Skocz do zawartości

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Zoe Pound Undead Gangsters - Tape #1

murzynki bijo grołsów elo

• Please log in to reply
72 odpowiedzi w tym temacie

#1 BeReal — 186 17/07/2013 - 05:48

BeReal
  • Gracz

*
Popularny

http://www.youtube.com/watch?v=D4wmLXSn_6Q

elo

• Do góry
    • 13

#2 haheqMonster — 3783 17/07/2013 - 07:09

haheqMonster
  • Gracz

jak debile jeździliście tym bobcatem przez patelnie i darliście mordę.

• Do góry
    • 0

#3 BeReal — 186 17/07/2013 - 07:22

BeReal
  • Gracz

jak debile jeździliście tym bobcatem przez patelnie i darliście mordę.

Nie pamiętam już praktycznie tego jeżdzenia bobcatem, ale pamiętam że Schokolade darł ryja, dostał ck jeszcze zanim ofcijala dostaliśmy. (a przynajmniej odegraliśmy że go cekamy, a ten se /q dał sekunde przed wklepaniem /me szczela w głowe)

• Do góry
    • 0

#4 mALKOntent — 679 17/07/2013 - 08:06

mALKOntent
  • Gracz

*
Popularny

Zoe na robocie?"

q44ZKq9.jpg

• Do góry
    • 6

#5 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 08:12

DurkaDurka
  • Gracz

Nic ciekawego i w dodatku szybko się za dm zabraliście. :huh: :huh:

• Do góry
    • 1

#6 mALKOntent — 679 17/07/2013 - 08:14

mALKOntent
  • Gracz

Na co mają czekać? No wiesz to wkońcu jest koontynuacją poprzednich Zołe Połnd.

• Do góry
    • 0

#7 Dejwit — 466 17/07/2013 - 08:15

Dejwit
  • Gracz

Nie ma lipy, to dopiero początek ;) 

• Do góry
    • 0

#8 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 08:18

DurkaDurka
  • Gracz

Na co mają czekać? No wiesz to wkońcu jest koontynuacją poprzednich Zołe Połnd

Aha? Kontynuacja. xDD Nawet nie pokazali, że grają, bo gówno tu wbić, strzał z bobcata, stanie na //rap1 i dm na ganton.

• Do góry
    • 1

#9 Dejwit — 466 17/07/2013 - 08:20

Dejwit
  • Gracz

Aha? Kontynuacja. xDD Nawet nie pokazali, że grają, bo gówno tu wbić, strzał z bobcata, stanie na //rap1 i dm na ganton.

Widzę że masz ostry ból dupy synek. Co ty tam wiesz, idź graj gdzie sobie grasz i się nie wypowiadaj jak nie masz pojęcia. 

Użytkownik SanSebastian edytował ten post 17/07/2013 - 08:20

• Do góry
    • 0

#10 mALKOntent — 679 17/07/2013 - 08:21

mALKOntent
  • Gracz

Żeby dodawać podobny komentarz musiałbyś z nimi pograć. Przypominam, że filmiki są poto aby pokazać akcje wykonywane przez gang, siedzenie na ośce na filmikach jest pokazane z prostych przyczyn; chcą pokazać, że sobię grają swoję i tyle. Jeżeli nie miałes z nimi większej styczności to nie możesz komentować tego w sposób negatywny jaki zobaczyłeś na filmiku.

Widzę że masz ostry ból dupy synek. Co ty tam wiesz, idź graj gdzie sobie grasz i się nie wypowiadaj jak nie masz pojęcia. 

Poco te spiny odrazu?

• Do góry
    • 0

#11 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 08:22

DurkaDurka
  • Gracz

Tak mam ostry ból dupy, a ty masz zaparcie, bo nawet normalnej krytyki nie potrafisz przyjąć, mógłbym wejść głębiej w ten temat, ale sobie podziękuje, bo zaraz zrzuci się na mnie stado takich jak ty.

• Do góry
    • 0

#12 Woozie — 246 17/07/2013 - 08:28

Woozie
  • Gracz

0:27 kurwa koleś ma atak padaki. 

• Do góry
    • 0

#13 YEEZUS — 133 17/07/2013 - 08:29

YEEZUS
  • Gracz

ładnie. :)

• Do góry
    • 0

#14 Keszmejker Mxsi — 1903 17/07/2013 - 09:02

Keszmejker Mxsi
  • Gracz

A mi się podoba i już.

• Do góry
    • 0

#15 Ka VV aski — 174 17/07/2013 - 09:17

Ka VV aski
  • Gracz

ja tez lubie sobie pojezdzic na dachu auta gdy jade na zakupy

• Do góry
    • 0

#16 Rukol — 14555 17/07/2013 - 09:28

Rukol
  • Gracz

to Wy mi przez Grape jechaliście i darliście się "Zoe Pound!!"? :D

• Do góry
    • 1

#17 Family Guy — 3591 17/07/2013 - 09:43

Family Guy
  • Gracz

Pierwszy dzień i już ataki robią a gdy zapytaliśmy o jakiś powód to usłyszeliśmy "Podtrzymuje klimat zoe winczka, tam zawsze wojna byla Grove - Zoe"
Beka z was, bo to nie zoe winczka ani groves kogoś tam kto grał kiedy winczek miał zoe także grajcie tak dalej, zobaczymy co naskrobiecie sobie w ten sposób.

Użytkownik Ivanek edytował ten post 17/07/2013 - 09:45

• Do góry
    • 1

#18 YEEZUS — 133 17/07/2013 - 09:55

YEEZUS
  • Gracz

ja tylko kieruje na deemach, bobcat za biedny wózek jak dla mnie. Potem się dowiem kto darł morde.

• Do góry
    • 0

#19 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 10:00

DurkaDurka
  • Gracz

Pierwszy dzień i już ataki robią a gdy zapytaliśmy o jakiś powód to usłyszeliśmy "Podtrzymuje klimat zoe winczka, tam zawsze wojna byla Grove - Zoe"
Beka z was, bo to nie zoe winczka ani groves kogoś tam kto grał kiedy winczek miał zoe także grajcie tak dalej, zobaczymy co naskrobiecie sobie w ten sposób.

To jest kontynuacja zoe, wiesz.. :lol:

• Do góry
    • 0

#20 BeReal — 186 17/07/2013 - 10:03

BeReal
  • Gracz

ja tylko kieruje na deemach, bobcat za biedny wózek jak dla mnie. Potem się dowiem kto darł morde.

Drzeć morde to darł schokolade, i go zaszczeliłeś już jak nie pamiętasz za nie-potrafienie odegrania strzału (jak ktoś jest ciekawy, zażył lsd, zaczął odpieprzać, dostał strzał z DE, coś-tam odegrał że nie czuje bólu i "pobił 5 czarnuchów sam", z czego jeden do niego celował, a 3-4 go zaszło od tyłu)

A tak btw. co się tak spinacie o te DB? Jak płaczecie o 30 min. leżenia, to nie wiem jak wy jeszcze sobie włosów nie powyrywaliście  :D A tak na serio, ogarnijcie się, bo tylko "o bosze, pierwszy dzień i już db, wyszudźćcciee ichh!!!!!11" Ale tak serio serio mówie wam.

• Do góry
    • 0

#21 Family Guy — 3591 17/07/2013 - 10:06

Family Guy
  • Gracz

A tak btw. co się tak spinacie o te DB? Jak płaczecie o 30 min. leżenia, to nie wiem jak wy jeszcze sobie włosów nie powyrywaliście  :D A tak na serio, ogarnijcie się, bo tylko "o bosze, pierwszy dzień i już db, wyszudźćcciee ichh!!!!!11" Ale tak serio serio mówie wam.

Jak chce ci się strzelać bez konkretnych powodów, to idź sobie na arene ASG z ziomkami i tam rozładujcie frustracje.

• Do góry
    • 1

#22 Rukol — 14555 17/07/2013 - 10:06

Rukol
  • Gracz

Drzeć morde to darł schokolade, i go zaszczeliłeś już jak nie pamiętasz za nie-potrafienie odegrania strzału (jak ktoś jest ciekawy, zażył lsd, zaczął odpieprzać, dostał strzał z DE, coś-tam odegrał że nie czuje bólu i "pobił 5 czarnuchów sam", z czego jeden do niego celował, a 3-4 go zaszło od tyłu)

Ja na grape nie strzelałem, ej, ej.

• Do góry
    • 0

#23 BeReal — 186 17/07/2013 - 10:15

BeReal
  • Gracz

Jak chce ci się strzelać bez konkretnych powodów, to idź sobie na arene ASG z ziomkami i tam rozładujcie frustracje.

Chłopie, gang to gang, jak latynosi okładają czarnucha drzewem czy na odwrót, jedynym ich powodem jest kolor skóry. 

Ja na grape nie strzelałem, ej, ej.

Niee, chodzi mi że dżejson zastrzelił schokolade, bo jak już mówłem - odpieprzał i odgrywał syna rambo, i to na willow szczelał (żeby było śmieszniej, ten czarnuch co oberwał podczas strzelania z bobcata to był szokolade, też coś-tam odpieprzył wcześniej ;x)

• Do góry
    • 0

#24 Rukol — 14555 17/07/2013 - 10:28

Rukol
  • Gracz

Ivan, nie obraź sie, ale nie każdy gra "modern", że go kolor nie kręci i tylko hajs trzepie. Kiedyś za sam kolor by Ci oczy wydłubali, może oni też mają takie postanowienie, że tylko swój kolor rlz, a reszta sux? ja tam na Isaacu mam postaci trącącą (ale super słowo xD) myszką, i dla mnie barwa to wiele (IC).

• Do góry
    • 0

#25 Family Guy — 3591 17/07/2013 - 10:35

Family Guy
  • Gracz

Ivan, nie obraź sie, ale nie każdy gra "modern", że go kolor nie kręci i tylko hajs trzepie. Kiedyś za sam kolor by Ci oczy wydłubali, może oni też mają takie postanowienie, że tylko swój kolor rlz, a reszta sux?

i dlatego też będą regularnie robić wjazdy na mieszkańców bez większego powodu bo "kolor im nie pasuje" ? No cóż chyba trzeba się przyzwyczaić.

• Do góry
    • 0

#26 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 10:37

DurkaDurka
  • Gracz

i dlatego też będą regularnie robić wjazdy na mieszkańców bez większego powodu bo "kolor im nie pasuje" ? No cóż chyba trzeba się przyzwyczaić.

Nie, że ten, ale panowie po prostu szukają dmu i to jest jedyny powód.

• Do góry
    • 1

#27 Rukol — 14555 17/07/2013 - 10:39

Rukol
  • Gracz

Formalnie rzecz ujmując każdy jest "mieszakńcem"; gdyż tam mieszka. A jak robili DB to + dla nich, że zrobili a nie "czekali na więcej meberów online".

• Do góry
    • 0

#28 Family Guy — 3591 17/07/2013 - 10:41

Family Guy
  • Gracz

Nie, że ten, ale panowie po prostu szukają dmu i to jest jedyny powód.

też tak sądzę, no ale przecież wg. nich żal mi dupę ściska i prawie lament na forum bo odleżeć trzeba 30 min także nie będę się spierał, zobaczymy jak długo z takim podejściem przetrwają.

Formalnie rzecz ujmując każdy jest "mieszakńcem"; gdyż tam mieszka. A jak robili DB to + dla nich, że zrobili a nie "czekali na więcej meberów online".

czyli to był znak żebym się zaczął ich bać. Ok.

Użytkownik Ivanek edytował ten post 17/07/2013 - 10:43

• Do góry
    • 1

#29 El_Testosteron — 232 17/07/2013 - 11:10

El_Testosteron
  • Gracz

Mi filmik się podoba, ładne DB - oby tak dalej. :)

• Do góry
    • 2

#30 rst1894 — 60 17/07/2013 - 11:11

rst1894
  • Gracz

Jak robią na was dm, to oznacza wojne - zacznijcie robić to samo, proste a nie płakać o to że do waszych mieszkanców/memberów  strzelają. A pozatym pozdro dla Zoe ,fajny filmik.

Użytkownik rst1894 edytował ten post 17/07/2013 - 11:11

• Do góry
    • 2

#31 Pan Ahmed — 1373 17/07/2013 - 11:46

Pan Ahmed
  • Gracz
Szczerze, to zrobiliscie mi smaka na powrót na złą stronę.
  • Do góry
    • 0

#32 Boloziom1 — 467 17/07/2013 - 12:32

Boloziom1
  • Gracz

*
Popularny

Tak mam ostry ból dupy, a ty masz zaparcie, bo nawet normalnej krytyki nie potrafisz przyjąć, mógłbym wejść głębiej w ten temat, ale sobie podziękuje, bo zaraz zrzuci się na mnie stado takich jak ty.

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

Wyjazd stąd, wszyscy wiemy że chciałbyś sobie wpaść do nas poklimacić sobie ale po prostu jesteś za słaby, nie potrafisz nawet odegrać że robisz kupe, to wolisz siedzieć przed komputerem i hejcić każdy filmik

• Do góry
    • 3

#33 Vydanas — 3585 17/07/2013 - 12:34

Vydanas
  • Gracz

Szczerze, to zrobiliscie mi smaka na powrót na złą stronę.

Panie.. ja ci mówiłem.. mówiłem..

• Do góry
    • 0

#34 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 12:38

DurkaDurka
  • Gracz

comment_qswWZNPWM0mH6j4uAqlh40yBeIBnFHEK

Wyjazd stąd, wszyscy wiemy że chciałbyś sobie wpaść do nas poklimacić sobie ale po prostu jesteś za słaby, nie potrafisz nawet odegrać że robisz kupe, to wolisz siedzieć przed komputerem i hejcić każdy filmik

Hejce? Polecam wpisać w Google i dowiedzieć się co to słowo oznacza, wyraziłem swoją opinie, a wy pokazujecie właśnie swój poziom, ubliżając mi. Marne gówno, tak się mogę co najwyżej wypowiedzieć w stosunku do ciebie i nie, ja nie hejce żadnego filimku, to ty próbujesz zabłysnąć w każdym temacie marynmi postami typu ''boloziom1'' Więc o tym do mnie piszesz, inteligeńcię za dwa grosze? Nie odpisuj. Dodam jeszcze od siebie, że nie będę krytykował twojegu poziom ig, bo go nie znam w przeciwieństwo do ciebie, ale po twoim poziomie na forum wzzystko jasne, pro elo gangsterzy z 15h na postaciach i kontynuacja zoe wincza. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Użytkownik CzterejPancerni edytował ten post 17/07/2013 - 12:44

• Do góry
    • 0

#35 Boloziom1 — 467 17/07/2013 - 12:43

Boloziom1
  • Gracz

Hejce? Polecam wpisać w Google i dowiedzieć się co to słowo oznacza, wyraziłem swoją opinie, a wy pokazujecie właśnie swój poziom, ubliżając mi. Marne gówno, tak się mogę co najwyżej wypowiedzieć w stosunku do ciebie i nie, ja nie hejce żadnego filimku, to ty próbujesz zabłysnąć w każdym temacie marynmi postami typu ''boloziom1'' Więc o tym do mnie piszesz, inteligeńcię za dwa grosze? Nie odpisuj.

Nie odpisuj bo co? Bo popłaczesz się i poskarżysz się mamie że Cię w internecie jadą? Wyraziłeś swoją opinię tym? "Aha? Kontynuacja. xDD Nawet nie pokazali, że grają, bo gówno tu wbić, strzał z bobcata, stanie na //rap1 i dm na ganton." Jesteś zwykłym forumowym trollem którego ja niestety w tym momencie karmię, to nie była twoja opinia tylko żaliłeś się jakimi to my noobami jesteśmy, mimo tego że nie widziałeś nawet jak odgrywamy. Następnym razem wieczu może będzie nagrywał tylko czat, wtedy będziesz pisał gdzie (cenzura)a dm?! GDZIE DM????????????????? CZEMU NIC NIE POKAZUJECIE JAK GRACIE NA HOODZIE TYLKO JAKIS Z(cenzura)NY CZAT?!?!??!?!?!??!?! - jakbyś chciał wyrazić opinię to byś kulturalnie napisał "No siemanko. Nie podoba mi się to że są ujęcia tego jak stoicie tylko na -rap1. Oprócz tego nie podoba mi się ten strzał z boobcata, no i szkoda że tylko dm na ganton oprócz tego był". A nie jakieś z(cenzura)ne "xDD" "Aha?". Jeżeli chcesz wyrażać swoją opinię to pierwszo zacznij człowieku robić to poprawnie, bo to co Ty napisałeś to jest jedynie marny hejt i troll z twojej strony. Jeszcze ta prowokacja tymi emotkami " :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: " Żałosne, pozdrawiam !

Użytkownik Boloziom1 edytował ten post 17/07/2013 - 12:46

• Do góry
    • 0

#36 MRDUDE — 219 17/07/2013 - 12:46

MRDUDE
  • Gracz

*
Popularny

phpxqemcd.png

Lubie czasem poczytać co ludzie mają sobie do powiedzenia na tym forum.

Użytkownik Polewson edytował ten post 17/07/2013 - 12:49

• Do góry
    • 8

#37 Vorvados — 0 17/07/2013 - 12:47

Vorvados
  • Gracz

Co jak co. Konkret!

• Do góry
    • 0

#38 SCHOKOLADE — 589 17/07/2013 - 12:50

SCHOKOLADE
  • Gracz

DMują chłopaki. :P 0;14 to strzelanie do mnie, członka swojej org. Beka z tego.

• Do góry
    • 0

#39 DurkaDurka — 562 17/07/2013 - 12:53

DurkaDurka
  • Gracz

Nie odpisuj bo co? Bo popłaczesz się i poskarżysz się mamie że Cię w internecie jadą? Wyraziłeś swoją opinię tym? "Aha? Kontynuacja. xDD Nawet nie pokazali, że grają, bo gówno tu wbić, strzał z bobcata, stanie na //rap1 i dm na ganton." Jesteś zwykłym forumowym trollem którego ja niestety w tym momencie karmię, to nie była twoja opinia tylko żaliłeś się jakimi to my noobami jesteśmy, mimo tego że nie widziałeś nawet jak odgrywamy. Następnym razem wieczu może będzie nagrywał tylko czat, wtedy będziesz pisał gdzie (cenzura)a dm?! GDZIE DM????????????????? CZEMU NIC NIE POKAZUJECIE JAK GRACIE NA HOODZIE TYLKO JAKIS Z(cenzura)NY CZAT?!?!??!?!?!??!?! - jakbyś chciał wyrazić opinię to byś kulturalnie napisał "No siemanko. Nie podoba mi się to że są ujęcia tego jak stoicie tylko na -rap1. Oprócz tego nie podoba mi się ten strzał z boobcata, no i szkoda że tylko dm na ganton oprócz tego był". A nie jakieś z(cenzura)ne "xDD" "Aha?". Jeżeli chcesz wyrażać swoją opinię to pierwszo zacznij człowieku robić to poprawnie, bo to co Ty napisałeś to jest jedynie marny hejt i troll z twojej strony. Jeszcze ta prowokacja tymi emotkami " :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: " Żałosne, pozdrawiam !

Ja wstawiam emotikony, a ty jakieś śmieszne obrazki z jakimś gównem za przeproszeniem. Tak, wyraziłem swoją opinie w taki sposób i jedynym trollem jesteś tutaj ty :) Napisałem żebyś nie odpisywał żeby nie doszło do takiej chwili jaka jest właśnie, nie zauważyłeś tego, panie wszystkowiedzący? To jest oznaka trolla? Wątpie, a i strasznie mnie rusza to, że ktoś taki jak ty ubliży mi przez kabel. xD I powiedz mi na pw gdzie stwierdzilem, że jesteście noobami. I poważnie nie odpisuj mi już, bo brakuje mi chęci do czego takiego jak ty, ja nie ty. ;)

• Do góry
    • 0

#40 Boloziom1 — 467 17/07/2013 - 13:06

Boloziom1
  • Gracz

Ja wstawiam emotikony, a ty jakieś śmieszne obrazki z jakimś gównem za przeproszeniem. Tak, wyraziłem swoją opinie w taki sposób i jedynym trollem jesteś tutaj ty :) Napisałem żebyś nie odpisywał żeby nie doszło do takiej chwili jaka jest właśnie, nie zauważyłeś tego, panie wszystkowiedzący? To jest oznaka trolla? Wątpie, a i strasznie mnie rusza to, że ktoś taki jak ty ubliży mi przez kabel. xD I powiedz mi na pw gdzie stwierdzilem, że jesteście noobami. I poważnie nie odpisuj mi już, bo brakuje mi chęci do czego takiego jak ty, ja nie ty. ;)

Ja trollem? Okej. Nie będę więcej dokarmiał trolla bo dobrze obaj wiemy że ty nim jesteś. Miałem nie odpisywać, ale wolę jeszcze ostatecznie Cię uświadomić że to ty jesteś trollem, a ja właśnie kończę Cię dokarmiać. Adios.

• Do góry
    • 0

Tematy o podobnych tagach: murzynki, bijo, grołsów, elo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych