Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Rekrutacja "Alessa Taxi"

• Please log in to reply
94 odpowiedzi w tym temacie

#81 Misiulka — 9 14/09/2013 - 14:00

Misiulka
  • Gracz

Imię Nazwisko: Alvaro Vitanza

Numer telefonu:330-15-46

Posiadasz prawo jazdy?: Posiadam

Dlaczego akurat Ty? : Wykonuję swoją robotę należycie. Nie rozwożę taryfą paczek. Samochód zostawiam zatankowany. Mam doświadczenie z dwóch firm Taxi i przejechane ponad 1500km. Jeżdżę sprawnie, bezpiecznie i przestrzegam zasad ruchu drogowego. Jestem zawsze pogodny i uprzejmy dla klientów.

Imię Nazwisko: Anton Bogdanovich
Numer telefonu: 333-645-7
Posiadasz prawo jazdy?: Tak.
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania): Konsekwentny, Odpowiedzialny oraz pozytywnie nastawiony do życia. Są to trzy cechy które reprezentuje swoją osobą. Miałem okazje pracować w nauce jazdy, Poprzedni pracodawca był ze mnie w pełni zadowolony, Tak jak pisałem powyżej mogę się pochwalić 4'ro letnią bez szkodową jazdą, Warto również dodać iż mieszkam w Los Santos od urodzenia, może 22'lata to nie dużo aczkolwiek zanm to miasto jak własną kieszeń. Co mogę zaoferować firmie? Proste, sumienną i dobrze wykonaną pracę na stanowisku kierowcy.

Accepted 2x

• Do góry
    • 0

#82 matelofos — 0 15/09/2013 - 19:04

matelofos
  • Gracz

Imię Nazwisko: Mateo Cooper

Numer telefonu: 3197390
Posiadasz prawo jazdy?: posiadam
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania):Jestem osobą chętną do współpracy. Zawsze można na mnie liczyć. Jestem osobą miłą oraz chętną do pracy. 

Posiadam prawo jazdy.

• Do góry
    • 0

#83 Mitis — 2265 16/09/2013 - 12:57

Mitis
  • Gracz

Imię Nazwisko: Angelica Jones
Numer telefonu: 227-386-4
Dlaczego akurat Ty? Więc nigdy nie pracowałam w firmie taxi i chciałabym się sprawdzić, jeżeli chodzi o doświadczenie w prowadzeniu to mam dość doskonałe gdyż pracuje w firmie naszego słynnego radia i jestem dostępna dość często za kierownicą - znam doskonale całe miasto, wątpię że bym się zgubiła, jest to nie możliwe. Pracuje także w Aptece sprzedając leki, doskonale mi to także idzie.. Jestem osobą kulturalną oraz miła - myślę że razem będzie nam się doskonale pracowało, bez żadnego problemu gdyż nie jestem osobą sprawującą problemy. Jestem w stanie poświęcić dla firmy dość sporo czasu oraz jeżeli będzie taka możliwość zająć się rekrutacja.

• Do góry
    • 0

#84 Misiulka — 9 16/09/2013 - 13:10

Misiulka
  • Gracz

Imię Nazwisko: Mateo Cooper

Numer telefonu: 3197390
Posiadasz prawo jazdy?: posiadam
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania):Jestem osobą chętną do współpracy. Zawsze można na mnie liczyć. Jestem osobą miłą oraz chętną do pracy. 

Posiadam prawo jazdy.

Imię Nazwisko: Angelica Jones
Numer telefonu: 227-386-4
Dlaczego akurat Ty? Więc nigdy nie pracowałam w firmie taxi i chciałabym się sprawdzić, jeżeli chodzi o doświadczenie w prowadzeniu to mam dość doskonałe gdyż pracuje w firmie naszego słynnego radia i jestem dostępna dość często za kierownicą - znam doskonale całe miasto, wątpię że bym się zgubiła, jest to nie możliwe. Pracuje także w Aptece sprzedając leki, doskonale mi to także idzie.. Jestem osobą kulturalną oraz miła - myślę że razem będzie nam się doskonale pracowało, bez żadnego problemu gdyż nie jestem osobą sprawującą problemy. Jestem w stanie poświęcić dla firmy dość sporo czasu oraz jeżeli będzie taka możliwość zająć się rekrutacja.

Accepted 2x

• Do góry
    • 0

#85 Ryder_Morgan — 0 17/09/2013 - 14:55

Ryder_Morgan
  • Gracz

Imię Nazwisko:Ryder Morgan
Numer telefonu:(Jeżeli to bardzo ważne to podam w grze :) poprzez pager albo na pw )
Posiadasz prawo jazdy?:Tak
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania):Chciałbym pracować u was poniewarz myśle że właśnie ta praca jest dla mnie dobra.Dobra w sensie stworzona akurat dla mnie :).Nigdy nie spowodowałem wypadku i nie uszkodziłem pojazdu.Zawsze jak gram jestem dostępny i moge w każdej chwili pójść do pracy (Taxi).Będe wykonywał prace jak najlepiej i obiecuję że będe się starał jak tylko moge :)

• Do góry
    • 0

#86 Misiulka — 9 17/09/2013 - 16:39

Misiulka
  • Gracz

Imię Nazwisko:Ryder Morgan
Numer telefonu:(Jeżeli to bardzo ważne to podam w grze :) poprzez pager albo na pw )
Posiadasz prawo jazdy?:Tak
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania):Chciałbym pracować u was poniewarz myśle że właśnie ta praca jest dla mnie dobra.Dobra w sensie stworzona akurat dla mnie :).Nigdy nie spowodowałem wypadku i nie uszkodziłem pojazdu.Zawsze jak gram jestem dostępny i moge w każdej chwili pójść do pracy (Taxi).Będe wykonywał prace jak najlepiej i obiecuję że będe się starał jak tylko moge :)

Odrzucam!

• Do góry
    • 0

#87 Ryder_Morgan — 0 17/09/2013 - 16:40

Ryder_Morgan
  • Gracz

Odrzucam!

Czemu jeżeli moge wiedzieć ?

• Do góry
    • 0

#88 Misiulka — 9 17/09/2013 - 16:42

Misiulka
  • Gracz

Czemu jeżeli moge wiedzieć ?

Za mało GS? "- 1k GS'ów"

• Do góry
    • 0

#89 Marcin Machaj — 0 19/09/2013 - 22:41

Marcin Machaj
  • Gracz

Imię Nazwisko: Nina Abbattista
Numer telefonu:3080852

Posiadasz prawo jazdy?: Tak
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania):

Ponieważ,lubię pomagac ludziom i ich wozic. moją pasjo jest worzenie ludzi wiec chcem byc taksówkarzem.lubie jezdzic z innymi graczami.To mi bardzo sie podoba zawsze chciałam pracować w taxi znam dobrze mape los santos dojade szybko w każde miejsce bardzo szanuje pojazdy nie uszkadzam ich ponieważ lubie jeździć pojazdami które wyglądają jak nowe jestem także miła i kulturalna zawsze sobie radze w ciężkich sytułaciach na serwie gram prawie cały dzień to przyniose duże zyski firmie.

• Do góry
    • 0

#90 Misiulka — 9 20/09/2013 - 06:48

Misiulka
  • Gracz

Imię Nazwisko: Nina Abbattista
Numer telefonu:3080852

Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania):

Ponieważ,lubię pomagac ludziom i ich wozic. moją pasjo jest worzenie ludzi wiec chcem byc taksówkarzem.lubie jezdzic z innymi graczami.To mi bardzo sie podoba zawsze chciałam pracować w taxi znam dobrze mape los santos dojade szybko w każde miejsce bardzo szanuje pojazdy nie uszkadzam ich ponieważ lubie jeździć pojazdami które wyglądają jak nowe jestem także miła i kulturalna zawsze sobie radze w ciężkich sytułaciach na serwie gram prawie cały dzień to przyniose duże zyski firmie.

Odrzucam!

• Do góry
    • 0

#91 SkyIsLimit — 56 22/09/2013 - 21:41

SkyIsLimit
  • Gracz

Imię Nazwisko: Lucas Griffiths
Numer telefonu: 3357591
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania): Gdyż jestem świetnym kierowcą, potrafiącym słuchać klientów, co jest ważne w tym biznesie. Dobrze znam miasto Los Santos, ale to chyba oczywiste. Ponadto postaram się wykonywać swoją pracę jak najlepiej. W końcu pieniądze nie rosną na drzewach.

• Do góry
    • 0

#92 Misiulka — 9 23/09/2013 - 08:28

Misiulka
  • Gracz

Imię Nazwisko: Lucas Griffiths
Numer telefonu: 3357591
Dlaczego akurat Ty? (minimum 4 zdania): Gdyż jestem świetnym kierowcą, potrafiącym słuchać klientów, co jest ważne w tym biznesie. Dobrze znam miasto Los Santos, ale to chyba oczywiste. Ponadto postaram się wykonywać swoją pracę jak najlepiej. W końcu pieniądze nie rosną na drzewach.

Odrzucam!

• Do góry
    • 0

#93 WizZe — 260 28/09/2013 - 10:58

WizZe
  • Gracz

Imię Nazwisko: Harold Durante
Numer telefonu: 3345152

Dlaczego akurat Ty? : Pracowałem w wielu firmach taxi jak i w naukach jazdy - niestety dane korporacje się rozpadły i niestety musiałem odejść z danych biznesów - szukam czegoś nowego co z pewnością mnie zadowoli. Jestem pracownikiem sumiennym, zawsze będę pilnował o idealny stan pojazdu. 

• Do góry
    • 0

#94 Misiulka — 9 28/09/2013 - 11:37

Misiulka
  • Gracz

Imię Nazwisko: Harold Durante
Numer telefonu: 3345152

Dlaczego akurat Ty? : Pracowałem w wielu firmach taxi jak i w naukach jazdy - niestety dane korporacje się rozpadły i niestety musiałem odejść z danych biznesów - szukam czegoś nowego co z pewnością mnie zadowoli. Jestem pracownikiem sumiennym, zawsze będę pilnował o idealny stan pojazdu. 

Accepted!

• Do góry
    • 0

#95 Misiulka — 9 16/10/2013 - 18:44

Misiulka
  • Gracz

REKRUTACJA

*OTWARTA*

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych