Za Zagłębiaka
Pozdrawiam!
http://www.youtube.com/watch?v=GdhEqAPpLP0

Popularny
Za Zagłębiaka
Pozdrawiam!
http://www.youtube.com/watch?v=GdhEqAPpLP0
dobre
szkoda, że złapani
Słabo.
szkoda, że złapani
Noo, troszku szkoda - Ale i tak fajnie było
Słabo.
Oj bo za boli :bat:
Użytkownik Skarbex edytował ten post 23/08/2013 - 12:18

Popularny
taką ekipą to na grzyby, nie na konwój pd
taką ekipą to na grzyby, nie na konwój pd
Tak na prawde to było nie planowane - Mieliśmy tylko przejechać i zobaczyć co to będzie, ale wyszło jak wyszło - Strzelaliśmy sie dobre 10 min
Mój radiowóz na pierwszym planie na strzelaninie.
Dzięki chłopaki, fajnie było.
Mój radiowóz na pierwszym planie na strzelaninie.
Dzięki chłopaki, fajnie było.
Było było, tylko nadal nie czaje skąd ten Huntley był
Fajnie było, ale wiedziałem że tak będzie Teraz pewnie /przetrzymaj 48 h atak na konwój i do sprawy ;/

Popularny
chujostwo, mafia powinna działać w ukryciu, a nie napierdalać na jakiś śmieszny konwój. i do tego jeszcze daliście się złapać XD
Takie sobie.
Słabo.
jefe La Eme atakuje sobie konwój, spoko
Słabiutko. W dwa auta na konwój napadać.
Daxey Proszę Nie płacz, że Ci nie wychodzi i że lubicie robić MG - Rozmawialiśmy coś wczoraj na ten temat
Dobrze, że szczelajom do PD.
Daxey
Proszę Nie płacz, że Ci nie wychodzi i że lubicie robić MG - Rozmawialiśmy coś wczoraj na ten temat
Jeśli krytyka (uzasadniona) jest dla Ciebie płaczem, to cofnij się do podstawówki. Nie ogarniacie klimatu la eme i próbujesz obronić swoje/wasze dobre imiona jakimś pseudohejtemna mnie, nauczcie się grać albo wybierzcie łatwiejszy klimat, tyle.
Jeśli krytyka (uzasadniona) jest dla Ciebie płaczem, to cofnij się do podstawówki. Nie ogarniacie klimatu la eme i próbujesz obronić swoje/wasze dobre imiona jakimś pseudohejtemna mnie, nauczcie się grać albo wybierzcie łatwiejszy klimat, tyle.
Nie będę prowadził z Tobą tej rozmowy - Jak chcesz coś mi powiedzieć to proszę - Masz skype, masz PW - Dziękuje
Cienko widzę waszą grę, jeżeli sam lider dopuszcza się do ataku na konwój, do tego w tak małą grupę i daje się po iluś minutach złapać...

Popularny
mówiłem, że są gównem.

Popularny
najsmieszniejsza akcja jakom zem widzial w tym rokó hyba.
czemó ten most się nie zapaduł jak w gta tri?
Suaboo.
Dać się złapać policji.
Robili co mogli. przegrali. tak czasem bywa w życiu
Mi się podoba.
nie rozumiesz klimatów la eme, w rzeczywistości takich rzeczy nie odpierdalają - napady na konwój etc.
nie rozumiesz klimatów la eme, w rzeczywistości takich rzeczy nie od(cenzura)ają - napady na konwój etc.
I?
I gówno, jak nie potrafią odwzorować odpowiednio tego klimatu to niech go nie grają, bo robią syf i tak są już pośmiewiskiem w kręgach org. przestępczych. nie mam pojęcia po co ich jeszcze trzymają.
Pewnie dlatego, że wszyscy, którzy mieli coś w głowie wybyli z tego serwera, bo poziom jest tu tak niski jak moja podłoga w kuchni. I muszą uzupełniać luki jakimś gównem.
Użytkownik Dzikuu edytował ten post 24/08/2013 - 12:04
Syf, syf, syf TRZY RAZY NIE - Dziękujemy, "RZEGNAM"
Mi się nutka podoba , akcja widać, że spontaniczna, zdecydowanie zbyt mała ekipa, żeby porywać się na taki konwój.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych