Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

[blokdada]

• Please log in to reply
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ptachu222 — 0 01/08/2013 - 23:41

Ptachu222
  • Gracz

Pan GM Kiślu dał mi według mnie niesłuszną blokade. Dostałem zakazu na 7 dni bierania i walki (walki za free bo nie podał powodóu ani nie miał podstaw aby tą kare mi dać). Wpadłem z kolegą do apteki. Wcześniej przebiegłem na sprińcie pare metrów przez ulice żeby żaden palant mnie nie przejchał. Po wejściu do apteki dostałem przyjacielskiego kopa w klate. I pytanie po co biegłem. Nie miałem chęci mu odpowiadać to mu powiedziałem że szybko leków potrzebowałem (dostałem gruby wpier**l wcześniej-BW na 10 min bo tłuk mnie jakiś dziad  na dachu to mu oddałem ) Na to poszło takie coś.

TO NIE POWÓD ABY BIEGAĆ ! To teraz pytanie. Jak jedzie na ciebie auto to nie powód żeby dać noge ? Jak goni cię 4 typa to nie powód żeby uciekać ? Jak jesteś w agoni i umierasz to nie powówd żeby dostać jak najszybciej lek który uratuje ci dupe ? Skoro to RP i trzeba chodzić po chodnikach to i jak ktoś cie chce zabić to trzeba uciekać:)

Do tego Pan Kiślu nie chciał gadać na prywatym czacie i jak okazało się że chce sytuację wyjaśnić uciekł po prostu z serwera !!!

Panowie ! Wpłaciłem na to premium i co mam za 7 dni dopiero korzystać ? Coś tu nie gra a niech panowie z wyższymi szczebelkami się wypowiedzą o tej osobie co mnie zblokowała

• Do góry
    • 0

#2 Equse — 369 01/08/2013 - 23:44

Equse
  • Gracz

Polecam wejść na główną, wybrać apelacje i tam zaapelować. Dzięki.

Co się z tym serwerem dzieje, oh. Coraz więcej takich typów, jak Pan u góry, którzy nie ogarniają podstaw.

Użytkownik Equse edytował ten post 01/08/2013 - 23:45

• Do góry
    • 1

#3 Ptachu222 — 0 01/08/2013 - 23:55

Ptachu222
  • Gracz

Żeby apelować to trzeba mieć karę powyżej 7 dni. Polecam czytanie regulaminu

Aha dzięki za nabicie posta 

Użytkownik Ptachu222 edytował ten post 01/08/2013 - 23:55

• Do góry
    • 0

#4 Captain Jack — 9 02/08/2013 - 00:02

Captain Jack
  • Gracz

Zgadzam się z @Patchu222 w "centrum" czasami są takie odpały że bez sprintu człowiek nie przeżyje pełno idiotów ze skuterkami co zapieprzają po tych chodnikach, w godzinach wieczornych bez sensowne strzelaniny do ludzi... Coraz gorzej się dzieje i nie dziwię się panu że użył sprinta przebiegając przez ulicę...

• Do góry
    • 0

#5 DON MIKROFALIX — 378 02/08/2013 - 00:36

DON MIKROFALIX
  • Gracz

Naprawde nie mozesz poczekac sobie tego tygodnia tylko zasmiecac forum musisz??

• Do góry
    • 0

#6 SuperKaczor — 143 02/08/2013 - 01:10

SuperKaczor
  • Gracz

Zgadzam się z @Patchu222 w "centrum" czasami są takie odpały że bez sprintu człowiek nie przeżyje pełno idiotów ze skuterkami co zapieprzają po tych chodnikach, w godzinach wieczornych bez sensowne strzelaniny do ludzi... Coraz gorzej się dzieje i nie dziwię się panu że użył sprinta przebiegając przez ulicę...

Taa. Strzelaniny.. Nie wspomne o derbach xD.

• Do góry
    • 0

#7 Captain Jack — 9 02/08/2013 - 01:48

Captain Jack
  • Gracz

Taa. Strzelaniny.. Nie wspomne o derbach xD.

W końcu to centrum... najpierw zabrać się za odwalaczy, typu skuter wiedzie wszędzie, jestem podpity więc bije wszystkich na około, mam MP5 a co tam sobie postrzelam... nie chcę widzieć widoku co ulicę ktoś nieprzytomny...

• Do góry
    • 0

#8 Ptachu222 — 0 02/08/2013 - 02:14

Ptachu222
  • Gracz

Zapłaciłem za premium. Gdyby nie to nie roiłbym afery ale wydałem ciężko zarobione pieniądze bo w tym kraju trzeba zap***dalać na wszystko jak dzik trzeba robić. A potem wpadnie ci taki jeden i po zabawie. Spójrz na to ze strony osoby pracujące która żeby sobie u was pograć musi na to zarobić własnymi siłami. A to co tam się dzieje (strzelaniny to prawda. jeszcze kulke oberwałem przed tym BW) to prawda. I niech się zgłosi do mnie te kto jest tchórzem i miał czelność uciec jak go spytałem czy można sytuację wyjaśnić. 

Sory za afere ale domagam się żeby mi to zdjęto. Dostałem nie słusznie a za darmo kary nie będę odbywać :)

• Do góry
    • 0

#9 Arcley — 0 02/08/2013 - 20:30

Arcley
  • Gracz

Akurat tutaj zgodzę sie także z tym Panem wyżej gdyż według mnie to jest RP a więc czy Wy jak idziecie przez ulicę nie na pasach nie biegniecie? Czy idziecie powolnym chodem czekając jak was ktoś rozjedzie? Według mnie jak ktoś się spieszy w normalnym życiu to może sprintować a w końcu RP to symulacja życia.A szanowny Pan admin powinien zająć się typami lejącymi kogo popadnie albo strzelajajacymi się ludźmi bez przyczyny.Wracając do tematu to za takie rzeczy jak pośpiech powinien być najpierw warn a nie od razu blokada.

• Do góry
    • 0

#10 Ptachu222 — 0 02/08/2013 - 21:55

Ptachu222
  • Gracz

Brawo. Kolejne BW bo nie mogłem uciekać. Dostałem kulke -,- Karetek nie ma. Co tu się do ch*ja dzieje ? To jest (rekama) czy nie bo nie po to płaciłem 11 zł żeby dalej na tej dzieciarni się bawić!

PS: co z tym odblokowaniem

• Do góry
    • 0

#11 Equse — 369 03/08/2013 - 10:21

Equse
  • Gracz

Nikt Ci nie kazał płacić za premium, zrobiłeś to z własnej woli. Więc łaskawie już skończ płakać o te premium, bo bez tego też można grać.

• Do góry
    • 0

#12 Ptachu222 — 0 03/08/2013 - 19:30

Ptachu222
  • Gracz

Daj sobie siana i nie nabijaj postów. Już znam twoje zdanie. Wyjdź po czym zamknij drzwi do tego tematu na kłódkę i tu nie wracaj. 

Aha i łaskawie od******l się bo to nie ty płaciłaś/łeś za to :)

Użytkownik Ptachu222 edytował ten post 03/08/2013 - 19:30

• Do góry
    • 0

#13 SuperKaczor — 143 03/08/2013 - 19:32

SuperKaczor
  • Gracz

Daj sobie siana i nie nabijaj postów. Już znam twoje zdanie. Wyjdź po czym zamknij drzwi do tego tematu na kłódkę i tu nie wracaj. 

Aha i łaskawie od******l się bo to nie ty płaciłaś/łeś za to :)

Pan 2x up ma rację, na chuj zakupiłeś premium? :>.

• Do góry
    • 0

#14 Artur K — 156 04/08/2013 - 12:42

Artur K
  • Gracz

Wytrzymasz, kara nie jest długa i uciążliwa  :blink:

• Do góry
    • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych