http://www.youtube.com/watch?v=kL4TNpqJpm0&feature=youtu.be
Takie tam podczas bicia duty ;d
http://www.youtube.com/watch?v=kL4TNpqJpm0&feature=youtu.be
Takie tam podczas bicia duty ;d
pierdolone odwalacze.
Takie rzeczy tylko w centrum.
Jeszcze masz czas zamknąć temat, bo szkoda mi Ciebie/Was.
Jeszcze masz czas zamknąć temat, bo szkoda mi Ciebie/Was.
Czemu Ci mnie szkoda - bo nagrałem odwalaczy?
Fajny event.
Moim zdaniem Gm'mowie powinni karać surowiej. I też jest za dużo broni i każdy może ją posiadać bez mniejszego problemu i właśnie takie rzeczy powstają... Dm, odwalanie i inne rzeczy...
Czemu Ci mnie szkoda - bo nagrałem odwalaczy?
Bo wrzucasz tutaj coś takiego. Nie interesuje nas to, co dzieje się w centrum. Wrzucasz ich poziom, a sam z nimi grasz człowieku,
Bo wrzucasz tutaj coś takiego. Nie interesuje nas to, co dzieje się w centrum. Wrzucasz ich poziom, a sam z nimi grasz człowieku,
To nie oglądaj? Idź hejtuj gdzie indziej, bo widzę, że spinasz dupsko choć nie widziałeś jak gram. //oh
hahah beka z gościa
Na szczęście Pan Wesley A. został ukarany i dostał bana
Na szczęście Pan Wesley A. został ukarany i dostał bana
Ale niestety tylko "bana w wyniku klątwy (na 14 dni)".
W centrum niebezpieczniej niż na South Central.
Boże niektórzy ludzie, tacy jak ty powinni wrócić na (rekama)a. Skoro cię to nie interesuje to tu nie wchodź. Uraził twoją dume? Nikogo to nie obchodzi typie.
Czeego tu sie spodziewać po mechazordzie bez zarobku, czysty DM i zero RP. Zwłaszcza przez tych kurewskich mechaników i centrumowiczów szerzy sie jebany DM' na serwie. :-|

Popularny
http://www.youtube.com/watch?v=ENgm74M7GMg
W centrum niebezpieczniej niż na South Central.
Zawsze tak było Podjedżam pod apteke a koleś na parkingu do mnie zaczyna strzelać z M4.
Wesley czyści miasto! Ale słabi Ci frajerzey z tej mafi, dostał BW.. HAHAHA. Jaka beka. Tyle opon co rozwaliłem to warsztaty zbiją gruby hajs. Co jak co, ale props dla Wesleya i Blacki sie nalezy.
[w=]
Wesley czyści miasto! Ale słabi Ci frajerzey z tej mafi, dostał BW.. HAHAHA. Jaka beka. Tyle opon co rozwaliłem to warsztaty zbiją gruby hajs. Co jak co, ale props dla Wesleya i Blacki sie nalezy.
-
Użytkownik converse edytował ten post 30/10/2013 - 07:07
sam jestes frajerem, leszczu. Pamietam jeszcze jak zajebiscie plakales podczas porwania na Twoja smieszna osobe.
Graj teraz na MK jakim jest Sonny Adams, http://net4game.com/...05648-m4k4v3li/ i wypieraj sie, ze to nie ty, tylko twoj brat/sasiad
Pozdrawiam, banowac frajerow elo.
s(cenzura)aj noł nejmie bo ci przebije opony
[w=Hejter.]
Jak ja wide nick Converse to mi sie srać chce. Jestes takim (cenzura)onym cwaniakiem jakich mało, taki jestes (cenzura)a kozak, to dawaj na solo w realu gnojku mało. Tylko przy kompie na(cenzura)asz no-lifie za(cenzura)ny (cenzura)a i (cenzura)isz jak szmata jakas. Tamto konto nie jest moje i sie od(cenzura), bo to moj kolega fagasie (cenzura)ny. Ty mi mozesz wylizac jajeczka od spodu cwelusie.. CONVERS TO PAŁA I TYLE (cenzura)A.. Frajerem to jesteś Ty i Twoja ekipa z N4G. Nie masz kolegów w realu to tylko na(cenzura)asz w SAMP'a cieciu posrany. Peace, yo'w frajerze (cenzura)ny.
sam jestes frajerem, leszczu. Pamietam jeszcze jak zajebiscie plakales podczas porwania na Twoja smieszna osobe.
Graj teraz na MK jakim jest Sonny Adams, http://net4game.com/...05648-m4k4v3li/ i wypieraj sie, ze to nie ty, tylko twoj brat/sasiad
Pozdrawiam, banowac frajerow elo.
Ponad 1000h przegrał no-life (cenzura)ny. HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAH.. Chuj Ci w dupe, bo Ci opony przebije (cenzura)a, nie znasz dnia ani godziny kiedy Ci rozjebie dupsko z mp5. FUCK SWAG.
[w=Hejter.]
Takie rzeczy tylko w centrum.
Czy ja wiem czy tylko w betrum. Mnie oni dzisiaj rozjebali w Street Gym, zaś jeszcze taką dupeczke w Moontser Gym. Powoli zaczynam się ich bać...
i dobrze.
Moim zdaniem Gm'mowie powinni karać surowiej. I też jest za dużo broni i każdy może ją posiadać bez mniejszego problemu i właśnie takie rzeczy powstają... Dm, odwalanie i inne rzeczy...
Tak to jest jak pozwolili używać broni w centrum
Powinien znów być zakaz strzelania w centrum. :c
Użytkownik Andyoszek edytował ten post 31/08/2013 - 00:44
Gracze, rozrywka i inne →
Poradniki i początek gry →
Poradniki dla zakorzenionych →
SAMP W 144HZNapisany przez Wytrychowiec Jasiu, 30/05/2019 |
|
|
||
Hyde Park →
Problemy niezwiązane z net4game →