Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[REKRUTACJA] BlueFM - najlepsza radiostacja w Santos!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 KlusekPospolity — 494 07/08/2013 - 14:50

KlusekPospolity
  • Gracz

F60KJEJ.png

BlueFM rekrutuje na stanowiska:

- Kierownik

- Dziennikarz

Wymagamy:

- doświadczenia

- 30 minut pracy każdego dnia

- chętnego nadawania podczas służby

- kreatywności i asertywności

Oferujemy:

- wypłaty w wysokości 220$-270$

- awanse, premie

- służbowy pager

1ohPkCl.png

Wzór podania:

Imię i nazwisko:
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?:
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?:

((podania sprawdzają Screeaam i KlusekPospolity))

• Do góry
    • 1

#2 TomasPL — 0 07/08/2013 - 15:01

TomasPL
  • Świeżak

**Przeglądając strony internetowe Dominik ujrzał ogłoszenie o nowym Radio BlueFM, spodobała się reklama więc napisał krótkie podanie**.

Imię i nazwisko: Dominik Acosta
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Oczywiście, po to piszę owe podanie.

**Kończąc to robic, zamknął laptopa i włączył TV".

• Do góry
    • 0

#3 Dżunior — 370 07/08/2013 - 15:01

Dżunior
  • Gracz

Imię i nazwisko: Damian Rossi
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Pracowałem ponad rok temu w jedynej wtedy radiostacji, San News.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Będe prowadził napewno zachęcające audycje, by przybyło naszej radiostacji klientów. Nawet jeśli będa to jakieś nieciekawe audycje, to myślę, że najważniejsze jest, żeby to nasze radio nadawało cały czas. Interesuje się sportem, więc na ten temat będe robił audycje.

• Do góry
    • 0

#4 Metiu121 — 40 07/08/2013 - 15:26

Metiu121
  • Gracz

**Przeglądając internet na swoim laptopie Vito z ciekawości wszedł na stronę na której znajdują się różnorodne oferty pracy, otwiera stronę BlueFM i klika przycisk: WYPEŁNIJ FORMULARZ**
Imię i nazwisko: Vito Mancini
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Organizowałbym rozmaite programy, od wiadomości z całego Los Santos po relacje z imprez i różnych imprez tego typu. Organizowałbym wiele eventów dla słuchaczy naszego radia, moja praca tutaj nie sprowadzałaby się do organizacjii giełd jak u konkurencji. Mam pomysł na kilka programów:

1: Wiadomości
2. Recenzje różnych klubów, restauracji itp.

3. Relacje z imprez

4. Testy różnych pojazdów.

I kilka innych programów których tu nie wymieniłem.

**Vito klika przycisk "WYŚLIJ FORMULARZ" i opuszcza stronę z ofertami pracy.**

Użytkownik Metiu121 edytował ten post 07/08/2013 - 16:48

• Do góry
    • 0

#5 Fenix_Raven — 17 08/08/2013 - 12:32

Fenix_Raven
  • Gracz

**Przechodząc obok kwatery Blue FM do skrzynki na listy wrzuca uprzednio napisaną kartkę w formacie A4 do skrzynki poczym odchodzi**

Imię i nazwisko: Claudio Tirotta.

Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie, ale szybko się uczę, i jestem przekonany że jako kierownik czy też dziennikarz, dam sobie radę, a w czasie mojego etatu, postaram się i was przekonać do poparcia mojego zdania.Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?:  Czym zabawić? Nie wiem, ale wiem jak mogę ich zaciekawić, to znaczy robiąc wywiady z różnymi osobami, na różny temat, między innymi "Jak zarobić w Los Santos" - Bo koniec końców to pytanie nurtuje całe Los Santos. Będę również prowadził różne giełdy samochodowe przez radio, jak i reklamował działalności które wcześniej nas wynagrodzą, postaram się również o to, by codziennie o jednej i tej samej godzinie nadawać wiadomości, najważniejsze wiadomości dnia, nie takie jak inne stacje że raz o tej, raz o tej. Ale o jednej, pewnej godzinie w której wszyscy gdy popatrzą na zegarek pomyślą, O, 13 - Czas na wiadomości Blue FM. Tyle mogę powiedzieć na wstępie, co będzie dalej, nie wiem, ale wiem jedno, będę się starać, by nasi słuchacze byli zadowoleni, i wracali do nas na audycje.

Użytkownik Fenix_Raven edytował ten post 08/08/2013 - 12:34

• Do góry
    • 2

#6 hihi1991x — 1016 08/08/2013 - 15:11

hihi1991x
  • Gracz

**Przeglądając dziennik LS Kayden zauważył ciekawe ogłoszenie. BlueFM, zdecydował napisać do nich list motywacyjny:*

Imię i nazwisko: Kayden Wright

Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Zabawiać to mało powiedziane, organizował bym konkursy, nadawał prognozę pogody, uczęszczał na jakiś rozprawach sądowych itp. Po prostu nadaje się na tą prace. Pozdrawiam. 

**Po napisaniu listu Kayden wziął kopertę po czym wsadził list i zaniósł do skrzynki**

Użytkownik Looter edytował ten post 08/08/2013 - 15:12

• Do góry
    • 0

#7 KlusekPospolity — 494 08/08/2013 - 15:48

KlusekPospolity
  • Gracz

Imię i nazwisko: Damian Rossi
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Pracowałem ponad rok temu w jedynej wtedy radiostacji, San News.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Będe prowadził napewno zachęcające audycje, by przybyło naszej radiostacji klientów. Nawet jeśli będa to jakieś nieciekawe audycje, to myślę, że najważniejsze jest, żeby to nasze radio nadawało cały czas. Interesuje się sportem, więc na ten temat będe robił audycje.

**Przeglądając internet na swoim laptopie Vito z ciekawości wszedł na stronę na której znajdują się różnorodne oferty pracy, otwiera stronę BlueFM i klika przycisk: WYPEŁNIJ FORMULARZ**
Imię i nazwisko: Vito Mancini
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Organizowałbym rozmaite programy, od wiadomości z całego Los Santos po relacje z imprez i różnych imprez tego typu. Organizowałbym wiele eventów dla słuchaczy naszego radia, moja praca tutaj nie sprowadzałaby się do organizacjii giełd jak u konkurencji. Mam pomysł na kilka programów:

1: Wiadomości
2. Recenzje różnych klubów, restauracji itp.

3. Relacje z imprez

4. Testy różnych pojazdów.

I kilka innych programów których tu nie wymieniłem.

**Vito klika przycisk "WYŚLIJ FORMULARZ" i opuszcza stronę z ofertami pracy.**

**Przechodząc obok kwatery Blue FM do skrzynki na listy wrzuca uprzednio napisaną kartkę w formacie A4 do skrzynki poczym odchodzi**

Imię i nazwisko: Claudio Tirotta.

Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie, ale szybko się uczę, i jestem przekonany że jako kierownik czy też dziennikarz, dam sobie radę, a w czasie mojego etatu, postaram się i was przekonać do poparcia mojego zdania.Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?:  Czym zabawić? Nie wiem, ale wiem jak mogę ich zaciekawić, to znaczy robiąc wywiady z różnymi osobami, na różny temat, między innymi "Jak zarobić w Los Santos" - Bo koniec końców to pytanie nurtuje całe Los Santos. Będę również prowadził różne giełdy samochodowe przez radio, jak i reklamował działalności które wcześniej nas wynagrodzą, postaram się również o to, by codziennie o jednej i tej samej godzinie nadawać wiadomości, najważniejsze wiadomości dnia, nie takie jak inne stacje że raz o tej, raz o tej. Ale o jednej, pewnej godzinie w której wszyscy gdy popatrzą na zegarek pomyślą, O, 13 - Czas na wiadomości Blue FM. Tyle mogę powiedzieć na wstępie, co będzie dalej, nie wiem, ale wiem jedno, będę się starać, by nasi słuchacze byli zadowoleni, i wracali do nas na audycje.

AKCEPTUJĘ. - proszę zgłosić się do kierownika. Reszta ODRZUCAM. - za mało, doświadczenie ((logi)).

• Do góry
    • 0

#8 Bakero — 59 08/08/2013 - 16:40

Bakero
  • Gracz

Imię i nazwisko:Santo Fernandez

Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: tak.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać: Prowadziłbym ciekawe audycje, nadawał ich jak najwięcej, aby radiostacja stała się popularna. W dodatku mógłbym prowaidzć: 

-Wiadomości,

-Recenzje z restauracji, klubów nocnych;

-Testy pojazdów, ich osiągów..

-Wyniki w sporcie, kto kiedy zagra..

Prowadziłbym różne giełdy, o ile pojawią się w najbliższym czasie, jak i reklamował działalność. wybiła 14? Przełączmy na Blue FM - do tego staram się doprowadzić.

• Do góry
    • 0

#9 Shayne_Abbattista — 3 08/08/2013 - 22:22

Shayne_Abbattista
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Layne Miller
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Niestety nie.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Oczywiście, nawet to będzie bardzo przyjemne dla mnie i dla słuchaczy. Mam również ciekawe pomysły np:

1.Giełdy

2.Chodzenie do restauracji aby ocenić lokal.

Oraz codzienne nadawanie reklam różnych osób.

Użytkownik Shayne_Abbattista edytował ten post 08/08/2013 - 22:22

• Do góry
    • 0

#10 finishowsky — 262 08/08/2013 - 23:56

finishowsky
  • Gracz

Imię i nazwisko: Ayden Rossi
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Z przykrością stwierdzam, że jeszcze nie miałem takiej przyjemności.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Tworzyłbym różne programy, oczywiście przedstawiał najnowsze wiadomości z Los Santos.

Poruszałbym się po większości klubach, restauracjach jak i wystawiał im recenzje. Rzecz jasna nie zabraknie pomysłu na giełdy.

To tyle z mojej strony, lecz gdy moje podanie zostanie zaakceptowane na pewno zrobię dużo więcej rzeczy niż tu napisałem. Obecnie już nic nie przychodzi mi do głowy.

Pozdrawiam serdecznie :)

• Do góry
    • 0

#11 Mateusz Lajt — 0 09/08/2013 - 04:52

Mateusz Lajt
  • Gracz

Imię i nazwisko:  Jayce Allen
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Niestety nie. Ale kazdej pracy trzeba posmakowac a czy bedzie ona rozkwitac w moim wykonaniu przekonasz sie sam.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?:    Hmmm. Napewno znalazl bym duzo ciekawych i atrakcyjnych 

konkursow , zabaw , dowcipow . Sprawie ze radio Blue FM , bedzie radiem ktore zadowoli kazdego. Stanie sie jego drugim domem. 

• Do góry
    • 0

#12 KlusekPospolity — 494 09/08/2013 - 13:38

KlusekPospolity
  • Gracz

Imię i nazwisko:Santo Fernandez

Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: tak.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać: Prowadziłbym ciekawe audycje, nadawał ich jak najwięcej, aby radiostacja stała się popularna. W dodatku mógłbym prowaidzć: 

-Wiadomości,

-Recenzje z restauracji, klubów nocnych;

-Testy pojazdów, ich osiągów..

-Wyniki w sporcie, kto kiedy zagra..

Prowadziłbym różne giełdy, o ile pojawią się w najbliższym czasie, jak i reklamował działalność. wybiła 14? Przełączmy na Blue FM - do tego staram się doprowadzić.

AKCEPTUJĘ. Proszę zgłosić się do kierownika.

• Do góry
    • 0

#13 finishowsky — 262 09/08/2013 - 13:47

finishowsky
  • Gracz

Reszta odpada rozumiem? :(

• Do góry
    • 0

#14 Pudziz — 7 10/08/2013 - 09:34

Pudziz
  • Gracz

Imię i nazwisko:Diego Putto
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?:Pracowałem bardzo długo w radiostacji San News ((Jeszcze wtedy gdy była jako osobna frakcja, nie jako biznes))
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?:Mam dużo pomysłów, żeby zrobić tak, aby BlueFM było najlepszą stacją w Santos. W San News prowadziłem program "Gotuj z Puttem", który chciałbym kontynuować tutaj. W programie tym oceniam trzy rzeczy: wnętrze,obsługa i przygotowanie jedzenia. Mam w planach jeszcze dużo rzeczy, i myślę, że mi się to powiedzie.

• Do góry
    • 0

#15 KlusekPospolity — 494 10/08/2013 - 09:51

KlusekPospolity
  • Gracz

Imię i nazwisko:Diego Putto
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?:Pracowałem bardzo długo w radiostacji San News ((Jeszcze wtedy gdy była jako osobna frakcja, nie jako biznes))
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?:Mam dużo pomysłów, żeby zrobić tak, aby BlueFM było najlepszą stacją w Santos. W San News prowadziłem program "Gotuj z Puttem", który chciałbym kontynuować tutaj. W programie tym oceniam trzy rzeczy: wnętrze,obsługa i przygotowanie jedzenia. Mam w planach jeszcze dużo rzeczy, i myślę, że mi się to powiedzie.

AKCEPTUJĘ. Zgłoś się do kierownika.

Reszta odpada rozumiem? :(

((Logi, logi, logi.))

• Do góry
    • 0

#16 Elite — 185 10/08/2013 - 10:28

Elite
  • Gracz

Imię i nazwisko: Thomas Morgan
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Tak. W San News pracowałem przez dłuższy okres czasu, ale musiałem zrezygnować ze względu na przerwę, która była spowodowana sprawami prywatnymi. Teraz wracam i chciałbym podjąć kontynuacje kreowania postaci.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Przede wszystkim kreatywnością. Nie będę się tutaj rozpisywał i opisywał jakichkolwiek tematów, bo według mnie jest to bez sensu. Grunt w tym, aby mieć głowę na karku i wiedzieć gdzie, co, kiedy i w jaki sposób nadać. Tak, aby zachęcić graczy do czytania audycji. :)

• Do góry
    • 0

#17 Kaiios — 21 10/08/2013 - 11:46

Kaiios
  • Gracz

Imię i nazwisko: Damon Lewis
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Szczerze, niestety nie.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: W mojej głowie kłębią się rożne pomysły, ale podastawą będzie luzik. Moje audycje będą luzackie i pełne chumoru, nie będzie w nich miejsca na sztywniactwo i nude. Postaram się sprawić, by nawet zwykłe wydarzenia zostały ubrane w takie barwy, by ludzie zawsze włączali tylko i wyłącznie Blue FM. Mógłym nadawać naprawdę sporo ciekawych audycji, ponieważ mam czas i chęci by coś zrobić.

Mam nadzieję, że obdarzając mnie zaufaniem i zatrudniając mnie nikt się nie zawiedzie.

• Do góry
    • 0

#18 KlusekPospolity — 494 10/08/2013 - 17:03

KlusekPospolity
  • Gracz

Imię i nazwisko: Thomas Morgan
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Tak. W San News pracowałem przez dłuższy okres czasu, ale musiałem zrezygnować ze względu na przerwę, która była spowodowana sprawami prywatnymi. Teraz wracam i chciałbym podjąć kontynuacje kreowania postaci.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Przede wszystkim kreatywnością. Nie będę się tutaj rozpisywał i opisywał jakichkolwiek tematów, bo według mnie jest to bez sensu. Grunt w tym, aby mieć głowę na karku i wiedzieć gdzie, co, kiedy i w jaki sposób nadać. Tak, aby zachęcić graczy do czytania audycji. :)

AKCEPTUJĘ. Zgłoś się u kierownika.

Imię i nazwisko: Damon Lewis
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Szczerze, niestety nie.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: W mojej głowie kłębią się rożne pomysły, ale podastawą będzie luzik. Moje audycje będą luzackie i pełne chumoru, nie będzie w nich miejsca na sztywniactwo i nude. Postaram się sprawić, by nawet zwykłe wydarzenia zostały ubrane w takie barwy, by ludzie zawsze włączali tylko i wyłącznie Blue FM. Mógłym nadawać naprawdę sporo ciekawych audycji, ponieważ mam czas i chęci by coś zrobić.

Mam nadzieję, że obdarzając mnie zaufaniem i zatrudniając mnie nikt się nie zawiedzie.

ODRZUCAM. Potrzebuje doświadczonych osób.

• Do góry
    • 0

#19 Yokoo — 0 11/08/2013 - 13:16

Yokoo
  • Gracz

Imię i nazwisko: Dylan Diaz
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Byłem kierownikiem największej radiostacji miejskiej w Liberty City w latach 2009-2012. Zrezygnowałem z powodów losowych. Musiałem wracać do Los Santos, miasta w którym się wychowałem.
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Tworzyłbym wszelakie konkursy, giełdy a przede wszystkim byłbym kreatywny. Proponował bym różne atrakcje, gdyby odpowiednia ilość osób była za, robiłbym to, na co ochotę mają słuchacze. 

• Do góry
    • 0

#20 TrainO — 0 11/08/2013 - 13:29

TrainO
  • Gracz

Imię i nazwisko: Michael Tripadero
Czy pracowałeś już wcześniej w radiostacji?: Nie lecz bardzo dużo o tej pracy wiem oraz szybko się uczę
Czym chciałbyś/chciałabyś zabawiać naszych słuchaczy?: Częste audycje . Wiadomości , Sport , Pogoda . Myślę że to przyciągnie uwagę słuchaczy. Po za tym reklamowanie ((oczywiście nie za darmo)) Biznesów . Co mam w tym na myśli ? Otóż wchodzę do lokalu komplementuję go zachęcam do przyjścia , po za tym wywiad z szefem bądź kierownikiem . 

Pozdrawiam 

Michael Tripadero.

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych