Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[Warsztat Samochodowy] Auto Serwis, wypłaty $300! Dostęp do firmowych pojazdów, zniżki dla pracowników|| Dawne GCS na South Central.

warsztat gcs tuning cześći praca

• Please log in to reply
52 odpowiedzi w tym temacie

#41 Blu — 2735 13/08/2013 - 19:50

Blu
  • Gracz

Podania zaakceptowane:

- Ncola Schiff || Kierownik

- Antwan Adamo || Mechanik

- Taylor Morgan || Mechanik

- Braden Thomspon || Mechanik

________________________________________________________________________________________________________

Podania odrzucone

- brak

**Osoby które zostały przyjęte niech zgłoszą się do naszego Warsztatu Auto Serwis**

**Zgłaszajcie się do Jackie Fischetti, Alexia Murray, bądź Mateo Carter w celu dalszego etapu rekrutacji**

• Do góry
    • 0

#42 Patryk1191 — 1 13/08/2013 - 20:00

Patryk1191
  • Gracz

IC

Imię i nazwisko:   Patrick Corradi
Numer telefonu:   988751
Miejsce zamieszkania:    Hotel Centrum
Odpowiednia argumentacja:   Spokojny człowiek, pracowałem już w tym zawodzie kilka lat, jednak musiałem zaprzestać pracy z własnych powodów. Od dziecka uwielbiałem bawić się przy samochodach. Jestem na każde wezwanie klienta, zatrudnienie mnie do tej firmy według mnie jest dobrym posunięciem.
Jakie stanowisko wybierasz? [Mechanik/Kierownik]:   Mechanik

OOC

Imię:   Patryk
Czy znasz komendy potrzebne do pracy na ów stanowisku?:  Tak

Użytkownik d0KTOR edytował ten post 13/08/2013 - 20:03

• Do góry
    • 0

#43 Blu — 2735 14/08/2013 - 05:35

Blu
  • Gracz

Podania zaakceptowane:

- Patrick Corradi || Mechanik

________________________________________________________________________________________________________

Podania odrzucone

- brak

**Osoby które zostały przyjęte niech zgłoszą się do naszego Warsztatu Auto Serwis**

**Zgłaszajcie się do Jackie Fischetti, Alexia Murray, bądź Mateo Carter w celu dalszego etapu rekrutacji**

• Do góry
    • 0

#44 roflmao — 356 14/08/2013 - 08:48

roflmao
  • Starszy GameMaster

[indent=1][img=http://i.imgur.com/9hnZu6W.png][/indent]

IC
Imię i nazwisko: Michael Zabbo
Numer telefonu: 2898468
Miejsce zamieszkania: Vinewood 49
Odpowiednia argumentacja: Myślę, ze jestem odpowiednim człowiekiem do stanowiska Kierownika. Pracuje już jako kierownik w jednej z firm więc nie jest to dla mnie nic nowego. Jestem uczciwy i sumienny. Mam dobry kontakt ze współpracownikami jak i zarządem firm. Jestem kulturalny i szczery wobec prezesów firm w których pracuje. Potrafię dobrze zarządzać firmą jak i pracownikami. Nie wpadam w niepotrzebne konflikty, potrafię sobie poradzić w każdej sytuacji. Jestem miły wobec klientów i pracowników.
Jakie stanowisko wybierasz? [Mechanik/Kierownik]: Kierownik

OOC
Imię: Michał
Czy znasz komendy potrzebne do pracy na ów stanowisku? Oczywiście

Użytkownik roflmao edytował ten post 14/08/2013 - 08:50

• Do góry
    • 0

#45 Blu — 2735 14/08/2013 - 16:36

Blu
  • Gracz

Podania zaakceptowane:

- brak

Podania odrzucone

- Michael Zabbo || Kierownik

• Do góry
    • 0

#46 Mikellek — 1801 15/08/2013 - 19:46

Mikellek
  • Gracz

Co tak mało podań? POLECAM!

• Do góry
    • 0

#47 KornelK — 0 16/08/2013 - 13:40

KornelK
  • Gracz

9hnZu6W.png

IC
Imię i nazwisko: Dane Alvarez
Numer telefonu: 3252681
Miejsce zamieszkania: Hotel na Idlewood
Odpowiednia argumentacja: Jako kierownik miałem małe doświadczenie w Los Santos, ale w San Fierro gdzie się urodziłem byłem właścicielem jednej z najlepszych firm korporacji taxówkarskich. ((Na innym serwerze)). Jestem miły bardzo pomocny oraz cierpliwy. Bardzo dobrze kieruję grupą, oraz znam się na BHP (Bezpieczeństwie i Higienie Pracy). Jestem w stanie zapewnić moim ,,podwładnym'' bardzo dobry kontakt ze mną jak i właścieicelami. Małe nagrody ufundowane przez kierownika, znaczy mała pomoc finansowa dla pracowników lub coś innego. Jako kierownik mogę w warsztacie spędzać około 5-6h dzennie. ((1h duty)).

Jakie stanowisko wybierasz? [Mechanik/Kierownik]: Kierownik

OOC
Imię:Kornel
Czy znasz komendy potrzebne do pracy na ów stanowisku? Oczywiście

Co zrobię gdy ktoś przyjdzie w sprawie pracy?: Zaproszę Tą osobę ze mną do biura popytam go o doświadczenie, oraz sprawdzę jego poziom RP na podstawie pisanych akcji. Proces rekrutacji by przebiegał tak: Wchodzi petent na pracownika i pyta o kierownika, ja podchodzę i zapraszam do biura, po czym tam proszę o podanie mi dowodu, oraz CV. Jak petent nie napisze odpowiedniej akcji to niestety, ale mu podziękujemy.

Coś o mnie: Mam na imię Kornel mam 16 lat . Jestem lektorem oraz graczem w klubie piłkarskim . Moją przygodę z n4g zacząłem niedawno . Przygodę z SA:MP zacząłem z 2-3 lata temu. Grałem na serwerze truck byłem jednym z ważniejszych graczy i administratorów . Moją przygodę z RP zacząłem na małym serwerze Truck, o którym wspomniałem. Grałem na serwerach rp takich jak C lub MR (nie chcę robić reklamy) Na tym MR grałem jako Urzędnik, Policjant, Agent Federalny, oraz medyk.

Mam jedną karę na postaci,ale to jest kara przypadkowa za przypadkowe kliknięcie w siłowni. Wiem, że mam mało godzin przegranych na postaci, ale nadam się na grę w takiej organizacji.

• Do góry
    • 0

#48 Blu — 2735 17/08/2013 - 16:41

Blu
  • Gracz

Podania zaakceptowane:

- Dane Alvarez || Kierownik

Podania odrzucone

- brak

• Do góry
    • 0

#49 Super_Bolo — -1 17/08/2013 - 18:22

Super_Bolo
  • Gracz

[u]IC
​[b]Imię i nazwisko:Clark DeMaso
[b]Wiek:23lata
[b]Numer telefonu:325-88-60
[b]Miejsce zamieszkania:Hotel w Centrum , Los Santos
[b]Odpowiednia argumentacja:Chciałbym z całego serca zatrudnić się w firmie Auto serwis , jestem spokojnym , pogodnym człowiekiem . Interesuje się mechaniką samochodową . Kiedyś pracowałem w podobnych firmach gdzie dostałem dosyć dobrą opinie od szefów . Chciałbym dostać się na stanowisko kierownika byłem kiedyś menadżerem sławnej siłowni jak i firmy taksówkarskiej. Oczekuję pozytywnego rozpatrzenia mego podania

Coś o mnie : Gdy załóżmy że przyjdzie ktoś o pracę zaproszę go do biura uświadomię go o noszeniu plakietki jak i o prawidłowym zachowniu wobec klienta . Zapytam go o doświadczenie w owym zawodzie. Czy kiedyś miał styczność w podobnej branży. Uświadomię go że nie wolno nabijać /duty na parkingu w lesie czy gdziekolwiek  oraz zapoznam go po przeprowadzonej pozytywnie rozmowie kwalifikacyjnej z personelem.

[b]Jakie stanowisko wybierasz? [Mechanik/Kierownik]:Kierownik .

[u]OOC[/u]
[b]Imię:Kamil
[b]Wiek:16lat
[b]Czy znasz komendy potrzebne do pracy na ów stanowisku?Jak najbardziej znam komendy dotyczące mechanika jak i kierownika .

Użytkownik Super_Bolo edytował ten post 17/08/2013 - 18:28

• Do góry
    • 0

#50 Blu — 2735 17/08/2013 - 23:51

Blu
  • Gracz

Podania zaakceptowane:

- Brak

Podania odrzucone

- Clark DeMaso - Odrzucam, jak chcesz to ci możemy dać majstra.

• Do góry
    • 0

#51 Key — 10 18/08/2013 - 03:07

Key
  • Gracz

9hnZu6W.png

IC: ​
​Imię i nazwisko:
Dodwell Woodland
Numer telefonu: 80260825

Miejsce zamieszkania: Motel idlewood
Odpowiednia argumentacja:  Otóż pragnę posady kierownika w waszej pracy - przekonało mnie do tego widok pracujących mechaników w waszym serwisie, ich mentalność, wysiłek, oraz znajomość mechaniki wzbudziły we mnie fascynacje o mechanice przez waszych pracowników - dlatego chciałbym się zatrudnić na posadzie kierownika pomagając w pracy waszym mechanikom jakże pilnowanie resztę ludzi pracujących w owym lokalu których jeszcze nie miałem okazji do tej pory spotkać. Obecnie mam czas od dwunastej do siedemnastej oraz od północy do piątej nad ranem, więc nie będzie problemu z znalezieniem czasu na znalezienie się w pracy, na dodatek mogę zaoferować punktualność, doświadczenie i nie zawodność w tej owej pracy przy pilnowaniu tego owego serwisu oraz kontrolowaniu co się w nim dzieje.
Jakie stanowisko wybierasz? [Mechanik/Kierownik]:

OOC
Imię:Mariusz

Czy znasz komendy potrzebne do pracy na ów stanowisku?

Tak.

Użytkownik Key edytował ten post 18/08/2013 - 03:09

• Do góry
    • 0

#52 Blu — 2735 18/08/2013 - 17:41

Blu
  • Gracz

Podania zaakceptowane:

- Dodwell Woodland || Kierownik

Podania odrzucone

- Brak

• Do góry
    • 0

#53 maniak0612 — 0 19/08/2013 - 20:45

maniak0612
  • Gracz
1

Użytkownik maniak0612 edytował ten post 19/08/2013 - 20:47

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych