
    • 0

#12 Adrianovsky91 29/09/2013 - 14:05

Adrianovsky
  • Gracz

Imię: Benjamin

Nazwisko: Aragona

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?: Jasne.

Tel: (Dzisiaj będzie)

Dlaczego REZMERS TAXI:

Przeglądając różne tematy rekrutacyjne, dotyczące innych firm, natrafiłem się na tą i muszę powiedzieć, że wyjątkowo mnie ona zainteresowała. Nawet nie wiem czym to było spowodowane, aczkolwiek postanowiłem spróbować swoich sił i napisać podanie. Czytając wszelkie informacje o tej firmie, bardzo mnie ona zaciekawiła i pragnąłem zostać jej członkiem. Na mieście również słyszałem wiele pozytywnych ocen i komentarzy o waszej firmie, lecz wtedy jeszcze nie zdawałem sobię sprawy, że napisanie podania do was będzie aż takim dużym krokiem w przód. Dlatego właśnie Rezmers Taxi.

Doświadczenie w branży taksówkarza:

Powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie pracowałem w taksówkarnii. Lecz mogę zapewnić z ręką na sercu, że potrafie kierować pojazdem, mam ukończony kurs prawa jazdy, znam na pamięć calutkie San Andreas, z niczym nie będę miał problemu. Jestem sumiennym człowiekiem, pracowitym z zapałem do pracy. Łatwo nawiązuje nowe kontakty z kolegami jak i koleżankami z pracy, można się ze mną dogadać, czy miło porozmawiać przy kawce przed pracą.

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...73-adrianovsky/

Użytkownik Adrianovsky edytował ten post 29/09/2013 - 14:06

• Do góry
    • 0

#13 Morg75 29/09/2013 - 15:23

Morg
  • Gracz

/del

Użytkownik Majeranek edytował ten post 04/10/2013 - 20:48

• Do góry
    • 0

#14 Wozzo213 29/09/2013 - 19:12

Wozzo21
  • Gracz

Imię:Luke

Nazwisko:Hobbs

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:Tak

Tel:3056316

Dlaczego REZMERS TAXI:Ponieważ sądzę,że jestem w stanie pomóc waszej firmie.

Doświadczenie w branży taksówkarza:Niestety,niskie ale jako ogólny kierowca wysokie.

Czy akceptujesz nasz regulamin?:Tak

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...ernesto-walker/

• Do góry
    • 0

#15 pepciu1075 04/10/2013 - 19:49

pepciu
  • Gracz

Imię: Cranford

Nazwisko:McDonald

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:TAK (3575km)

Tel: 2702848

Dlaczego REZMERS TAXI: Przeglądając oferty trafiłem na tą firmę, przyciągneła mnie prostota, oraz bardzo dobre pojazdy. Myślę że taka firma bardzo długo pożyje, ludźie będą naprawiać po sobie taxi-zaczym idzie będe miał normlane warunki do pracy. Nie chciałbym trafić na firme w której wsiadam do rozwalonego pojazdu poczym muszę naprawiać go bo jeszcze złapie mandat-uczmy się odpowiadać za swoje czynny.

Doświadczenie w branży taksówkarza:TAK, dużo pracowałem w firmach taxi, miałem zaszczyt jeździć TABSAMI.

Czy akceptujesz nasz regulamin?:TAK

OOC

Konto globalne : http://net4game.com/...60174-xmistrzx/

Użytkownik xmistrzx edytował ten post 04/10/2013 - 19:50

• Do góry
    • 1

#16 Life is Brutal8 05/10/2013 - 12:45

Life is Brutal
  • Gracz

Imię: Arek

Nazwisko:Citino

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:Tak.

Tel:3381761

Dlaczego REZMERS TAXI:Ponieważ jesteście bardzo prosperującą firmą taxi W Los Santos

Doświadczenie w branży taksówkarza:Tak pracowałem w wielu firmach taxi i 

Czy akceptujesz nasz regulamin?:Tak.

Konto globalne;http://net4game.com/...56920-wibra123/

Użytkownik wibra123 edytował ten post 05/10/2013 - 12:46

• Do góry
    • 1

#17 krystian51598424 08/11/2014 - 00:58

krystian5159842
  • Gracz

Imię:

Nazwisko:Stephen

Posiadasz prawa jazdy oraz dowód?:Jasne prawko-189km

Tel:4784318

Dlaczego REZMERS TAXI:Chciałbym sie dalej rozwijać a nie stać za ladą , myślę że jesteście zgraną ekipą i pomagacie sobie wzajemnie.

Doświadczenie w branży taksówkarz:Byłem kierowcą w kursach jazdy oraz Taxi , jeżdżę samochodem juz 2 lata , znam miasto.

Czy akceptujesz nasz regulamin?:Pewnie że tak

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: praca, taxi

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych