Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Tak wygląda impreza prawdziwych ścigantów - Increased Adrenaline.

• Please log in to reply
47 odpowiedzi w tym temacie

#1 Push 147 08/08/2013 - 21:15

Push
  • Gracz

*
Popularny

Całość przerasta sama siebie, ludzie latają na speedhacku, niewidzialnym nitrze czy grom wie co to jest. Później podczas trasy ostrzał ze strony mafii, pierwsza ich impreza i pierwsza taka klapa. Całkowity brak umiejętności zachowania się przy przejeżdżających radiowozach. Jak ktoś nie ma doświadczenia, niech się za takie rzeczy nie bierze. Dorzucę kilka SS'ów od Find in the Automotive. Dorzucam nutkę niżej bo zapomniałem dźwięk w filmiku włączyć i nutka się zrenderowała. Tak, dokładnie to wszystko jest dziwne.  :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=xEexIRagpEg&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=wTjLZwpmufw

3257376629.png

3704503446.png

3242570829.png

4568886576.png

4166707819.png

4616439608.png

• Do góry
    • 8

#2 Jakub Szymański 997 08/08/2013 - 21:21

Jakub Szymański
  • Gracz

Sultan nitro z dupy.

Nie sory ona ma wiecej FPS'ów... :DDDDDDD

• Do góry
    • 0

#3 Nerek830 08/08/2013 - 21:21

Nerek
  • Gracz

Człowiek Gryz'a, myślę że go jakoś ukarze ;)

• Do góry
    • 1

#4 Equse369 08/08/2013 - 21:24

Equse
  • Gracz

*
Popularny

Beka z pseudo ścigantów. Nie dość, że liderem jest centrumowicz, który przegrał 4k godzin w centrum, to jeszcze nie potrafi ogarnąć swoich ludzi na evencie. Jak się czegoś nie potrafi, to się za to nie bierze - proste. 

• Do góry
    • 12

#5 11patryk22 126 08/08/2013 - 21:25

11patryk22
  • Gracz

Brak mi słów co do waszej rozgrywki, pewnie używacie jakis wspomagaczy, bo nie potraficie normalnie jeździć, tak się szacunku nie zdobywa, wszystko zostało ukazane na filmiku, więc nie masz się co wymigiwać, raczej wątpię, że posiadacie tuning mechaniczne, bo by się bardzo przydało na tym serwerze, lecz nie ma go, dlatego tez jesteście jednymi wielkimi oszustami i zapewne każdy ma z was Beke, w jaki sposób gracie, możecie przybić piątkę z dziećmi z gimbazy, a nie zabierać się za scigantów. To chyba wszystko na ten temat. :)

• Do góry
    • 2

#6 Silens 1453 08/08/2013 - 21:27

Silens
  • Gracz

Z całym szacunkiem, płaczesz o przegrane 500 dolców i 70 dolarów na lek? Serio?

• Do góry
    • 0

#7 Jakub Szymański 997 08/08/2013 - 21:28

Jakub Szymański
  • Gracz

Akurat on wygrał ^^

• Do góry
    • 0

#8 Push 147 08/08/2013 - 21:28

Push
  • Gracz

O nic nie płaczę, po pierwsze mój człowiek wygrał wyścig po drugie obyło się bez BW. Coś Ci się nie udało hejtnąć.

• Do góry
    • 1

#9 Nerek830 08/08/2013 - 21:28

Nerek
  • Gracz

Nikt nie przegrał, to nie on prowadził - tamten sultan co jechał na speedhacku - przejebał ;)

• Do góry
    • 0

#10 typiczny polak 204 08/08/2013 - 21:29

typiczny polak
  • Gracz

*
Popularny

Płacze, to znaczy nawet tego płaczem nie można nazwać, ale jak już użyłeś tego słowa, to i zapewne 'płacze' o to, że takie coś istnieje na serwerze, WYWALIĆ TĄ ORGANIZJE W PI**U.

• Do góry
    • 4

#11 Equse369 08/08/2013 - 21:32

Equse
  • Gracz

Tu już nie chodzi o sumke na wyścigach, tylko o to, co pokazali strzelaniem. No kurwa - widzieliście gdzieś kiedyś, by ktoś na wyścigach strzelał do pewnej osoby?

• Do góry
    • 0

#12 Silens 1453 08/08/2013 - 21:32

Silens
  • Gracz

O nic nie płaczę, po pierwsze mój człowiek wygrał wyścig po drugie obyło się bez BW. Coś Ci się nie udało hejtnąć.

Jeśli osoba pod koniec filmu to dalej Ty - to po prostu uratował Cie Unfreez a co do organizacji - pierwszy ich Event, nie pykło, co do Speed hacka - myśle, że to wina fpsów.

Tu już nie chodzi o sumke na wyścigach, tylko o to, co pokazali strzelaniem. No (cenzura)a - widzieliście gdzieś kiedyś, by ktoś na wyścigach strzelał do pewnej osoby?

Tu raczej chodzi o polityke - komuś Ci ściganci zawadzają.

Użytkownik Silens edytował ten post 08/08/2013 - 21:33

• Do góry
    • 1

#13 Jakub Szymański 997 08/08/2013 - 21:34

Jakub Szymański
  • Gracz

Jeśli osoba pod koniec filmu to dalej Ty - to po prostu uratował Cie Unfreez a co do organizacji - pierwszy ich Event, nie pykło, co do Speed hacka - myśle, że to wina fpsów.

Bawiłeś się kiedyś z handlingiem w samp? Wierz mi to nie fps'y..

• Do góry
    • 0

#14 Silens 1453 08/08/2013 - 21:34

Silens
  • Gracz

Bawiłeś się kiedyś z handlingiem w samp? Wierz mi to nie fps'y..

Nie potrzebuje tego, nie gram w ścigach, by się tym bawić :P

• Do góry
    • 0

#15 Equse369 08/08/2013 - 21:35

Equse
  • Gracz

Tu raczej chodzi o polityke - komuś Ci ściganci zawadzają.

Być może. 

• Do góry
    • 0

#16 Jakub Szymański 997 08/08/2013 - 21:38

Jakub Szymański
  • Gracz

Nie potrzebuje tego, nie gram w ścigach, by się tym bawić :P

Ja też tego nie potrzebuje, tylko kiedyś (na innym serwie) "bawiłem sie" handlingiem. Możesz mieć nawet w lagi i tak odstawisz reszte.

• Do góry
    • 0

#17 Sultaan54 08/08/2013 - 21:54

Sultaan
  • Gracz

*
Popularny

(za rockndrug)

Ja tam się nie mieszam w tą całą prowokację, chłopaki z IA pewnie pierwszy raz w życiu prowadzili tego typu imprezę, takie gafy się wybacza - zwłaszcza, że gdzie mają się zagłębiać w tego typu klimaty, jak nie tutaj. Wy jako "osoby z większym doświadczeniem", powinniście im pomagać, a nie dowalać i drwić ich gry. Kolejna sprawa - horodek, za wszelką cenę próbujesz ich wyeliminować, wykopać dołek, ale - kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada. Szczycisz się tym, że chłopaki nie mają doświadczenia w prowadzeniu organizacji, ty też go nie masz - od kiedy pamiętam nigdy nie zajmowałeś rangi wyższej jak wanna-be, czy driver, póki nie postanowiłeś wystartować ze swoją organizacją, a swoją karierę w tego typu klimacie rozpocząłeś na przełomie 12-13, gdzie jeszcze prosperowała organizacja Adrenaline Unleashed. Powiem Ci jedno, nie sraj wyżej, niż dupę masz, bo się we własne łajno pogrążasz - chłopaku, tyle ode mnie.

A co do tego odejścia na starcie - faktycznie to jest dziwne, pogadam z Natalką i spróbuję wyjaśnić sytuację, jeśli faktycznie użyła jakiegoś wspomagacza, no to nieuniknione będą jakieś konsekwencje.

• Do góry
    • 5

#18 Yanushick 377 08/08/2013 - 21:56

Yanushick
  • Gracz

Beka z pseudo ścigantów. Nie dość, że liderem jest centrumowicz, który przegrał 4k godzin w centrum, to jeszcze nie potrafi ogarnąć swoich ludzi na evencie. Jak się czegoś nie potrafi, to się za to nie bierze - proste. 

Co jak co ale Mateusz z Karolem przegrali troche godzin w org. przestępczych. Mogli przegrać 4kh w centrum ale też troche godzin nabili w samym BUC. Co do Ozza to wiem, że nie jest to jego pierwsza przygoda w ścigantach. Tutaj raczej bym szukał problemu w członkach ekipy a nie u liderów organizacji.

Użytkownik Yanushick edytował ten post 08/08/2013 - 21:57

• Do góry
    • 1

#19 Equse369 08/08/2013 - 21:57

Equse
  • Gracz

Co jak co ale Mateusz z Ozzem przegrali troche godzin w org. przestępczych. Mogli przegrać 4kh w centrum ale też troche godzin nabili w samym BUC. Co do Ozza to wiem, że nie jest to jego pierwsza przygoda w ścigantach. Tutaj raczej bym szukał problemu w członkach ekipy a nie u liderów organizacji.

To się też tyczy liderów, bo wkońcu to oni ich zaprosili do organizacji. 

• Do góry
    • 0

#20 Ozz428 08/08/2013 - 22:00

Ozz
  • Gracz

*
Popularny

No i co ten filmik ukazuje? Wyścig osób, które nie są w Increased Adrenaline, ale obrywa sie organizacji. Hm, robimy event - jest źle, nie robimy - jest źle. Staraliśmy się zorganizować wyścigi, pojawiła się organizacja, która najwidoczniej coś ma do I-A i użyli broni. 

• Do góry
    • 3

#21 Push 147 08/08/2013 - 22:05

Push
  • Gracz

(za rockndrug)

Ja tam się nie mieszam w tą całą prowokację, chłopaki z IA pewnie pierwszy raz w życiu prowadzili tego typu imprezę, takie gafy się wybacza - zwłaszcza, że gdzie mają się zagłębiać w tego typu klimaty, jak nie tutaj. Wy jako "osoby z większym doświadczeniem", powinniście im pomagać, a nie dowalać i drwić ich gry. Kolejna sprawa - horodek, za wszelką cenę próbujesz ich wyeliminować, wykopać dołek, ale - kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada. Szczycisz się tym, że chłopaki nie mają doświadczenia w prowadzeniu organizacji, ty też go nie masz - od kiedy pamiętam nigdy nie zajmowałeś rangi wyższej jak wanna-be, czy driver, póki nie postanowiłeś wystartować ze swoją organizacją, a swoją karierę w tego typu klimacie rozpocząłeś na przełomie 12-13, gdzie jeszcze prosperowała organizacja Adrenaline Unleashed. Powiem Ci jedno, nie sraj wyżej, niż dupę masz, bo się we własne łajno pogrążasz - chłopaku, tyle ode mnie.

A co do tego odejścia na starcie - faktycznie to jest dziwne, pogadam z Natalką i spróbuję wyjaśnić sytuację, jeśli faktycznie użyła jakiegoś wspomagacza, no to nieuniknione będą jakieś konsekwencje.

Ty to zwłaszcza największy ścigant z największą ekipą, zawsze niby taka ekipa, jak dochodzi do imprezy wpadają dwie, trzy osoby. Co do Twojej Natalki, przecież sam się zapierałeś "Ona nic nie ma i przestańcie płakać". Teraz gdy ukazaliśmy filmik na tacy zrobiłeś się taki pobłażliwy, dziwne.

• Do góry
    • 1

#22 Twixxiu 1769 08/08/2013 - 22:17

Twixxiu
  • Gracz

Po co spinacie..Arabą się nudziło.nic dodać nic ująć..nie nasza wina że tak wyszło tego w planach nie było.

• Do góry
    • 0

#23 stivi9849 08/08/2013 - 22:20

stivi98
  • Gracz

Po co spinacie..Arabą się nudziło.nic dodać nic ująć..nie nasza wina że tak wyszło tego w planach nie było.

Nie nudziło nam się - mieliśmy do tego powody. I jakbyście zauważyli to wjechały w was 4 organizacje. :rolleyes:

• Do góry
    • 0

#24 6lxry Bxyz 380 08/08/2013 - 22:20

6lxry Bxyz
  • Gracz

Nie tylko Araby tam było, no ale dobra... W sumie to ta akcja nie wyszła z naszej inicjatywy tylko byliśmy tam pomóc..

• Do góry
    • 0

#25 Sultaan54 08/08/2013 - 22:23

Sultaan
  • Gracz

Ty to zwłaszcza największy ścigant z największą ekipą, zawsze niby taka ekipa, jak dochodzi do imprezy wpadają dwie, trzy osoby. Co do Twojej Natalki, przecież sam się zapierałeś "Ona nic nie ma i przestańcie płakać". Teraz gdy ukazaliśmy filmik na tacy zrobiłeś się taki pobłażliwy, dziwne.

(za rockndrug)

Szczym twarz hipokryto, wielce "oburzony" o podmianki, a sam macza od dłuższego czasu w tym swoje brudne paluchy, nie chciej, żebym musiał Cię publicznie skompromitować, bo mam nawet kilka materiałów video, z których za cholerę się nie wytłumaczysz.

Nie największy, ale większy od Ciebie. No właśnie, tutaj nasza mentalność się różni, ja wolę mieć na pokładzie kilku porządnych ludzi, z którymi zawsze zagram coś elegancko, a nie bandę matołów, którzy nie nadają się do niczego. Porównaj sobie okres działania naszych projektów i ogół ludzi, tych starych wyg, którzy opuścili serwer pod naciskiem poziomu tutaj panującego. Daj mi miesiąc na rozwinięcie projektu, wtedy będziesz miał możliwość wypowiadania się, akurat dzisiaj to wam "aktywność" nie dopisała, a nas było pięciu, także.

• Do góry
    • 1

#26 Pan Żółw33 08/08/2013 - 22:23

Pan Żółw
  • Gracz

Nie robimy nic na co nie mamy pokrycia IC. Macie kreta, a ten mały gryzoń sprzedał miejsce, wykopał pod wami tunel, dzięki któremu was dorwaliśmy. Mieliśmy powody czysto ic by was ostrzelać, których tutaj nie wymienię, ale przyniosły nam korzyść. Rozumiesz twixx, prawa rynku. Sam jako główny dostawca w całym South Central powinieneś doskonale to rozumieć. A ... główny dostawca może niedługo zmienić swój tytuł.

• Do góry
    • 0

#27 Twixxiu 1769 08/08/2013 - 22:25

Twixxiu
  • Gracz

*
Popularny

Powód jaki znam to sprzedawanie ammo pixosowi...skąd o tym mogli się dowiedzieć brak dowodów których mi nie ujawnili ;)- Tak po za tym..Żółw grał w naszej org co widać tu http://i.imgur.com/Pkqj9JR.png ..Zgodzę się robiliśmy interesy..A raczej on więc pewnie pstrykną se SS'a i podesłał do nich bo u nich ciągle miał grać..On jest jedyna osobą która to robiła.

• Do góry
    • 3

#28 stivi9849 08/08/2013 - 22:26

stivi98
  • Gracz

/del

Użytkownik stivi98 edytował ten post 08/08/2013 - 22:26

• Do góry
    • 0

#29 Twixxiu 1769 08/08/2013 - 22:27

Twixxiu
  • Gracz

/del

czekam na skejpie teraz..Mam mało czasu..potrzeba mi dowodów na TERAZ.

• Do góry
    • 2

#30 Pan Żółw33 08/08/2013 - 22:28

Pan Żółw
  • Gracz

Powód jaki znam to sprzedawanie ammo pixosowi...skąd o tym mogli się dowiedzieć brak dowodów których mi nie ujawnili ;)- Tak po za tym..Żółw grał w naszej org co widać tu http://i.imgur.com/Pkqj9JR.png ..Zgodzę się robiliśmy interesy..A raczej on więc pewnie pstrykną se SS'a i podesłał do nich bo u nich ciągle miał grać..On jest jedyna osobą która to robiła.

Jak mogłem podesłać im SSy o evencie, który był dzisiaj, a moja postać nie żyje od dobrych dwóch, trzech dni? Brak ujawnianych informacji, Brak MG.

A powód, który wymieniłeś jest tak błahy, że nie ma dla mnie znaczenia i nie przyniósł by żadnych profitów. Ślepy strzał.

• Do góry
    • 0

#31 Szczodry402 08/08/2013 - 22:34

Szczodry
  • Gracz

*
Popularny

Musiałem postrzelać sobie trochę z empepięć bo ammo za długo stygło, sorki panowie.

• Do góry
    • 3

#32 Push 147 08/08/2013 - 22:47

Push
  • Gracz

*
Popularny

Nie tylko Araby tam było, no ale dobra... W sumie to ta akcja nie wyszła z naszej inicjatywy tylko byliśmy tam pomóc..

Nie nudziło nam się - mieliśmy do tego powody. I jakbyście zauważyli to wjechały w was 4 organizacje. :rolleyes:

Propsy za akcję :)

• Do góry
    • 5

#33 Dejwit466 08/08/2013 - 22:52

Dejwit
  • Gracz

I właśnie teraz takich będzie co raz więcej ;)))) 

• Do góry
    • 0

#34 Nyggga516 09/08/2013 - 10:55

Nyggga
  • Gracz

Nie no, to co czytam to jest śmiechu warte.

• Do góry
    • 0

#35 Halucyn4701 09/08/2013 - 11:27

Halucyn
  • Gracz

Co do handling to, żeby poprawnie działał musi być zainstalowany sobeit. A wątpię, aby ziomuś popylał właśnie na nim - akcje IC, to akcja IC. Trzeba było to zgłosić GM'owi, a jeśli go nie było porozmawiać prywatnie z liderem organizacji. Porobić screeny z nickami i po robocie. 

Spinać się każdy potrafi, ale już wyjaśnić nie bardzo. 

• Do góry
    • 0

#36 Normalny63 09/08/2013 - 11:50

Normalny
  • Gracz
Beka.
  • Do góry
    • 1

#37 glodziu21 11/08/2013 - 19:43

glodziu
  • Gracz

Tak to jest jak fraternity nie ma wszystkiego pod kontrolą. 

• Do góry
    • 0

#38 Volody 520 11/08/2013 - 22:41

Volody
  • Gracz

Posty z tematu Public Enemy Drivers.

Ja(cenzura)e BOSKO ! dlaczego ja nie mam samochodu XD

Jazda, zresztą jak zawsze. NA PROPSIE!

Tak oceniano zawsze grę flupów. Tutaj widzę same hejty. Tylko wiecie czym się różniły tamte hejty od tego? Nigdy nie mówiono, że jest nie ogar, chlew i smród. Zawsze był poziom, a to że chciał mniej osób było uargumentowane tym, że łatwiej się wybijało sprzedawczyków. No ale cóż...

FLUP MI KAZAŁ :D

Użytkownik Volody edytował ten post 11/08/2013 - 22:41

• Do góry
    • 0

#39 KlusekPospolity494 11/08/2013 - 23:24

KlusekPospolity
  • Gracz

Prawdziwych ścigantów? RILI?!

• Do góry
    • 1

#40 Wejder3084 12/08/2013 - 06:54

Wejder
  • Gracz

Posty z tematu Public Enemy Drivers.

Tak oceniano zawsze grę flupów. Tutaj widzę same hejty. Tylko wiecie czym się różniły tamte hejty od tego? Nigdy nie mówiono, że jest nie ogar, chlew i smród. Zawsze był poziom, a to że chciał mniej osób było uargumentowane tym, że łatwiej się wybijało sprzedawczyków. No ale cóż...

FLUP MI KAZAŁ :D

To była ironia. Wystarczy spojrzeć na filmik, pod którym umiejscowiłem ten komentarz.  :lol:

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych